Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

? Ezt az árat, hogy találták ki?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LocalPatriot
kifli
a nokia refocus másolatra gondolsz? 😊
Falkon
Az a fókuszos dolog elég király!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman

Regards,

Jim Morrison
A kristályok adnak golyót, de valószínûnek tartom, hogy minél többet zúz valaki annál több pontot kap. Mondjuk én csak azon vagyok hogy tudjak elõre menni, pálya mentén lévõ üvegeket hagyom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fery02
Köszi! Facebook nincs, szóval akkor skip. 😊

@Cat 02: Én is mintha úgy figyeltem volna meg, hogy azok nem érnek pontot, bár eléggé kapkodni kell, majd jobban belemélyedek még.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
Én csak kipróbáltam, de szerintem csak a háromszög ér pontot, a nagyobb üvegeket csak azért kell lõni, hogy ne ütközz velük.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Rendes g+-os ahogy latom nincs, feszbukba be lehet lepni, nem tudom azon keresztul lenne-e ilyesmi.

Regards,

fery02
Ad még felhõmentést is, ami nálam kritérium lett az utóbbi hónapokban játékok terén.

Viszont nem teljesen tiszta nekem a játék, mármint hogy hogyan kell ezt játszani.
A nagyobb felületû üvegeknél pl az a cél, minél több golyót beleküldjünk és mindegyik törjön lehetõleg belõle vagy elég csak egyszer meglõni, eltalálni õket?

Ja és valaki tudna nekem válaszolni, hogy a Deus EX: The Fall tartalmaz-e felhõ mentést?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

davidka003
Megnéztem én is. 440 Ft de adókkal vagy egy 100-assal drágább ha rákattintasz. Annyit nem ér meg nekem pusztán az, hogy legyen checkpoint rendszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Vadnokedli
URL-sávba: gsmarena.com - rákeresel S4-re - compare -

Dimenzók alapján 1-2-1 CM tehát mondjuk egy Note(1) tok jó lenne. Mondjuk szélességben lötyögni fog egy kicsit,

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Firerock
Így van,bõr kéne,az elegánssága miatt. Most hogy a Note-ot mondod,a Note 2 az nem sokkal nagyobb mint az S4. A 3 szerintem az sokkal nagyobb.
A fontosabb viszont a másik telefon a Galaxy Trend Plus.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

precision
esetleg egy Note3 tokba beleférne az S4 szilikon tokkal együtt is

Bazinga!

precision
ja most már kezdem érteni... az S4 -hez akarod egy másik telefon zsebes tokját használni 😊
az ilyen "zoknis" vagy zsákos tokok nem jönnek szóba?

Bazinga!

Firerock
S4-em van és van hozzá S4-hez gyártott zsebes tokom,viszont abba csak "meztelenül" fér bele,az S-Line-os tokkal már nem.

Ryder159
köszönöm szépen. sikerült kitakarítanom, bár újraindítás utás után két törölt app (office suite, hangouts) újra a telefonon volt, és pár app indító ikonja eltûnt, csak total commanderrel tudom õket futtatni. de végül is atárhely problémám megoldódott, meg gyorsabb is lett a rendszer, szóval köszi még egyszer...

Vadnokedli
SD Maid

Ryder159
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Keresek egy appot, amivel kipucolhatom a az androidot. régi telefonom vqn 450MB belsõ tárhellyel, ami szépen lassan megtelt. Kitöröltem mindent ami felesleges, cak azok az appok maradtak amiket használok, és csak 50MB hely maradt. Jó lenne magszabadulni pár gyár apptól is amik feleslegesen sok helyet foglalnak, és át sem tudom rakni õket kártyára. Szóval ha tudnátok valamit ajánlani, az jó lenne. A teló rootolva, gyári 2.3.3-as android...

precision
nem tudom, hogy jól értelmezem e vagy csak nem értem a problémát
szóval beleraknád a telefont egy szilikon tokba, majd egy zsebes tokba

és ehhez miért kéne vastagabb vagy szélesebb telefon mint az általad leírt telefonok?

Bazinga!

Firerock
A segítségetekre lenne szükségem:
Olyan telefonra lenne szükségem ami hasonlóan magas,viszont szélesebb vagy esetleg vastagabb mint a:
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Trend Plus

Az oka az hogy szeretnék hozzájuk ilyen "zsebes" tokot venni,a csavar csak az hogy úgy szeretném használni hogy a telefonok a szilikon tokjukban maradnak.

GregSB
Egyébként tegnap próbáltam haver angliából szervált Moto G-jét. Qrva jó telefon, robosztus, jól összerakott, jó fogni kézben, szerintem ebben a méretben egyértelmûen a legjobb ár/értekû telefon jelenleg.

Qrva gáz hogy nem lehet itthon kapni szolgáltatóknál.

GregSB
Hát igen, ilyenkor látszik hogy hordható eszközöknél nagyon fontos a stílus, a kinézet. Ezt én is gondolkodás nélkül venném.

A Galaxy Gear meg hiába tud sok mindent, akkor se venném fel ha ingyen adnák.

Most nézem csak, hogy ez ráadásul magyar ötlet 😄
Fosbarna szíj helyett fekete, esetleg fém, és úgy igen. Esetleg még a gombok lehetnének kicsit laposabbak rajta.
szucsy89
Google: így kéne kinéznie a jövõ okosóráinak! Egy magyar dizájntervei amit a theverge lehozott, azóta róla áradozik a világ! Mellesleg az elsõ okosóra koncepicó amin elgondolkodnék, hogy megvegyem.

katt
Jim Morrison
440ft

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Mennyibe kerül? Látom, hogy ingyenes de gondolom IAP-al lehet megvenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LocalPatriot
<#eljen>
Meg is vettem.
Jim Morrison
Smash hit
töltsétek

Vadnokedli
Nem; de rákerestem, ez valószínûleg csak Sony telóknál van. <#nemtudom>

LocalPatriot
Tudod mi az az SI szám?
Firerock

pedig...😊

skinnyman
Csak eros idegzetueknek:

Allitolag Hollandiaban keszult, ami sok mindent megmagyaraz.

Regards,

Vadnokedli
Hát ha Oroszország, India vagy Trinidad és Tobagóban laksz akkor lehetséges, mert ott már kint van a 4.4.2

Firerock
S4-hez jött valami 400megás update de nagyon lassan tölti és most el is kell mennem. Már a KitKat lenne?

Falkon
Igen, abban volt. Rendben, köszönöm szépen 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Firerock
Egy tömörített file-ban tárolja. Véleményem szerint nem tudnak hozzáférni. Fõként hogyha a telefon memórián volt akkor wipe-olni fogják azzal meg úgyis elveszik minden. De ez csak az én laikus véleményem,majd jönnek az okosok és megmondják 😊

Falkon
Még egy kérdésem lenne. Használtam a telón a Smart Lock Free nevû programot. Képeket, videókat zároltam vele. Na most beszart a telefonom! Tégla lett belõle. El akarom vinni szervízbe, hogy megjavítsák. Az érdekelne, hogy hozzátudnak férni ehhez a mappához? Vagy letörlõdik minden? Esetleg megmaradnak? Valaki tudja ezt? :/

zoliii
Megoldottam! 😄 Juhééééééééé 😄 Elõször rootolni kellet, majd rátettem update telepítéssel a CWM v4.0.1.5 verziót 😄 Az LG-nél máshogy volt.

Firerock
Gyors kérdés: Xperia M mivel jobb mint a Galaxy Trend Plus? Megér 10 ezer forint plusszt?

zoliii
Csak volt nemrég LG L7 telóm, és arra sem volt annyira 1xû rátenni, de a végén megoldottam 😄

Vadnokedli
Neked sehogy, mert 4.1.2 a legújabb hivatalos hozzá. És ha már ilyet kérdezel akkor már CM meg ilyenekbe inkább bele se menjünk(a te érdekedben). <#zavart1>

zoliii
Hogy kell Samsung Galaxy S2-re Android 4.4-et tenni?

LocalPatriot
Sose szerettem ezt a játékot, de annyi jót hallottam az android portos verzióról, hogy megvettem. De még idõben töröltem is. Nekem nem tetszik.
[HUN]FaTaL
Thx

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
Köszön a segítséget,ez lesz akkor 😊

davidka003
Abszolút. Persze nem kemény játékra de használható.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Firerock
És az S Advance használható? 😊