36194
  • theone91
    Ezt valahogy rendszerszinten kéne implementálnia a Google-nek az L-be.
    -
    Na, a HTC sem meri bevállalni a kerek kijelzőt?
    -
    Ezt az in-app vásárlós, pofára ejtős appokat már rég szabályoztam volna külső nyomás nélkül is.
  • skinnyman
    Komoly cucc:

HTC ora:

link

After Pressure From The European Commission, Google Will No Longer Call Games With In-App Purchases 'Free' On The Play Store [Update]
  • RYO21
    Nah végre megérkezett a 4.4.4 is Moto G-re.
  • Tinman #28880
    +1
  • LocalPatriot
    Most értem a végére a Leo's fortune játéknak... hát, aki még nem vette meg az ne hagyja ki. Az egyik legjobb androidos game.
  • skinnyman
    Evleaks Drops Press Render Of Upcoming NVIDIA Shield Tablet
  • Szabi #28877
    múltkor egy bő másfél órát rászántam az apptosd-s programra, de boooláskor mindig kifagyott a telefon ha bent volt az sd kártya a 2 fajta formázással, simán visszaformáztam egyre, úgy meg tökéletesen indul, csak sd-re rakni nem tudom az appokoat.. szóval nekem remek hír, meg szerintem még sokan másoknak is :D
  • MaRee
    Nekem is ez az usb-s móka volt a régi telommal, ezt tesóm vette most 15 kemény ezresért. Ott tölteni se tudtam meg semmi, ezzel nincs ilyen baj simán működik a töltő, meg mondom ha zenét hallgatunk rajta vagy játék akármi akkor megy, nettől azonnal kikapcsol. Pedig nem is melegszik.
  • precision
    szerintem microusb csatlakozó
    az enyém olyanokat csinált, hogy akkor is jelezte a töltést ha nem is volt töltőre dugva, és ugyanúgy restart után leesett az akku szint
    kicseréltem a töltő csatlakozót és megjavult
  • MaRee
    Galaxy S2 random kikapcsol ha csatlakoztatva van bármilyen internetre, amúgy működik faszán, mi lehet a baja? Másik akksival is ezt csinálja. 100%on van, net megy rajta pár percet(fb, gplay vagy akármi) és kikapcsol, amikor visszakapcsoljuk akkro 20-30%-kal kevesebb az akksi rajta, és megint lemerül egyből. Csak akkor hajlandó bekapcsolódni, ha töltőre van dugva.
    JuiceDefender fel van rá rakva, amúgy full alap frissen telepített verzió.

Ötletek?
  • Narxis
    lal
  • RYO21
    Most néztem meg és tényleg nincs a Moto G-ben magyar nyelv. Én eddig ezt nem is tudtam :D
  • mulli1986
    Pfff, akkor marad az Alcatel :( Nem nekem lesz a telefon, szóval nincs kedvem egy csomó energiát beleölni a telefonba, úgy hogy nem is én használom. Ugye rootoláshoz csak SE telefonokkal vagyok tisztába és nincs kedvem megint egy hetet elszórakozni azzal hogy megtanulom a hekkelését a telónak :)
    Az alkatel meg csak annyiban rosszabb, hogy foscsi a kamerája és nem jön rá kit kat. Vagy lehet előbb utóbb arra is kijön, de passz :)
  • Dzsini
    A Moto-k nem tudnak magyarul.
    megoldható, de tornázni kell vele.
    (a linken szereplő dolgokat nem próbáltam, lehet, hogy van egyszerűbb módja is)
  • mulli1986
    NA ja, most nekem is feljött ez a kérdés, de ha lehet kapni függetlenül egy GSM boltba, akkor azon általában van magyar nyelvű menü is...
  • szucsy89
    Más: LG G3 mini, alias G3 Beat

• szucsy89
    nem tud magyar nyelvet a motog/x?

de hát az androidban mindenhol van magyar nyelv is nem?
  • Dzsini
    A mobilaréna plecsnijénél azért komolyan számít az is, hogy ők a "nagyközönség" részére pontoznak, és ott van a teszt végén:
    Moto G, ami itthoni forgalmazás esetén simán megkapná tőlünk a Különösen ajánlott plecsnit, ám nálunk az a szokás, hogy ilyesmit csak akkor tudunk rácsapni egy gépre, ha a hazai support is megoldott, no meg ha a termék beszéli is a nyelvünket.

Ha ezeket te elfogadod, akkor képzeld oda azt a plecsnit :)
  • szucsy89
    szard le a mobilarénát, moto g!
  • mulli1986
    Sziasztok! Azt hiszem a múltkori kérdezősködés után, jó sok utánaolvasás után és statisztikai írás után 2 telefon maradt a választás között. Alcatel idol S2 és Moto G 8gb.
    Szerintem egyértelműen a MotoG nyer, de csak a normális 5MP-s kamera miatt. Másban nem nagyon lövi meg az S2-őt.
    Viszont az S2 mobilarénán, majdnem Különösen ajánlott plecsnit kapott, míg a Moto G csak tetszett és ez eléggé elbizonytalanít.
    Szerintetek melyik a nyerő és miért?
  • Narxis
    Pont erre gondoltam. :D
  • Szabi #28862
    Ugye micsoda örömteli hír, kevesznek valamit ami mindenhol alap.. majd egy évvel később visszateszik.. :DD
  • Narxis
    yeeee :D
  • Szabi #28860
    Yeah, 4.4.2-es frissítéssel Sony-n is újra lehet appokat sd-re rakni.. Már csak csak azt kell megvárni, hogy legyen SP-re is.. :D
  • [HUN]FaTaL
    Persze :D
  • Jim Morrison
    mondj fel, és főállásban ezt csináld :D
  • [HUN]FaTaL
    Egy hónap volt nagyon erős az elején (80k) azóta csordogál, de nem rossz ez :) Jó lenne, ha lenne időm fejleszteni itthon is a meló mellett, de egyelőre nincs :D
  • Jim Morrison
    Már készül az új nyugi :)

Az nem rossz zsebpénz :)
  • [HUN]FaTaL
    Viszont magyar vásárlás összesen 2 darab volt.

Bocs a commentáradatért, csak ezen a szar fórumon még mindig fizetni kell a szerkesztésért, én meg nem fogok, mert egy bughalmaz amúgy is az egész.
  • davidka003
    Az nem rossz. :D
  • [HUN]FaTaL
    És elbasztam az előző hsz-t, nem május, hanem március óta :D
  • [HUN]FaTaL
    100k körül, 4 hónap alatt. De nem csináltam érte gyakorlatilag semmit, mert egy ingyenes cuccról van ugye szó, csak feltoltam egy donate verziót kb.
  • Jim Morrison
    na tényleg, mondd meg +-500Ft :D
  • davidka003
    Úgy kb? :D
    Kíváncsi vagyok, hogy egy magyar ember magyar programmal mennyit kereshet.
  • [HUN]FaTaL
    Május óta, szerintem még be is írtam :) Kerestem is vele némi aprópénzt :D
  • elitehun
    Mi a véleményetek az ujgsm.hu-ról? Azzal esetleg volt valakinek tapasztalata?
  • Dzsini
    Nekem feltűnt, hogy megjelentek a fizetős magyar programok :) (menetrend, ilyesmik)
  • theone91
    Igen, a magyar fejlesztői restrikcióról tudtam, bár azt nem, hogy azóta ezt feloldották. Ami király dolog.
  • Dzsini
    2011 májusában jutott el hozzánk a fizetős bolt - persze most már 3 éve, de Android létezett bőven előtte is.

Azért vannak itt érdekességek a témában...
  • theone91
    Bár mondjuk azt nem értem, hogy Szerbiában miért nincsenek fizetős appok. Óriási a lefedettség ilyen téren.