5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • DarkSector
    de olvasd már
    nem érdekel engem
    mondom neki is, hogy csak neki válaszoltam ennyi
    ő elment...én meg nem foglakozok ezzel a témával
    se ha itt van se ha elmegy...
    csak megkértem hogy ha netán megvitatunk valamit, akkor ne személyeskedjen, hanem maradjon meg, meg más is a tárgynál...

ezesetben a játéknál.
    ne kezdjük újra.

te is unod tudomásul vettem már rég.
    ennyi
    nah meek kajálni...
  • bertino
    és ? :D
    folytasd priviben vele bazz.
  • DarkSector
    mondtam ne pofázz bele...
  • bertino
    kussoljatok már.
  • DarkSector
    olvass visszább is. nem itt kezdődött.

amúgy meg hagyjuk már...nem látod, hogy tök feleslegessen irogatsz...én nem vagyok kíváncsi senkinek a dolgára.

én tettem 1 kijelentést, a játékra...utána a többi már a ti hozzászólásotokra a VÁLASZ volt.
    ennyi.

szapuljátok a MW2-őt...szapuljátok a re5-öt...meg a többi kedvencemet, de engem hagyjatok békén....
    nem kell beszólni csak az miatt, mert nekem éppen ez az igénytelen munka nem jön be...

én végeztem már így is unom már ezt az egészet...

amúgy meg jó időtöltést a 2 napra...énis elmegyek csak éppenséggel dolgozni...huh de ha nem kellene....:S
  • DarkSector
    nem járok iskolába nem tudom mit lovagolsz már ezen... már vagy 6-7 éve dolgozom...ezt nem tudom honét szeded...
  • Jobboka
    2 napig ugyse leszek itt uh. bátran írj, ja és Mohácsra járok suliba
  • Jobboka
    "de poénos vagy kis 5éves....
    van jobb szöveged is, vagy csak engem tudsz utánozni??? "

Én kezdtem a személyeskedést aha..
    Az okoz csalódást, hogy ekkora mayernek hiszed magad -.-
  • Jobboka
    Tudom hát! Veled... mellesleg nem válaszoltál a kérdésemre...
    Melyik suliba jársz Mohácson?
  • DarkSector
    igen kis fiam a gond itt van...mindent ami nem tetszik és csalódást okoz...és nem mindenkit!!!

ez nagy különbség.

míg én játékokról írtam te személyeskedsz...és engem baszogatsz, ami 2 külön dolog...
    ráadásul írtam hogy egyéni véleményem, és amúgy is totál semmi közöd hozzá.
  • DarkSector
    tudod ki a prüntyőkéd, és kivel beszélj így baszod...
  • bertino
    ok, vége, ennyi.

ez itt a borderlands topic.
    kész.
  • Jobboka
    Jó, de már nagyon uncsi kezd lenni!!!!
    Mindent csak fikáz
  • werkfilm
    minden topicban ez a hangulat árad belőle
  • Jobboka
    De ez vicc fikázza a játékot, pedig még ki se jött... Vicc
  • MerlinW
    Ne szólj hozzá, majd megunja....
  • Jobboka
    Mohácson melyik suliba jársz?
    darkSector
  • Jobboka
    Bocsiii, de annyira szánalmas szintre képtelen vagyok leereszkedni Sorry, prüntyőő
    Na go játsz a malacokkal!
  • DarkSector
    de poénos vagy kis 5éves....
    van jobb szöveged is, vagy csak engem tudsz utánozni???
  • Jobboka
    Nem tetszik a game van a gépeden egy power gomb....
  • xido
    jézusom ugye nem hagynak benne ekkora ordas nagy bugot,hogy átmegy a jármű a kisebb sziklákon 00:29nél,mert lefordulok a székről:)
  • DarkSector
    mivan ?
    mien ugyanazok a szövegek énse mondom nektek, hogy naígy 3 évesek vagytok...én a játékról mondtam véleményt ha nem tetszik akkor van a gépeden 1 power gomb.
  • Jobboka
    Már télleg uncsi vagy öreg!
    Folyamat ugyan azok a szövegek.... Csinálj egy borderlands fikázó fórumot, mert ide nem kell a szöveged!
  • DarkSector
    te ne utasítgas baszod...ha nem tudsz értelmessen hozzászólni akkor ugord át a hozzászólásaimat...
  • bertino
    fejezd már be.
  • DarkSector
    akkor lehet te hitted azt hogy akkor jelent meg a játék, de tuti 10 felett volt induláskor.
  • obe
    mind a 3-at cd galaxisban rendeltem, tenyleg nem volt egyik sem több 8 rugo + 1 rugo posta..de komolyan (istenbizony smile)
  • DarkSector
    lehet annyiba került, de max úgy ha rendelted messziről, vagy használtan pár nap alatt átvetted valakitől...de megjelenéskor pl a fallout tutira nem 7-8ezer volt bolti áron...
  • wedge31
    Az EA játékok kerülnek annyiba ,ez nem az.
  • obe
    vettem idén pár új game-t, ráadásul megjelenéskor, ráadásul siker játékokat (márakinek): Arma 2, Fallout 3, Total War: Empire...mind kb 7-8 ezer volt, nem hiszem hogy 12.000 lenne, de persze akár igazad is lehet, de ne legyen
  • Jobboka
    val. nem merik kiirni omg :D
  • DarkSector
    jah mert nem merik kiírni...
    amúgy 11900 környéke lesz...+-1000ft
  • Jobboka
    Még nincs is ára
  • DarkSector
    vezstek = vesztek...elgépeltem...D:
  • DarkSector
    én sem azért írtam le hogy titeket cseszegesselek.
    semmi bajom senkivel, és nem szórakozásból irogattam.

csak hogy jobb odafigyelnetek mit vezstek meg 12ezer forintért...
  • DarkSector
    lol
    ne basszátok fel az idegeimet...légyszíves.

csak hogy értse mindenki, miről beszélek:

1. a cod4 az cod4 a cod mw2 az meg cod mw2
    2. a cod mw2 is multi fps annak ellenére, hogy mint az 1-hez is egy kiválló single-t hoztak össze (nem mondta senki hogy nem lineáris, mivel az összes fps lineáris, ha nem fps-rpg)
    3. írtam hogy saját vélemény...a töbi csak a kommentetekre a válaszom...ennyi
    4. mégegyszer hogy felfogja mindenki, de főképpen te...hogy:
    a COD játékok multiplayer központúak...1x lenyomható single se rossz, de aki megveszi az tutira online miatt...vagyis lehet nem olvastad figyelmessen el vagy csak 1 commentet olvastál el, de énnekem a multija miatt kell eredetibe.... ez asszem nem kérdés .... ha azt nézzük, hogy single miatt pc-re 2000-et nem adok egy játékra sem...
  • obe
    de tenyleg nem bäntäsibol mondom, remelem mind2-en pozitivan csalodunk, nekem tetszik amit eddig lättam a jatekböl
  • obe
    igazäbol izlesen vitatkozunk, te kb 25 kommentben hajtogatod hogy nem tetszik a cartoon szerü rajz, nekünk meg igen...a linearitäst meg ne emlegesse az aki cod (!!)-ot rendel elö, a cod-ok a linearitäs iskolapeldäi..tudom-tudom, senki nem jätszik vele singl-ben mindenki multit tolja, de az meg mit sem vältozik az elsök ota, legaläbbis semmi forradalmi, kb tökmindegy melyik verzio, az hogy szebb lett a grafika, az meg semmit nem szämit multiban, hisz te ugyis arra veszed..peace

kär addig szapulni akärmit is amig meg nem jelenik, mivel neked nem tetszik a grafja igysem ugysem fogsz jätszani vele...semmi jogom kerdezni, sem elhajtani innen teged, de nem ertem, 500 kommentben manträzod ugyazt: fuj cell, lineäris, cell, linea....ez mazochizmus? 2x peace:)
  • bertino
    epic fail, van ez így.
    télleg ott van :D
  • obe
    bocs: 136-os hozzäszoläsra ment