Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
reméltem, hogy valami új ereje lesz 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
@
Ezzel se feltétlenül értek egyet, de konkrét véleményformáláshoz még érdekelne engem a legújabb fejleményekre néhány magyarázat. Annyit azért megjegyeznék, hogy Kubo már rég bejelentette, hogy lesz egy rövidebb arc a következõ hosszabb elõtt, és ez lett a fullbring arc. Annyi értelme már volt, hogy kiderült Chad és Orihime erejének az eredete, de az arc célja nyilvánvalóan Ichigo erejének visszaszerzése volt. Ez csak egy ilyen felvezetés szvsz az elkövetkezendõ eseményekhez, mivel a fullbringerek ezután nem sok sót fognak megenni.
Egyebken szerintem kubo sem tudja mi a halált akar vele....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
én is gondolkodtam a filleren, de ezek szerint nem sok értelme van megnézni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha tényleg enyire szörnyû az új filler történet ,akkor jól tetem hogy nem kezdtem el nézni
Majd egészben , az egészet 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A mangában már alakul az új fõszáll?
Vagy mi lesz most Aizen után, leginkább Ichigo erejével?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...