3291
-
#3291 Sajnos egyet kell értenem. :/ -
#3290 csatlakozom, jó volt a végjáték nekem tetszett, de ez a lezáró fejezet ma.... komolyan? -
#3289 Vegig olvastam a Mangat...
Hat akkora egy rakas szar volt a vege hogy hihetetlen... -
#3288 na ennél szarabb befejezést se nagyon láttam még, Aizen legyőzése után kellett volna abbahagyni az egészet -
#3287 kíváncsi leszek arra bankai-ra én
remélem nem egy felhőkarcoló méretű kard lesz -
#3286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És most már itt van Grimmjow is. -
#3285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na végre csatlakozik Aizen is az eseményekhez. -
#3284 Mutatták pedig. Az 554. fejezet elején dől ki. -
#3283 Igen. Mutatták? Rágoogleztam véleményekre a chapterről, és sokan tettek fel hasonló kérdést. -
#3282 Mármint Hitsugayát? -
#3281 Engem az érdekelne, hogy mikor győzték le? -
#3280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kérdés milyen szintű fenyegetést fog jelenteni, mert zombi Bambietta is jóval gyengébbnek tűnt ahhoz képest, mint amikor még élt. Mert azért az, hogy egy Charlotte így ki tudta végezni, az nem semmi. :D
Bírnám, ha Luppi simán lenyomná. :D -
Ry0K3N #3279 Serioulsy dafok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már azt hittem nem tudnak meglepni semmivel ennyi rétestészta után :D -
#3278 Na ez se volt egy rossz fejezet. :D Kiváncsi vagyok, meddig sikerül ezt a szintet tartania Kubónak. :D -
#3277 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Luppi valóban, de őt észre sem vettem. Ciruccin leragadt a szemem. :D Ezt az oldalt meg nem olvastam. Egy ideig az animét néztem, aztán a mangát szakaszosan/pörgetve. Ez ilyen tranziens lehetett. :) -
#3276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha kiszabadították, akkor majd valószínűleg ő is fel fog tűnni Grimmjow és a többi hadra fogható arrancar oldalán, akit még össze lehetett kaparni Hueco Mundo-ban. Lehet azért késnek, mert pont őt mentik, vagy mentették of-screen. De még kérdéses hogyan játsza ki a lapjait Kubo őket illetően.
Ezek neked élőnek tűnnek? :) Luppi meg Charlotte meg tutira meghalt... Valószínűleg a Cirucci-Dordoni kettősön se élve kísérletezett Szayel.
Luppi meg nem egy totál unszimpi karakter volt? :) -
#3275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De kiszabadíthatták. Ezek az Arrancarok biztos meghaltak? Rémlik, hogy rájuk küldték a Gestapot, vagy KGB-t vagy valami tisztogató szervet. Viszont a jellem akkor is számít, mind control ide vagy oda. Írói szempontból legalább. Nem fog totál unszimpi karaktereket visszahozni. Maximum a shock factor miatt. -
#3274 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem tökmindegy milyen jellemük volt, lévén valószínűleg Mayuri irányítása alatt állnak. Meg most az ellenség is közös... Harribel meg nem halt meg, legutóbb a quincy-k fogságában volt. -
#3273 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barragan és Ulquiorra nem azok a visszahozható karakterek. Ők nagyon a túloldalon voltak. Nnoitora is. De például Chirucchi meg az a féle, aki igazából nem gonosz. Grimmjow is kicsit antihős jellegű gonosztevő. Az a harcnak élő rosszfiú. A többi feltámasztott meg nem tudom milyenek. Stark is visszahozható szerintem. Harribel? -
#3272 Úgy látszik egy fél test is elég hozzá Mayurinak... :D -
#3271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk luppit nem tudom hogy hozta vissza, de ok -
#3270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grimmjow szerintem Gigi ellen még nem lesz behozva. Ha már eddig jegelve volt, akkor csak kap egy normális harcot... Itt már felesleges lenne behozni Mayuriék és a feltámasztott arrancarok mellé.(jó sokáig kellett várni Szayel laborjának rejtélyére... :]) Mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy még van-e valami erősebb arrancar Mayuri tarsolyában, például Stark vagy Noitora. Barragan és Ulquiorra testéből nem hiszem hogy bármi is maradt volna hátra... :) -
#3269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chirucchi Thunderwitch!!! Arrancar!!! Akkor mindjárt jön Grimmjow is. Már ideje. -
#3268 A legutóbbi 2-3 fejezet egész jó volt... :D -
#3267 Shinji kommentjét csak én nem tudtam hová tenni?? -
#3266 Soha? -
#3265 mikor folytatjak az animet?
-
#3264 Hát ez nem kizárt. :D -
#3263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Képzeletet felülmúlóan erős lesz :'D -
#3262 Ez tényleg jó volt, és kiváncsi leszek Kenpachira, a nyers erő ez ellen a qincy ellen nem tudom mennyire lehet célravezető. -
#3261 Hát egynek elmegy, azt viszont nagy pozitívumnak tartom, hogy meg lett magyarázva a Bach eredetes fejezetben, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy miért iktatták ki a vesztes de életben maradt quincy-ket... :D Mert annak sok értelmét amúgy nem láttam előtte... :D -
#3260 Wut? :D
Egyébként a gyakorlatban ki lehet kerülni, csak akkor találja el az ellenfelét, ha a két lény pengéje közül legalább valamelyik betalál, ha az övé nem is. Ha azok se találnak be, akkor nem sebez. -
#3259 Nem tudom.
A kardom akkor is talál ha nem.
Ettől akkor is meghalsz, ha túléled.
Az emberek meghalnak, ha megölik őket.
Még akkor sem halna meg, ha megölnéd.
stb.
-
#3258 De az új chapter vége vicces volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sok "imagine..." után Kenpachi: "Imagine my surprise..." :D -
#3257 Mi ezzel a képességgel a bajod? :D -
#3256 De. Csak a földön forogva röhögök már és úgy nehéz írni. "My blade hits the target, even if they dodge it." lol.
Már én is akartam amúgy kérdezni, hogy mindenki eltűnt? -
#3255 szerintem fasza nagyon, rég volt ilyen színvonalas a manga :) -
#3254 Örülsz? -
#3253 de, csak csendben örülök ^^ -
#3252 Már nem olvassa senki se a mangát? :D