Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Általában ahhoz használják, hogy egyértelmûen azonosítani lehessen a készüléket (IMEI), mert elvileg az android.id nem mindig megfelelõ. Nekem utóbbival sem volt gondom még.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Lustáknak!

Amúgy aki fejlesztett már Androidra, az ilyen játékoknak minek kell Telefonhívások
telefonállapot és azonosító olvasása jog?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sega - Crazy taxi ingyenes pár napig play-en. Töltsétek!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

rage
Olyannal találkozott már valaki, hogy S4-en egyik pillanatról a másikra nem mûködik a telefon hangutasítással történõ felvétele?
(Answer parancs)

Próbáltam mident (pont jött a KitKat-es frissítés is) de az sem oldotta meg.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szucsy89
szucsy89
davidka003
Chrome béta legújabb verziója sem okozza a hibát. Legfeljebb próbáld ki azt.
Nekem aztán mindegy mit csinálsz. PH-n minden fórum ezzel volt tele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jáájjjj, de én szeretem a Chrome-ot! Gépen is meg telón is nagyon rég óta használom... Tuti, hogy az miatt van?<#idiota>

infidel

davidka003
Chrome okozza. Tiltsd le vagy töröld. Hidd el megjavul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman
Elkepeszto tevkepzeteid vannak.

Regards,

Üdv! Van egy lassan másfél éves HTC Desire X-em. Maximálisan elégedett vagyok vele a mai napig, de mostanában elõjött egy bosszantó probléma. Valaki találkozott már olyannal, hogy a kimenõ hívást autómatikusan kihangosítva kezdeményezi a telefon? Rá kell nyomnom a hangszóró ki gombra, hogy ne a hátsó hangszórón halljam a tárcsázási ill. a beszéd hangot. Azt nem mondom, hogy 100%-ig minden esetben így van de sûrûn és eléggé zavaró. Többek kközött emiatt is csináltam már 3 napja egy factory resetet, de nem oldotta meg a problémát.

infidel

SzirmosSzisza
Várjál, azt akarod mondani, hogy a nagy nehezen összeszedett 100 barátomnak akiket ismerek RL csupán kis százaléka igazi? Francba 😞

#27054: én eddig akárhányszor ránéztem valamiért plus.google.com-ra azzal kezdte, hogy szeretne importálni, Facebook meg gondolom annak adja ki akit érdekel, de legalább Google nem dobja ki Õket! (mióta használom gmailt be van állítva profilkép, aztán mióta van gplus azóta a nevemre keresve ki is dobja a Google! (pedig nem publikus)).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Az megvan azért, hogy a facebook hogy kezeli az adataid? A G+-t meg le lehet tiltani, egy tap. És nem, a g+ sem akar minden importnál barátokat importálni.

Mondjuk a facebook ezt egyszerûbben elintézte régebben, fogta és szinkronizálta felfele az oldalra az összes ismerõsöd telefonszámát, aki benne volt a telefonkönyvedben lol. 😄

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Nem értem mi az összefüggés a kettõ között, Facebookot önszántamból használom, nem erõltette soha rám magát, nem akar minden belépésnél barátokat importálni, nem települ magától a telefonomra, nem akar összekötõdni random videómegosztó oldalakkal. (privacy szinten meg mind a kettõ a béka segge alatt van, csak az egyiken vannak valós felhasználok is 😄)

bardocz
Ahogy a youtube-bal baszkódott, az párszor kiakasztott. Próbáltam is törölni a g+ felhasználóm, de kétlem hogy 100%-os lett volna a siker.
skinnyman
g+-t hasonlitod random toolbarokhoz, kozben pedig gondolom feszbukot hasznalsz <#gonosz1>

Regards,

SzirmosSzisza
Nálam a G+ egy szinten van a random toolbarokkal, amikre mindig kell figyelni, nehogy kipipáld 😊

[HUN]FaTaL
A naptárat nem kötelezõ használni.

A G+ nem fos, ezerszer jobb mint a szarbuk, csak kevesen használják. A naptár szerintem kifejezetten jó, mindennel szinkronizál. 😊

szucsy89
ezek az erõltetések nem tetszenek a google-tól... használd a fos g+-t, a fos google naptárat stbstb... ha nem akarom had ne használjam már
[HUN]FaTaL
A Googlenek is vannak érdekes húzásai. 😊 Pl. a tördelést kivették a webviewból, emiatt egy csomó böngészõ már nem tudja, és még a gmail is szétesett tõle. De mondhatnám a névnap naptárat, amit szó nélkül kitöröltek, a g+ kényszerítést a youtubeon, vagy a hulladék Hangoutsot a Talk helyett.

LocalPatriot
Nagyon várós😊)
Ahogy a DT2 update is. Elv. jön az aréna mód.
szucsy89
szucsy89
<#eljen>
Ez jól mutatja az említett cégek általános hozzáállását.

Tegyük fel, hogy van egy-egy autójuk, és egyszer csak furcsa zajokat kezdenek el hallani. Felnyitják a motorháztetõt, és benéznek alá:

Ezt látja a Google: bármennyire is szépen megy az autó a furcsa zaj ellenére, semmi sem tökéletes, úgyhogy keressük csak azt a hibát

Ezt látja a MS: biztos innen jön az a zaj, de amíg a motor még képes járni, addig ne szedjük már darabokra az egészet, mert a múltkor is 6 év volt összerakni és azt se tudjuk már milyen szabványtalan szerszámok kellenek hozzá

Ezt látja az Apple: a hatalmas, agyondesignolt motorborítás még mindig nagyon szép, de ha ilyen furcsa zajokat kezd el adni egy idõ után a motor, akkor nem ártana vastagabbat tenni rá, ami nem engedi át ezeket a hangokat...

Vannak benne enyhe túlzások (pl. nem minden MS cucc tákolmány), de én kb. így képzelem el a helyzetet.
[HUN]FaTaL
A Microsoft/Nokia/Navteq sem jeleskedik ezen a téren, hónapokkal ezelõtt jelentettem, hogy rossz egy utcanév a bing mapsen (gyanítom, hogy a nokia offline térképén is), de se válasz, se javítás nem történt azóta sem.

skinnyman
Milyen csata? Szerintem nem volt meg itt komoly csata, teljesen mas ligaban jatszik a ketto.

Regards,

kifli
Nagyon egyszerû a dolog. a google sokkal régebb óta van jelen térképszolgáltatásban mint az apple, jóval több az erõforrása is, miután jóval nagyobb cég. A térképet nem csak a telefonjukhoz készítették el, elõbb volt a maps mint az android.
Az apple valószínûleg usa orientált, sokkal több ott a felhasználó, és sokkal fontosabb is nekik az a piac. Sok gond van még a térkép frissessége miatt, gondolom priorizálnak, és a Magyar gondok valahol a béka segge alatt vannak. Fõleg, hogy egy betû el van írva...
desigo
Magyarországról így dõl el a Google Maps vs. Apple Maps csata
csak tudnám mire költi az Apple azt az irdatlan bevételt...
Ps1-es Mcrae rali akciós Play store-on. Most 625,-ft.

[HUN]FaTaL
Ezért nem raktam reklámot a saját appomba sem (mondjuk hozzátartozik, hogy borzalmasan utálom a reklámokat), akkor inkább legyen ingyenes, fõleg, ha nincs lehetõség eltûntetni sem.

davidka003
Egy fokkal értelmesebb így.
Az a baj, hogy eddig reklámokkal nyomták tele de mivel kevés magyar ember használta az adott programot így normális bevétele úgysem volt a dologból, csak a felhasználók szívtak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Csak azért írtam be, nehogy valaki azt higyje, hogy, a már megvásárolt appjait adhatja át másnak, ha már nem kell 😄

Jaja, értem.

[HUN]FaTaL
Mármint fejlesztõként.

[HUN]FaTaL
Aha.

Ezmiez? El tudom adni az appokat vagy mi?

[HUN]FaTaL
Merchant registration available in Hungary You can now register as a Google Play Merchant if you reside in Hungary. <#taps><#taps>

fery02
Nem hiszem, hogy van bárkinek is ilyen Moga Pro Power kontrollerje, de azért megkérdem, hogy akinek van, annak nem lassabbak a játékok vele?
Ami eddig csak picit volt lassú max, az pl akadozik ezzel a kontrollerrel játszva. :/

Pedig egy LG G2 nem az a gyenge vas szerintem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ryder159
köszi a tippeket, jövõ hónapig ugy is várnom kell. Addig iis más kérdés még az x10-el kapcsolatban. néztem yt videókat olyan x10-rõl, amin szépen fut akár a JB is. próbálkoztam vele én is de az istenért nem bírom feltenni vagy behívni a recovery-t, így bukta az egész. Ez miért lehet? Próbálkoztam a ROM Manager-el is, de szintén semmi. az app szerint telepítve van, de hiába nyomom vissza gombot indításnál, nem történik semmi. mi lehet a baj?
ès mèg egy kérdés. jelenleg gyári androidon olyan bajom van, hogy a telefon ujraindítása után eltûnnek az appok a programtárból, ilyenkor csak total commanderrel tudom megnyitni õket. erre van valami orvosság?

LocalPatriot
Partnero-t én csak ajánlani tudom.
Köv. telefonom is ott veszem.
skinnyman
hi guyz,

thanks for the awsome android.

my feature request is about performance.i have used many of the android versioned mobile phone and tabs. in all that i noticed about the performance factor.can u guyz add some performace boosting thing on the next version or any update to existing. i want to open 10+ apps, active few ones and mostly inactive.when 5+ apps of size about 2gb its starts hanging or slowing down the running speed.can u make some redesign or something that will increase the performance using lesser ram use.

my request feature is about ram consumption. please make it in the update so the phone can produce much fast perfomance.

hope u consider this.

ty again for the gr8 android.

Cheers to u !!

Hivatalosan elfogadtak es FutureRelease-re jeloltek a "bug"-ot 😄 link

Regards,

gabi89
Expansys - Inkább innen rendelj ha Moto kell.
Teljesen megbízható brit székhelyû bolt nem holmi sufni gsm és a gari is egy fokkal biztosabb.

Magyar nyelv pedig nincs alapból de bootloader nyitás után felrakható a magyar nyelv, természetesen ilyenkor ugrik a gari. Viszont a Morelocale programmal azt eltudod érni, hogy a feltelepített programjaid legalább magyarok legyenek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
valaki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ryder159
és honnan rendelted? linket dobnál?

BooMiller
A hardvert értettem hogy köze nincs hozzá különben földi halandó meg nem mondja hogy nem Note3😄

BooMiller
Nem tom honnan rendelt de érdekes😊) Pl. most jött meg egy Note3 clon és azt kell mondjam k.jó de tényleg persze köze nincs a Note3 hoz nade 36e volt😄DD 6589quad, 1/8gb HD képernyõ stb hibátlanul megy minden.. GPS-el kellett kicsit küzdeni😊 36!! lol ha egy évet bír akkor is über..

geekbuying mivel valahogy német posta matricák voltak rajta😄DDD no áfa...

skinnyman
1st gen n7-nel sem a rendszer lassult be, amirol beszelsz, az a NAND volt (keves szabad tarhely eseten, ez a NAND sajatossaga), amit a 4.3-ban bevezetett TRIM tamogatas megoldott. Moto G-n 4.4 fut, szoval ott tuti nem lesz ilyen gond.

Ryder159: lol, az igen. Bar lehet h meg nem is jart rosszul azzal a csereppel az ismerosod 😄
Egyebkent partnero eleg nepszeru bolt prohardveren bizonyos helyeken, sokan onnan vettek/vesznek n5-t (meg anno n4-et), sima kis gsm bolt, szoval nagy szervizhatterre/hivatalos tamogatasra ne szamits, de alapvetoen nem szokott gond lenni veluk ahogy tudom, szoval ha nem zavarnak ilyen dolgok, sztem nyugodtan megveheted ott.

Regards,

theone91
Mellesleg hozzáteszem van egy tavaly szotyiért vett, Wayteq tabletem, ami eredetileg ICS-sel jelent meg aztán pillanatokon belül jött hozzá 4.1, rá nemsokkal pedig 4.2.2 és minden alkalommal jobban optimalizált lett rendszer. Nem minden gyártó vágja haza a rendszeszebességet az update-ekkel.