3291
-
#2891 sztem nemvolt annyira gáz, tetszett ahogy kivesézték a senbonzakurát, viszont a fő harcból is mutathatnának némi anyagot az igaz :/ -
#2890 elég kaka a manga -
#2889 Nem hittem volna, hogy Tsukishima ilyen komoly ellenfél lesz Byakuya számára... Rukia szénája se áll túl jól. Amúgy Kubo mutathatna már valamit a Ginjou elleni harcból is. -
#2888 patent (: -
#2887 -
#2886 Szerintem nincs vele semmi baj. -
#2885 jó volt ez -
#2884 a zene nem nyerő... -
#2883 Az új OP:
Jobb video még nem található, de nem csoda a múltkori feljelentgetések után. :) -
#2882 Ezek a fullbringerek nem érnek semmit. -
#2881 érdekes volt a filler befejezése és ezalatt aztértem hogy nemfeltétlen szar :D rosszabbra számítottam, volt egy kemény 5perc ami már majdnem epik volt :D viszont nemértem ebből hogy vezetik majd rá a sztorit a fullbringer fejezetre :| -
#2880 Az újabb mangakötet borítókon használ ilyesmi stílust Kubo. Most egyelőre nekem is furcsa, de majd csak megszokom. -
#2879 eh, nem tetszik. -
#2878 Következő résztől stílusváltás?
-
#2877 + DB, DBZ
Inuyasha
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter -
#2876 D. Gray man
Gintama
Fairy Tail
-
#2875 Tudtok olyan animéket amikből már ilyen sok rész ment le vagy sok részesre tervezik és jó? -
#2874 Arra egy darabig most úgyse fog visszatérni Kubo, de szvsz úgyis egyértelmű a harc kimenetele, nem hinném hogy Tsukishima sok vizet tudna zavarni Byakuya ellen. Szerintem nem fog tovább tartani, mint Kenpachi harca, de most Renji is elég hamar túl lesz a saját ellenfelén. -
#2873 úgy ért véget az előző, hogy Byakuya majd hűdenagyon begyakja Tsukishimát, erre semmi -
#2872 Mit vártál? -
#2871 erre?... erre vártunk ennyit? -
#2870 nem tudom, de alig bírok már várni :D -
#2869 báze, holvan már az eheti manga? :D -
Swarczi #2868 Valaki meg tudná mondani hogy a Bleach-ben a kb. 160. rész után mettől meddig vannak fillerek? Csak mert kíváncsi vagyok hogy az animében hogy oldották meg a fightokat(160-adik résztől csak a mangát olvasom :D) -
#2867 Bleach Anime to Enter Shinigami Daikō Shōshitsu Arc -
#2866 Ono Daisuke lesz Tsukishima hangja. -
#2865 Itt max. Riruka lesz puszipajtás. -
#2864 A végén mindenki túléli és puszipajtások lesznek a bandával.
Shounen'd! -
#2863 339. Protect Ichigo! The Bonds of Friends!
一護を護れ!仲間たちの絆!
Ichigo o mamore! Nakama tachi no kizuna!
Air date: 2011-09-13
340. Reigai vs. Original, The Fierce Fighting for Gambled Pride!
霊骸VS原種、誇りをかけた激闘!
Reigai VS genshu, hokori o kaketa gekitō!
Air date: 2011-09-20
341. Invading Army Arc, Final Conclusion!
侵軍篇、最終決着!
Shingun hen, saishū kecchaku!
Air date: 2011-09-27
342. Thank You
ありがとう
Arigatou
Air date: 2011-10-04
Ezzel biztossá vált a fullbring arc októberi indulása.
A mangában amúgy kiváncsi vagyok meddig húzódnak majd a harcok, még Giriko-t se írnám le, elvégre az idővel manipulál... De lehet Kubo gyorsan le akarta rendezni... :D
Riruka nyuszifüle meg elég mókás. Vele egyébként kiváncsi vagyok mi lesz, eléggé kilóg a fullbringer bandából. -
#2862 ez az új szemkötő :/ -
#2861 manga
-
#2860 Ennél sokkal rosszabb is volt már a rajzolás, úgyhogy nekem ez megfelel. A lidérc forma meg inkább ez legyen, mint a szarvas, ha már csak ilyen összetákolt ereje van Ichigónak.
Amúgy nem késő elkezdeni mást is nézni. :] -
#2859 hát az eheti rész rajzolása valami iszonyat kula volt, meg megint erőltetik ezt a dagadt-lidérc formát... egyszerűen hígszar, végignézni is gyötrelem volt... egyébként a bleach az egyetlen anime/manga amit nézek, szolidaritásból a fillereket is nézem többnyire, hamár eddig néztem akkor már nem hagyom abba. A filler után meg még ottlesz a kb féléves dögunalom részek... kilátástalan az egész.... -
#2858 Szerintem a filler rajzolása rendben van, a története viszont tényleg nagyon ótvar. De az már régen rossz, ha ez a viszonyítási alap. :D
Amúgy meg a manga se valami nagy szám. Kár érte, pedig régen ott volt a kedvenceim között. -
#2857 azok is. Anime párti vagyok, de kénytelen vagyok a mangát nézni mert a filler olyan szar hogy az hihetetlen, nemcsak a rajzolás (jóég, bárcsak annyi baj lenne vele) de az egész egy falhozvert lóf@sz, sztem bármelyikünk jobb sztorit írna hozzá. Ezek után a film felüdülés volt (: -
#2856 Akkor elég alacsonyak lehettek az elvárásaid. :D -
#2855 nekem kellemes csalódás volt -
#2854 szerintem sem egy nagy eresztés. -
#2853 Megnéztem az új movie-t, sajnos ez sem kápráztatott el túlságosan... :D -
#2852 Bárcsak a "névsorolvasás" lenne a legnagyobb probléma...