Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@Cat 02: Én is mintha úgy figyeltem volna meg, hogy azok nem érnek pontot, bár eléggé kapkodni kell, majd jobban belemélyedek még.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Viszont nem teljesen tiszta nekem a játék, mármint hogy hogyan kell ezt játszani.
A nagyobb felületû üvegeknél pl az a cél, minél több golyót beleküldjünk és mindegyik törjön lehetõleg belõle vagy elég csak egyszer meglõni, eltalálni õket?
Ja és valaki tudna nekem válaszolni, hogy a Deus EX: The Fall tartalmaz-e felhõ mentést?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Dimenzók alapján 1-2-1 CM tehát mondjuk egy Note(1) tok jó lenne. Mondjuk szélességben lötyögni fog egy kicsit,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A fontosabb viszont a másik telefon a Galaxy Trend Plus.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az ilyen "zoknis" vagy zsákos tokok nem jönnek szóba?
Bazinga!
szóval beleraknád a telefont egy szilikon tokba, majd egy zsebes tokba
és ehhez miért kéne vastagabb vagy szélesebb telefon mint az általad leírt telefonok?
Bazinga!
Olyan telefonra lenne szükségem ami hasonlóan magas,viszont szélesebb vagy esetleg vastagabb mint a:
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Trend Plus
Az oka az hogy szeretnék hozzájuk ilyen "zsebes" tokot venni,a csavar csak az hogy úgy szeretném használni hogy a telefonok a szilikon tokjukban maradnak.
Qrva gáz hogy nem lehet itthon kapni szolgáltatóknál.
A Galaxy Gear meg hiába tud sok mindent, akkor se venném fel ha ingyen adnák.
katt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
töltsétek
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)