2313
Bus Simulator 2008
  • Máté94
    NEEEE!!!!!!Ez lónem létezik,hogy ilyen leszz!
  • Tomsteel
    de legalább már látjuk végre...ez bizti hogy az?
  • passatgt
    meg nem látszik első képen a házak fele, és a két ember is elég laposnak tűnik...
  • Gibor
    na ennyi... két képet adtak hát nemazétr de ebből nemlátni szinte semmit... amugy a hud kicsit gagyinak néz ki de remélem a többi dolog jó lesz...
  • TheGOro
    Amazonra kikerült két kis képecske:

• litlebubu
    Remélem igazad lesz! Ámen!
  • Máté94
    Én is így vagyok vele,de most már nem tudom miért de nem zavar
  • Misi az ezredes
    ez vicces mert még mindig nincsenek képek! kezd zavaró lenni
  • Misi az ezredes
    Jaja ebben egyetértek a grafikálya igencsak megizzasztotta a gépemet full grafikán de nem volt gond :P
  • Tomsteel
    és ha már játszottál a ship simmel tudohatod, hogy nem csupán arról van szó, hogy "jól néz ki", hanem a végletekig részletes, kidolgozott, és főként realisztikus. Tehát, ha azt a lelkesedést folytatják, mint ami volt a ship sim elkészítésénél, akkor bizony képhiány ide vagy oda, egész komoly cuccot kapunk a kezünkbe !(jó lenne, ha mondjuk még idén)
  • bepe79
    Valoszinuleg azert, mert a piacon kb. 1, azaz egy darab busz-szimulator letezik, a Bus Driver (a VBUS-t nem szamitanam ide, mert azt nem tudom, hogy kereskedelmi forgalomban kaphato-e, de szerintem nem), es annal csak jobb lehet. Sot, mar most biztos, hogy jobb lesz, ha lesz belso nezet, ugyanis a Bus Driver-ben nincs. De a felsorolt feature list alapjan es a Ship Simulator 2008 lattan is boritekolhato, hogy nem egy `szar` lesz..
  • litlebubu
    Azért érdekes,hogy néhányan úgy beszéltek a programról,mintha ti lennétek a fejlesztők,vagy mintha ti már játszanátok vele. "Biztos ilyen jó lesz,biztos olyan jó lesz". Lehet,hogy egy nagy fos lesz,nem lehet ezt előre tudni,főleg így képek és videók nélkül. Az,hogy a Ship Sim. motorját tolják alá,az nem jelent semmit.
  • Tomsteel
    nincs demo...mutasd a linket!

Nem szeretnék meghallani még egy "bus driverrel ez volt.." mondatot, semmi köze a kettőnek egymáshoz !!!!
  • rgida666
    Szerintem megjelenik időben, viszont van valami nem publikus oka annak, hogy semmit sem szivárogtatnak ki. Azért írják azt, hogy majd lesz kép, aztán egy hét múlva, hogy most már napokon belül. Majd a megjelenés előtt egy-két héttel adnak ki képeket. Demó, videó szerintem nem lesz.
  • dzoli93
    Nemtom akkor nézzétek meg mert meglehetett rendelni.Ha nem hiszitek el linket is nyomhatok be.Am a Busdriver is álítólag busz szim.és abból is adtak ki demot.
  • Misi az ezredes
    Tudom de nem mind1-ikből adnak ki demot! Főleg nem fizetőset!
  • Máté94
    D es szoktak.Schiff Simulatorból adtak
  • Misi az ezredes
    lol elég érdekes! Nem szoktak ezekből demot kiadni!
  • Tomsteel
    akkynak igaza van...

milyen demot láttál?
  • akyyy
    olvasd el mi van a bannerba irva.

legalább az utolsó oldalt olvasd át nagyjbl, hogy miről van szó.
  • dzoli93
    Csőztök.Azt akarnám megkérdezni hogy már a demot kiatták-e már?mert láttam fizetős demot:(és azé nem fogok fizetni:(:(:(
  • gumikacsa
    Na igen, de abból képek is voltak, jóval a megjalanés előtt...
  • Tomsteel
    igen, ez az egy dolog tarja bennem a lelket, hogy már van egy kiadott, és egész jól sikerült termékük!
  • Attila889
    csak ne az legyen belőle mint a Rig'NRoll-ból :S
    Hogy jópár éveket kell rá várni hogy kijöjjön.Mondjuk a Ship Simulatorra nem kellett sokat várni.Reméljük időben jön ki
  • Gibor
    Én szívrohamot kaptam azért.
  • TheGOro
    Csak szólok, hogy már pénteken írták, busdrivergame.nl angol fórumában, hogy félő megint átverés volt, lévén szombat, vasárnap nem dolgoznak a fejlesztők...
  • Máté94
    Hát igen
  • Tomsteel
    hűha meredeken esik a szinvonal
  • Máté94
    LOÁL!
  • leho94
    dehogynem^^csak nincs lábgombám és nemmászom a plafonra;)
  • Máté94
    Hát te akkor nem vagy egy szívbajos ember
  • litlebubu
    Disznóság! Be lettünk csapva!
  • w77d
    majd leszel
  • leho94
    én nem...
  • Máté94
  • Tomsteel
    szerintem itt mindenki plafonon van...
  • Gibor
    köszi... a pumpa meg bennemis kezd felmenni... ilyet ez kész pofátlanság. amit ezzel a játékkal csinálnak...
  • Máté94
    Most már érzem,hogy megy fel bennem a pumpa
  • Tomsteel
    sok sikert kívánunk..!!
  • Gibor
    hát még sokára de sztem ne off-oljunk inkább itt beszáljük át olvasd át... stb... ot kérdezt ot válaszolok :D