Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet átszerzõdtek egy másik céghez a vereségeik, hanyagolásuk után <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
@
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Következõ részben jön Tsukishima látogatása a Kurosaki rezidenciára, az egyik kedvenc részem az arc-ból. :D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A 299. rész már nem az, bár szintén nem a fõcselekményhez tartozik. Azért érdemes megnézni.
Utána megy tovább a fõsztori, és csak a 311. résztõl jön egy hosszú filler. A 342. rész végén térnek vissza a mangához.
Elkezdtem pótolgatni a részeket...a 297. résztõl megint fillerek jönnek?
Meddig?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
@
@
@
De legalább kiderült, hogy mi lett a vaizardokkal. Most meg 3 hét szünet, remélem jobb lesz a következõ arc, mert ez a mostani Tsukishimán kívûl egy nagy szemét volt.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Bár szerintem úgy voltak vele hogy már ugyis mindenki tudja.
Nyilván :) mert az animeben sehol sem.
A mangában már látja a túlvilágiakat?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
@
Más: Az új anime részben az különösen tetszett, ahogy megoldották Orihime megjelölését és utána az összezavarodását, már alig várom a többi ilyen creepy részt meganimálva. :D
Ono Daisuke egyébként tényleg nagyon jó választás volt Tsukishimához.<#eljen>#eljen>
U gec ez aaazz,na mutimutimutimutimutiii...
Erre a pofámba vágnak vmi fail jelet....Meg BA-n azt írták,h az egész "prde" rész el lett baszarintva,azt nem tom mé,õk biztos én nem magnázok,csak felfigyeltem randomc-n a képre,h huha..Na erre kiváncsi leszek animében..Hát egy hatalmas fail lett az egész...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/