5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • bertino
    jaja, joféle

• Prince23
    Új videó a karakterekről!
  • obe
    nem baj, nem mondalak meg könig ezredesnek
  • vzajcev
    Jogos, nem tekertem lejjebb az egérgörgőt a megnyíló lapon. Sorry
  • obe

khmm
  • bertino
    hát elvileg olyan lesz, hogy tolod singleba és majd a másik 3 játékos helyére jöhetnek coopba más játékosok.
    vagy valami ilyesmi.
  • Shep
    Kösz, attól féltem csak netes része lesz.
  • bertino
    lesz
  • Shep
    Ebben egyébként lesz rendes single mód, vagy csak neten lehet majd nyomni?
  • vzajcev
    Borderlands: Claptrap Web Series ep. 1

• obe
    egy kis värakozäs elütö:)...moka
  • Jobboka
    Huu én már naon várom :D
  • Prince23
    Gamepod First-Look
  • amodent67
    Becsatlakoznak a haverok coopba és legyakják közösen a sok rovart! :)
  • Jobboka
    Or we just die by a painful death!
  • Solid Snake
    1.elfogy az ellen
    2.elfogy a lőszer
    3.mindegyiket boomheccsat
    4.elfutunk
  • bertino

mondjuk az azért érdekelne, hogy egy ilyen felállásnak mi lesz a vége.
  • Jobboka
    Ismét kihalt a Fórum
  • obe
    én hülye, tényleg...automatikusan euróban számolok, mindent németországból, ausztriából rendelek mindig..igaz, így valószínűleg hasonló árban lesz, közös rendelés buli lelőve
  • amodent67
    Fontról volt szó, nem euróról. Postával együtt 30 font az cirka 10e forint, lehet hogy ennél olcsóbb lesz itthon...
  • Jobboka
    Lehet, hogy ez kicsit lamin hangzik, de én nem is tudtam hogy Anglia szállit MO. -ra TÖK ZSÍÍR HA IGEN!!
    Közös rendelésbe én is benne lennék, ha az amire gondolok, obe pm -be elküldenéd mire gondolsz? Előre kössz
  • obe
    szoljatok, ha közös rendeles lenne, minel többen leszünk rä annäl olcsobban megoldhato, de ehhze jo lenne tudni itthon nem e lokalizälva kerül kiadäsra, vagy egyältalän mennyi lesz itthon..de 25 euros ärat ketlem hogy verne
  • amodent67
    Az amazon régebben nem szállított játékot Magyarországra, nem tudom, hogy ez változott-e. Más boltokból általában 1-2 hét alatt ér ide (de nekem volt már olyan is, ami 3 nap alatt ért el Anglia vidékről Mo vidékre), a posta pedig olyan 3-5 font szokott lenni, de mindegyik bolt megmondja rendelésnél.
  • bertino
    fogalmam sincs, talán más tud erre választ adni.
    én angliában élek, szal ide szerencsére ingyé' hozzák
  • STREEX
    Igencsak kezdő vagyok ezen a téren, úgyhogy még két kérdésem lenne:
    Mennyi idő mire megérkezik a rendeléstől számítva, és mennyibe kerül a postaköltség?
  • amodent67
    Gamer365-ról, ja. Egyébként tényleg hasonlít a két játék alaphangulata, a Borderlands bolygójának a neve (Pandora) pedig ugyanaz, mint az Avatar (film+játék)-ban. Ahogy elnéztem, a Borderlands-ban talán hangsúlyosabbak az RPG elemek (xp, küldetések, fejlődés, loot, stb.). Ha hozzávesszük még a Brink-et is, tele leszünk poszt-apokaliptikus játékokkal a közeljövőben :)
  • bertino
    amazon.co.uk
  • Prince23
    Az ídézetet, ha emlékeim nem csalnak, a gamer365.ről hoztam:) vagy lehet hogy gamekapocsról

az alapkoncepció pedig nem hasonlít a jövőre megjelenő RAGE-hez? egyébként mindig keverem a két játékot, ha arról van szó, hogy mondjam el valamelyiknek a történetét. szinte azonos. itt is lehet versenyezni majd pl, na meg posztapokaliptikus környezet... sb
  • amodent67
    Szia! Az általad idézett sorokat én írtam, nekem mondta Steve Gibson a prezi után Kölnben. És hidd el, egyáltalán nincsenek elszállva maguktól, egyszerűen csak 4 évig beleadtak apait, anyait, és félő, hogy mindez a radar alatt marad a Halo:ODST vagy a MW2 körül csapott iszonyatos médiahisztiben. Soha egy szóval nem hasonlították a Halo-hoz a Borderlands-ot, kár hogy pár Halo fanatikus számára ez így csapódott le.

A grafika egyébként nem cell shaded, hanem "cartoony art style", a pályák pedig, akárcsak a fegyverek, minden játékosnál vagy végigjátszásnál mások lesznek (procedurális renderelés).

A játékban egyébként nem különül el a single és a coop, a többi játékos ki és beszállhat bármikor a 'single' kampányba, a játék ennek megfelelően módosítja a nehézséget.
  • STREEX
    Pontosan honnan szerzed 25 fontért?
  • bertino
    hát ja, feltehetően emiatt olyan magabiztosak a készítők.
    gondolom én.
    így viszont biztos a single rovására megy valamelyest.
    nembaj, 25 fontot megér a game így is, wolfenstein is megért annyit.
  • Prince23
    Hmm... cooperative mondjuk csodákra képes :)
  • DarkSector
    google chrome-ot használok itt bejön...
  • STREEX
    Nem, nálam semmi sincs.Biztos nálam van a gond
  • STREEX
    Ja, gondolom az új videók
  • DarkSector
    videók a játékból...nem jön be az ablak neked???
  • STREEX
    Ez mi akart lenni?
  • bertino

• DarkSector
    a topicba maradok veletek... mert szeretlek titeket...tudod nagyon jól...:D
  • bertino
    pompás, végre.
    remélem jó sokáig távol maradtok egymástól.
    meg a topiktól.