Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már azt hittem javult a helyzet vagy valami, de sajna nem :(
@
Azért jó hogy a Wunderreich fõmuftija tisztára Zangetsu...
@
Lassan egyébként feltûnhetne már Grimmjow is. :) Ha már Uraharának ilyen sok idõbe telik odaérni.<#idiota>#idiota>
De ha már felhoztam a témát: Ezek a quincyk nagyon durvák. Pedig ez az Opie gondolom még nem is olyan nagy szám a Stern Ritterhez és a nagyfõnökhöz képest. De a quincy-erõvel felruházott arrancarok se gyengék, érdekes harcok elé nézünk majd...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy tippek, hogy ki a maradék 4 "különleges fegyver"?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"két perc alatt vége volt a csatának"
A mangában se volt hosszabb.
"Viszont ami érdekelne az hogy Kubo találta azt ki hogy a Vizardok vissza térnek Soul Society-be mint kapitányok és hadnagyok?"
Igen, Kubo találta ki. Hadnagy egyébként egyik vaizard se lett. Kapitánynak Shinji, Kensei és Rose lett beválasztva, a többi vaizard meg maradt Karakurában.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Viszont ami érdekelne az hogy Kubo találta azt ki hogy a Vizardok vissza térnek Soul Society-be mint kapitányok és hadnagyok?
Vagy a Tokyo TV-nél valamelyik okos?
Persze ez így van mindennel, és nem azt mondom hogy filler részekkel kellet volna folytatni. Bár mint írtam egy-két egyrészest simán csinálhattak volna.
Én sem fogom azt nézni hogy jaj mikor lesz az újra kezdés, ha egyáltalán érdemlegesnek fogják találni a folytatásra, hisz van bõven mibõl választani.
És akár újat is elkezdeni.
Csak az igazi fanok fogják figyelni, de hónapokkal késõbb kérdéses lesz az is, mivel még csak pletyka szinten sincs semmi hír.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
-Sasakibe ilyen nagy ász lett volna? Még jó, hogy nem láttunk az erejébõl semmit... :D
-Kiváncsi vagyok hogy képzelik el HM felszabadítását, ostobaság lenne ha csak az Ichigo-Chad-Orihime hármas indulna útnak...
Viszont amit láttam, ott a rendezés nagyon gáz, a hangok és zenék is jobbak voltak régebben.
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kicsit több akciót vártam, de nagyobb súlyt kapott a lelkizés benne.
Érdekes eddig azt az elméletet olvastam hogy ne legyne annyi filler ezért leállnak az animével mikro beérik a mangát.
Viszont szerintem teljesen leállnak az animével mivel a Tokyo TVn csak annyit mondtak hogy március 27-ével befejezik az animet. Folytatásról nem írtak semmit, a hírt meg nem is részletezték hogy miért és meddig...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Azon gondolkoztam újra nézem az egész sorozatot fillerek nélkül de lehet a Dragon Ball-t kezdem el. :D
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"