5584
-
#258 Release Date: October 26, 2009 -
#257 Mikor jön a game? -
Jobboka #256 nöm, nöm nézem meg :D -
vzajcev #255 Biszog spoileres banda -
vzajcev #254 Megtekintése csak "türelmetleneknek" ajánlott /az első 6-perc gameplay/
Fogadjunk mindenki megnézte mi?
-
#253 zsír. -
vzajcev #252 Intro
-
#251 én is csendben várom a figyelem a topicot,játékot. ce verzióról eddig semmi hírt nem láttam,de az biztos, hogy a megjelenés után nem sokkal jön az első DLC, elég nagy bővítéssel. -
obe #250 generális uram,te itt?...nem látlak a total war empires topikjában?..én is kussban várom a játékot, 2 hét még kb...nem tudni valamit estleg borderland ce verziórol? -
haxoror #249 Ahh de kihalt a topik, na mindegy pillanatnyilag ez a legjobban várt játékom -
#248 Aranyon a game ,ugytünik már nem csusztatják tovább... -
#247 Jaja, game.net. A játékaim 90%-a onnan van. -
#246 steamen most nézem 27 fontért adják. -
#245 game.net, mostani árfolyamon csak 8200 -
Jobboka #244 Dobsz egy weboldalt? Angliából Mo. -ra hozzák 8900 Ft ér? wow :D -
#243 Angliából rendeltem meg még augusztusban, így postával együtt ~8900Ft -
readswift #242 ha olcsón akarsz eredetit akkor ebay/thaiföld, izléses csomagban küldik -
#241 A STEAM-en már előlehet rendelni a játékot 45 euróért, azaz 12k ftért.
Remélem azért az itthoni boltokban olcsóbb lesz. -
#240 minimális gépigény:
Processor: 2.4 Ghz or equivalent processor
Memory: 1GB System RAM (2GB recommended with Vista)
Graphics: 256mb video ram or better (GeForce 8 series or higher/Radeon R8xx series)
Hard Drive: 8 GB or more free space
Sound: Windows compatible sound card -
#239 PC-sek kapnak pici extrát :) -
#238 Újjabb vicces videó! :) -
#237 Unreal 3 motor, csak nem lesz nagy gépigény. -
ApPa123 #236 Hy van már gépigény infó vhol??? nem naon találtam ha vki tud pls írjon -
Jobboka #235 13. évesen, sőt 14 év alatt.... ne járjon már a szád léci... feljöttem megláttam, h mit írtál és ideges lettem, igazán nem akarok személyeskedni, de nem v. véletlenül mohácsi? Obe: intézz neki szentem XD -
obe #234 13 éves újreg-et zavarja a billentyűzet használatom!! ..ha nagyon zavar, és/vagy fáj, esetleg égeti a retinád, kipattintom egy csavarhúzóval az umlautos a-t, és sürgősen keresek egy osztrák gamer fórumot, nem lesz nehéz, mert még az osztrák kisállat tartók honlapján is szokás az umlautot használni
most meg mégiscsak van á betűm?..na ms wattson ez meg hogy lehet?..ha ostoba vagy és trollkodsz, szívesen intézek egy kitiltást innen -
#233 Sajnos nincs olyan szerencsénk :D Ez nem lesz live-os! -
#232 énis ugatnék a világ másik feléről
kereshetsz osztrák gamer fórumot is ha az ő szokásaikhoz vonzódsz -
#231 Ez véletlenül nem GFWL-os lesz? -
#230 Másodjára minden apró küldetéssel.Azt írta volna le hogy a fősztroi mennyi.Mert lehet tolja az ember azt ha nem tetszik neki annyira csak a főküldi érdekli akkor leszarja a mellékküldiket. -
#229 100 óra játékidő első alkalommal -
obe #228 úgy látszik csak TE nem érted, miért pofázol mások nevében?..14 éves még nem vagy, de itt osztod az észt...még egy ilyen aztán takarocc -
Jobboka #227 ha nem tetszik ne olvasd el amit ír..... -
#226 megertjuk anelkul is koszi -
obe #225 hä mivel nemet billentyüzetet hasznälok a munkahelyemen ausztriäban, igen, igy különböztetem meg az a-t az ä-tol -
#224 muszaj pottyoket rajzolni az a beture? -
#223 az nudli:) -
obe #222 bagtell-az nem keses, mär azt hittem honapokat csuszik, ezt mär fel läbon is kibirjuk -
#221 Borderlands - késik a PC-s verzió
Az uk.pc.ign.com oldal értesülései szerint az eredeti Október 20-i kiadás helyett Október 26-án jelenik meg Észak-Amerikában a sokak által várt Borderlands. Az oldal felvette a kapcsolatot a 2K Games céggel a csúszás miatt. Charlie Sinhaseni, vezető PR menedzser szerint a vártnál több idő kell a PC-s verzió optimalizálásához.
info: Cybergen -
#220 Új előzetes! -
Jobboka #219 Szám címe: Cage the elephant - Ain't no rest for the wicked