3291
-
#3211 Hmmm.... CERO! -
#3210 Na és arra milyen magyarázat szolgálna? :D -
#3209 Vagy feléled Ichigoban a lelke! :D -
#3208 Én se úgy értettem, hogy megrendített, csak jó lett volna többet látni belőle. Ezzel így most valószínűleg végleg le lett tudva Kubo részéről. -
#3207 Nekem is bejött, de keveset szerepelt hogy bármennyire is megrendítsen. -
#3206 Amúgy Masaki karaktere csak nekem jött be? Annyit legalább elért Kubo, hogy így már tényleg sajnálom a halálát. -
#3205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez szörnyű volt. Antiklimatikus, gagyi, unalmas. Szóval azért vesztette el az erejét, mert elvesztette a tisztavérűségét? Meg Shinigami erők nélkül mit tudott volna csinálni Isshin? Meg amiket mondtatok. pff.... -
#3204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az tetszett hogy az apjának nemvolt ereje de megérezte a lidércet ami egyébként elrejtette a reiatsuját :D érdekes volt ez így 1 oldalon belül -
#3203 Egy fejezet alatt le lett tudva. Érdekes...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo is hogy használt akkor Blut Vene-t, ha Bach 9 éve elvette az összes nem tisztavérű quincy erejét?
Ishida meg no comment. Remélem csak úgy állt be a Vandenreich-hez, mint ahogy Gin tette Aizennél... Mert amúgy nem látom értelmét annak se. -
#3202 jöhet újabb 9fejezet visszaemlékezés :D -
#3201 Na a következő fejezetben végre kiderül, mi is történt valójában. -
#3200 De. 535. Csak. No comment. :D -
#3199 Már senki se olvassa a mangát? :D -
#3198 Mi lett volna, ha a fejezet végén nem harap, hanem mondjuk vág a hollow? Na mindegy... -
#3197 oh bocsi :D nem esett le a dolog teljesen :D remélem kiderül és nem tér át ichigo a kvinszi vonalra, ígyis már volt ő minden, már csak ez hiányzott :D -
#3196 Igen, valami ilyesmire akartam kilyukadni én is. Vagyis hogy így Ichigo valószínűleg majd még ki tud valami mást is hozni a shinigami erejéből, a Getsuga Tenshou-n kívül. -
#3195 Én azt olvastam valahol hogy Engetsu az a "csökkenő" hold, Zangetsu meg a "dagadó" :D -
#3194 beszéltek a getsugáról egy régebbi részben, annyit mondtak róla hogy csak sűrű reiatsu. Megmerném kockáztatni hogy a zangetsunak se az a fő képessége, de ezt csak kubo tudhatja :D -
#3193 A Getsuga Tenshou viszont nem tűz alapú támadás. És ettől válik érdekessé a szitu... -
#3192 hát amikor először kimondta a nevét sejtettem hogy köze lesz a tűzhöz, mégha nemis tudok japánul :D -
#3191 ??? -
#3190 hangzásából ítélve nem igazán :D -
#3189 Engetsu tűz alapú zanpakuto? Érdekes... -
#3188 Egyelőre még nem lehet tudni. -
#3187 Sracok az anime nem fog folytatodni? -
#3186 Ichigo hollow-erejének csak nem köze lesz ehhez? -
#3185 Már hiányzott. :D Egyébként ez így gyakorlatilag a pendulum folytatása, szóval hátha kapunk most néhány jobb fejezetet... -
#3184 Just according to keikaku -
#3183 Spoilerek alapján kicsit mindfuck az egész. -
#3182 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek ellent mond az, hogy valami gyógyító képességet használt Isshin-en... Ha a harc során elveszítette volna az erejét, úgy elég nehéz lett volna ez.
Amúgy mostmár biztosra vehető, hogy Isshin valójában egy Shiba, és Ichigo ezért hasonlít Kaien-re... -
macleod2012 #3181 egyszerű :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor megmentette Isshint egy olyan képességet használt, amit csak egyszer lehet használni, és utána elvesztette az erejét. Bleachbe előfordult már ilyen.
-
#3180 Az új fejezet után kiváncsi vagyok hogyan lesz megmagyarázva az, hogy Ichigo anyját miként ölte meg egy Grand Fisher szintű hollow. -
#3179 Na most vajon mi lesz Ichigóval? -
#3178 Jó kérdés. :D -
#3177 Végül mi is Unohana bankaia? -
#3176 :)) -
#3175 Hát jónak semmiképp se mondanám. :D -
#3174 Annyira rossz? XD -
#3173 Szerintem nem érné meg a ráfordított időt. :D -
#3172 Be kéne pótoljam én is a mangát. Az új arc-ot újra kéne kezdjem, mert már elfelejtettem az elejét. Nagyon elmaradtam manga és anime téren... :(