2313
Bus Simulator 2008
  • Misi az ezredes
    Lesem itt a dolgokat és egy helyen nem írták át a kiadási időt XD

More details

Publisher : Astragon
    Developer : Contendo
    Media : PC cd-rom
    Release : Nov 2007 <------!!!LOL!!!
    Price : € 14.95
    Language : English, German, French, Italian, Spanish, Russian, Dutch
  • Misi az ezredes
    Németet tanulok szal nem lesz gázos a játék és imádom a német autókat!
  • Misi az ezredes
    Full grafikán a Cod3 is megy de itt a jármű,ember mozgatáshoz sok RAM kell
  • Misi az ezredes
    Lol! Most olvasom hogy

Microsoft Windows XP or Vista
    1.5 Ghz Intel Pentium or AMD processor
    --->hogy XP re csak a minimum 512 MB RAM (XP),míg Vistara 1 GB RAM (Vista)
    4x CD-ROM/DVD-ROM drive
    500 MB free disk space
    NVIDIA GeForce 5900 or ATI 9600 Pro/X600

nem tudom hogy a gépemen hogy fog menni mert nem egy erőmű GeForce 8600 videokari 1,8 Ghz dual proci = 3,2 Ghz és 512 RAM
  • bepe79
  • Misi az ezredes
    Nem mondtam h nem veszem meg vagy ilyesmi!Bár bevallom megfordult a fejemben! ^.^
  • bepe79
    Ha nem Starforce 4 Pro vag hasonlo szintu vedelem lesz rajta...
    De lehetne a fejlesztot es a kiadot is tamogatni annyival, hogy megveszitek eredetiben.
  • Misi az ezredes
    Xd nem mondom hol. De tuti h már másnap vagy harmadnap fent lesz!a gépemen
  • Leo 1991
    ááá alig várom h megjelenjen. abban a pillanatban megszerzem. ákárhonnan is de megszerzem xD
  • Misi az ezredes
    Áh már várom hogy legyenek képek a game-ről !
  • Tomsteel
    jövőhéten kapunk képeket a játékról/ból...hivatalos oldalon fent van a hír.
  • Tomsteel
    Mafia-ban nincs multi, se megállók
  • Misi az ezredes
    aha még valami tip? Bus Driverről vmeg van a véleményem ami nem valami jó szerintem nem is szimulátor mivel hiányos és az irányítás is olyan mint a kamionszimulátoros versio-kban!

Mafia nincs meg nem tudom honnan lehet leszedni!
    Vbus nekem nem tetszik mert nem tudtam belerakni sok mindent meg az igazi az lenne ha TS-en multiznánk szal valami más gamet vagy e-mailt küldjön aki tudja honnan lehet leszedni a Mafia gamet! köszi csá
  • Tomsteel
    260-at akartam írni..lol :)
  • Tomsteel
    én Mafia-ban szoktam 206-as Ikarussal szaladgálni...egynek nem rossz
  • Tomsteel
    elégnek kell lennie

a banner nemtom miért nem látszik...kiszolgáló baxakodik(uw.hu)
  • Myster X
    vbus! & Bus Driver !
  • Misi az ezredes
    Valaki tud ajánlani Busz szimulátoros játékot addig amíg erre várok nagy izgalomban? elörre is kössz
  • Leo 1991
    mekkora videókari kell hozzá? elég szerintetek egy 128 mb-os???
  • Máté94
    Hát én is remélem.hogy nem szívjuk meg úgy a Bus Driverrel
  • Tomsteel
    ezzel a várakozósdival nem voltál egyedül, én a topik nyitása óta számolgattam a napokat, hónapokat, tűkön ültem, de úgy vagyok vele, hogy dóóóóóóógozzanak rajta még amennyit akarnak, csak jó legyen, és mindenki legyen elégedett vele. Sajnos nem tudunk kétkézzel válogatni a buszos játékok közül, ezért gondolom ezt, hogy fontos ennek jónak lennie.
  • Máté94
    Csak már túlságosan vártam a játékot,már alig vártam.hogy október vége legyen de így még novembert is végig kell várnom.Talán ha most bejelentették,hogy mikor jön akkor lehet.hogy kapunk képet vagy videót
  • Tomsteel
  • zolo
    Nem oroszok és közeli lezármazottaik szerencsére a készítők (((((:
  • Tomsteel
    klikk a bannerre és bejön a hivatalos oldal!
  • Tomsteel
    mi a gond? örüljünk neki, hogy lesz ilyen játék, főleg, hogy idén
  • Máté94
    Ne már!!
  • gumikacsa
    csak aztán nehogy úgy legyen, mint a rignroll... tologatják tologatják...
  • Tomsteel
    na gyerekek...ezt is megéltük..kirakták a hivatalos oldalra a pontos megjelenési dátumot, ami decmber 7-re módosult...DE LEGALÁBB FOGLALKOZNAK VELE....yeeeaaaahhhhhh

hivatalos oldal
  • Tomsteel
    én annak is örülnék, ha nem adnák fel útközben a fejlesztést.
  • bepe79
    Sorry... Bus Simulator-t akartam irni, nem Bus Drivert... Mar en is kutyulom a dolgokat.
  • bepe79
    Az erdekes lenne egyebkent, ha Bus Driver 2008 cimmel adnak ki 2008 novembereben. Akkor at kene nevezniuk minimum Bus Driver 2009-ra.
  • Tomsteel
    ezt nem konkrétan neked címeztem, keringenek 2008 nov. hírek, meg még egy csomó minden, én ezekre együtt értettem
  • bepe79
    Nana. Nem azt mondtam, hogy 2008 novembere lesz belole, hanem 2008. Es ez alatt 2008 elejet ertettem ertelemszeruen, tehat januar-februart.
  • Tomsteel
    csomó helyen elő lehet rendelni...én finoman szólva is leszívnám magam, ha rendelésem után 1 évet kellene várnom
  • bepe79
    Ha novemberben jonne, akkor mar egy csomo kepnek es infonak kene lennie. Szerintem is 2008 lesz ebbol, nem 2007 november. Bar ne legyen igazam.
  • Tomsteel
    sajnos ez lesz az első dobásuk a "volán" tipusú iparágban...volt már nekik ship simulatorjuk(hajó szim.), ami szerintem istenien sikerült, szóval én amiatt parázok, hogy egyáltalán kiadják-e, mert ha kiadják tuti jó lesz !
  • [HUN]FaTaL
    Ez az első...
  • mama2
    verziója helyett= része az oda illő szó:)
  • mama2
    Am. Ennek van 2007-es, 2006-os meg stb... verziója is? Mert ha igen -és a többi része sikeres volt-, akkor nem hinném hogy hülyítik az agyunkat. Mert ugye úgy állnak hozzá hogy: A többi rész tök sikeres volt húúú, csinálunk 2008-at is. De ha nem voltak az előző részek valami sikeresek, akkor is csinálnak, mert hát mét ne?:D(lásd fifa sorozat). De ha csak ez lesz az első Bus-Simulator, akkor azt kell mondjam -az én logikám szerint-, szerintem, hülyítenek minket(De ne legyen igazam:))