2313
Bus Simulator 2008
-
#291 addig is hogy legyen miről beszélgetni teszek be egy kis képet.Reméljük iylen lesz a játék is,amúgy szívesen kipróbáltad vonla ezt a kis gépet :D
-
#289 Nos szerintem még mindig a következő héten jön
De gőzerővel nézem a honlapot -
#288 Én is >D -
#287 hmm...jó kérdés, figyelem folyamatosan. -
#286 Nah a beigért képekkel mivan? már csütörtök van és még semmi >( -
#285 3 -
#284 Ja e-mailt is küldhetnétek! -
#283 mennyi ideig szeretntek, hogy látható legyen ez ebben a fórumban? 1 vagy 2 nap ? -
#282 update:Közben utánanéztünk,és ha a kapcsolat menüponton keresztül írtál volna akkor mi sorry, mert valamiért nem működik...:S
de mostmár tudod a címeimet, ezek biztosan működek -
#281 Heló Gumikacsa!
Tényleg nem érkezett semmiféle levél tőled, lehet hogy a levél nem érkezett be, talán a bolygók együttállása okozhatta, vagy valami mágneses vihar, ezen már kár rágódni, [email protected] az MSN címem(nem visszaélni vele:D,de aki még akar kapcsolatot létesíteni az tegye meg gyorsan).
De te nálam fel vagy véve MSN-en csak sose vagy bejelentkezve(arra nem is gondolok hogy esetleg tiltottál vagy töröltél:P).
ha mailt írnál akkoris tedd erre a címre,ez biztosan üzemel.
GábriSanyi voltam, a HTST egyik adminja és hírszerkesztője voltam!
További szép napot! -
horysz #280 Kedves Gumikacsa!
Mint az oldal technikai karbantartója, és egyik híríró adminja, nem tartom helyénvalónak, hogy ilyen kijelentéseket tegyél, miszerint "Rád se bagóztak". Megkeresésed NEM ÉRKEZETT MEG HOZZÁNK, soha, semmilyen formában. Mi fontosnak tartjuk a felhasználóink véleményét, kérdéseit, stb, ezért lehetőség szerint pár órán belül felvesszük velük a kapcsoaltot. De mint mondottam volt semmilyen formában nem kaptunk tőled megkeresést.
Horysz -
#279 jól van na én vissza néztem de nem láttam.nem kell fekapni a vizet -
#278 próbálom törölni az ide nem illő hozzászólásokat, hogy áttekinthetőbbé tegyem a topikot -
#277 hihetetlen milyen lusta vagy...legalább olvass vissza!!!!!!! #236
-
#276 Nem sry -
#275 Szasztok.
Off
van itt valaki, aki kapcsolatban van ezzel az oldlallal: http://htst.extra.hu/haulin/index.php
mert próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de hogy úgy mondjam, rám se bagóztak...
on -
#274 Na van egy úr hír!!!!!
Fordítóval csináltam.
Péntek 26 október 2007 - Nekünk van elfogadott egy e-mail -ból Contendo, a fejlesztője a játéknek, melyik tartalmaznak információ az fogunk kap néhány fotója a busznak tartalmazott a játékben a következő néhány napokban. Szintén mi voltunk tájékoztat az az első képernyői a játéknek (a 3D környék) állítólagos hogy közzétesz körül jövő héten . Fogunk fogad több információ felől a "küldetés" a játékben is .
forrás: www.busdrivergaem.nl -
#273 azon kívül hogy tudjuk hogy mikor jelenik meg semmi -
#272 online eredménytáblázat lesz csak benne, a héten várjuk a screenshotokat. -
#271 Tényleg multi vagy ilyesmi lesz benne? -
#270 Valami új hír a gameről bocs nem othon vok -
#269 thx thx -
#268 Happy Birthday! -
#267 nm -
#266 óóó, nagyon szépen köszönöm!!!!! -
#265 Hát ha ma van akkor én is Boldog születésnapot kívánnék! -
#264 boldog szülinapot Tomsteel.. -
#263 Ne itt reklámozd hanem a Vbus topickon kösz! -
olinolin #262 Aki akar Online Vbus -ozni az itt jelentkezhet: www.onlinevbus.atw.hu Csak mikrofon+teamspeak+virtual bus kell hozzá! Az oldal hamarosan kész lesz! -
#261 Pontosan! -
#260 jól mondjátok azok a játékok egy bizonyos időtartamra készülnek, utána elavult, unalmas, és lerágott csont. ezért kell évente új "rókabőr", mert különben feledésbe merülne az egész, plusz óriási péntz hoz, és ezek a tények enyhén negatív fényt vetnek rá. Egy jól sikerült szimulátornál nincs szükség gyakori újításokra, mert lényegében a valóságot nem lehet továbbfejleszteni. az megint más, hogy új versenymódok, kocsik ilyesmi, de ha megfigyelitek a GTR sorozatot, mind ugyanarra az alapra/motorra épül.
-
#259 Aki nem kíváncsi a Busz sim-ekre az ne írjon ebbe a topick-ba hanem írjon a ProStreet-be és ezekbe amúgy engem mind a 2-ő game felcsigáz! Például hogy kicsit sim-es lett az NFS ez egy jópont! A Bus-Simulátor 2008 meg nagyon olcsó fejlesztés és biztos vagyok benne hogy jobb game a Bus Drivernél amiben irányítani sem lehetett rendesen a buszt!
Amúgy PS2-re volt valami japán bus sim-em és az tökéletesen jó volt addig hogy eltölcsem az időt ugyan így vagyok a Pro Street-el Időtöltésnek jó de hogy mindig azzal játszon az ember hát arra nem és sosem lessz arra jó! Míg ez az olcsó (Bus-Simulator 2008) olyan játék ahol nincs megírva a jövő nincs semmi te csinálod azt amit kéne! Engem az irányítás érdekel hogy mennyire valósághű mert vannak jó gamek ahol ezt sikerült megcsináli autókkal lázsd (GTR2,LFS)
És mivel drifter vagyok a ProStreet-et is kipróbálom már csak azért is mert haverom amcsiból küldi ^^(de ez magánügy)
A topictémás gamet meg alap h megveszem mert eddig rosszat nem hallottam róla! -
Haresz80 #258 Én is nagyon várom, és tuti, hogy megveszem. -
#257 En meg igazabol arra nem vagyok kivancsi. Nalam a Rail Simulator, a Bus Simulator 2008, a Hunting Unlimited 2008 es esetleg az NFS: ProStreet lesz a nyero, es a hatam kozepet nem erdekli a 26. rokabor: Call of Duty 4, UT3, Crysis, Far Cry 2, Bioshock, Timeshift, MoH: Airborn, stb. stb. -
#256 egyébként nyílvánvaló, hogy közelébe sincs az NFS-nek vagy Crysisnek, mert ez egy rétegjáték, bizonyos érdeklődési körűeket céloznak meg vele, és ráadásul mindezt szimulátorként, ami egy robbanásokat, zúzást, utcai versenyeket, dögös csajokat látni akaró ember számára értéktelennek tűnhet. -
#255 szerintem sokan vannak, csak nem mindenki tud a játékról, illetve a topikról, vagy egyszerűen "égőnek" tekintik bemocskolni a nevüket egy ilyen témával, pedig rajtunk kívül még rengetegen ki fogják próbálni, akár az sgről is. -
rgida666 #254 +1 fő
Igaz, hogy nem írok a topic-ba, de nagyon várom már a játékot. -
#253 Hat hogy sokakat erdekel azt nem mondanam, itt az sg-n is gyakorlatilag van vagy 5-10 ember, aki irogat ebbe a topikba. Sokakat erdekelne akkor, ha legalabb ugy porogne a topik, mint a Crysis meg a Need for Speed: ProStreet topik. -
#252 ...ritka mint a fehér holló, és sokakat érdekel... -
#251 én tutira megveszem...! átszámítva 3750 forint körül lesz...nekem annyit megér, pedig nem vagyok eleresztve, de egy olyan fejelsztő gárdát, aki elég alacsony költségvetésű, plusz olyan játékot készít ami ritka mint a fehér holló megéri támogatni