1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• bakkerman
    na most megvan lőve nálam a gém...egyszerűen nem tudom letolni a könyvtárasat...levittem easy fokozatra,de akkor se,rohadt sok a rendőr,bármerre mennék 3-at kell figyelnem hogy épp merre megy,de 1 mindig kiszúr teljesen abszurd helyzetből,és vagy leállok vele balhézni,vagy fejbelövöm,és elsprintelek...néztem videókat,próbáltam olyan útvonalon menni de sansztalan. Henteléshez meg szar a fegyóm,meg kevés a lőszer,szóval az se megoldás. Na mind1
  • Lunki88
    Remélem lesz erre valami mod vagy hivatalos fix mert ez így elég gáz. A Contracts-ben még emlékszem a Deadly cargo nevű pályára, ahol a SWAT osztaggal együtt lehetett megtámadni a rosszfiúkat. :)
  • bakkerman
    jaja,nagyon hamar kiszúrnak,akármilyen öltözet van rajtad..én a tutorial pályán egész egyszerűen rávoltam kényszerítve a hentelésre,nem tudtam megszerezni másképpen a keycardot...a chinatown-i pálya az simaügy volt
  • bakkerman
    könyvtáras pálya az kapufa nálam...alszok rá egyet,vagy megnézek pár walkthrough vidit,mert vagy én rendezek tömeghentet,és akkor jönnek a kommandósok,vagy kb 5 perc után lebukok lopakodásnál
  • icetihi
    Ahha.... STEAM
  • Lunki88
    Engem az akaszt ki a játékban, hogy még kommandósnak öltözve is felismer egy sima rendőr. Hogy a fenébe? Mikor csak a szeme látszik ki 47-esnek... Puristen nyomom, érthető hogy nehéz a játék de ez teljesen logikátlan. Instinct meg kb. 3-4 másodpercig tart ezen a nehézségen, szóval nem jó semmire.
  • icetihi
    Merre olvastad? Nekem sem indul
  • a.carkey
    Na azt be is linkeltem, hogy nem lehet, mert tutorial. Rádásul lockpickes az ajtó. :)

Tegnap elkezdtem legnehezebb fokozaton, de lehetetlenség a SA, annyi felesleges őr van pluszban mindenhol.
  • DeerHunter01
    Az unlocksnál ahol lehetne fejleszteni a fegyvereket ott miért 0$-om van?
    Hogy lehet pénzt szerezni?
  • vrtg
    Tutorial pályán ennél jobb rangot hogy lehet elérni?
    Silent Assassinra pályáztam, de az utolsó pár őrt lehetetlennek tűnik elkerülni.
  • mester1987
    Steamet telepítsd azt luxus nfo-ba foglalni.
  • mester1987
    Akinek egyszerűen kilép a benchmarknál ill. leáll új játék indításakor, hamarosan jön egy patch "ha jól olvastam".

Vicces, hogy olyan videókártya az egyik ajánlott, amim van, de indulni azt nem képes
  • Krisztiam #853
    a kínai negyed nagyon tetszett :)
    jól megvan csinálva
  • Maxtreme
    Ez tényleg nagyon pöpec lett, így kb 20-30 perc alapján.
    Viszont arra készüljetek hogy a vasigény elég magasra sikeredett.
    Nálam pl a 4xAA felezi a sebességet :D 2x-esel (+ fxaa) nincs baj, de 4x-es már megfekszi a vga gyomrát.

Pár kép: (ultra)

• pcgammer
    Jó lett a játék :)

• Soneji
    Örülünk, hogy segíthettünk. :)
  • Krisztiam #849
    jaa megvan :D
  • Krisztiam #848
    valaki nem tudja, hogy lehet előhozni az M1928 gépkarabélyt? meg az öltönyt?
  • Krisztiam #847
    nah kipróbáltam én is és nekem nagyon tetszik.. nem értem miért kell mindent fikázni én se.. akinek nem tetszik az ne játsszon vele
  • a.carkey
    Basszus, ezzel a hitmannel semmi probléma sincs.
    Nem értem 1xűen a korai fikázókat ...
    Semmivel sem több, semmivel sem kevesebb, mint az eddigi részek.
    Ok, fps mód nincs, a checkpointos "mentés" mintha nem is lenne, baromira zavaró, de ezen kívül jók a célpontok, hatalmasak szövegek, jó egyveleg az egész.
    A tűzharcok is korrektül lettek megcsinálva.
    Eddig egy problémám volt, hogy sajnos, néha nehéz a silent assassint elérni. :(
  • mester1987
    Az épp elég ahhoz.
  • djculture
    Rage tökéletes már rég. Bár egy lezáró sztori dlc vel lenne az igazi amit be is jelentettek de szokásosan 1-2 év elmúlik mire az id megalkotja.
  • mester1987
    Nálam a RAGE :S
  • Lunki88
    Nálam még mindig a Mafia 2 vezet a félkész játékok terén. :)
  • mester1987
    Modnjuk azért a Sleeping Dogs se lett kutya...annyi szarságot, mitn abba sosem láttamm más játékban, nade az más stílus.
  • TBTPumpa
    Sztori DLC-t??? Ne aggódj a jövő évi Tomb Raider-hez már most be van jelentve 3 történethez kapcsolódó DLC (és még 4 hónap van a játék megjelenéséig).

Ebből 2-t csak a Steam-es előrendelők kapnak meg, egyet pedig az Xbox-osok, de ez a konzolos DLC exkluzív nyalás lesz a Microsoft-nak, később sem lesz majd elérhető PC-re.

Itt a Hitman-nél még a jobbik eset, hogy csak a megjelenés után jelentenek be és adnak ki DLC-ket, mert így hihetőbb, hogy nem a játékból szedtek ki valamit, amit később plusz pénzért is eladhatnak. Míg a TR-nél egyértelmű, hogy egy félkész játékot fognak kiadni és majd DLC-kkel lesz kibővítve egy olyan játékra, amilyennek eredetileg lennie kellett volna.

Square Enix is az EA "hódító" útjára lépett...
  • mester1987
    *kicsi vagy magas :)
  • mester1987
    Eredeti játékosok; Hogy megy a játék, milyen az optimalizálása, gépigénye nagy vagy magas mellőzve a "hivatalos gépigényt"?
  • Seth
    Sztori DLC? Elment az eszed? Az túl so meló :D
  • bakkerman
    persze nyílván nem kell megvennem,de akkoris,egy Hitmanhez ne ilyen DLC-ket adjanak már ki...még ha ugyanazok csinálták a gémet akik a Deus Ex-et is. Adjanak ki hozzá sztori dlc-t,plusz küldetéseket satöbbi...ez a sorozat szerintem bír akkora presztizzsel,főleg azoknál akik már az elsővel is játszottak,hogy ne kurvuljon el
  • Seth
    Ez csak egy poén kosztüm pakk, nem kell megvenned.
  • bakkerman
    szánalmas basszameg...mit akarnak még csinálni szerencsétlen 47-esből??? Hello Kittys cuccba fog ak47-el hentelni,vagy mi??? még nem is játszottam a játékkal,de már kezd elmenni a kedvem tőle...áá
  • Carlos
  • a.carkey
    Már letölthető. :)
  • Fpocok
    száni
  • grebber
    Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution
  • a.carkey
    Szerintem nem. A Terminus hoteles eddig a csúcs. Az nagyon beteg.
  • CalebJoe
    a másik easter egg
  • DeerHunter01
    Amúgy szerintem az első pálya volt a legjobb az egész játékban, azt tényleg odatették nagyon, ha a többi is ilyen lett volna....
  • Fpocok
    LOL, amíg nem beszélt, fel sem ismertem :D
    Amúgy mostanában nagyon elkurvult, ami nem feltétlenül rossz...