2313
Bus Simulator 2008
-
#371 így van, épp akartam szólni... -
#370 jó elég az offból -
Gibor #369 ha tudod miért keddet erőszakoskodtál... -
Gibor #368 1óraával visszáb vannak mint mi... és lehetséges a hírt pont olyankorküldték be amugy thursday=csütörtök szal kedd szóbase jöhet. -
#367 na nem mondod én is tudom -
#366 Hollandi szerintem egy idöbe van velünk.Időzóna -
Gibor #365 Tuesday=KEDD
Wednesday=Szerda
Thursday=Csütörtök
-
Gibor #364 időelcsúszástra nem gondoltál? mi magyarok GMT +2-ben vagyunk ők meg mittumén attól füg honnan vannak nézd meg... azért mert mikor kiadták nálunk kedd volt náluk már szterda szal ők lehet GMT +5 vagy +8 vagy akár +12-ben vannak... -
#363 de érted 6.dikán nem szerda volt -
Gibor #362 miért lenne szar? ne legyen a felfogásod már ennyire kevés... á ennyi ésszel hogylehet vlaki itt... -
#361 én is ezt írtam csak nem tágabb formában,hogy a honlapjukon szar a naptár de mindegy majd lesznek képek -
Gibor #360 ne legyél buta!!!!!!!!
MA 8.dika van de a rohadt hírt 6.ikán adták ki... áááá ennyi ésszel... juj...
A dátum ott azt jelenti mikor adták ki a hírt ááááá -
#359 már leírtam ugyanezt
352 hsz -
Gibor #358 Screenshots coming soon UPDATE
Thursday 6 november 2007 - Today we have received another e-mail from Contendo, appologising for their delay with the first screens of the game. The developer shares that the team is working very hard on the game, they also promised that probarbly around the end of the week we will be given the long awaited screens of the vehicles of the game
Már bocs de ez nem véletlen kedden lett betéve? mármint a hír. tudtommal igen és ott fent mivan piros betükkel? kedd.. akkor miről beszlünk? -
#357 ejha..kanyarodjunk vissza az eredeti témához okés? -
#356 az nem lehet mert ha én vagyok az anyád akkor te nem lehetsz az apám -
#355 én meg az apád^^ -
#354 Nem jobbat mondok az Anyád vagyok -
#353 Aha persze én meg Teoder Zsizell vagyok -
#352 De a bussimulator,nl-nek rossz a naptárja mert ma van csütörtök és 8-dika nálunk meg 6.dika akkor meg kedd volt. -
#351 én vok Isten és nemtom lesznek-e képek...ugy akarom de nem biztos;) -
#350 Nem baj ha az isten is úgy akarja akkor hétvégén lesznek képek. -
#349 legalább tájékoztatnak minket...ennek örülök -
#348 Nem gond he lemaradtál mert legalább töbször le lessz írva valami! így rögzül az agyacskákban!:) -
K Ace #347 Hát ha arra sincs idejük, hogy pár képet kiadjanak akkor tényleg keményen dolgozhatnak, aminek remélem meg is lessz az eredménye. -
#346 a francba megint lemaradtam -
#345 Hír morzsa!(Fordítóval csináltam)
2007. november 6-a, csütörtök - ma a játék első képernyőivel Contendótól, appologisingtől* kaptunk egy másik e-mailt a késedelmükért. A fejlesztő megosztja, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik a játékon, szintén probarbly* odaígérték azt a hét vége körül nekünk adni fogják a játék járműveinek a régóta várt képernyőit -
#344 az a gond csak,hogy azok a múlthét hétvégéről utalnak -
Haresz80 #343 Elvileg....... -
rgida666 #342 Ha jól értelmezem a dolgokat hétvégén lesznek képek. -
#341 -
#340 13új üzenet, de vhol gondoltam hogy semmi kép:D -
#339 Ja biztos(Nem hiszem!) -
Haresz80 #338 Inkább videókat. -
#337 nem is lesz game csak szívatnak:D -
#336 Amúgy én mondtam,hogy csak ezen a héten fognak jönni ha már így nincs kép.De remélem most már felhúzzák a nadrágszijjat és dobni fogják dögivel a képeket. -
#335 igen én is -
Haresz80 #334 Én egy 81-es, 85-ös, 61-es, 62-es, 168-as, 60-as, 103-mas, áááááááá, minden vonalnak örülnék. -
#333 én különösképp egy Bus Simulator 2008 nevű játéknak örülnék -
#332 Én különösképp egy szegedi 13-as járatnak örülnék majd egy Mercedes-Benz Citaróval