2313
Bus Simulator 2008
-
#411 egyébként én lecsavarom a töküket, ha a második hitegetésük is fals lesz, értem ezalatt, hogy ma, azaz vasárnap sem lesz kép ! -
#410 igen ez a keresősdi tényleg nagy hiba, de nemtudok csinálni vele semmit a kereső, a ludas, az első perctől kezdve rágtam a fülüket, de azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, természetesen ez nem azoknak probléma, akik folyamatosan látogatják a topikot, hanem akik nem tudnak róla, de érdeklőd(né)nek iránta.
bepe tényleg hűséges látogatónk, az ilyet becsülni kell, nem baxxxogatni !!!! -
#409 Nem tudtok egy hollandra fordító programot mert találtam a BS2008 Fórumába egy szöveget de nem tok hollandul:) -
#408 Okes, koszi az otletet, csak azert furcsalltam, mert regebben ra lehetett keresni a beepitett keresovel is. Kanyarodjunk vissza a topic eredeti temajahoz. A Contendo kiadorol eddig sok mindent meg nem hallottam, az Astragon fejleszto-ceg neve inkabb ismerosen cseng. Remelem a kiado nem fogja fakepnek hagyni a fejlesztot, ahogyan az SCSSoft-ek eseteben szokott ez tortenni. Egyebkent a csuszasban szinte biztos voltam, csak en 2008 januar-februar-jara csuszast sejtettem. Orulok, hogy nem lett igazam, es december 7-en jon (ha minden jol megy). -
#407 Van benne valami:) -
#406 beteszeed sg-n a kedvencekbe oszt kész -
#405 Nem ketto volt az tudtommal, de mindegy. Sajnos en sem vagyok online 0-24-ig, mivel dolgozom. Egyebkent a hozzaszolast nem kicsit akadalyozza, hogy a topikra nem lehet keresni, mert nem muxik a forum-kereso-engine. Tudom, hogy vissza is lehet lapozni, meg ra lehet keresni google-el, na de azt hiszem nem ez kene, hogy a megoldas legyen. -
#404 Hatalmas THANK YOU! a fenntartásért! -
Gibor #403 Jah a 3. oldalom egyszer kétszer hozzászóltál... kösz hogy fentttartottad nekünk a topicot -
#402 Orommel latom, hogy jobban porog a topik, amit par honapja csak en tartottam szinte eletben. Az elkovetkezendo game-ekbol gyakorlatilag most csak ezt varom, illetve ezt varom a legjobban. Engem a Bioshock, a COD4, a Crysis abszolute nem erdekel, es nem is szerzem be oket. Ez viszont utni fog, en meg a Bus Driver-el is a mai napig nyomulok, ami azert ehhez kepest sehol sincs. Ha tenyleg olyan jol osszerakjak, mint a Ship Simulator 2008-at, akkor le a kalappal, es abban az esetben egy nagyon kiraly buszos game-et kapunk kezhez. -
#401 " A Bus-simulator 2008 a rajongóinak nem csak a buszvezetők valódi világát kínálja, hanem megadja a vásárlás és busz fenntartás lehetőségét a tycoon módban. Továbbá ügyelniük kell a reklámukra és a többi vállalatra, ha több utast szeretnének elbűvölni." -
#400 lehetsz majd te is egy volántársaság "feje" igazgatnod kell a cégedet, jegyáremelés, ilyesmi, lesz benne sok fincsi dolog(persze nem a jegyáremelésre értem ) -
Gibor #399 3dsmax8 természetesen :D -
#398 Scania Omnilink tesz -
Haresz80 #397 Mivel csináltad a buszt?? -
Gibor #396 Amugy nemtom elhangzotte már de ugy lenne a jó a sim hogyha nemcsak buszt kellene vezetni hanem pl. elösször elmenni vlamien céghez dolgozni aztán egy saját vállakozát létre hozni, embereket felvenni meg ienek... sztem egy sim játékba nagyon jó lenne... -
#395 én meg azért nézek felrá mert kevés a buszszimulátor,és eléggé nehéz játékot késziteni ezért tisztelek minden játék céget(kivéve EA,de az már más tészta :D) -
Gibor #394 Ez késvan és texturák is vannak de ez ép Zmodler el alkotot kép azért nem láttok semmit... nembaj legaláb a texturák meglepetés lesz... :D -
#393 hát, ez jóval előrehaladottabb, mint az enyém :D -
Gibor #392 De ő a buszra gondolt...
Ez lesz aza csodálat amit beleéítek... -
#391 Nem.Holnap vagy holnapután jön:( -
#390 képet láthatunk róla? -
#389 Nkeme egy Merceds-Benz Citarót(csuklósat)Szegedi festéssel -
Gibor #388 Én ahogy elnézegettem az oldalt sztem pályaszerkesztő nem lesz... de viszont egy Ikarus 250-t már akottam a játékhoz és ha megjelenik akkor majd beleteszem :D -
#387 én a bus drivert hordtam le, mert nagyon rossz lett.. ezt meg várom...
meg nem bánom ha nem lesz benne sok busz meg miegymás (bár lesz , elvilefg csuklós is, és szerkeszthetőek, szal je.)
de pályaszerkestőnek is örülnék:D -
#386 Egyet értek!Tényleg,hogy ennyit kell várni pár darab screenshotra.De ahogy a nondás tartja: A türelem rózsát terem -
#385 kussoljon az aki csak lehordja! Én bevallom felnézek erre a cégre mert nagyon olcsó fejlesztés és grafika is igéretes lessz ha olyan lesz mint a másik game-ben a cégnek szal kuss! és csak az írjon aki szeretne megtudni valamit mert elegem van h 2 nap alatt 48 üzenet és semmi tartalom!
pff...
kösz a megértést már aki megérti !!! -
#384 eleinte ahoz se volt se kép se hang, cask egy banner...kb ugy mint most.
aztán új holnap igérgetés, várakozás majd egy csomó kép amiből azt monjdtuk jeje, kijön a játék és egy olyan híg f, hogy csak na -
GPx8 #383 Én még emlékszem mennyire vártuk a Bus Driver-t is, aztán mi lett belőle...
Én örülnék neki, ha tényleg jó szim. lenne, de erre kevés esélyt látok. Sajnos.
Azért drukkolok. -
#382 Gyerünk Tomsteel nyomjad neki! -
#381 plusz még erre jön a készítők lelkesedése, piszkosul részletesen kidolgozzák a buszokat(úgy mint a hajókat)...szerintem kellemesen meg fogsz lepődni! -
#380 meg fogsz lepődni barátom, hogy még a te erőművödet is bizony izzasztani fogja ha feltekersz mindent, és nem ok nélkül, hiszen nagyon szép grafikája lesz.(próbáld ki a Ship Simulator 2008-at, ugyanaz a motor dorombol alatta) -
#379 szerintem te ide ne írkálj oké? -
#378 Kössz az eggyütt érzést. -
GPx8 #377 Annyira ne várjátok, mert csalódás lesz ez is... -
#376 hányszor fogjátok még elmondani? körülbelül 5 sort kellett volna visszaolvasni, de szerintem még a perifériás látásmeződbe is beleesett.
ennyire ne legyünk lusták kérem szépen -
Gibor #375 háát szerenscére a nyelvi dolgokat a készítő csinálja.. hüüü -
#374 jaja csakha ilyenjók angolból akkor ilyen lesz a játék angol verziója?:D -
Gibor #373 értem... igen kicsit a nap elvan írva mert az angol tudásukkal lehet vanvlami... mert a kedd meg csütörtök eléggé hasonló... mind1 a lényeg hogy nov.6-án jött a hír... igen hollandok nem a legjobbak angolból ugylátom :Dde mind1 a lényeg hogy screenshotokat kérünk... -
#372 Thursday 6
THURSDAY=CSÜTÖRTÖK
2007.NOVEMBER 6. = KEDD
MA 8ADIKAVAN (CSÜTÖRTÖK)
értitek mit mondd????