Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
A dangai edzés utáni bankai formáján ezek szerint nem észleltél semmilyen változást? 😄
NEOreg3
akkor abban mi a logika, hogy a ruhája és a kardja megváltozott ha ugyanaz az ereje (eddig a hollow maszkján kívül semmi nem változott bármilyen power upot kapott)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Ebben az esetben igen.
NEOreg3
bleach és a logika?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Szvsz teljesen illogikus lett volna, fõleg hogy anno Isshin ereje se változott meg.
NEOreg3
attól még reméltem, hogy más ereje lesz...

Lelouch
Attól még ugyanúgy Zangetsu...
NEOreg3
kicsit másabb a ruhája és a zanpakutoja is

Lelouch
Mi alapján?
NEOreg3
meh

reméltem, hogy valami új ereje lesz 😞

NEOreg3
az szerintem kínszenvedés volt, és amúgy az az arc nem volt filler, mert a mangában is megtalálható volt (az már más kérdés, hogy megnyújtották pár filler versenyszámmal)

One Piece fillerek 80%-a teljesen jó (pl. Foxi Pirates Arc).

Lelouch
Ha már ennyi részen túl vagyok belõle, már végignézem... Sajnos túl optimista voltam, és ezúttal valami normális fillerre számítottam, de ismét csalódnom kellett.
Drephis
el se hiszem, hogy létezik olyan ember aki fillert néz 😄

help

Lelouch
A rész végére érve viszont elmondható, hogy ezt is csak a Shinigami Golden miatt volt érdemes megnézni...<#vigyor>
Lelouch
A 335. részt nézem éppen, és most az egyszer valamiben logikusabb a filler, mint a manga... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ichigo már itt is elveszítette az összes erejét, de mégis láthatja Rukiát és Renji-t, mert gigai-t használnak... Hát igen, még mindig a fejemet fogom azon a timeskip elõtti Ichigo-Rukia búcsúzkodáson. 😄
Lelouch
230-265 egy hosszú filler, azt hagyd ki szerintem. Utána a 311. résztõl indul egy újabb fillerözön, ami még most is tart. Ezt se ajánlom. 😄 265-311 között csak néhány egyrészes filler van, de meg lehet nézni õket.
ronihun
valahol 220 körül kb 😊

...

Lelouch
Pontosan hol hagytad abba?
ronihun
sziasztok! nagyon rég jártam itt, meg nagyon rég is néztem Bleachet, a Karakura Town arcnál hagytam abba, a visszatekintés után, mert elég nagy színvonalromlást láttam, viszont szerettem a Bleacht szóval azóta milyen a helyzet? még mindig rengeteg filler van és húzzák vonják?

...

armageddon666
Elsõ mondatra reagáltam, aztán úgy voltam vele: "Á, minek javítsam most. Majd szól, és elintézzük akkor." És akkor most itt vagyunk 😊

@

Lelouch
Én mást írtam volna? 😄
armageddon666
Megmagyarázta az erejüket.

@

Lelouch
Visszahozta õket a képbe??? De hiszen eddig is ugyanúgy szerepeltek... Igaz, kevesebbet, de nem csoda, mivel elég sok karaktert kellett megmozgatni a háborúban. Emlékeim szerint Ichigo-val is megesett, hogy majd' 1 évig hanyagolva volt. :]

Ezzel se feltétlenül értek egyet, de konkrét véleményformáláshoz még érdekelne engem a legújabb fejleményekre néhány magyarázat. Annyit azért megjegyeznék, hogy Kubo már rég bejelentette, hogy lesz egy rövidebb arc a következõ hosszabb elõtt, és ez lett a fullbring arc. Annyi értelme már volt, hogy kiderült Chad és Orihime erejének az eredete, de az arc célja nyilvánvalóan Ichigo erejének visszaszerzése volt. Ez csak egy ilyen felvezetés szvsz az elkövetkezendõ eseményekhez, mivel a fullbringerek ezután nem sok sót fognak megenni.
Bucser
szvsz a fullbring arc egyetlen értelme, hogy visszahozza chadet meg orihime-t a képbe...

Egyebken szerintem kubo sem tudja mi a halált akar vele....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeventeV
azt valóban nagyon elrontották... inkább lett volna különálló ahogy te is mondtad.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
De legalább különálló filler lenne, mert Ichigo erejével ezt a kavarást már önmagában egy kész szenvedés nézni.
LeventeV
az a bizonyos jó abban a sok rosszban?
én is gondolkodtam a filleren, de ezek szerint nem sok értelme van megnézni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
<#eljen>
BEAST
Bár a filler nevetséges, de az ending tetszik. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Egészben az egészet?? Nem ajánlom. 😄
Kövesdi A
Húúúú
Ha tényleg enyire szörnyû az új filler történet ,akkor jól tetem hogy nem kezdtem el nézni
Majd egészben , az egészet 😊

xblades
Hu nem tudom de már akkora szenvedés ez a filler, hogy elég volt csak ezt a részt megnéznem hogy ne is akarjam a többi elõzõ részét megnézni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Már sajnálom, hogy esélyt adtam a mostani anime fillernek.<#falbav> Alig várom hogy véget érjen, de a legújabb infók szerint erre még októberig várni kell.<#rolleyes>
Lelouch
Nem.
Vajon az új bankai-t is meglátjuk köv mangában?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Lelouch
Mondjuk én ezek után várnék majd némi magyarázatot is...
Black Hawk
na most aztán eperke megint odabasz 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lelouch
RAW alapján ütõs lesz az új fejezet.<#hawaii><#eljen>
Lelouch
Az összes utalás ellenére, én nem hittem volna, hogy ilyet fog lépni Kubo. 😄 Így azt kell mondanom, elég jól fel lett építve ez az arc.
CharrDen
Uuuuu, ilyenkor de nagyon sajnálom hogy nincs több oldal 😞

NEOreg3
ok, eltaláltam, nem mintha sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl

Lelouch
Szerintem ütõs fejezet volt. Kubo most tényleg elismerést érdemel. 😄
Drephis
úristen, milyen chapter! maximum trolling

help

Lelouch
Úgy néz ki, hogy szeptemberben véget ér a filler az animében, és jön a fullbring arc.
Lelouch
Aizen után egy újabb training arc kezdõdött el Ichigo számára, meg feltûnt egy újabb rossz arc, aki ellen most megy a végsõ küzdelem.
xblades
Hello

A mangában már alakul az új fõszáll?
Vagy mi lesz most Aizen után, leginkább Ichigo erejével?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Úgy látszik bejött az Ishidás tippem. Ichigo meg egyre rosszabb helyzetben van.
Lelouch
Rájuk én nem nagyon számítok most.
Drephis
jó lenne, ha a vizardok megjelennének, shinji kb. oneshotolná az összes fullbringert 😄

help