2313
Bus Simulator 2008
  • Misi az ezredes
    amúgy szép lett a banner gratulálok hozzá TOMSTEEL
  • Misi az ezredes
    amúgy az is látszik némeik képen hogy nem kész modellek hanem csak félig befejezetlen állapodban csinálták a képeket szóval ne keseredjünk el!
  • Misi az ezredes
    azt hiszem hogy feltűnő szögletességi hibák vannak! szerintem elvárható hogy a grafika kb. olyan jó legyen mint a Bus Driver-é ( BUS DRIVERRŐL a megjegyzéseket kihagyom )

• litlebubu
    Inkább buszozgatok a MAFIA-ban.
  • Misi az ezredes
    wáááá a hajószimuláturokhoz képest ez nagyon pikszeles és szögletes néhol! azt hiszem az után a játék után többet várna a magyar nép vagy nem?

Nah mind1 én akkor is várom mert ha lesz belső nézet akkor lehet h jobb lessz a game...
  • litlebubu
    bepe79! Amikor írtam,még nem néztem meg a képeket a hivatalos oldalon!
    Nem is baj,így utólag,hogy ide nem kerültek fel.
  • Máté94
    Bár a NEOPLAN Centroliner jól néz ki
  • Máté94
    Úristen!Hát ezek képek rosszabbak mint az előző kettő!Remélem jobban kidolgozzák olyanra mint a bennreben lévő
  • Myster X
    azok a kocka kerekek ennél még énis jobbat csinálok 3dsmaxban
  • Tomsteel
    reggel nekiülök egy normális bannernak.
  • Tomsteel
    nembaj legalább faxa bannert lehet csinálni belőlük
  • Tomsteel
    hát de könyörgöm, ne mondják már azt, hogy az amazon-os képek már nagyon régiek, óóóó már vannak újak stb...hogya a béka segge alatt járnak, és linkelnek nagy büszkén 5 olyan képet, ami még szinte rosszabb(úgy értem a játékról szerzett infok alapján) mint a fejlesztés elejéről származók....szánalom!
  • Tomsteel
    Nem lesz ez olyan rossz, ezek renderelt képek, meglátjátok játékban szebbek lesznek ! én még mindig optimista vagyok, bár elég nehéz annak lenni ez tény. Én inkább attól tartok, hogy ez a játék sehol sem jár... !!! azok amiket kiadtad, hogy "fejlesztés elejéről származóak" azok szerintem a közelmúltban készültek szerintem :( tele van az izém ezzel, hogy állandóan csak "majd lesz" van, és sosincs az, hogy tessék hülyék itt járunk, biztos csúszni fogunk mert nem csinálunk semmit, csak szövegelünk...mindig csak a hitegetés, meg a népámítás. komolyan mondom, már sajnálom, hogy ilyen hamar megcsináltam ezt a topikot, ráért volna később is. de mint mondtam én még mindig jónak látom a játékot, ha elkészül!
  • akyyy
    megnéztem a képeket. az a legszomoritobb, hogy csak buszokat mutat. ha ilyet akarom, megnézem az egyik forumozó által készítet modellképeket, ami ikarus is, sárga is, és csuklós is:(
  • bepe79
    Tehetek en rola, hogy nem engedelyezik az oldalukrol valo linkelest? Kb. 1 percig jo volt, ahogy ez mar szokott lenni..
    Tudom, tudom, miert nem toltottem le a winyomra, es nyomtam fel onnan ingyenes kepfeltoltore. Jogos.
  • litlebubu
    Ez über gagyi lesz!
  • Gibor
    Hát ezeke képek szintugy ledöbentőek megint csak iszonyat kidolgozatlan modelleket látok.... mellete semmi mást... hüha ezt amit mutattak 3dsmax-al egy renderelés sztem csak... mertazért ez már elég durva... dec-7-re ez elehetetlenség hogy kijöjjön... már csak azértis mert már most kellene az utolsó finomításokat csinálni de helyette NOVEMBERBEn adnak 5 szaros képet amivel nem megy senki semmire mert kidoglozatlan és több mint valószinü nem a gaméból... pfff leszerepeltek elöttem...
  • litlebubu
    Jól felraktad a képeket!
  • TottiZsolt
    Inkább csússzon 2-3 hónapot, minthogy megint legyen egy összecsapott valami és elszálljanak a jó busz szimulátoros játékba vetett hitek Legalábbis én így vagyok vele.. De ha összecsapják is lehet jó, bár a decemberi megjelenésben már nem hiszek
  • w77d
    gyerekek ez a game, hogy nem fog dec7-re kijönni az tuti! ha ilyen képeket tudnak csak felhozni, az valszeg azt jelenti, hogy sehol sincsenek még! Most vagy összeszarják az egészet és kapunk valami extrém halovány próbálkozást, vagy csúszik 2-3hónapot!
  • gumikacsa
    LOL... ezek szívatnak minket... Sima render képek, ráadásul a ratyibb fajtából. Ha ilyen lesz a játék, mint a renderek, akkor nem számíthatunk sokra. (csak sokkra... WEHEHE)
  • TottiZsolt
    Na felkerült az 5 kép, de sajna nem in-game képek "csak" a buszmodellek.. De a következő pár napban még lesznek frissítések azt írták..
  • rgida666
    Felrakták a képeket. Én többre számítottam.
  • bepe79
    Have a good night to `ya sleep well and take care yourself mate!
  • Máté94
    OK én várok holnapig.Good bye and see everyone later.
  • Misi az ezredes
    Sokáig tart feltölteni a dolgokat!
  • TottiZsolt
    Gondolom az egész oldalt átalakítják, nem csak képeket töltenek fel, nyilvánvalóan ahhoz nem kéne leállítani az oldalt 1 napra, vagy többre... Remélem hétvégén azért lehull a lepel!
  • Máté94
    Képet a népnek!
  • Tomsteel
    örülök, hogy tetszik a design. nem pro street, kikérem magamnak, saját tervezés, bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve.
    banner is frissülni fog(csak, hogy meglegyen az összhang), ha lesznek végre képek.
  • Máté94
    Hát igen kéne:)
  • TottiZsolt
    Bus Simulator oldala is indulhatna már
  • gumikacsa
    Indul az oldal.
  • Leo 1991
    mi ezen az oldalon a visszaszámlálás???
    HTST
  • Máté94
    Én 4-es vokLátzsik ugye?
  • Misi az ezredes
    XD nem vagyok jó nyelvtanból! XD XD ez itt is meglátszott :S
  • PLackó
    heréjét*
    :)
  • Misi az ezredes
    herélyét*
  • Misi az ezredes
    wááá fene vigye el a hörcsögnek a bal herályét hogy még mindig frissítik!
  • Gibor
    Sztem most teszik fel a képeket mert under construction az oldal :D vagyis remélme hogy most teszik fel...
  • TottiZsolt
    Nagyon jó lett a dizájn:) Kiváncsi vagyok már az esti képekre