Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kinnt van a neten a clonedvd-s verzió,tehát a releaser csapatokon a sor,én azt mondom legkésõbb hétfõn játszható lesz a gém 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Emiatt nem aggódnék, ez a forma 55-öt adott a Max Payne 3-ra is.

ki ad a pontszámokra? még ki sem jött a game, de már egyeseknek nem jön be, amit látnak. Addig felesleges véleményt mondani, amig nincs kint a program. Egyedül Deerhunter tapasztalt neki felemás érzései vannak akkor az azt jelenti, hogy nem rossz és élvezhetõ.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lunki88
PC Gamer értékelése:
kép1 kép2 kép3

<#szomoru1>
Maxtreme
"Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy késõbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni."

Attól tartok ennyire nem lesz "túlbonyolítva" 😞

Cumshot
Azért remélem checkpointos mentési rendszer az nem lesz. Vicces lenne.
+ Ha tényleg nem lehet visszamenni korábbi pályaszakaszokra, az is nagy mértékben növeli a lol-faktort.
Mi van, ha mondjuk nem rejtettél el egy hullát, viszont a pálya egy késõbbi részén eszedbe jut, hogy vissza kéne menni ezt megtenni.
Hitman játékba rohadt nagy egybefüggõ map kell, nem ez a konzolszagú feldarabolt szarság. Elég sok, a Hitman-játékok védjegyének számító dologról kellett lemondanunk így is. Ne kúrják már szét az egész programot.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

DeerHunter01
Pedig eléggé úgy tûnik, a pályákat több részre darabolták fel, van amelyik részt át lehet vinni 3-4 perc alatt, fõleg ha már ismered...
A pályák közül most volt pár sablonos, felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. A másik dolog pedig az idegesítõ ellenfelek...kiszúrnak egybõl és köteles vagy használni az instinct módot, hogy eltakard az arcodat, de persze aztán rá vagy kényszerítve hogy leüss/megölj valakit. Azt nem értem, hogy van 40 kommandós egy pályán, szinte csak a szemük látszik ki, és így is kiszúrnak téged.

\"Erről van szó!\"

Krisztiam
nem hinném

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Solid Snake
Lunki88
Nem akarok vészmadár lenni, de a konzolos gameplay videókat elnézve eddig csalódás nekem a játék.

Mi az hogy egyik küldetésnél a cutscene-ben öljük meg a célpontot? A másiknál pedig 47-esnek nem sikerül kinyírnia a célszemélyt és leütik mint valami kezdõt, persze ezt is cutscene-ben láthatjuk... Olyan mintha kivágták volna a játék lényegét.
A másik zavaró dolog amit DeerHunter01 is említett már, hogy bizonyos szakaszaira érkezve az adott pályának, nem tudunk visszamenni, tehát fel vannak darabolva kisebb részekre a pályák. Ez megint csak nem volt jellemzõ az elõzõ részekre. Tovább nem is néztem, remélem nem ilyen lesz az egész játék.

simán elfut, ha alacsony grafikán is, de ezzel nem lesz probléma<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Köszönöm szépen tesókám😊

tutituti
faszán kikopipeszteltem....
http://gepigeny.hu/games.php?id=1434

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
RAM: 1GB of system memory RAM: 2GB
VGA: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. VGA: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory,
Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards. Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
DX: DirectX 10 DX: DirectX 10
OS: Windows Vista, Windows 7 OS: Windows Vista, Windows 7
HDD: 10 GB of hard drive space HDD: 10 GB of hard drive space
Hang: DirectX compatible sound card Hang: DirectX compatible sound card

a sok videó közepette kérnék szépen egy gépigényt is, ha lehet, köszi xD

Tartok tõle, hogy az én konfigom nem lesz elég ehhez

tutituti
Na vége a videókáradatnak szerintem
Remélem ez még belefér😊

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Solid Snake
<#nevetes1>
Twist Olivér szimulátor nem idén jelenik meg...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
lopkodj=lopakodj

Next PC upgrade: 2022

grebber
Remélem majd lesz olyan küldetés is ahol rákényszeritenek hogy lopkodj különben game over és kezdödhet elõlröl a küldetés.
Eddig nem volt ilyen csak hentparádé<#gun>

Next PC upgrade: 2022

DeerHunter01
Nem akarok spolierezni, szóval ha valaki nem kíváncsi a kisebb dolgokra, ne olvassa el.(sztoriról nem írok)
Holnap írok véleményt a következõ pályákról, még sok minden van hátra.
Egyébként tényleg rengeteg tárgy van a játékban, amivel ölni lehet 😄
Kés, szerszámok, pohár, könyv, piszkavas, hentesbárd, stb...
Sztori is nagyon tetszetõs eddig, nem sablonos.
Játék közben folyamatosan nyomon lehet követni a bal felsõ sarokban a pontok számát, küldetés végén pedig különféle bónuszokat kapsz, gyorsabb futás/tárazás, jobb célzás, stb. Pályák nagyobb része úgy volt beosztva eddig, hogy el kell érned valahová, ahonnan új "pálya" veszi kezdetét, nem tudsz visszamenni a többi részre, mint az elõzõ részekben, de ahogy láttam yt-on most pont az a kisvárosi pálya jön, ahol nem lesz ilyen. Mentési rendszer úgy van megoldva, hogy különbözõ helyeken vannak elhelyezve mentési pontok, ahova ha belépsz, lehet menteni.

\"Erről van szó!\"

The Protector
Ez nagyon jól hangzik😊Örülök neki.És mekkora az újrajátszási ráta?Mert nekem egy játék akkor adja el magát ha bam jó multija vagy újrajátszási értéke,esetleg hosszú,sokáig tartó single.
Jó ez a jelmezes dolog amit írtál,nekem tetszik.Elõzõ részekben egy kicsit máshogy volt ez.NAgy Hitman-os vagyok.A lopakodós játékok és sok lehetõséges játékok mindig is a szívem csücskei voltak😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#eljen> várós, de ezzel sztem 1 hónap múlva fogok tudni játszani😄

DeerHunter01
xboxra már kijött jobb helyeken... 😄

\"Erről van szó!\"

Krisztiam
xbox virágbolti?😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
h-h már tudsz vele játszani?

DeerHunter01
Igen, maradt a régi rendszer, bár itt már nem csak arról szól a dolog, hogy felméred a terepet, kiiktatod a célszemélyt és lelépsz, hanem volt olyan pálya is már, ahol elég keményen kell lopakodni rengeteg ember között és nem az a cél, hogy kiiktass egy bizonyos személyt. Másik dolog, hogy hiába veszed fel az ellen ruháját, eléggé oda kell figyelni a távolságtartásra, mert kiszúrhatnak könnyen. Az instinct segítségével el tudod takarni az arcodat, megvakarni a fejedet, stb. hogy ne szúrjanak ki mikor közel mész, de használat közben elég hamar lemegy a csík. Azt pedig úgy tudod feltölteni, hogy leütsz/megölsz valakit. Ruhára visszatérve, ha pl. az ellenét felveszed, akkor csak õk fognak gyanakodni, a szakács meg egyéb személyek leszarják, de ha szakács ruhát veszel fel, akkor már õk fognak figyelni rád 😄
Grafika teljesen rendben van. Pályákkal már nem voltam annyira kibékülve, most kezdtem bele a PART II-be, lehet csak most jön a java.

\"Erről van szó!\"

Nem tudok róla sajna.
The Protector
Aki már tolja az elmondhatná h a régi szisztéma maradt-e?
Az ellenfelek fel alá járkálnak,van 3 -4 cselekedetük és ezt kifigyelve kell balesetnek álcázni vagy beavatkozni a cselekedetébe és azt szabotálni.A régebbiek nagyjából ezen szisztéma alapján mûködtek.
Remélem nem lövöldözõs játékot hanem okos bérgyilkolós játékot készítettek.

Aki kérdezte az a csaj akit az elején megölnek az Diana,õ adta a feladatokat a Hitman részekben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
Nincs valami rajongói oldal, ahol valami extra fanatikus leírja hogy mi a szitu eddig? 😊

Én felraktam az elõzõ részt, mondom megnézek 1-1 átvezetõt felfrissülésként, de 1x elindult XP SP3-mal aztán után megadta magát.
Ugyanúgy se XP SP3 és se SP2 kompatíbilitis megoldással se ment...baxxxa meg.
kirol
Valamit igen, köszi!
De azért messze nem kerek még a dolog. 😞

Így már érteni valamit? 😊
Nem mondasz hülyeséget.

Úgy tudom, hogy küldetései során a valakinek a valkije kifigyelte a 47-est vagy csak egy áruló volt a cégben. Diana éleseszûen kiszúrt velük, hogy elaltatta a 47-est, mikor az átvezetõben belé nyomja a tût és a végén, mikor mindenki gyászolja hirtelen feltámadt. Így van vége 😊

De ezek elõtt még megül egy embert, aki már kiszimatolta kicsoda õ.
Volt egy múzeumos pálya, ott kellett likvidálni.
kirol
Értem, viszont jó lenne mindezzel tisztában lenni, hisz innen indul az új rész.
Valami gyors felzárkóztató tanfolyam kellene hozzá! 😊

Pontosan nem tudom. Valami összeesküvés volt és kiderült, hogy Diana kicsoda valójában, de aztán megvédte a 47-est és kelepcét állított akik keresték. Homáylosan ennyi.
tutituti
ja úgy akkor elnézést!

Elvileg azért mert ugye 47 egy genetikailag létrehozott élõlény akit bûnözõk dns-ébõl raktak össze.
gondolom ez azért elég ok hogy megöljék és megszerezzék a dns-ét.Szuperkatona alkotás stbstb

kirol
De amit kérdezek, az 6 évvel ezelõtt kiderült nem?
Csak már nem emlékszek, hogy miért is akarták megölni a 47-est is.

tutituti
majd úgy egy hónap múlva megmondjuk

Annyit tudunk amennyi a videókban volt.

kirol
Halvány fogalma sincs errõl senkinek?

Krisztiam
én is úgy akarom majd, lopakodni és fegyver nélkül megölni a célszemélyt 😄

Krisztiam
22-én én is játszok vele 😄

Ryder62
<#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
szégyen
kirol
Most itt mi az alapszitu?

Az a nõ, akit az elején a zuhany alatt meglövünk (nem tudom meghal-e, vagy sem, mert az itt még nem derül ki) az ki is? Õ a régi fõnök, akitõl a feladatokat kaptuk? De miért árulta el az ügynökséget?
Meg ki az a kiscsaj, akit elviszünk a zárdába?

Lunki88
Szerintem aki igazi Hitman érzésre vágyik annak purist módban kell nyomni már az elsõ végigjátszást is. Én legalábbis így akarok majd nekiállni. 😊
Prince23
Ez túlságosan SC Convictionösnek hangzik...

Seth
Miért ragyog 47-es feje a napsütésben úgy, hogy kiégeti a retinámat ?? 😄

Viccet félretéve eddig tetszik,bár csak az elsõ pályát vittem végig. A térkép hiányzik, ebbõl is elõre látom,hogy nem lehet majd olyan összetett dolgokat véghez vinni mint az eddigi részekben, ahol láttam ki hol mászkál éppen. Nehéz lesz így megtervezni az útvonalakat, illetve valószínû nem is kell 😞

PSN ID.: Beegabor

Ryder62
Sztem a legnehezebb fokozaton kezdem majd el és lopakodni fogok. Nah úgy lesz igazi élmény.

Pl a deus ex hr-t ott szúrtam el hogy ha lebuktam akkor hentbe ment át az egész és nem töltöttem vissza mondván majd a második végigjátszásnál lopakodok. De akkor már nem volt akkora fun hiszen tudtam melyik õr kb hol van és a pálya felépítést is nagyából vágtam.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018