Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
No! .. No! No! NoNoNoNoNo! WTF is this? <#vomit>

Really?<#ticking>

Na ha tényleg ilyen lesz akkor: <#levele>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

vrtg
STEALTH

Lunki88
Egy csónakban evezünk. Most már csak a Contracts módban reménykedek hogy feldobja a játékélményt valamelyest.
a.carkey
Nekem bejött. Nem volt meg a képregényes stílus, de leszarom. Én jól szórakoztam.

A multi viszont gáz.

A medve nem játék.

Krisztiam
az szívás lesz, ha nem lesz jó, mert én már megrendeltem 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Elsõ bekezdésre: Ebben teljesen igazad van. De én gamer pályafutásom alatt azt is megtanultam, hogy ha sokan mondják ugyanazt, akkor az bizony nagy valószínûséggel igaz is egy játékkal kapcsolatban.

Harmadik bekezdésre: Sajnos én is ezt látom. És épp azért van az, hogy a jövõ évben csupán 3 játékot várok igazán és mindegyik folytatás. Új kreatív cím nemigen lesz jövõre sem.

Negyedik bekezdés: Ha csõlövölde lesz, márpedig leírásból úgy tûnik az lesz, akkor nincs értelme többször végigvinni, legalábbis nem olyan értelemben mint a korábbi Hitmaneket.

a.carkey: Max payne 3-on hullára unatkoztam magam. Nyoma sem volt a régi MP hangulatnak. Kaptunk helyette egy alkoholista, kopasz rambót, aki csak sodródik az eseményekkel. Ráadásul unalmas tucat TPS-t csináltak abból a játékból. Multihoz ezek alapján még bottal se nyúlnék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Néztem Gamespoton egy videót, és meg kell mondjam: GÁZZZ! Még a Splinter Cell Convictiontól is hülyébben oldották meg. Nem is lehet benne normálisan lopakodni. Egyébként a gameplay egy az egyben SC: Conviction :S

a.carkey
A Max Payne inkább a geci sok csaló miatt volt kiábrándulás multiban, mint a játék miatt.

A medve nem játék.

Ryder62
Én nem ítélkezek. Egyet megtanultam gémer pályafutásom alatt: akkor mondj véleményt mikor már több órát lejátszottál.

Meglátjuk mi sült a sütõben. És már nem kell sokat várni a megjelenésig.

Másrészrõl viszont minap épp azon gondolkodtam hogy manapság milyen kevés egyedi játék van. Amire azt mondod "ez igen, ezt újra játszom majd".

Absolutiontól pont azt várom hogy többször végigjátszható legyen. De lehet hogy pofára esés lesz a vége és ez is a "szép volt, jó volt, de nem játszanám újra" kategóriába fog tartozni. Mint ahogy a mai játékok többsége. <#szomoru1>

bakkerman
akkor a játék eléggé hasonlítani fog a filmhez...ott is ment a hent,a srác csak kinézetre volt 47-es ügynök,végig darálta a filmet,pisztollyal,géppityuval,szétszakított ingben,koszosan,éppen ami a kezébe került,azzal ölt. Nyomokban se volt megtalálható a filmben a lopakodás,és úgy látszik a legújabb játékban se...én azért még nem írom le,1 végigjátszást megér

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tommygear
várható volt ez, már az elsõ gameplay videó után erre számítottam amikor megláttam a falon átlátás funkciót
grebber
Ez is olyan lett ha azt nézem ,mint a Splinter Cell conviction.

Lopakodhatsz is de semmi értelme mert rambo modon pár percesek a pályák és semmi nem késztet arra ,hogy lopakodjon az ember.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Az utóbbi 1 hónapban elkezdett motoszkálni bennem, hogy meg kéne venni 0 day. Ez a lentebbi cikk elolvasása után teljesen elpárolgott. 1 Ft-ot nem költök rá, amíg nem bizonyosodok meg róla, hogy igazak-e a leírtak. Ha igen, akkor skipp részemrõl a játék. Már játszottam idén Max payne-l, köszönöm az is elég volt.

Vagy normális célpontos, megbízásos Hitman kell vagy semmilyen. x+1-edik lövöldözõst TPS-t köszönöm nem kérek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Az a baj, hogy egyre több helyrõl olvasok hasonlókat.
Virágbolti verzió lesz itt úgyérzem. Aztán pár patch után jóadag leárazásnál steam-es verzió. 😊

Þór vígi þessi rúnar

RockpaperShotgun egy hosszabb észrevétele a végleges játékról

Summázva:

-Nagyrészt tucat TPS lövöldét csináltak belõle, amit néhol lopakodással lehet kivédeni, de ez nagyon nehéz.
-Kedvenc orvgyilkosunk nem nagyon orvgyilkol, inkább menekül (értsd nincsenek a Blood Moneyhoz hasonló célpontok, hanem a legtöbb küldetés a menj át A-ból B-be... De azért 1-2 üdítõ kivétel van, amikor a fõhös visszatér régi szakmájához). Sok esetben ilyenkor átvezetõ videóban halódik el a célpont, olykor bármit teszünk is bukjuk a kivégzését (végigmész egy pályán halál csendben, de tök mindegy mit csinálsz bukta lesz).
- A játék szép, de erõforrásigényes, így a legjobb gépeket is megizzasztja majd max beállításokkal.
- Instinct mód hülyére butítja a játékmenetet (értsd. arcod elé teszed a kezed és a legkeményebb õrök közt is simán átsétálsz... Ez szerintem elég szánalom). Viszont vannak olyan részek, ahol meg enélkül csak Rambó üzemmódban mész át.
- Sokszor ajtókon áthaladva elveszlik a felszerelésünk, ami nagyrészt nem az ikonikus dupla hangtompítós pisztoly lesz.

Egyszóval csináltak egy bérgyilkos játékból egy akciójátékot a leírás alapján. Aki hasonlóan hozzám a Blood Money folytatását várja (bérgyilkosságokkal, célpontokkal, többféle útvonallal). Annak nagyon ajánlom, hogy várjon és esetleg próbáljon egy virágbolti verziót, mert elõfordulhat egy hatalmas pofára hullás ebbõl a játékból 0 day vásárlás esetén.

Lunki88
Na megy a preload végre.
DarkSector
"Halál pontosan errõl van szó...egy ideje ez megy."
Én figyelembe sem veszem az ilyen szarokat. 😄

mit érdekel ha a játékonak tezsk vagy nem tetszik...D: Úgyis magad ítéled meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
Azt a rohadt. 8 és 9. <#rolleyes>

Most nem azért de ki hisz ezeknek? Minden új nagy AAA-s címre alap hogy 8+ pontot adnak.

Egy játékos értékelésére jobban adok mint ezekre. Ezért is szeretem ha valaki összefoglalva leírja a tapasztalatait pro és kontrába szedve.

grebber

Next PC upgrade: 2022

tommygear
VÕVÕVÕVÕVÕVÕVÕVÕ
DarkSector
Hát nem a szegény magyarok az is biztos, arra emlékszem hogy a Sniper v2-nél 4 kerek nap volt a késés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bakkerman
na meg amúgyis,a "mindenhol" azt jelenti,hogy legelõször az amcsik fognak játszani vele,mint minden játékkal 😄

DarkSector
Meg kb 2000-en leszedték kb 1 hete box-ra....😄
Ezeknek a véleménye is közre játszik.

DarkSector
Ilyen barátom nem létezik hogy mindenhol kedd, mivel van idõeltolódás...😄

a topikban õ írta le eddig a tapasztalait...ne forgass ki!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

poruljartal
azt tudni, hogy az orosz verzió mûködik e steamen?

zzeN
Steam fórumán azt olvastam, hogy állítólag 23 gb lesz feltelepítve a játék.

Már lehet pre-loadolni! 12 gb, gondolom mert tömörítve van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bakkerman
ha úgy lesz,hogy amerikai idõ szerint kedden 00:01-kor aktiválja a steam a gémet,akkor európai idõ szerint kedd estére biztosan kapunk egy release-t,a kérdés az,hogy milyen minõségût,baszakodós lesz,vagy simán játszható...majd kiderül

zzeN
Steam only és kedden jelenik meg mindenhol ha minden igaz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Unlock-ra akkor kell csak várni, ha KIZÁRÓLAG steam kliensen keresztül játszható egy játék, ha nem akkor nem kell várni.
Steam esetében is mivel régiónként eltérõ az aktiválási idõpont, ezért elõbb játszható lesz elvileg.

Sniper Elite V2 kb 4 nappal elõbb aktív volt US-be vagy hol asszem mint itt nekünk.
Szóval ha más dolguk éppen nem lesz a csapatoknak és gyorsak nem kelll várnotok az eu-s idõpontig.
Kérdés az hogy steam-es-e a Hitman....?

tommygear
a megjelenésig nem
Myselor
ameddig nem unlockolják addig nem😊 utána lesz
Krisztiam
akkor nem lesz törés ebbõl?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tommygear
nem lehet feltörtni, mivel a feloldás után tölt le a steamrõl indítófájlokat, azaz nincs a dvd-n ami kell a játék indításához
tommygear
jaja egyedül Deerhunter játszott vele eddig a földön 😄DDDDDDDD
szerinted a játék teszterek nem kapják meg hamarabb a játékot? pcguru teszt is van már
igen abban a zenék voltak a legjobbak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
nekem a blood money menü zenéje tetszik 😊

Lunki88
A Contracts menü zenéje még mindig a fejemben van, olyan jól eltalálták. 😊
Solid Snake
Köszi<#pias>
Szóval egy nem rossz játék <#eljen>

Igazából a régebbi darabok mindegyike (kivéve a Contracts), magasra tette a mércét összetettségben😊

DeerHunter01
Végigvittem, utolsó 5-6 pályát már easy módban, mivel ott nem tudnak kiszúrni ha átöltözöl, ugyanúgy mint az elõzõekben. Így már sokkal jobb volt a játék. 10/6.5 , jóindulattal 10/7 sztori miatt. Pályák között voltak jók és kevésbé jók. Sztoriba fektethettek volna kicsit több idõt, de így sem volt rossz. Nem kell tartani attól, hogy kötelezõ hentelni, fõleg nem easy módban. Minden pályát végig lehet vinni lopakodva, bár van ahol kurva nehéz már normalon is. Sokféle módon ki lehet iktatni a célszemélyeket, balesetek voltak a kedvenceim. Mindenképp újrajátszom majd pár hét múlva a lehetõségek miatt. Nem lett csalódás számomra a Hitman, bár inkább BM stílust vártam tõle.

nem sztori spoiler, de aki kíváncsi rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vége alapján 100%, hogy lesz folytatás

\"Erről van szó!\"

Ragendom
Szívesen játszanék vele akár most is, de keddig szerintem ki lehet bírni :|

Keddig sajnos senki nem fog vele játszani 😊 Majd ha feloldják a fájlokat akkor esetleg lesz esély rá hogy feltörik de mostanában elég érdekesek a RLS-r csapatok van amit rögtön van amit késõbb törnek fel 😊
Hecker007
de ha le lehet tölteni fel is lehet törni 😊 de lényegtelen végül is hogy hétfõn vagy kedden lehet vele játszani azt már kibírja mindenki sztem 😊

zzeN
Nem is Steam-es😄

Hecker007
bf3-at is lehetett törtben játszani hivatalos feloldás elõtt 😉

zzeN
Kedden oldják fel Steam-en, addig kizárt hogy feltörjék.