3291
-
#11 ... nem sikerült néhány kép xD. Szóval:
Ichigo a legelején:
Link
Orihime legelején:
Link
Amúgy kedvenc kari:
Hollow Ichigo :). -
#10 Ichigo a legelején:
Link
Ichigo most:
Link
Orihime a legelején:
Link
Orihime most:
Link
És ez csak 2 példa, szóval tényleg nagyon szépen kifejlődtek a karakterek :).
(Amúgy a régi Ichigos képen Hirako is látszik, szal Kubo már akkor kitalálta xD. Csak még lehet nemtudta ki is lesz. -
_Vegeta_ #9 En most nezem ujbol kb 3x-ra az animet, de a fillerepizodokat mindig kihagyom.
A manga nagyon jo, a rajzok is nagyon szepek, bar nemtetszik ahogy a tortenet folytatodott a lelektarsadalmas reszek utan. :S
Velemenyem szerint Icsimaru Parancsnok es szemelyisege a legutosebb az egesz sorozatban. Ilyen tagot meg egy animebe/mangaba nem lattam.
A ket kedvencem amugy Rangiku es Fehérke-csan. ;) -
#8 Ja és urahart is nagyon szeretem:) -
#7 :) igen ichimaru kapitányban azt szeretem hogy hiába van ugy hogy mindjárt megölik ő csak nyugodtan mosolyog:D
Nekem a kedvencem Ichigo:)
Az eleje a Hollowos részek már kicsit unalmasak voltak a vége felé de utána a Soul Societys rész hát az vmi szuper volt:D
Én még csak a Bountoknál járok de nem akarom nagyon elsietni mert várhatok majd éniss heteket az uj rézsekre^^ -
#6 Uh, itt még Kubonak mennyire más volt a stílusa :O. Gin úgy néz ki mint egy teenager :D. -
_Vegeta_ #5 Hm hm
-
#4 Bleach az abszolút isten shounen anime/manga számomra :). Kicsit paráztam amikor a fillerekben visszavettek a grafikával, de most szerencsére megint über :). Az animet meg márcsak a manga képes túlszárnyalni ^_^, Kubo Tite-sensei iz da beszt xD. -
#3 Egyetértek, nekem is egyik kedvencem, addig volt könnyű dolgom, amíg nem értem be a sorozatot, most már mindig egy hetet várnom kell az új részre. :-P
A nyár elég szar volt, a sok filler epizóddal és nem egyszer volt két hét szünet, de most úgy néz ki újból kezdenek felpörögni az események. :-) Végre...
A második múviból mikor lesz dvd?
Ha jól tudom a japán mozikban decemberben kezdik vetíteni, éppúgy, mint tavaly az elsőt, de remélem ennek a dvd kiadására nem kell majd annyit várni. -
#2 az nem kifejezés hogy nagyon jó =) a legfaszább anime, amit valaha néztem/nézek ^^
hirako + urahara rox -
#1 Bleach(ブリーチ)
Ismertető
Nagyon jó anime...vicces izgalmas érdekes...
Tudom hogy Anime topikban is lehetne beszélni de a Narutonak és a DBZ-nek is van külön topikja...Szeretném ha itt csa a Bleachről Beszélnénk...A Sorozat 142. rész tegnap jött ki...