5584
-
#178 de olvasd már
nem érdekel engem
mondom neki is, hogy csak neki válaszoltam ennyi
ő elment...én meg nem foglakozok ezzel a témával
se ha itt van se ha elmegy...
csak megkértem hogy ha netán megvitatunk valamit, akkor ne személyeskedjen, hanem maradjon meg, meg más is a tárgynál...
ezesetben a játéknál.
ne kezdjük újra.
te is unod tudomásul vettem már rég.
ennyi
nah meek kajálni... -
#177 és ? :D
folytasd priviben vele bazz. -
#176 mondtam ne pofázz bele... -
#175 kussoljatok már. -
#174 olvass visszább is. nem itt kezdődött.
amúgy meg hagyjuk már...nem látod, hogy tök feleslegessen irogatsz...én nem vagyok kíváncsi senkinek a dolgára.
én tettem 1 kijelentést, a játékra...utána a többi már a ti hozzászólásotokra a VÁLASZ volt.
ennyi.
szapuljátok a MW2-őt...szapuljátok a re5-öt...meg a többi kedvencemet, de engem hagyjatok békén....
nem kell beszólni csak az miatt, mert nekem éppen ez az igénytelen munka nem jön be...
én végeztem már így is unom már ezt az egészet...
amúgy meg jó időtöltést a 2 napra...énis elmegyek csak éppenséggel dolgozni...huh de ha nem kellene....:S -
#173 nem járok iskolába nem tudom mit lovagolsz már ezen... már vagy 6-7 éve dolgozom...ezt nem tudom honét szeded... -
Jobboka #172 2 napig ugyse leszek itt uh. bátran írj, ja és Mohácsra járok suliba -
Jobboka #171 "de poénos vagy kis 5éves....
van jobb szöveged is, vagy csak engem tudsz utánozni??? "
Én kezdtem a személyeskedést aha..
Az okoz csalódást, hogy ekkora mayernek hiszed magad -.- -
Jobboka #170 Tudom hát! Veled... mellesleg nem válaszoltál a kérdésemre...
Melyik suliba jársz Mohácson? -
#169 igen kis fiam a gond itt van...mindent ami nem tetszik és csalódást okoz...és nem mindenkit!!!
ez nagy különbség.
míg én játékokról írtam te személyeskedsz...és engem baszogatsz, ami 2 külön dolog...
ráadásul írtam hogy egyéni véleményem, és amúgy is totál semmi közöd hozzá. -
#168 tudod ki a prüntyőkéd, és kivel beszélj így baszod... -
#167 ok, vége, ennyi.
ez itt a borderlands topic.
kész. -
Jobboka #166 Jó, de már nagyon uncsi kezd lenni!!!!
Mindent csak fikáz -
#165 minden topicban ez a hangulat árad belőle -
Jobboka #164 De ez vicc fikázza a játékot, pedig még ki se jött... Vicc -
#163 Ne szólj hozzá, majd megunja.... -
Jobboka #162 Mohácson melyik suliba jársz?
darkSector -
Jobboka #161 Bocsiii, de annyira szánalmas szintre képtelen vagyok leereszkedni Sorry, prüntyőő
Na go játsz a malacokkal! -
#160 de poénos vagy kis 5éves....
van jobb szöveged is, vagy csak engem tudsz utánozni??? -
Jobboka #159 Nem tetszik a game van a gépeden egy power gomb.... -
xido #158 jézusom ugye nem hagynak benne ekkora ordas nagy bugot,hogy átmegy a jármű a kisebb sziklákon 00:29nél,mert lefordulok a székről:) -
#157 mivan ?
mien ugyanazok a szövegek énse mondom nektek, hogy naígy 3 évesek vagytok...én a játékról mondtam véleményt ha nem tetszik akkor van a gépeden 1 power gomb. -
Jobboka #156 Már télleg uncsi vagy öreg!
Folyamat ugyan azok a szövegek.... Csinálj egy borderlands fikázó fórumot, mert ide nem kell a szöveged! -
#155 te ne utasítgas baszod...ha nem tudsz értelmessen hozzászólni akkor ugord át a hozzászólásaimat... -
#154 fejezd már be. -
#153 akkor lehet te hitted azt hogy akkor jelent meg a játék, de tuti 10 felett volt induláskor. -
obe #152 mind a 3-at cd galaxisban rendeltem, tenyleg nem volt egyik sem több 8 rugo + 1 rugo posta..de komolyan (istenbizony smile)
-
#151 lehet annyiba került, de max úgy ha rendelted messziről, vagy használtan pár nap alatt átvetted valakitől...de megjelenéskor pl a fallout tutira nem 7-8ezer volt bolti áron... -
#150 Az EA játékok kerülnek annyiba ,ez nem az. -
obe #149 vettem idén pár új game-t, ráadásul megjelenéskor, ráadásul siker játékokat (márakinek): Arma 2, Fallout 3, Total War: Empire...mind kb 7-8 ezer volt, nem hiszem hogy 12.000 lenne, de persze akár igazad is lehet, de ne legyen -
Jobboka #148 val. nem merik kiirni omg :D -
#147 jah mert nem merik kiírni...
amúgy 11900 környéke lesz...+-1000ft -
Jobboka #146 Még nincs is ára -
#145 vezstek = vesztek...elgépeltem...D: -
#144 én sem azért írtam le hogy titeket cseszegesselek.
semmi bajom senkivel, és nem szórakozásból irogattam.
csak hogy jobb odafigyelnetek mit vezstek meg 12ezer forintért... -
#143 lol
ne basszátok fel az idegeimet...légyszíves.
csak hogy értse mindenki, miről beszélek:
1. a cod4 az cod4 a cod mw2 az meg cod mw2
2. a cod mw2 is multi fps annak ellenére, hogy mint az 1-hez is egy kiválló single-t hoztak össze (nem mondta senki hogy nem lineáris, mivel az összes fps lineáris, ha nem fps-rpg)
3. írtam hogy saját vélemény...a töbi csak a kommentetekre a válaszom...ennyi
4. mégegyszer hogy felfogja mindenki, de főképpen te...hogy:
a COD játékok multiplayer központúak...1x lenyomható single se rossz, de aki megveszi az tutira online miatt...vagyis lehet nem olvastad figyelmessen el vagy csak 1 commentet olvastál el, de énnekem a multija miatt kell eredetibe.... ez asszem nem kérdés .... ha azt nézzük, hogy single miatt pc-re 2000-et nem adok egy játékra sem... -
obe #142 de tenyleg nem bäntäsibol mondom, remelem mind2-en pozitivan csalodunk, nekem tetszik amit eddig lättam a jatekböl -
obe #141 igazäbol izlesen vitatkozunk, te kb 25 kommentben hajtogatod hogy nem tetszik a cartoon szerü rajz, nekünk meg igen...a linearitäst meg ne emlegesse az aki cod (!!)-ot rendel elö, a cod-ok a linearitäs iskolapeldäi..tudom-tudom, senki nem jätszik vele singl-ben mindenki multit tolja, de az meg mit sem vältozik az elsök ota, legaläbbis semmi forradalmi, kb tökmindegy melyik verzio, az hogy szebb lett a grafika, az meg semmit nem szämit multiban, hisz te ugyis arra veszed..peace
kär addig szapulni akärmit is amig meg nem jelenik, mivel neked nem tetszik a grafja igysem ugysem fogsz jätszani vele...semmi jogom kerdezni, sem elhajtani innen teged, de nem ertem, 500 kommentben manträzod ugyazt: fuj cell, lineäris, cell, linea....ez mazochizmus? 2x peace:) -
#140 epic fail, van ez így.
télleg ott van :D -
obe #139 bocs: 136-os hozzäszoläsra ment