3291
-
#2931 Úgy értem most hogy a fullbringgel upgradelődött a shinigami ereje, a hollow is biztos más lett :) -
#2930 Bár jobban belegondolva, amilyen konzekvens Kubo bármi megeshet... :D -
#2929 Akkor a Mugetsu előtt megpróbálta volna azzal kivégezni Aizent... -
#2928 Maszk is upgradelődhetett :) -
#2927 Már túllépte a maszk adta powerup szintjét, úgyhogy szerintem nála már nem nagyon fog előkerülni. -
#2926 A hollowmaszk? Szerintem még előkerülhetne. Kardjánál meg elég lett volna megváltoztatni a markolatot. A penge az úgy volt szép ahogy. -
#2925 Szerintem nem olyan vészes. Kellett valami frissítés, ha már a cool maszk valószínűleg végleg odalett. -
#2924 Csak azok a fránya karakterdesignok... Kubo alá betolnának valakit aki ad neki normális storyt... Nagyon jó lehetne. Mondjuk Ichigo új Bankaijával nem vagyok kibékülve. Leginkább a kardjával. A fekete Katana az öltöny/köpennyel nagyon elegáns volt. Ez a mostani kard ronda, és semmi stílusa. -
#2923 3 hétig nincs bleach?
amúgy eléggé mélyre süllyedt a manga -
#2922 Engem már sokszor szó szerint idegesített, de még így is sokkal jobb volt, mint a többi Xcution karakter, + ott van a jó kis troll képesség. -
#2921 Hát szerintem tipikusan Kubosan szar ellenfél volt :S Ha jól rémlik elsütötte az összes marhaságát egy személyen, de nagyon darabokban olvastam, és nem teljesen emlékszem. :) -
#2920 Ja. -
#2919 Mármint Tsukishima karakterén kívül? -
#2918 +1 Kubo nem tud arc-ot lezárni.
De legalább kiderült, hogy mi lett a vaizardokkal. Most meg 3 hét szünet, remélem jobb lesz a következő arc, mert ez a mostani Tsukishimán kívűl egy nagy szemét volt. -
#2917 sztem inkább az játszhatott be, hogy (ahogy a mangában is) volt egy sor szövege :D úgymeg már nehéz eltitkolni kiaz, hogy hallani a hangját :D -
#2916 Nem tudom nekem igy is bejött:)
Bár szerintem úgy voltak vele hogy már ugyis mindenki tudja. -
#2915 Az animében meg se próbálták leplezni, hogy ki a [URL=http://iaro.3dmax.hu/images/2011/12/27/rukia.jpg]"rejtélyes shinigami"[/URL] -
#2914 Már megint egy "csodálatos" arc lezárás... -
#2913 Milyen tartalék ötlet? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már lehet meg is halt. -
#2912 Szerintem van még neki tartalék 5lete. Nem mutatott még semmi extrát...
-
#2911 Ginjou jó gyorsan le lett rendezve. -
#2910 Köszi -
#2909 Látja... :) -
#2908 A mangában gondolod?
Nyilván :) mert az animeben sehol sem.
A mangában már látja a túlvilágiakat? -
#2907 Ichigo nem gyenge. :) Kiváncsi vagyok, erőben most hol állhat a dangai edzés utáni bankai formájához képest. -
#2906 ginjou érdekesen fest :D -
#2905 Egy pillanatra meginogtam. Megfordult a fejembe hogy belenézek... Ono Daisuke tényleg jó választás a karakterhez :) -
#2904 Hát nem... :D Egyébként valami komolyabb összeesküvésre számítottam, mint amivel végül előállt Ginjou.
Más: Az új anime részben az különösen tetszett, ahogy megoldották Orihime megjelölését és utána az összezavarodását, már alig várom a többi ilyen creepy részt meganimálva. :D
Ono Daisuke egyébként tényleg nagyon jó választás volt Tsukishimához. -
#2903 Mangában jön most a pendulum 2? -
#2902 a tegnapi részt én is vártam,modnom huu ez nem..Nem AZ a rész?
U gec ez aaazz,na mutimutimutimutimutiii...
Erre a pofámba vágnak vmi fail jelet....Meg BA-n azt írták,h az egész "prde" rész el lett baszarintva,azt nem tom mé,ők biztos én nem magnázok,csak felfigyeltem randomc-n a képre,h huha..Na erre kiváncsi leszek animében..Hát egy hatalmas fail lett az egész...
-
Ariakus #2901 Miért van cenzúrázva? Mit jelképez? (Még nem láttam a fullbringjét) -
#2900 Eléggé érthetetlen, hogy Ichigo fullbringje miért lett cenzúrázva, amikor a bankai kardjának a keresztvasa meg nem volt... Így veszít az értelméből a dolog. -
#2899 Ez viszont igaz, de ebben igazán otthon vannak. -
#2898 Egész jó időhúzó epizód volt az eheti. -
#2897 Na megvan a válasz hogy kerül vissza hozzá. Főleg hogy hogyan találta meg, ha megnézed az utolsó 10 mp is -
#2896 Ennyi QUALITY régen volt már, mint most a 346. részben. -
#2895 Nem tudtok olyan oldalt ahol már az új kinézettel vannak képek? -
#2894 A Ginjou elleni harc így egész érdekes lesz. :] -
#2893 Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. -
#2892 Az animében már elkezdték a kavarást... Ichigo bedobta a shinigami helyettes jelvényét a folyóba.