36194
-
#28803 Mindjárt megkapod, hogy te csinálod rosszul :DDD -
#28802 >Jelenleg nagyjabol mondhatni, hogy az
Az nem jó hír :) Mármint van még bőven hova fejlődni. 2ghz felett ketyegnek ezek a aprócska procik, de itt már valszeg az erőforrások pazarlása is benne van az olyan jelenségekben, hogy egy index főldal, vagy valami képekkel telitűzdelt oldalon az ujjam elhúzása, és a scroll megkezdése között fél-egy másodperc is eltelik. És hát abban sem látok nagy előrelépést az elmúlt 5-6 évben, hogy az alkalmazások, és a rendszer stabilitása nagyon gyenge (nem csak az androidé, mindegyiké). Szóval nekem "A Telefon" majd az lesz, ha a használhatóság/sebesség, és a stabilitás tekintében az "okos"alapfunkciókat tekintve megközelítik mondjuk az desktop világot. A mait, vagy mondjuk pár évvel ezelőttit. Ettől azért messze vagyunk. Értem, hogy időközben fullhd lett belepasszírozva a telefonokba, de ha ez a gyakorlat nem változik, akkor mindig valamilyen ponton megjelenik a bottleneck. Ez egy tök jó telefon százezer környékén, de nekem (ezek szerint) "A Telefon"-t még nem termelte ki az iparág :) -
#28801 "Fogalmatlan idiotak, vagy tudatosan polgarpukkaszto barmok"
És még azt hittem, hogy én dimenzionálom túl a dolgot, de ehhez képest az lófasz. -
#28800 "de remélem ezért nem ez lesz a világtörténelemben "A Telefon"-ja."
Jelenleg nagyjabol mondhatni, hogy az, hogy pedig a jovoben is idotlenul az maradjon, azt nem sok dologrol tudod elmondani semmilyen elektromos kutyurol... -
#28799 Nem tudom mit jelen "A Telefon". Egy jó ár-érték arányú eszköznek tartom a piacon, el vagyok vele, még bírom is(ami nálam nagy szó), de remélem ezért nem ez lesz a világtörténelemben "A Telefon"-ja. Ahhoz ez azért eléggé kevés :). Nagy kiugrást 1-2 részleten kívül akár egy régebbi készülékhez képest én nem látok benne. Bár ez már nem is feltétlenül a készülék mint hardver "hibája", de ez így egy készülék: a hw és a sw. -
#28798 Reszedrol nem volt problema, oke. Engem mocskosul irritalt, hogy evek ota amikor valaha kozelgett egy uj verzio, mindig 5.0-kent hivatkoznak ra az "okosok". Fogalmatlan idiotak, vagy tudatosan polgarpukkaszto barmok (mint mondjuk egy blikk szennylap) :)
Az L-t meg szerintem csak hivjuk L-nek, mint ok, azzal lohetunk melle a legkevesbe, es leirni sem olyan megterhelo :) -
#28797 Annál azért sokkal több. A Telefon. -
#28796 Mire vagy kíváncsi? Telefon...mint a többi :D -
#28795 Nem "LOl" ?:-) -
#28794 Lekváros bukta, Linzer, Lusta rétes :) -
#28793 dobjuk már ezt a témát, semmi értelme... -
#28792 Szerintem meg Lúdláb, tiszta buta itt mindenki. -
#28791 Gratulálok, tipikus példája annak amikor valaki okosnak hiszi magát, miközben valójában nem olyan okos.
Mindenki tudja, hogy Lollipop lesz a neve. -
#28790 Felőlem akár lehet elborult hülyeség egy felhasználói közösség által kovácsolt átmeneti projektnév, mert mindenki tudja, hogy miről van szó. Rohadtul nem aggódom, hogy ez majd bármiféle összezavarodást okozna, mert eddig sem volt erre példa és ebből kiindulva nem is lesz. -
#28789 Na, úgy néz ki lassan meglesz a Nexus 5. Kiváncsi vagyok már :D -
#28788 Akkor viszont az L-t hívjuk Liquorice-nek :) -
#28787 Mert indulnek ki abbol? Annyit mondtam, hogy ha mar konkret nevet akarunk kotni egy meg be nem jelentett verziohoz/telohoz, akkor az legalabb olyan legyen, ami viszonylag valoszinu, es ne valami elborult hulyeseg. Nem hiszem, hogy ez akkora keres lenne.
Kitkat-bol meg amugy kis esellyel tenyleg lehetett volna 5.0, de tipikusan ugyanezek az emberek hivtak 5.0-nak minden verziot 4.0 ota, ami csak szimplan agyatlan dolog. -
#28786 Eleve abból indulsz ki, hogy azt hiszed az emberek nem fogják hivatalos nevén szólítani az eszközöket/verziószámokat. Pedig a korábbi példák csakis azt mutatják, hogy az emberek igen is így tesznek, amikor hivatalosan bejelentik ezeket.
Android 2.0 - 2.1 - 2.2 - 2.3 - 4.0
Android 4.0 - 4.1 - 4.2 - 4.3 - 5.0 helyett 4.4
Nem tudom miről beszélsz, szerintem az emberek jogosan hihettek az 5.0-ban... És lásd: Senki sem hívja 5.0-nak a KitKatet.
-
#28785 Most kiprobaltam ezt a Roomot, kurvajo! Meg is vettem az első részt, a második is ilyen jó? -
#28784 Egeszen biztos. -
#28783 De, nyilván lehet más neve is. És ha te ilyeneken tudsz fennakadni, akkor nálad biztos okosabb vagyok. -
#28782 "Mindenki 5.0-nak és Key Lime Pie-nak nevezte"
*Mindenki, akinek fogalma sem volt semmirol :) Aki a korabbi verzioszamok kozott csak eggyel is korabbra visszatekintett, egybol lathatta, hogy nagyon keves eselye volt akkor egy 5.0-as verzionak.
Vagy nevezzuk kovetkezo verzionak, vagy ha mindenkepp egy konkret neven akarunk ra hivatkozni, akkor legalabb egy olyan nev legyen, aminek van valami eselye is. De az, hogy olyan neven hivatkozunk ra, ami nagyjabol mar most kizarhato, az ellen megy minden jozan esznek, es epeszu logikanak.
Tolem nevezd csak magadban a rossz neven. Aztan amikor jovore jon a hetedik nexus telefon, sok szerencset kibogaraszni, hogy N7 alatt akkor most megis mire gondolsz amikor mar most ket tabla is megjelent ezen a neven.
Jezus fasza.
elitehun: gratulalok, tipikus peldaja annak amikor valaki okosnak hiszi magat, mikozben valojaban nem olyan okos :)
Volt 4, meg 5, akkor a kovetkezo nem lehet semmi mas, mint a 6, ugye? De az egy pillanatig sem zavaron, hogy kozben volt ket darab 7, es egy 10 is. Es nem volt a 7 elott sem hat masik nexus, es a 10 elott sem kilenc. Es mellesleg a 4 es 10 egyszerre jelent meg. Ha ennyibol nem sikerul kitalalni, hogy a szam az nem a sorszamra utal, akkor ezek utan sem fogod. :) -
#28781 jó kérdés, szerintem alapból nincs egyik sincs bekapcsolva.. vagy fenetudja :DD -
brasco84 #28780 sziasztok, xperia spnél ki lehet vhogy kapcsolni az elutasító üzeneteket? elég kellemetlen amikor hív a főnök, és a zsebemben van a teló aztán küldi neki az "eszem, később visszahívom" dumát :) vagy vmi tárcsázó appot érdemes használni helyette? -
#28779 +1 -
#28778 Mindenki csettintésre adaptálta a 4.1-et, vagy a Jelly Bean nevet. Sőt ugyan ez volt a KitKat esetén is. Mindenki 5.0-nak és Key Lime Pie-nak nevezte, de amint lerántották a leplet már abban a pillanatban senki sem hívta így. Rohadtul nem zavart össze senkit, maximum csakis azt aki semennyire sem érdekli/érti/ismeri az Android világát.
Sőt akkor már Nexusnak se hívjuk mert félrevezető lehet. Valószínűleg jön az Android rebrand ősszel, meg az Android Silver, az sem biztos, hogy megmarad a Nexus márkanév. Sőt Android Silvernek sem kéne hívni, mert az egy projektnév, az sem biztos, hogy ez lesz a neve.
Jézus fasza, ezen fennakadni. -
#28777 Jó, de senki nem mondta, hogy az lesz a neve, de valahogy hívni kell, és ezt nem értem, hogy nem mindegy, hogy hívjuk amíg egyértelmű -
#28776 Meg 2 Nexus 7 egymás után, aminek ugyanaz a neve :) Meg volt egy Nexus S is, úgyhogy névadással kapcsolatban én nem általánosítanék abból, hogy 4 után 5 jött :) -
#28775 Már megbocsáss, de ekkora hülyeséget rég hallottam. Miért baj ha nexus 6-nak hívjuk? Elvégre volt a nexus 4, majd a nexus 5... -
#28774 Szerintem nem jobb, mert felrevezeto. Ez kb olyan, mint amikor 4.0 utan 2012 elejen a Jelly Bean-re mindenki 5.0-kent hivatkozott, en meg mar akkor is rohogtem rajtuk. De meg talan arra is tobb esely volt, mint most a Nexus 6 nevre.
Ha a valoszinubb nevere akarsz roviden hivatkozni mondhatod pl. h n5 2014, idei n5, vagy uj n5, egyik sem hiszem h olyan hosszu nev lenne... Ha meg azt mondod, hogy kovetkezo nexus telo, azzal tutira nem losz melle :) -
#28773 Köszi a tippet, ez mocsok jó játék lett!
Ha van még ilyen minőségi ne tartsátok magatokba :-)
Nekem a The Room és a The Room Two ami színvonalban megüti a mércét. -
#28772 2007 óta megy ez a bolt, gondolom nem fog megszűnni...
és erre a telóra csak 1+1 év HU gari van, ami 97k -
#28771 Bolti gar, szart se ér. Megszűnik a bolt nincs garid. :)
A gyártói meg gondolom nem annyi. :) -
#28770 Ezt szerintetek le lehet mondani 29 nap után? Itt nem nagyon találtam. -
#28769 akkor a magyarországi szakszerviz nem egyezik meg a gyártó szakszervizével, nem? -
#28768 hm, ezt irja
"1+1 év HU garancia esetén a készülék kártya független, Magyar nyelvű operációval rendelkezik, szoftvere frissíthető, csomagolt alaptartozék listája európai régióra csomagolt. A készüléket a Magyarországi szakszerviz javítja cégünkön keresztül."
van még egy gyártói garancia is, ami annyiban különbözik hogy "a gyártó szakszervize javitja cégünktől függetlenül"
-
#28767 Lehetséges, nem játszom a játékkal :) -
#28766 A telenoros is. -
#28765 Bolti garral maximum. -
#28764 mondjuk ez a 16 gigás... :D