2313
Bus Simulator 2008
  • Tomsteel
    én ezt egyszerűen elfogadhatatlannak tartom, bár még csak elméletben beszélünk..., hogy ilyet meg lehet csinálni. az egy dolog, hogy nincs egy nyamvadt kép se róla, de hogy a cég se tud arról, hogy hol jár a fejlesztő brigád,...... összeszedett munkamorált sejtet.

én annak is örülnék ha egyáltalán létezne ilyen szándék az agyukban, hogy "te öcsém, mikor állunk már neki annak a ****-nak ?"

tervek alapján nagyon jó stuffról lenne szó
  • bepe79
    Olvasgatom az itteni UK-s forumokat is, az angolok ilyeneket irnak:

``Will buy the new Bus Simulator 2008 too when it comes out though here in the UK, I think we won't see it till early 2008.``

Tehat szerinte 2008-nal hamarabb nem fogjuk latni a game-et.. Biztato.
  • bepe79
    Na, akkor egy szemelyben probalom eletben tartani a topikot. A legutolso `info` a http://www.busdrivergame.nl/ web oldalrol szarmazik. Azert tettem idezojelbe, mert tulajdonkeppen infonak nem nevezhetok az ott leirtak:

``Lack of news about Bus Simulator
    ImageThursday 16 october 2007 - Unfortunately we still haven't received any new information from the developers of the upcoming PC game Bus Simulator 2007. The game was expected to be released in november this year. We will continue with our effords to get more details and screenshots of the game.``

Sajnalatos modon az egy ideje semmifel uj info nem jutott el hozzajuk (ezen egyebkent en nem is csodalkozom a korulmenyeket figyelembeveve...). Raadasul Bus Simulator 2008 helyett Bus Simulator 2007-et irtak. Meg azt irjak, hogy a jatek tervezett megjelenesi ideje november, es hogy azon vannak, arra torekszenek, hogy meg tobb infot es kepet szallitsanak nekunk a jatekbol.

Hat ahogy elnezem, olyan sok info es kep nem fog erkezni.
  • bepe79
    Latom, nepszeru a topik. Gondolom olyan sok kedveloje van a buszos gameknek, mint a 18 Wheels of Steel sorozatnak, es a Hunting Unlimited sorozatnak... Tehat a taboruk gyakorlatilag konvergal a nullahoz.
  • bepe79
    Egyebkent en sem talaltam egy darab kepet sem, nem viszik tulzasba a marketinget. Ennel meg a Bus Drivernek is sokkal jobb marketingje volt, megjelenes elott egy honappal (mert ennel mar kb. ott vagyunk) mar volt egy rakat kep, meg infok, stb. stb.
  • bepe79
    get off me will `ya
  • Tomsteel
  • bepe79
    Felreertettel. Abszolute nem baj, hogy beraktad a linket, es annak, aki nem tud angolul, jol is johet. Es az infok sem baj, hogy tobbszor szerepelnek, legalabb tudatosul. Az en idomet pedig nem raboltad, kb. 1 percbe telt megnyitni a linket es elolvasni az ott irtakat. Ugyhogy peace, en nem tamadaskent irtam, amit irtam.
  • Tomsteel
    például a sokak által kérdezett vezetői nézetet is leírja !
  • Tomsteel
    köszönjük a linket, tényleg hasznos volt, mert bizony nem mindenki tud "idegenül" , azoknak viszont nagy segítség volt !
  • horysz
    Nem mondtam, hogy új információk, csupán, hogy magyar nyelven elsőként.

De tulajdonképpen igazad van, így is fel lehet fogni. Ez esetben elnézést kérek Tőled, hogy kellemetlen perceket okoztam azzal, hogy meglátogattad a weboldalt. Továbbá kérlek bocsáss meg, hogy az idődet pazaroltam, őszintén sajnálom.
  • bepe79
    Hat ez abszolut semmi, ezt eddig is tudtuk. Ugyanaz a keves info, ami az Astragon web-lapjan van, csak leforditva. Se tobb, se kevesebb: http://htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=News&file=article&sid=78

Es ennek a fele a gepigeny, meg a feature lista raadasul.
  • horysz
    Magyar leírás elsőként: HTST
  • w77d
    még mindíg nincs kép a játékból?
  • bepe79
    2007 november 16-an jelenik meg, egyelore ugy nez ki. Mar kevesebb, mint egy honap van hatra. Persze csak ha nem fog csuszni.
  • bepe79
    Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem mai napig az egyik kedvenc game-em a Bus Driver, ma is nyomtam, meg meg fogom is. Barmennyire is rosszul sikerult, ettol fuggetlenul nagyon jol el vagyok vele, es ha kijon egy normalis busz-szimulator (pl.: Bus Simulator 2008), akkor az maga lesz a menyorszag. Nekem sokkal jobban bejon, mint a 18 Wheels of Steel sorozat, ahol orakon keresztul kell a kietlen tajon keresztul nyomni a gazpedalt, es az eg vilagon semmi sem tortenik. En amugy is kicsit buszmanias vagyok, ugyhogy tenyleg jobban varom most mar, mint pl. az NFS: ProStreet-et.
  • bepe79
    Valaki kerdezte a gepigenyt:

http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Minimum system requirements:

* Microsoft Windows XP or Vista
    * 1.5 Ghz Intel Pentium or AMD processor
    * 512 MB RAM (XP), 1 GB RAM (Vista)
    * 4x CD-ROM/DVD-ROM drive
    * 500 MB free disk space
    * NVIDIA GeForce 5900 or ATI 9600 Pro/X600

(ez a minimum gepigeny, es szerintem eleg barati, a gyengebb videokartyakkal rendelkezok is fognak tudni majd jatszani vele)

Mondjuk ha fullon akar majd valaki jatszani vele AA + AF-el szerintem elkel majd egy 6600 GT / 7600 vagy Radeon X800 GTO / X1600 szintu kartya.
  • bepe79
    Oooops, azt nem olvastam. Akkor sorry. Bar szerintem ugy is utni fog, ha ezek nem lesznek benne. Ha belso nezet lesz benne (vagy netan annyi nezet, mint a Haulinban), akkor mar nyert ugyunk van.
  • DJ BP
    I've got some suggestions about what I'd like to see:

Ez alatt írja a rámpát. Szóval ezt csak SZERETNÉ
  • bepe79
    Most olvasom kulfoldi forumon ( http://forums.uktrainsim.com/viewtopic.php?f=276&t=72224 ) , hogy meg a mozgasserultek szamara hasznalt rampa (disability ramp) is hasznalhato lesz, es a jarmuvokon belul az ulesek, legkondi, stb. minden kis vacak allithato lesz.. Hat igen: ha ezek megvalosulnak, akkor nem fog egy kategoriat jelenteni az SCSSoft Bus Driver-evel.
  • leho94
    és jelzi ha van új üzi:D
  • [HUN]FaTaL
    itt az sg-n belül is van kedvencek :) a banner felett jobb felső sarokban sárga csillag:) Ha berakod kedvencekbe akkor a forum főoldalán bal oldalt lesz a topic :)
  • bepe79
    A hivatalos gepigeny kint van a fejleszto web lapjan.
  • leho94
    ha megjelent majd elmondjuk.
  • Leo 1991
    Hi!
    minimum gépigénye mi?
  • akyyy
    itt sincs 200nál több hozzászólás

de lehet volt itt több ezer, csak a házigazda kimoderálta mindet :S
  • Tomsteel
    igen ezt én is láttam, de hátha...
  • Tomsteel
    hehe
  • leho94
    én egésznap itt rohadom:D
  • bepe79
    En a fuckin` moron idiot topik-kereso engine miatt inkabb beraktam a bongeszoben bookmarkba (konyvjelzo), a fene fogja mindig a google-el keresgetni csak azert, mert b@sznak megcsinalni normalisan a kereso-motort.
  • Tomsteel
    ha valaki ráér és van hozzá kedve, nuygodtan szóljon, nem kell feltétlenül a témaindítónak lennie a házigazdának!
  • Tomsteel
    hétköznapokokn túl sokat nem tudok foglalkozni a topikkal, naponta 1szer azért fel fogok nézni, megfelel ez így mindenkinek?
  • Gibor
    A topic is azért fog kihalni mret még egyenlőre semmi infó nincs róla... erről senki nem tehet. bár tény hogy tomsteel nem csinál semmit... nekem csak egy topicom van és azse a leglátogatottab sde folyamatos frissülés alatt van...
  • chrysler300c
    Az nem biztos hogy kihal a topik!!!! Majd ha megjelenik a game akkor panaszkodjatok! REMÉLHETŐLEG EZ NEM BUS DRIVER LESZ ELVILEG SOKKAL JOBB LESZ!!!!!!
  • akyyy
    inkább loál jános törölje a topikot. tomstell semmit nem tud, őt csak a témát nyitotta...

de ha te akarod, majd hetetnen 1 hozzásólás, és 1 hónapon belül kihal a topik (lásd busdriver topik)
  • Waczkor
    Arra írtam,hogy jó játék az hogy külön fórumot kell nyitni,mert a hivatalos sz*rt sem ér:)

NFS addig legalább jó lesz mint a fos carbon volt,juiced meg szerintem nem lesz kiemelkedő megint:S
  • bepe79
    OFF: Inkabb GJ (Good Job) a GG helyett. : - D
    ON: Remelem mihamarabb kijon, jobban elleszek vele gyanitom, mint az NFS: ProStreet-el es a Juiced 2-vel. Csak az aggaszt, hogy az amazon.co.uk nem arulja, csak az amazon.de, en meg az UK-ban vagyok, es jobb lenne az elobbi ahhoz, hogy megvegyem.
  • Waczkor
    GG
  • Tomsteel
    nem csak te, én a Bus driver fórumában értesültem róla, aztán mondván, hogy ne azt tömjük tele az ezzel kapcsolatos infókkal, nyitottam ezt a topikot.
  • Waczkor
    Addig nem is tudtam hogy lesz új buszos játék,amíg itt sg-n nem láttam a topikot:(
    Semmi beharangozás,vagy csak én maradtam le...