3291
-
#3171 Az új fejezet egyetlen pozitívuma, hogy végre vége van ennek a Kenpachi-s szálnak... -
Fyndath #3170 Áh értem, köszi, várom már nagyon a fejleményeket -
#3169 múlthéten beteg volt kubo bá, mostmeg meg még korai lenne. Nemhiszem hogy a kínai újév bekeverne japánba :D szóval szerintem lesz új -
#3168 Általában szerdán szoktak jönni az új fejezetek, ritka a keddi megjelenés. Megnyugodhatsz, lesz a héten fejezet. -
Fyndath #3167 Mi történt? Se múlt héten, se ezen a héten nincs új szám? -
#3166 BleachAsylum fórumon. Miért? :) -
#3165 Lehet hogy Kenpachi valójában egy csillagharcos? :D -
#3164 Lelouch, hol olvastad hogy Kenpachi ereje az hogy mindig olyan erős mint az ellenfele? -
#3163 igy van, de lehet japan szinkron is csak ne legyen raegetve semmi sem. -
#3162 Mármint angol szinkronnal, felirat nélkül? -
#3161 Sziasztok!
Szeretnem letolteni letolteni ay egesz eddigi megjelent evadokat 480P-ben angol nyelven, de beegetett felirat nelkul.
Van ra lehetoseg?
Koszi!
-
#3160 Ja, kár hogy pont most jön majd szünet. -
#3159 következő fejezetben talán lesz valami érdekes -
#3158 Már senki se véleményezi a mangát? :D -
Retsu #3157 Hello! Vki tudna datás linkeket az animehez? Nem baj ha csak feliratos, csak a lényeg h élő, viszonylag friss datás legyen(egyéb helyekről iszonyú lassan jön). Előre is kösz! -
#3156 OMG, a legújabb spoiler szerint Unohana SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt az első Kenpachi. -
#3155 Kb. nekem is ez volt a reakcióm. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 479. fejezet fényében...Ginjou visszatérte ráadásul teljesen illogikus
A kard tulajdonosa Hueco Mundo-ban:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem már biztosra vehető, hogy Grimmjow
Nem értem miért rejtegeti ennyire Kubo... -
#3154 minek kellett ezeket a karaktereket visszahozni? -
#3153 Csak nem húzza már tovább... :D -
#3152 arra ne vegyél mérget, hogy kiderül
amúgy kíváncsi vagyok Shutarának van-e bármi köze Nnoitrához -
#3151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért pont a Rukia, Renji Byakuya hármast viszik a palotába? Biztos lennének még mások is, akik gyógyításra szorulnak, pl. Kenpachi...
De legalább jövőhéten végre kiderül, kié volt a kard Hueco Mundo-ban. :D -
#3150 Akkor most Ichigo gyengébb lesz, vagy csak változni fog a bankai-a? Szerintem az biztosra vehető, hogy a final GT-t már nem fogja tudni használni...
A 0. osztag meg jó nagy tróger bandának tűnik így elsőre, ezzel a mosolygással. Tisztelet a kivételnek. -
#3149 Legszívesebben dobnám az egész mangát a fenébe... -
Silver Wolf #3148 Én már csak azt várom, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo meghaljon és teljes shinigamiként jöjjön vissza -
#3147 Sajnos már régóta egy komédia az egész. -
Fyndath #3146 Erre nem lehet mit mondani, ezt nem hiszem, hogy komolyan gondolja... Lassan komédia lesz belőle. -
#3145 Erre inkább már nem mondok semmit... :D -
#3144 ó, azt hittem az a sok vér a menstruálástól volt -
#3143 Menstruáló nő még nem volt, gondolom az lesz a következő. -
#3142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo a
helyettes shinigami
arrancar
vaizard
fullbringer
quincy
cool. ... -
#3141 Háát, egyelőre nem tudom mit szóljak ehhez a fejleményhez... -
#3140 Most komolyan ennyi volt az új fejezet? -
#3139 Szerintem nem volt olyan nagy szám, a jövőheti viszont érdekes lehet, attól függően, hogy ki, vagy kik érkeztek SS-be. -
Silver Wolf #3138 Na ez aztán ütős kis fejezet volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű dolga lesz. -
#3137 Lassan itt az idő, hogy bejöjjön a képbe a 0. osztag... -
#3136 Minden harc Bleachben
Külön kategória van neki! :D -
#3135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ki mondta, hogy nem használom a Kyouka Suigetsu-t a kezdetektől?" :D
Amúgy mostanában olyan érzést keltett a manga, mintha elkaszálták volna, és lenne x db fejezet Kubo számára, hogy befejezze. Erre most jött ez az utolsó oldal... Well played, Kubo. :D -
#3134 Jeee.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kubo Tite's: 'Who said that' Series!
"Ki mondta, hogy 1-től 10-ig megy a számozás?"
"Ki mondta, hogy csak egy Resurrecionom van?"
"Ki mondta, hogy csak egy kézzel tudom lóbálni a kardom?"
"Ki mondta, hogy én vagyok Juha Bach."
Biztos volt még. Kubo-sensei a legnagyobb troll, ever. -
#3133 Na erre számított valaki? :) -
#3132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, Bach megdöbbent feje pont azt mutatja, hogy erre a képességre várt. Viszont a megoldás lehet tényleg valami ilyesmi lesz, látva Opie és Allon esetét... Ellenben azt nem látom, hogy Ichigo hogy győzhetne miután ez megtörtént... Szvsz jelenleg erőben sehol sincs Yamamoto-hoz képest. Talán egy jó Aizen... :) Vagy a 0. osztag, ha már elhintette őket is Kubo.
Amúgy úgy tűnik, már nem tudjuk meg, ki tűnt fel Hueco Mundo-ban, csak ha majd Ichigóval együtt feltűnik SS-ben. Szomorú.