3291
-
#3131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bach erre a képességre várt, és most a csontkatonákat felhasználja Yamamoto ellen.
Aztán jön Ichigo és megmenti a napot. -
#3130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz... hidd el... aztán jön a north képesség, aztán megint valami cucc, aztán az öreg kidől, és jön icsigó, de persze előtte meghal még 1-2 főbb karakter, meg 5-10 kisebb -
#3129 508. fejezet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Innen most nagyon úgy tűnik, hogy ha nem lesz valami asspull, akkor Bach veszít.
Kiváncsian várom, hogyan tovább... -
#3128 Yamamoto bankai-a nem gyenge. Bár Kubo meglepne, ha hagyná nyerni... -
#3127 Ha most Yamamoto bankaiát sikerül ellopni, akkor game over... Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy nem ez a quincy invázió lesz az utolsó arc fő bonyodalma... Ebből az ostromból már nem is lehet olyan sok hátra. -
Fyndath #3126 Na ez ütős volt, várom már a jövőhetit -
#3125 Nincs mit szépíteni, ez egy rémes fejezet volt, és nem csak Kenpachi miatt... -
#3124 kösz Kubo, valami hatalmas volt ez a Kenpachi harc -
#3123 Hát nem volt valami nagy szám ez a bankai. Nem csoda, hogy nem harcolt Aizenék ellen... -
#3122 Na megtaláltam, fura a szokásos holnapok még nem adták ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont végre Yamamoto csinál valami érdemlegeset, ez történelmi esemény. És végre megtudjuk, milyen is az a bankai :D -
#3121 Hol láttad? -
#3120 Na a szerdai fejezet kijött hamarabb. Kenpachi a harcai során megint "I don't give a fuck" módban volt. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yamamoto meg miért nem a quincy nagyfőnök ellen megy harcolni? Mert így megküzdhet a Sasakibe bankai ellen?
Kubooooooooo! :D -
#3119 Kubo hirtelen betegsége miatt a héten nem lesz új Bleach fejezet. Következő héten meg Jump nem lesz, így kb. augusztus közepéig várni kell a folytatásra. -
#3118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kenpachi 3 guincyvel a vállán, kemény. azért remélem most váltás lesz hueco mundora -
#3117 Nem bánnám, de szerintem sajnos úgyse fog győzni. :S Túl egyszerű lenne. Illetve túl korán találkoztak egymással. -
#3116 Hát ellopja a bankaiját, és .... Ja hogy nincs bankaija!
Az lesz hogy mire Ichigo visszaér, Kenpachi a fogát fogja piszkálni a boss bordájával :) -
#3115 Amúgy meg Kenpachi most se okozott csalódást. :D Kiváncsi vagyok, mire fog menni a quincy főnök és a közvetlen beosztottja ellen. Az meg érdekelne, hogy Yamamoto már megint hol késik, azt hittem már rég szembe került a quincy vezérrel off-screen... -
#3114 Elérkezett a változás ideje. :D Remélem legalábbis. -
#3113 Ez Bleach...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt csak gonoszok halnak meg, azok is ritkán. -
#3112 Arra gondolsz, hogy majd Orihime mindenkit feltámaszt? Én elég kétkedve állok ehhez... -
Silver Wolf #3111 Szerintem lehet úgy fogalmazni,hogy átmenetileg, de igen. -
#3110 502:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Byakuya meghalt? :O -
#3109 Új banner? :D -
#3108 nem tudom shinji mit csinál/ki ellen van, de neki van talán a legtöbb esélye quincyk ellen, elég op a shikaija -
#3107 Pontosan, ráadásul Aizen szerint is az a shinigamik eredeti/végső formája, így gondolom egyszerűen "transcended" volt és nem volt köze a Final Getsuga Tenshou-hoz. -
#3106 Itt az idő újra elérnie, egyelőre mást úgyse tehet. :) Az meg még kapóra is jönne, ha a gargantában is úgy tellene az idő, mint a dangai-ban. Bár szerintem annyi idő már úgyse kellene annak a transcendent formának az eléréséhez, már tudnia kellene a módját hogy érheti el. -
#3105 Az a formája nem a Final Getsuga Tenshou előtti volt? Sztem megszűnt az is. -
#3104 Ahh értem. Amúgy reménykedtem, hogy az eheti mangában végre megtudjuk kit látott Urahara... -
#3103 Az csak félrefordítás volt a mangapanda-féle fordításban. A mangastream már rendesen Getsuga Tenshou-nak fordította. -
#3102 Na igen... de úgy tűnik van valami új képessége is, "Gekka Tenshou". -
#3101 Ichigo használhatná azt a formáját, amivel ki tudott törni Aizen fekete koporsójából. Nem hinném hogy ez a quincy börtön annyival keményebb dió lenne... -
#3100 Mondtam hogy csak a pengét kell nézni :D -
#3099 Viszont tényleg esélyes, hogy Grimmjow lesz az. -
#3098 De ebben nincs semmi jellegzetes... :D -
#3097 Van 1-2 jellegzetes penge emlékeim szerint. -
#3096 Egy pengéből elég nehéz lenne meghatározni. :D -
#3095 Am nagy Bleach fanok még nem nyomozták le kinek nézett ki így a kardja? -
#3094 Ne várjunk már következetességet Kubotól :D
Grimmjow lesz, és training arcon volt míg nem láttuk, és Fullbringer Bankai Segundo Rilízó Espadó lesz... -
#3093 Opie már a végét járta egyébként is, mozogni is már csak azzal a spéci technikával tudott. Ráadásul egy hátulról érkező meglepetés támadásra akár még Grimmjow is képes lehetne. :) Opie amúgy se áll azon a szinten, mint a Quincy nagyfőnök, aki leverte Harribel-t. Nel-re meg kb. ugyanaz vonatkozik, mint Isshin-re. -
#3092 Grimmjow, Nel lehetne még, de ők meg nem olyan erősek, főleg Haribelhez képest.