Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Mint mindenki más is.
Lehet átszerzõdtek egy másik céghez a vereségeik, hanyagolásuk után <#zavart1><#hehe>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Ja jó lenne, méltatlanul el lett felejtve õ is a veresége után...
armageddon666
Grimmjow simán lehetne... Mármint nagyon olyan volt szerintem végig. Az a tipikus rivális arc, aki elõször gyilkolássza a fõhõst, majd jó lesz, és egymás mellett harcolnak. Mint Renji volt kb. :) Csak Grimmjow a legjobb karakter :D

@

xblades
Nem tudom de egy kicsit átmentek olyan beszélgetõs érzelem kibeszélõs részekbe. Nekem egy kicsit már unalmas hogy állandóan ugyanaz a sablonos helyzet van, megtámadnak vagy elrabolnak valakit Ichigo ismerõsei közül majd megy és megmenti, bosszút áll. Lehetne más is a történet alapja.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Grimmjow mint nakama? :D Kubo szerint lehetséges forgatókönyv, mint ahogy Nel visszatérése is.
Lelouch
357. rész: irtó gáz filler résznek látszódott egy darabig, aztán feltûnt Tsukishima és minden megváltozott. :D Így remek kiegészítése lett a mangának. Külön tetszett hogy itt legalább bemutatták, ahogy Chadon és Orihimén egyre inkább úrrá lesz a mind rape. :D
Következõ részben jön Tsukishima látogatása a Kurosaki rezidenciára, az egyik kedvenc részem az arc-ból. :D
Bulykin
tenksz :)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lelouch
Csak a 298. rész filler.
A 299. rész már nem az, bár szintén nem a fõcselekményhez tartozik. Azért érdemes megnézni.
Utána megy tovább a fõsztori, és csak a 311. résztõl jön egy hosszú filler. A 342. rész végén térnek vissza a mangához.
Bulykin
Sziasztok!
Elkezdtem pótolgatni a részeket...a 297. résztõl megint fillerek jönnek?
Meddig?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lelouch
Nekem egyébként igazából fogalmam sincs, mi van a hollow erejével mióta az fúzionált Zangetsuval. Éppen ezért is, kiváncsi lettem volna most egy belsõ világos társalgásra, kár hogy nem került rá sor.
armageddon666
Úgy értem most hogy a fullbringgel upgradelõdött a shinigami ereje, a hollow is biztos más lett :)

@

Lelouch
Bár jobban belegondolva, amilyen konzekvens Kubo bármi megeshet... :D
Lelouch
Akkor a Mugetsu elõtt megpróbálta volna azzal kivégezni Aizent...
armageddon666
Maszk is upgradelõdhetett :)

@

Lelouch
Már túllépte a maszk adta powerup szintjét, úgyhogy szerintem nála már nem nagyon fog elõkerülni.
armageddon666
A hollowmaszk? Szerintem még elõkerülhetne. Kardjánál meg elég lett volna megváltoztatni a markolatot. A penge az úgy volt szép ahogy.

@

Lelouch
Szerintem nem olyan vészes. Kellett valami frissítés, ha már a cool maszk valószínûleg végleg odalett.
armageddon666
Csak azok a fránya karakterdesignok... Kubo alá betolnának valakit aki ad neki normális storyt... Nagyon jó lehetne. Mondjuk Ichigo új Bankaijával nem vagyok kibékülve. Leginkább a kardjával. A fekete Katana az öltöny/köpennyel nagyon elegáns volt. Ez a mostani kard ronda, és semmi stílusa.

@

Holland Kemence
3 hétig nincs bleach?

amúgy eléggé mélyre süllyedt a manga

Lelouch
Engem már sokszor szó szerint idegesített, de még így is sokkal jobb volt, mint a többi Xcution karakter, + ott van a jó kis troll képesség.
armageddon666
Hát szerintem tipikusan Kubosan szar ellenfél volt :S Ha jól rémlik elsütötte az összes marhaságát egy személyen, de nagyon darabokban olvastam, és nem teljesen emlékszem. :)

@

Lelouch
Ja.
armageddon666
Mármint Tsukishima karakterén kívül?

@

Lelouch
+1 Kubo nem tud arc-ot lezárni.
De legalább kiderült, hogy mi lett a vaizardokkal. Most meg 3 hét szünet, remélem jobb lesz a következõ arc, mert ez a mostani Tsukishimán kívûl egy nagy szemét volt.
RAZOR27
sztem inkább az játszhatott be, hogy (ahogy a mangában is) volt egy sor szövege :D úgymeg már nehéz eltitkolni kiaz, hogy hallani a hangját :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

xblades
Nem tudom nekem igy is bejött:)
Bár szerintem úgy voltak vele hogy már ugyis mindenki tudja.

Lelouch
Az animében meg se próbálták leplezni, hogy ki a "rejtélyes shinigami"
Lelouch
Már megint egy "csodálatos" arc lezárás...
Lelouch
Milyen tartalék ötlet? :)
Már lehet meg is halt.
mosoporr
Szerintem van még neki tartalék 5lete. Nem mutatott még semmi extrát...

Lelouch
Ginjou jó gyorsan le lett rendezve.
xblades
Köszi

Lelouch
Látja... :)
xblades
A mangában gondolod?
Nyilván :) mert az animeben sehol sem.
A mangában már látja a túlvilágiakat?

Lelouch
Ichigo nem gyenge. :) Kiváncsi vagyok, erõben most hol állhat a dangai edzés utáni bankai formájához képest.
RAZOR27
ginjou érdekesen fest :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

armageddon666
Egy pillanatra meginogtam. Megfordult a fejembe hogy belenézek... Ono Daisuke tényleg jó választás a karakterhez :)

@

Lelouch
Hát nem... :D Egyébként valami komolyabb összeesküvésre számítottam, mint amivel végül elõállt Ginjou.

Más: Az új anime részben az különösen tetszett, ahogy megoldották Orihime megjelölését és utána az összezavarodását, már alig várom a többi ilyen creepy részt meganimálva. :D
Ono Daisuke egyébként tényleg nagyon jó választás volt Tsukishimához.<#eljen>
Lelouch
Mangában jön most a pendulum 2?
berlinboy6329
a tegnapi részt én is vártam,modnom huu ez nem..Nem AZ a rész?

U gec ez aaazz,na mutimutimutimutimutiii...

Erre a pofámba vágnak vmi fail jelet....Meg BA-n azt írták,h az egész "prde" rész el lett baszarintva,azt nem tom mé,õk biztos én nem magnázok,csak felfigyeltem randomc-n a képre,h huha..Na erre kiváncsi leszek animében..Hát egy hatalmas fail lett az egész...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Miért van cenzúrázva? Mit jelképez? (Még nem láttam a fullbringjét)

Lelouch
Eléggé érthetetlen, hogy Ichigo fullbringje miért lett cenzúrázva, amikor a bankai kardjának a keresztvasa meg nem volt... Így veszít az értelmébõl a dolog.
xblades
Ez viszont igaz, de ebben igazán otthon vannak.

Lelouch
Egész jó idõhúzó epizód volt az eheti.
xblades
Na megvan a válasz hogy kerül vissza hozzá. Fõleg hogy hogyan találta meg, ha megnézed az utolsó 10 mp is<#nevetes1>

Lelouch
Ennyi QUALITY régen volt már, mint most a 346. részben.
xblades
Nem tudtok olyan oldalt ahol már az új kinézettel vannak képek?

Lelouch
A Ginjou elleni harc így egész érdekes lesz. :]
LeventeV
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl. <#wow3>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Az animében már elkezdték a kavarást... Ichigo bedobta a shinigami helyettes jelvényét a folyóba.<#merges2>