36194
-
#28883 Ezt valahogy rendszerszinten kéne implementálnia a Google-nek az L-be.
-
Na, a HTC sem meri bevállalni a kerek kijelzőt?
-
Ezt az in-app vásárlós, pofára ejtős appokat már rég szabályoztam volna külső nyomás nélkül is. -
#28882 Komoly cucc:
HTC ora:
link
After Pressure From The European Commission, Google Will No Longer Call Games With In-App Purchases 'Free' On The Play Store [Update] -
RYO21 #28881 Nah végre megérkezett a 4.4.4 is Moto G-re. -
#28880 +1 -
#28879 Most értem a végére a Leo's fortune játéknak... hát, aki még nem vette meg az ne hagyja ki. Az egyik legjobb androidos game. -
#28878 Evleaks Drops Press Render Of Upcoming NVIDIA Shield Tablet
-
#28877 múltkor egy bő másfél órát rászántam az apptosd-s programra, de boooláskor mindig kifagyott a telefon ha bent volt az sd kártya a 2 fajta formázással, simán visszaformáztam egyre, úgy meg tökéletesen indul, csak sd-re rakni nem tudom az appokoat.. szóval nekem remek hír, meg szerintem még sokan másoknak is :D -
MaRee #28876 Nekem is ez az usb-s móka volt a régi telommal, ezt tesóm vette most 15 kemény ezresért. Ott tölteni se tudtam meg semmi, ezzel nincs ilyen baj simán működik a töltő, meg mondom ha zenét hallgatunk rajta vagy játék akármi akkor megy, nettől azonnal kikapcsol. Pedig nem is melegszik. -
#28875 szerintem microusb csatlakozó
az enyém olyanokat csinált, hogy akkor is jelezte a töltést ha nem is volt töltőre dugva, és ugyanúgy restart után leesett az akku szint
kicseréltem a töltő csatlakozót és megjavult -
MaRee #28874 Galaxy S2 random kikapcsol ha csatlakoztatva van bármilyen internetre, amúgy működik faszán, mi lehet a baja? Másik akksival is ezt csinálja. 100%on van, net megy rajta pár percet(fb, gplay vagy akármi) és kikapcsol, amikor visszakapcsoljuk akkro 20-30%-kal kevesebb az akksi rajta, és megint lemerül egyből. Csak akkor hajlandó bekapcsolódni, ha töltőre van dugva.
JuiceDefender fel van rá rakva, amúgy full alap frissen telepített verzió.
Ötletek? -
#28873 lal -
RYO21 #28872 Most néztem meg és tényleg nincs a Moto G-ben magyar nyelv. Én eddig ezt nem is tudtam :D -
#28871 Pfff, akkor marad az Alcatel :( Nem nekem lesz a telefon, szóval nincs kedvem egy csomó energiát beleölni a telefonba, úgy hogy nem is én használom. Ugye rootoláshoz csak SE telefonokkal vagyok tisztába és nincs kedvem megint egy hetet elszórakozni azzal hogy megtanulom a hekkelését a telónak :)
Az alkatel meg csak annyiban rosszabb, hogy foscsi a kamerája és nem jön rá kit kat. Vagy lehet előbb utóbb arra is kijön, de passz :) -
#28870 A Moto-k nem tudnak magyarul.
megoldható, de tornázni kell vele.
(a linken szereplő dolgokat nem próbáltam, lehet, hogy van egyszerűbb módja is) -
#28869 NA ja, most nekem is feljött ez a kérdés, de ha lehet kapni függetlenül egy GSM boltba, akkor azon általában van magyar nyelvű menü is... -
#28868 Más: LG G3 mini, alias G3 Beat
-
#28867 nem tud magyar nyelvet a motog/x?
de hát az androidban mindenhol van magyar nyelv is nem? -
#28866 A mobilaréna plecsnijénél azért komolyan számít az is, hogy ők a "nagyközönség" részére pontoznak, és ott van a teszt végén:
Moto G, ami itthoni forgalmazás esetén simán megkapná tőlünk a Különösen ajánlott plecsnit, ám nálunk az a szokás, hogy ilyesmit csak akkor tudunk rácsapni egy gépre, ha a hazai support is megoldott, no meg ha a termék beszéli is a nyelvünket.
Ha ezeket te elfogadod, akkor képzeld oda azt a plecsnit :) -
#28865 szard le a mobilarénát, moto g! -
#28864 Sziasztok! Azt hiszem a múltkori kérdezősködés után, jó sok utánaolvasás után és statisztikai írás után 2 telefon maradt a választás között. Alcatel idol S2 és Moto G 8gb.
Szerintem egyértelműen a MotoG nyer, de csak a normális 5MP-s kamera miatt. Másban nem nagyon lövi meg az S2-őt.
Viszont az S2 mobilarénán, majdnem Különösen ajánlott plecsnit kapott, míg a Moto G csak tetszett és ez eléggé elbizonytalanít.
Szerintetek melyik a nyerő és miért? -
#28863 Pont erre gondoltam. :D -
#28862 Ugye micsoda örömteli hír, kevesznek valamit ami mindenhol alap.. majd egy évvel később visszateszik.. :DD -
#28861 yeeee :D -
#28860 Yeah, 4.4.2-es frissítéssel Sony-n is újra lehet appokat sd-re rakni.. Már csak csak azt kell megvárni, hogy legyen SP-re is.. :D -
#28859 Persze :D -
#28858 mondj fel, és főállásban ezt csináld :D -
#28857 Egy hónap volt nagyon erős az elején (80k) azóta csordogál, de nem rossz ez :) Jó lenne, ha lenne időm fejleszteni itthon is a meló mellett, de egyelőre nincs :D -
#28856 Már készül az új nyugi :)
Az nem rossz zsebpénz :) -
#28855 Viszont magyar vásárlás összesen 2 darab volt.
Bocs a commentáradatért, csak ezen a szar fórumon még mindig fizetni kell a szerkesztésért, én meg nem fogok, mert egy bughalmaz amúgy is az egész. -
#28854 Az nem rossz. :D -
#28853 És elbasztam az előző hsz-t, nem május, hanem március óta :D -
#28852 100k körül, 4 hónap alatt. De nem csináltam érte gyakorlatilag semmit, mert egy ingyenes cuccról van ugye szó, csak feltoltam egy donate verziót kb. -
#28851 na tényleg, mondd meg +-500Ft :D -
#28850 Úgy kb? :D
Kíváncsi vagyok, hogy egy magyar ember magyar programmal mennyit kereshet. -
#28849 Május óta, szerintem még be is írtam :) Kerestem is vele némi aprópénzt :D -
#28848 Mi a véleményetek az ujgsm.hu-ról? Azzal esetleg volt valakinek tapasztalata? -
#28847 Nekem feltűnt, hogy megjelentek a fizetős magyar programok :) (menetrend, ilyesmik) -
#28846 Igen, a magyar fejlesztői restrikcióról tudtam, bár azt nem, hogy azóta ezt feloldották. Ami király dolog. -
#28845 2011 májusában jutott el hozzánk a fizetős bolt - persze most már 3 éve, de Android létezett bőven előtte is.
Azért vannak itt érdekességek a témában... -
#28844 Bár mondjuk azt nem értem, hogy Szerbiában miért nincsenek fizetős appok. Óriási a lefedettség ilyen téren.