1346
-
#865 na most megvan lőve nálam a gém...egyszerűen nem tudom letolni a könyvtárasat...levittem easy fokozatra,de akkor se,rohadt sok a rendőr,bármerre mennék 3-at kell figyelnem hogy épp merre megy,de 1 mindig kiszúr teljesen abszurd helyzetből,és vagy leállok vele balhézni,vagy fejbelövöm,és elsprintelek...néztem videókat,próbáltam olyan útvonalon menni de sansztalan. Henteléshez meg szar a fegyóm,meg kevés a lőszer,szóval az se megoldás. Na mind1 -
#864 Remélem lesz erre valami mod vagy hivatalos fix mert ez így elég gáz. A Contracts-ben még emlékszem a Deadly cargo nevű pályára, ahol a SWAT osztaggal együtt lehetett megtámadni a rosszfiúkat. :) -
#863 jaja,nagyon hamar kiszúrnak,akármilyen öltözet van rajtad..én a tutorial pályán egész egyszerűen rávoltam kényszerítve a hentelésre,nem tudtam megszerezni másképpen a keycardot...a chinatown-i pálya az simaügy volt -
#862 könyvtáras pálya az kapufa nálam...alszok rá egyet,vagy megnézek pár walkthrough vidit,mert vagy én rendezek tömeghentet,és akkor jönnek a kommandósok,vagy kb 5 perc után lebukok lopakodásnál -
#861 Ahha.... STEAM -
#860 Engem az akaszt ki a játékban, hogy még kommandósnak öltözve is felismer egy sima rendőr. Hogy a fenébe? Mikor csak a szeme látszik ki 47-esnek... Puristen nyomom, érthető hogy nehéz a játék de ez teljesen logikátlan. Instinct meg kb. 3-4 másodpercig tart ezen a nehézségen, szóval nem jó semmire. -
#859 Merre olvastad? Nekem sem indul -
#858 Na azt be is linkeltem, hogy nem lehet, mert tutorial. Rádásul lockpickes az ajtó. :)
Tegnap elkezdtem legnehezebb fokozaton, de lehetetlenség a SA, annyi felesleges őr van pluszban mindenhol. -
#857 Az unlocksnál ahol lehetne fejleszteni a fegyvereket ott miért 0$-om van?
Hogy lehet pénzt szerezni? -
#856 Tutorial pályán ennél jobb rangot hogy lehet elérni?
Silent Assassinra pályáztam, de az utolsó pár őrt lehetetlennek tűnik elkerülni.
-
mester1987 #855 Steamet telepítsd azt luxus nfo-ba foglalni. -
mester1987 #854 Akinek egyszerűen kilép a benchmarknál ill. leáll új játék indításakor, hamarosan jön egy patch "ha jól olvastam".
Vicces, hogy olyan videókártya az egyik ajánlott, amim van, de indulni azt nem képes -
#853 a kínai negyed nagyon tetszett :)
jól megvan csinálva -
#852 Ez tényleg nagyon pöpec lett, így kb 20-30 perc alapján.
Viszont arra készüljetek hogy a vasigény elég magasra sikeredett.
Nálam pl a 4xAA felezi a sebességet :D 2x-esel (+ fxaa) nincs baj, de 4x-es már megfekszi a vga gyomrát.
Pár kép: (ultra)
-
pcgammer #851 Jó lett a játék :)
-
Soneji #850 Örülünk, hogy segíthettünk. :) -
#849 jaa megvan :D -
#848 valaki nem tudja, hogy lehet előhozni az M1928 gépkarabélyt? meg az öltönyt? -
#847 nah kipróbáltam én is és nekem nagyon tetszik.. nem értem miért kell mindent fikázni én se.. akinek nem tetszik az ne játsszon vele -
#846 Basszus, ezzel a hitmannel semmi probléma sincs.
Nem értem 1xűen a korai fikázókat ...
Semmivel sem több, semmivel sem kevesebb, mint az eddigi részek.
Ok, fps mód nincs, a checkpointos "mentés" mintha nem is lenne, baromira zavaró, de ezen kívül jók a célpontok, hatalmasak szövegek, jó egyveleg az egész.
A tűzharcok is korrektül lettek megcsinálva.
Eddig egy problémám volt, hogy sajnos, néha nehéz a silent assassint elérni. :( -
mester1987 #845 Az épp elég ahhoz. -
djculture #844 Rage tökéletes már rég. Bár egy lezáró sztori dlc vel lenne az igazi amit be is jelentettek de szokásosan 1-2 év elmúlik mire az id megalkotja. -
mester1987 #843 Nálam a RAGE :S -
#842 Nálam még mindig a Mafia 2 vezet a félkész játékok terén. :) -
mester1987 #841 Modnjuk azért a Sleeping Dogs se lett kutya...annyi szarságot, mitn abba sosem láttamm más játékban, nade az más stílus. -
#840 Sztori DLC-t??? Ne aggódj a jövő évi Tomb Raider-hez már most be van jelentve 3 történethez kapcsolódó DLC (és még 4 hónap van a játék megjelenéséig).
Ebből 2-t csak a Steam-es előrendelők kapnak meg, egyet pedig az Xbox-osok, de ez a konzolos DLC exkluzív nyalás lesz a Microsoft-nak, később sem lesz majd elérhető PC-re.
Itt a Hitman-nél még a jobbik eset, hogy csak a megjelenés után jelentenek be és adnak ki DLC-ket, mert így hihetőbb, hogy nem a játékból szedtek ki valamit, amit később plusz pénzért is eladhatnak. Míg a TR-nél egyértelmű, hogy egy félkész játékot fognak kiadni és majd DLC-kkel lesz kibővítve egy olyan játékra, amilyennek eredetileg lennie kellett volna.
Square Enix is az EA "hódító" útjára lépett... -
mester1987 #839 *kicsi vagy magas :) -
mester1987 #838 Eredeti játékosok; Hogy megy a játék, milyen az optimalizálása, gépigénye nagy vagy magas mellőzve a "hivatalos gépigényt"? -
#837 Sztori DLC? Elment az eszed? Az túl so meló :D -
#836 persze nyílván nem kell megvennem,de akkoris,egy Hitmanhez ne ilyen DLC-ket adjanak már ki...még ha ugyanazok csinálták a gémet akik a Deus Ex-et is. Adjanak ki hozzá sztori dlc-t,plusz küldetéseket satöbbi...ez a sorozat szerintem bír akkora presztizzsel,főleg azoknál akik már az elsővel is játszottak,hogy ne kurvuljon el -
#835 Ez csak egy poén kosztüm pakk, nem kell megvenned. -
#834 szánalmas basszameg...mit akarnak még csinálni szerencsétlen 47-esből??? Hello Kittys cuccba fog ak47-el hentelni,vagy mi??? még nem is játszottam a játékkal,de már kezd elmenni a kedvem tőle...áá -
#833 -
#832 Már letölthető. :) -
#831 száni -
#830 Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution -
#829 Szerintem nem. A Terminus hoteles eddig a csúcs. Az nagyon beteg. -
#828 a másik easter egg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#827 Amúgy szerintem az első pálya volt a legjobb az egész játékban, azt tényleg odatették nagyon, ha a többi is ilyen lett volna.... -
#826 LOL, amíg nem beszélt, fel sem ismertem :D
Amúgy mostanában nagyon elkurvult, ami nem feltétlenül rossz...