2313
Bus Simulator 2008
-
TottiZsolt #331 Még van 1 hónap megjelenésig, így még a képeket is ráérnek kirakni. Bár van egy rossz érzésem, hogy idén már nem fog kijönni a játék, vagy ha mégis, akkor egy gyenge valami lesz belőle, az össze-vissza szervezés miatt. Ne legyen igazam, de várom nagyon, a Bus Drivernél már csak jobb jöhet. :) -
#330 ezek szórakoznak velünk, múlthétre ígértek képeket, erre, semmi...mi a fenének rakják ki a hírt, ha nem tudják teljesíteni? -
DJ BP #329 utastájékoztató rendszer a buszokban, amit mi is működtethetünk.
Tuti nem lesz :D -
DJ BP #328 most mi bajod? 1. csak példát mondott, 2. Ha azt mondja Miskolci 4-es, sértődjek meg mert szegedi vagyok? -
gabesz012 #327 Ezt most muszáj volt? Aki bpi, az tudja miért lenne jó az a vonal, aki nem , az meg majd megcsinálja a saját városának kedvenc vonalait, a hsz-em lényege csupán annyi volt, hogy könnyen lehessen plusz útvonalakat gyártani a játékba. (egyébként azért ezt a vonalat írtam, mert több száz méter magasra mászik fel a Normafához és elképzeltem, hogy miylen lehet egy játékban lejönni a hegyről, úgy, ahogy a valóságban nem lehet -állat módjára- :) ). -
#326 nekem nem lenne poén nem vagyok pesti. most már nem is vagyok kemény?:( -
gabesz012 #325 Ha már kívánságoknál tartunk: én meg azt remélem, hogy lesz utastájékoztató rendszer a buszokban, amit mi is működtethetünk. Továbbá remélem, hogy tényleg jól moddolható lesz, főleg a pályák miatt; mekkora poén lenne megcsinálni pl. a bkv-s 21-es busz vonalát, és azon egy Ik260-assal végighasítnai. :) Ááá, jelenjen már meg. :) -
#324 Én töltenék de nincsenek -
#323 Inkább a gameből tölcsél fel képeket majd! -
#322 ha nem nézed hogy csuklós akkor teljesen az csak nincs rajta Renault jel mert van olyan busz amit Renault Agorának hívnak de amúgy sok a hasonlóság
Tess ez már jó lesz -
Haresz80 #321 Ez nem az, mert ez csuklós az meg nem, meg még pár különbség. -
#320 Megtaláltam a banner párját -
#319 én HYUNDAIT várok -
gabesz012 #318 Remélem azok lesznek (pl. Merci Citaro, Volvo 7700 jöhet :) ). Mindenesetre a promó képen egy Irisbus Agora van, ergo reméljük a lejobbakat. -
#317 Elméletileg ezen a héten kellene jönnie de még nem jöttHajrá Contendo!!! -
#316 gyerekek kb egy hónap van megjelenésig és egy rohadt képre nem futotta a fejlesztőknek? siralmas! -
#315 Most jutott eszembe,hogy nem tudjuk.hogy licenszelt buszok lesznek e benne? -
#314 Elmentek nyaralni!Mert fáznak! -
#313 pont ott;)... -
Haresz80 #312 Hol vannak a képek???? -
#311 Meg az egy nagy szar! -
#310 ja cska jöjjön már ki, bus drivre már uncsi:D -
#309 pályákat lehet készíteni? -
#308 csomó mindent lehet majd szedni hozzá, szanasézt lehet majd szabni a játékot. -
#307 hááát csak úgy :D :D
Hogy jobban megismerhessük a pályát pl. -
#306 áruljátok már el hogy a szabad menésnek mi értelme lenne? a 7es busz sszabadon kószál a városban?:D inkább útvonaltervező / több map támogatása kellene bele és kész:) -
#305 nah annak szép grafikája volt....remélem ugyanazt a motort használják mad.Igaz hogy ugyanaz lesz a játék lényege mint a Bus Simulatorban :S
De ha lesz benne szabad menés az cool lenne :D -
#304 haha -
#303 igen ship simulatornál -
#302 Publisher : Astragon
Developer : Contendo
Media : PC cd-rom
Release : Nov 2007
Price : € 14.95
Language : English, German, French, Italian, Spanish, Russian, Dutch
Kiadó: Astragon
Fejlesztő: Contendo??
Hallottatok már róla? :D
Én még életemben sem :D -
#301 A második kép a The Getawayból van, Londonban játszódós Tps. Sétafika, lődözés, sok autó, fincsi, de csak Ps2-n elérhető.Sebaj, úgyis lesz hamarosan Ps2-m :DDD -
#300 -
#299 nagyobb képbe plz nem látom -
#298 -
#297 Hát elég érdekes képek -
#296 vauue, -
#295 lehet hülyeséget mondok, de lehet, hogy bus simből kémfotó, csak mondjuk a második sorozatszámú, tehát mint "naplemente2.jpg" -
#294 az igen...
szerintem mi beérnénk egy bus sim 1-el is -
#293 http://www.simulatortraining.fi/images/20040618_105150_8221.jpg
http://wwwnew.atomic-album.com/showPic.php/32164/bussim2.jpg/6
Utsó kép Bus Simulator 2.Hallottatok már erről?Én még életemben nem,biztos csak konzolra van :( -
#292 nem sikerültek a képek :S