Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Valami összetettebb indokra számítottam. :D
armageddon666
Hát. Black Power Ranger helyett kaptunk egy rossz buzit.

@

Lelouch
Ne mondd már, hogy a fullringer arc-nál ez a mostani nem jobb. :D
armageddon666
a konstans színvonalban :D bár legalább nem romlott.
már azt hittem javult a helyzet vagy valami, de sajna nem :(

@

Lelouch
Most éppen miért csalódtál? :D
armageddon666
Áh most bepótoltam a lemaradást, de csak csalódtam. Szóljatok ha Grimmjow visszatért.

Azért jó hogy a Wunderreich fõmuftija tisztára Zangetsu...

@

Lelouch
új fejezet
nem gyenge, a támadás elsõ 7 percében 1000 shinigami már meg is halt :O
SophieAnne
Régen volt egy Bleach paródia a Tik vagytok parasztokra, talán az indavideon, de sehol nem találom. Nem tud valaki valamilyen linket vagy nem tudná valaki esetleg elküldeni? Megköszönném :)

Lelouch
Egyre visszataszítóbban néz ki.
Lassan egyébként feltûnhetne már Grimmjow is. :) Ha már Uraharának ilyen sok idõbe telik odaérni.<#idiota>
Drephis
mikor beszivta allont, akkor ilyen paintrajz szintûen nézett ki a pali :D

help

Lelouch
Azt hittem már nem olvassa senki, amennyire kihalt a topik. :D

De ha már felhoztam a témát: Ezek a quincyk nagyon durvák. Pedig ez az Opie gondolom még nem is olyan nagy szám a Stern Ritterhez és a nagyfõnökhöz képest. De a quincy-erõvel felruházott arrancarok se gyengék, érdekes harcok elé nézünk majd...
CharrDen
Dehogynem, minden héten :D

davidka003
Anime nélkül az életnek sincs értelme. :(

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lelouch
Már senki se olvassa a mangát? :D
Lelouch
Nocsak, nem hittem volna hogy újra fel fog tûnni Ayon/Allon. :)
Lelouch
Ja, elég gázul néz ki az egész átváltozás. Remélem Ichigo hamar lenyomja a tagot...
Amúgy tippek, hogy ki a maradék 4 "különleges fegyver"?
Drephis
mostani fejezetben milyen cipõje van már a faszinak :D

help

wander01
nemtom pontosan mikor kapcsolódtam be de valamikor a legelején, én onnantól fogva néztem hetente :( olyan 2005 körül talán, már nem emlékszem rá. Már hiányzik :( Naruto is csak ilyen fos van most, azt mikor fogják folytatni vajon?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

xblades
kösz a választ

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Pedig ha az anime végétõl akarnád folytatni a cselekményt, akkor csak 8 fejezetet kellene behoznod... :D

"két perc alatt vége volt a csatának"
A mangában se volt hosszabb.

"Viszont ami érdekelne az hogy Kubo találta azt ki hogy a Vizardok vissza térnek Soul Society-be mint kapitányok és hadnagyok?"

Igen, Kubo találta ki. Hadnagy egyébként egyik vaizard se lett. Kapitánynak Shinji, Kensei és Rose lett beválasztva, a többi vaizard meg maradt Karakurában.
xblades
Nem és ilyen késõn (történetben) már nem is fogom elkezdeni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Nem olvasod a mangát?
xblades
Na most néztem meg az utolsó rész és azon kívül hogy mióta kitalálták hogy vége lesz látható a kapkodás a minél elõbbi lezárásra szerintem mert most két perc alatt vége volt a csatának.

Viszont ami érdekelne az hogy Kubo találta azt ki hogy a Vizardok vissza térnek Soul Society-be mint kapitányok és hadnagyok?
Vagy a Tokyo TV-nél valamelyik okos?

Lelouch
Na, legalább Urahara is elment Hueco Mundo-ba. :)
Lelouch
Akik évek óta nézték, vagy a mangát is követik, majd biztos elfeledkeznek róla 1-2 év alatt... Ugyan már.<#nevetes1>
xblades
Nem is a folytatás a kérdés szerintem, inkább a "nézõk" akik biztos hogy keresnek mást és nem biztos hogy visszatérnek, mert elfelejtkeznek róla.

Persze ez így van mindennel, és nem azt mondom hogy filler részekkel kellet volna folytatni. Bár mint írtam egy-két egyrészest simán csinálhattak volna.

Lelouch
Ezt most úgy írod, mintha olyan ritka lenne, mikor évek múlva folytatnak egy animét.
xblades
No igen de ha tényleg évek múlva fogják folytatni már közel sem lesz meg ez a rajongó tábora.
Én sem fogom azt nézni hogy jaj mikor lesz az újra kezdés, ha egyáltalán érdemlegesnek fogják találni a folytatásra, hisz van bõven mibõl választani.
És akár újat is elkezdeni.
Csak az igazi fanok fogják figyelni, de hónapokkal késõbb kérdéses lesz az is, mivel még csak pletyka szinten sincs semmi hír.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
486. fejezet:
-Sasakibe ilyen nagy ász lett volna? Még jó, hogy nem láttunk az erejébõl semmit... :D
-Ez a bankai lopás már túl overpowered... Remélem Mayuri vagy Urahara kitalál majd valamit ellene.
-Kiváncsi vagyok hogy képzelik el HM felszabadítását, ostobaság lenne ha csak az Ichigo-Chad-Orihime hármas indulna útnak...

Lelouch
És mi lett volna abban a fillerben? Már az utolsó kettõben se tudtak mit kitalálni...
Lelouch
Az elég gyenge volt.
armageddon666
Ja az "új" az a Hell's arc.

@

armageddon666
Pedig kb. annyi volt nézhetõ az egészben. :) Van néhány karakter ami stílusosan harcol, és ennyi. Valamiért youtube ajánlotta nekem az új Bleach moviet vagy valami klippet belõle. Belenéztem, a koreográfia egész jó, a történetbõl csak szeletek vannak, annyira az sem gáz. Most hogy már el tudok vonatkoztatni attól hogy inkonzekvens szutyok világ (igazából nem is törõdök vele, meg ennyi részletbõl fel se tûnt). Igazából lehet, hogy jobb mint a manga. :D

Viszont amit láttam, ott a rendezés nagyon gáz, a hangok és zenék is jobbak voltak régebben.

@

davidka003
Hát szerintem még egy fasza 30 filler rész is jobb lett volna minthogy szünet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lelouch
Tuti fogják folytatni, még Ichigo is mondta a rész végén, hogy "see you again"
Lelouch
Na a mai 366. résszel az anime véget ért. Elég hatalmas ûrt fog maga után hagyni nálam, kb. a HM-ben zajló Ichigo vs. Grimmjow harc óta néztem hétrõl hétre az új epizódokat... De jobb így hogy lezárják, még csak 5 fejezet jött ki az új arc-ból, így extrém hosszú fillerre lett volna szükség.
Mardel
Nah megnéztem az utolsó anime részt.
Kicsit több akciót vártam, de nagyobb súlyt kapott a lelkizés benne.
Érdekes eddig azt az elméletet olvastam hogy ne legyne annyi filler ezért leállnak az animével mikro beérik a mangát.
Viszont szerintem teljesen leállnak az animével mivel a Tokyo TVn csak annyit mondtak hogy március 27-ével befejezik az animet. Folytatásról nem írtak semmit, a hírt meg nem is részletezték hogy miért és meddig...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RAZOR27
válaszd a db-t én nemrég fejeztem be :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

davidka003
Kár, hogy jövõhéten lesz az utolsó rész.
Azon gondolkoztam újra nézem az egész sorozatot fillerek nélkül de lehet a Dragon Ball-t kezdem el. :D

xblades
Igen ezek a régmúlt (Rukia) részeit idézik nekem, bár most a szünet elõtt elvártam volna egy vagy két résznyi fillert olyant mint a tengerparti nyaralás volt, azok a részek még jók voltak.

davidka003
Pótoltam kicsit a lemaradást, 355-361-ig animébõl, hát elég szuper lett. Mindenki átbasz mindenkit és jó volt ez a bizonytalanság, nem sejtettem mi fog történni.

Lelouch
Kint az új fejezet. Elég hamar vissza lettek hozva a képbe az arrancarok. :)
Kár, hogy Nel még mindig gyerek formában van. :S
Drephis
nincs manga, nincs heti kubo dózis

help

xblades
Kösz

Lelouch
Vége lesz.
xblades
És már lehet tudni mi lesz az anime sorsa?

Lelouch
Én személy szerint örültem neki.
xblades
Igen elég gyorsan lerendezték az egyes csatákat:(

RAZOR27
azért vicces az anime :D eddig hogy húzták az idõt minden szarral, mostmeg hirtelen belecsapnak a lecsóba és amennyit csak lehet leadnak egy részben :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"