2313
Bus Simulator 2008
  • TottiZsolt
    Még van 1 hónap megjelenésig, így még a képeket is ráérnek kirakni. Bár van egy rossz érzésem, hogy idén már nem fog kijönni a játék, vagy ha mégis, akkor egy gyenge valami lesz belőle, az össze-vissza szervezés miatt. Ne legyen igazam, de várom nagyon, a Bus Drivernél már csak jobb jöhet. :)
  • Tomsteel
    ezek szórakoznak velünk, múlthétre ígértek képeket, erre, semmi...mi a fenének rakják ki a hírt, ha nem tudják teljesíteni?
  • DJ BP
    utastájékoztató rendszer a buszokban, amit mi is működtethetünk.

Tuti nem lesz :D
  • DJ BP
    most mi bajod? 1. csak példát mondott, 2. Ha azt mondja Miskolci 4-es, sértődjek meg mert szegedi vagyok?
  • gabesz012
    Ezt most muszáj volt? Aki bpi, az tudja miért lenne jó az a vonal, aki nem , az meg majd megcsinálja a saját városának kedvenc vonalait, a hsz-em lényege csupán annyi volt, hogy könnyen lehessen plusz útvonalakat gyártani a játékba. (egyébként azért ezt a vonalat írtam, mert több száz méter magasra mászik fel a Normafához és elképzeltem, hogy miylen lehet egy játékban lejönni a hegyről, úgy, ahogy a valóságban nem lehet -állat módjára- :) ).
  • akyyy
    nekem nem lenne poén nem vagyok pesti. most már nem is vagyok kemény?:(
  • gabesz012
    Ha már kívánságoknál tartunk: én meg azt remélem, hogy lesz utastájékoztató rendszer a buszokban, amit mi is működtethetünk. Továbbá remélem, hogy tényleg jól moddolható lesz, főleg a pályák miatt; mekkora poén lenne megcsinálni pl. a bkv-s 21-es busz vonalát, és azon egy Ik260-assal végighasítnai. :) Ááá, jelenjen már meg. :)
  • Máté94
    Én töltenék de nincsenek
  • Misi az ezredes
    Inkább a gameből tölcsél fel képeket majd!
  • Máté94
    ha nem nézed hogy csuklós akkor teljesen az csak nincs rajta Renault jel mert van olyan busz amit Renault Agorának hívnak de amúgy sok a hasonlóság
    Tess ez már jó lesz
  • Haresz80
    Ez nem az, mert ez csuklós az meg nem, meg még pár különbség.
  • Máté94
    Megtaláltam a banner párját
  • Máté94
    én HYUNDAIT várok
  • gabesz012
    Remélem azok lesznek (pl. Merci Citaro, Volvo 7700 jöhet :) ). Mindenesetre a promó képen egy Irisbus Agora van, ergo reméljük a lejobbakat.
  • Máté94
    Elméletileg ezen a héten kellene jönnie de még nem jöttHajrá Contendo!!!
  • w77d
    gyerekek kb egy hónap van megjelenésig és egy rohadt képre nem futotta a fejlesztőknek? siralmas!
  • Máté94
    Most jutott eszembe,hogy nem tudjuk.hogy licenszelt buszok lesznek e benne?
  • Máté94
    Elmentek nyaralni!Mert fáznak!
  • leho94
    pont ott;)...
  • Haresz80
    Hol vannak a képek????
  • Misi az ezredes
    Meg az egy nagy szar!
  • [HUN]FaTaL
    ja cska jöjjön már ki, bus drivre már uncsi:D
  • leho94
    pályákat lehet készíteni?
  • Tomsteel
    csomó mindent lehet majd szedni hozzá, szanasézt lehet majd szabni a játékot.
  • Attila889
    hááát csak úgy :D :D
    Hogy jobban megismerhessük a pályát pl.
  • [HUN]FaTaL
    áruljátok már el hogy a szabad menésnek mi értelme lenne? a 7es busz sszabadon kószál a városban?:D inkább útvonaltervező / több map támogatása kellene bele és kész:)
  • Attila889
    nah annak szép grafikája volt....remélem ugyanazt a motort használják mad.Igaz hogy ugyanaz lesz a játék lényege mint a Bus Simulatorban :S
    De ha lesz benne szabad menés az cool lenne :D
  • Máté94
    haha
  • akyyy
    igen ship simulatornál
  • Attila889
    Publisher : Astragon
    Developer : Contendo
    Media : PC cd-rom
    Release : Nov 2007
    Price : € 14.95
    Language : English, German, French, Italian, Spanish, Russian, Dutch

Kiadó: Astragon
    Fejlesztő: Contendo??
    Hallottatok már róla? :D
    Én még életemben sem :D
  • zolo
    A második kép a The Getawayból van, Londonban játszódós Tps. Sétafika, lődözés, sok autó, fincsi, de csak Ps2-n elérhető.Sebaj, úgyis lesz hamarosan Ps2-m :DDD
  • Tomsteel
  • akyyy
    nagyobb képbe plz nem látom
  • Máté94
  • Máté94
    Hát elég érdekes képek
  • akyyy
    vauue,
  • Tomsteel
    lehet hülyeséget mondok, de lehet, hogy bus simből kémfotó, csak mondjuk a második sorozatszámú, tehát mint "naplemente2.jpg"
  • Tomsteel
    az igen...
    szerintem mi beérnénk egy bus sim 1-el is
  • Attila889
    http://www.simulatortraining.fi/images/20040618_105150_8221.jpg
    http://wwwnew.atomic-album.com/showPic.php/32164/bussim2.jpg/6

Utsó kép Bus Simulator 2.Hallottatok már erről?Én még életemben nem,biztos csak konzolra van :(
  • Attila889
    nem sikerültek a képek :S