Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
sztem nemvolt annyira gáz, tetszett ahogy kivesézték a senbonzakurát, viszont a fõ harcból is mutathatnának némi anyagot az igaz :/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Klemice
elég kaka a manga

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Lelouch
Nem hittem volna, hogy Tsukishima ilyen komoly ellenfél lesz Byakuya számára... Rukia szénája se áll túl jól. Amúgy Kubo mutathatna már valamit a Ginjou elleni harcból is.
RAZOR27
patent (:

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lelouch
Szerintem nincs vele semmi baj.
mosoporr
jó volt ez

mosoporr
a zene nem nyerõ...

Lelouch
Az új OP:

Jobb video még nem található, de nem csoda a múltkori feljelentgetések után. 😊
Lelouch
Ezek a fullbringerek nem érnek semmit.
RAZOR27
érdekes volt a filler befejezése és ezalatt aztértem hogy nemfeltétlen szar 😄 rosszabbra számítottam, volt egy kemény 5perc ami már majdnem epik volt 😄 viszont nemértem ebbõl hogy vezetik majd rá a sztorit a fullbringer fejezetre :|

Lelouch
Az újabb mangakötet borítókon használ ilyesmi stílust Kubo. Most egyelõre nekem is furcsa, de majd csak megszokom.
armageddon666
eh, nem tetszik.

@

Lelouch
Következõ résztõl stílusváltás?
Lelouch
+ DB, DBZ
Inuyasha
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
armageddon666
D. Gray man
Gintama
Fairy Tail

@

davidka003
Tudtok olyan animéket amikbõl már ilyen sok rész ment le vagy sok részesre tervezik és jó?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lelouch
Arra egy darabig most úgyse fog visszatérni Kubo, de szvsz úgyis egyértelmû a harc kimenetele, nem hinném hogy Tsukishima sok vizet tudna zavarni Byakuya ellen. Szerintem nem fog tovább tartani, mint Kenpachi harca, de most Renji is elég hamar túl lesz a saját ellenfelén.
NEOreg3
úgy ért véget az elõzõ, hogy Byakuya majd hûdenagyon begyakja Tsukishimát, erre semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Mit vártál?
CharrDen
erre?... erre vártunk ennyit?

CharrDen
nem tudom, de alig bírok már várni 😄

RAZOR27
báze, holvan már az eheti manga? 😄

Valaki meg tudná mondani hogy a Bleach-ben a kb. 160. rész után mettõl meddig vannak fillerek? Csak mert kíváncsi vagyok hogy az animében hogy oldották meg a fightokat(160-adik résztõl csak a mangát olvasom 😄)
Lelouch
Ono Daisuke lesz Tsukishima hangja.<#hawaii>
Lelouch
Itt max. Riruka lesz puszipajtás.
armageddon666
A végén mindenki túléli és puszipajtások lesznek a bandával.
Shounen'd!

@

Lelouch
339. Protect Ichigo! The Bonds of Friends!
一護を護れ!仲間たちの絆!
Ichigo o mamore! Nakama tachi no kizuna!
Air date: 2011-09-13

340. Reigai vs. Original, The Fierce Fighting for Gambled Pride!
霊骸VS原種、誇りをかけた激闘!
Reigai VS genshu, hokori o kaketa gekitō!
Air date: 2011-09-20

341. Invading Army Arc, Final Conclusion!
侵軍篇、最終決着!
Shingun hen, saishū kecchaku!
Air date: 2011-09-27

342. Thank You
ありがとう
Arigatou
Air date: 2011-10-04

Ezzel biztossá vált a fullbring arc októberi indulása.
A mangában amúgy kiváncsi vagyok meddig húzódnak majd a harcok, még Giriko-t se írnám le, elvégre az idõvel manipulál... De lehet Kubo gyorsan le akarta rendezni... 😄
Riruka nyuszifüle meg elég mókás.<#idiota> Vele egyébként kiváncsi vagyok mi lesz, eléggé kilóg a fullbringer bandából.
CharrDen
ez az új szemkötõ :/

Drephis
manga<#eljen>

help

Lelouch
Ennél sokkal rosszabb is volt már a rajzolás, úgyhogy nekem ez megfelel. A lidérc forma meg inkább ez legyen, mint a szarvas, ha már csak ilyen összetákolt ereje van Ichigónak.

Amúgy nem késõ elkezdeni mást is nézni. :]
RAZOR27
hát az eheti rész rajzolása valami iszonyat kula volt, meg megint erõltetik ezt a dagadt-lidérc formát... egyszerûen hígszar, végignézni is gyötrelem volt... egyébként a bleach az egyetlen anime/manga amit nézek, szolidaritásból a fillereket is nézem többnyire, hamár eddig néztem akkor már nem hagyom abba. A filler után meg még ottlesz a kb féléves dögunalom részek... kilátástalan az egész....

Lelouch
Szerintem a filler rajzolása rendben van, a története viszont tényleg nagyon ótvar. De az már régen rossz, ha ez a viszonyítási alap. 😄

Amúgy meg a manga se valami nagy szám. Kár érte, pedig régen ott volt a kedvenceim között.
RAZOR27
azok is. Anime párti vagyok, de kénytelen vagyok a mangát nézni mert a filler olyan szar hogy az hihetetlen, nemcsak a rajzolás (jóég, bárcsak annyi baj lenne vele) de az egész egy falhozvert lóf@sz, sztem bármelyikünk jobb sztorit írna hozzá. Ezek után a film felüdülés volt (:

Lelouch
Akkor elég alacsonyak lehettek az elvárásaid. 😄
RAZOR27
nekem kellemes csalódás volt

LeventeV
szerintem sem egy nagy eresztés.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Megnéztem az új movie-t, sajnos ez sem kápráztatott el túlságosan... 😄
Lelouch
Bárcsak a "névsorolvasás" lenne a legnagyobb probléma...
armageddon666
Na ez a chapter kivételesen tetszett. Mármint a vége. A névsorolvasás továbbra is gagyi és nem kéne erõltetni.

@

RAZOR27
azért kiírom ha vki nemvágná, mangareader.net-en néztem, régebben blícsexilen, de õk néhány órával késõbb rakják csak ki 😊

CharrDen
ahh semmi, megtaláltam máshol

CharrDen
hol láttad? hisz csak holnap reggel jön ki

RAZOR27
na vissza is szívtam a 3al lejjebbi kommentemet 😄 jó volt az eheti fejezet 😊

Lelouch
Bár most hirtelen Tsukishima is nyomtalanul eltûnt.<#nevetes1>
Lelouch
Mondjuk ez az épület felé célzás nem volt túl átgondolt cselekedet Ichigótól... 😄 A többiek még ott lehetnek a földszinten.

Amúgy elég gáz az is, hogy Chad és Orihime hirtelen eltûnt, pedig illett volna valamit reagálniuk, vagy lépniük a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ginjou megvágása
utáni eseményekre, elvégre a szemük elõtt történt minden...
RAZOR27
kíváncsi leszek az elkövetkezõ 4-5 fejezetre o.O ha most eperke ilyen tápos akkor ki lesz az aktuális fõköcsög? mert úgynézki a mostaniak közelse fognak elbírni vele x_X

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abból kiindulva, hogy Ikkaku alapból shikaiba van, valós hogy az érkezõ brigád is beszáll a harcba. btw Ikkaku karján van valami változás vagy csak én látom bele hogy ott van valami furaság, a vállánál... mind1. Remélem táposabb az eltelt másfél év alatt, mert nálam nagy favorit 😄

Lelouch
Az mindenesetre tény, hogy erõsebbnek látszik. A kardtól eltekintve, a rajta lévõ keresztek(vagy X-ek, kinek hogy tetszik...) alapján meg olyan találgatásokat is lehet olvasni, hogy a reiatsu feltöltés során visszatért a fullbring ereje is, és ez valami fúziós forma... Alapozva ezt arra, hogy a shinigami helyettes jelvényen is ott van a kereszt. Én egyelõre nem foglalok állást. 😄
NEOreg3
ha annak az alaknak a shikai formája, akkor talán van benne logika

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(