3291
-
#2971 Erről mi sem tudunk többet, nem volt róla szó a mangában sem. Állítólag a shinigami erejét kapta vissza, de mint te is mondtad, a testét még "nem hagyta el". Hollow erőről és annak hatásairól még nem volt szó. -
#2970 Anime
Akkor most mi van Ichigoval? Vissza kapta a halálisten erőt de emberi alakban, mert póttestet nem láttam.
Lehet már tudni mi van a hollow erejével? -
#2969 Ha te azt az elnevezést használod rájuk, akkor igen. -
#2968 vaizard alatt visored-et értesz? -
#2967 Elég furcsa, és meglepő számomra, hogy a vaizard banda különvált...
Ennek az arrancar kinézetű tagnak meg kiváncsi vagyok mi a célja. Először arra gondoltam, hogy már jön is egy paktum HM-mel, de akkor valószínűleg Nel vagy Grimmjow jött volna. -
#2966 valószínűbb hogy igazad van és csak egy új hanatarou :D de a remény hal meg utoljára ^^ -
#2965 Ugyan már, szinte belehalt egyetlen egy ütésbe. -
#2964 nekem úgy jött le hogy a srác tud valamit, csak balfasz o.O de nem lepődnék meg semmin :D -
#2963 Amúgy nagyon logikus volt két ilyen lúzert küldeni Karakurába, akik nem képesek semmire se néhány hollow ellen...
Az ellenségek meg a quincy-k lesznek? -
#2962 hátja, ez elég harmatos volt :/ -
#2961 Attól hogy utolsó, még eltarthat ez is 10 évig. :D -
#2960 most akkor ez lesz az utolsó? nem úgy volt, hogy még 10 évig tolja kubo? -
#2959 3 hét szünet után azért többet vártam az arc kezdéstől... -
#2958 ahamm, de megmerem kockáztatni hogy az anime még folytatódik agydurva fillerek sorozatával amíg megnem unják a nézők. -
#2957 Ja, de még így is el fog tartani jópár évig. -
#2956 Annyira végjáték lesz hogy the end a Bleach-nek? -
#2955 Érdekesnek hangzik. -
#2954 Köszi. Komoly lesz eddig úgy tűnik. Remélem most már elhullik néhány a jók közül is (hamár úgyis végjáték lesz) -
#2953 Itt egy másik link. -
#2952 kaki a link :/ -
#2951 Egy kis bónusz még ehhez. -
#2950 Ez az xcution arc egy full szarság volt, remélem nem szégyen módja akarja befejezni. -
#2949 Nem hangzik rosszul eddig. -
#2948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!From Ohana @ 2ch
130 :ohana ◆IR7jauNn4E :2012/02/01(水) 17:27:03.81 ID:d6c9FG8OO
次号から最終章の手掛かりを展覧
Starting the next issue, hints on the final chapter/arc will be shown.
10番隊長 ヒツガヤ 卍解は完成してます。 刀のチェーンなどかわっつます
Hitsugaya perfected his Bankai. The chain of his zanpakutou changed.
11番隊長 ケンパチ 隊長になったころの話しをどこかで書きたいですね
Kubo wants to write about when Kenpachi became a captain.
12 マユリ マユリの変化は髪型
Mayuri changed his hairstyle.
13 うきたけ 副ルキア
うきたけは相変わらず病弱です。
Ukitake & vice-captain Rukia.
Ukitake still has a weak constitution.
数多ね謎最終章で遂に明かされる
Many mysteries will finally be revealed in the last chapter/arc:
イチゴ出生の秘密
The secret of Ichigo’s birth
アランカルが評した真血の意味
The meaning of “真血” that the Arrancars commented on(?) (真血 lit. ‘true blood’)
パパと石田パパの因縁深き関係は
The deep bond between Isshin and Ryuuken.
うきたけが見紛うほど酷似するイチゴとカイエンの容姿ー ふたりは?
The physical resemblance between Ichigo and Kaien.
そのものに従うことを忌み嫌った愛染 そのものの存在をしりぞくすることにした裏腹
Aizen who hated to obey ‘that’ and Urahara who decided to pull back from the existence of ‘that’:
そのもの 霊王
The Spirit King itself
零番隊とは
The 0 Division
永久除籍を受け入れるほどの夜一と裏腹の関係とは
The relationship between Urahara and Yoruichi.
ひよりの命は
Hiyori’s life/fate
巻頭カラーで描かれるこのもの達の目的は?正体は?
The purpose of the things drawn in the color pages? Their true identity?
Plusz be lett harangozva még múlthéten valami jégpalota, mint a kövi arc egy kulcshelyszíne. -
#2947 Mesélj :D -
#2946 Az eheti Jump-ban el lett hintve jópár dolog, hogy mi várható. -
#2945 Kiváncsi leszek mit hoz össze Kubo az utolsó sztorira. -
#2944 Mayuri új kinézete -
#2943 Hát én már erre kíváncsi leszek mit hoznak ki az anime-ból, bár az ismétlődés megint bejátszik. Kicsit hasonlít a Rukiás Movie-hoz amikor mindenki elfelejti őt.
És arra is mikor folytatják a Rukiás szálat.
(emberi szempontból mocskosul idegesítő ez a sztori történet, hogy nem tud semmit tenni Tsukishima ereje ellen most) -
#2942 358: Tsukishima az ultimate troll :D -
#2941 Mint mindenki más is.
Lehet átszerződtek egy másik céghez a vereségeik, hanyagolásuk után -
#2940 Ja jó lenne, méltatlanul el lett felejtve ő is a veresége után... -
#2939 Grimmjow simán lehetne... Mármint nagyon olyan volt szerintem végig. Az a tipikus rivális arc, aki először gyilkolássza a főhőst, majd jó lesz, és egymás mellett harcolnak. Mint Renji volt kb. :) Csak Grimmjow a legjobb karakter :D -
#2938 Nem tudom de egy kicsit átmentek olyan beszélgetős érzelem kibeszélős részekbe. Nekem egy kicsit már unalmas hogy állandóan ugyanaz a sablonos helyzet van, megtámadnak vagy elrabolnak valakit Ichigo ismerősei közül majd megy és megmenti, bosszút áll. Lehetne más is a történet alapja. -
#2937 Grimmjow mint nakama? :D Kubo szerint lehetséges forgatókönyv, mint ahogy Nel visszatérése is. -
#2936 357. rész: irtó gáz filler résznek látszódott egy darabig, aztán feltűnt Tsukishima és minden megváltozott. :D Így remek kiegészítése lett a mangának. Külön tetszett hogy itt legalább bemutatták, ahogy Chadon és Orihimén egyre inkább úrrá lesz a mind rape. :D
Következő részben jön Tsukishima látogatása a Kurosaki rezidenciára, az egyik kedvenc részem az arc-ból. :D -
#2935 tenksz :) -
#2934 Csak a 298. rész filler.
A 299. rész már nem az, bár szintén nem a főcselekményhez tartozik. Azért érdemes megnézni.
Utána megy tovább a fősztori, és csak a 311. résztől jön egy hosszú filler. A 342. rész végén térnek vissza a mangához. -
#2933 Sziasztok!
Elkezdtem pótolgatni a részeket...a 297. résztől megint fillerek jönnek?
Meddig?
-
#2932 Nekem egyébként igazából fogalmam sincs, mi van a hollow erejével mióta az fúzionált Zangetsuval. Éppen ezért is, kiváncsi lettem volna most egy belső világos társalgásra, kár hogy nem került rá sor.