2313
Bus Simulator 2008
  • Máté94
  • Máté94
    És mikorra várható az érkezés?
  • Gibor
    vlahogy igen... :D
    De a pontoság kedvéért
    Motorhëad garage
  • Máté94
    Kitalálom:Motorhead Garage
  • Máté94
    -Buszosat?
  • Gibor
    nem Autó szerelő meg versenyzp meg minden... de ha nem lesz bus simulator a ti kedvetekért csinálok hozzá buszokat...
  • Máté94
    Milyet?Buszat arra az estere ha még se lesz?
  • Gibor
    Azért a modelleken kívül van sok gond attól hogy van fizika meg engine... az engine-t tudják használni a fizikai motort csúnyán átkell írni hogy azért mégse ugy videlkedjen a busz mint egy hajó :D Azonkívül nagyon de nagyon sokmindent kell csinálni én már csak tudom mert énis saját játékot fejlesztek...
  • Máté94
    Hát szerintem elbujtoshatnának a fejlesztők szégyenükbe."Így hűlyítjük a népet"
  • Misi az ezredes
    Nem kamu csak nem vernek át csak leköti őket a nagy munka!

mennem kell suliból írtam csácsá
  • w77d
    gyerekek ilyen nincs, hogy elméleti megjelenés előtt kevesebb mint egy hónappal egy szál kép sincsen! Kezdem azt hinni, hogy kamu az egész, és csesznek játékot csinálni
  • TottiZsolt
    Idén már nem jön ki szerintem... sajnos:( Pedig jó lenne dehát ha csak annyit képesek kirakni az oldalra, hogy hétvége körül lesznek új képek, amelyik hétvége már elis telt...hát... eléggé nagy sz*rban lehetnek ha így simliskednek a játékkal.. gondolom még a fele sincs kész, csak hitegetni kell a népet..jó öreg marketing :(
  • Tombi
    azt hittem Bush simulator lesz, kár :-(
  • bepe79
    En igazabol nem nagyon ertem a dolgot. A legtobb idot a graph engine megirasa szokta elvenni. Nos, az mar eleve keszen volt, merthogy a Ship Simulator 2008 graph engine-jet portoljak at ez ala. Sot, lehet, hogy a fizikai motor is ugyanaz lesz, akkor meg plane. Tehat akkor csak a buszokat, a varost kellett lemodellezniuk, meg esetleg egy-ket varoson kivuli reszt a tavolsagi buszok eseteben. De en is azt gyanitom egyre inkabb, hogy 2008 Q1 lesz ebbol.
  • gumikacsa
    Nem akarom a pánikot kelteni, de ha még most sincs kép, annak gyanítom, oka van....
  • leho94
    uhh ettől a sok képtől csomó ideig tölt az oldal...
  • GPx8
    Nem akarok senkit idegesíteni, de egy olyan játék amiről a megjelenés előtt egy hónappal nincs egy csomó video meg screenshot, az nem fog időre megjelenni... Már rég a béta-tesztek utolsó fázisbán kéne lennie, hogy dec. 7-re le tudják gyártani. (Ha csak nem kizárólag online fogják forgalmazni).
  • Gibor
    és sztem ennél a gaménl ígyis lesz.
  • bepe79
    Az a baj, hogyha ezt ketszer eljatszottak a kepesdivel, akkor vajon hanyszor fogjak eljatszani a megjelenessel? Mert ezek utan sokat nem lehet hinni nekik. A megjelenst eltoltak 2007 december 7-ere... nemsokara bejelentik majd, hogy eltoljak 2008 januarjara, januarban meg bejelentik majd, hogy eltoljak 2008 tavaszara... manapsag igy megy ez.
  • Tomsteel
    nem vagyok egy dühöngős tipus, de ezek f*szok!
    tudom nem illik ilyet mondani, főleg házigazdaként, de mentségemre szolgáljon, hogy nagyon várom én is a játékot, és nem szeretem amikor ámítják a népet. inkább ne írtak volna semmit, jönne ki a játék mindenféle előzetes kedvcsináló nélkül, csak ne futnának ilyen zsákutcákba mint ez a képesdi...ez nem volt szép! ráadásul kétszer eljátszották!
  • Máté94
    HY
  • litlebubu
    Sziasztok! Gyors bemutatkozás: 35éves Ikarus fan vagyok,modelleket is gyüjtök,és nagyon várom már a programot valamint a képeket,amiket szerintem ma már nem kapunk meg! :-( Azért fura ,hogy már nincs egy hónap sem a megjelenésig és egy árva képernyőmentéssel sem kápráztattak el minket. Mindazonáltal reménykedem,mert a Ship Simulator komolyra sikeredett nekik,az 1.1-es update úgyszintén.
  • Máté94
    Tényleg Angliába élsz?Tök jó!Én is majd kiakarok majd menni!
  • bepe79
    Ehhez kepest az amazon.co.uk-n meg a meseben sincs (nem lehet elorendelni) igy egy honappal a full megjelenese elott. Pedig en ott szoktam elorendelni, mivel az UK-ban elek (Lincolnshire, Anglia). Es eredetiben szeretnem megszerezni, ha egy mod van ra.
  • Máté94
    Köszönöm szépen,hogy segítettél és nem csak az én nevembe hanem a többi fan nevébe.Nem baj ha válaszolnak én nem értik akkor angolul akkor nem tudom
  • zolo
    Küldtem nekik németül, de az infovonaluk címe angol, és angliában is van irodájuk :)
  • Máté94
    Hát nem nálam nem az első volt.
    Ha valaki tud jól németül akkor küldhetne egy e-mailt nekik
  • passatgt
    nehéz volt, google 1. találat
  • Máté94
    Mehtaláltam a Contendo honlapját:Honlap
  • Máté94
    Az úr legyen a képekkel
  • Tomsteel
    Amen
  • Gibor
    igen.. reméljük.
  • bepe79
    Ma kezhez kapjuk a csili-vili, belso nezetes, gyonyoru szepen kidolgozott vezeto-fulkes kepeket. Legalabbis remeljuk..
  • Tomsteel
    poén volt, naaaaa
  • Máté94
    Nem értem ezt a felháborodást de mindegy
  • Tomsteel
    mér kell neked ilyenekkel foglalkozni...nonfiguratív, kész
  • Máté94
    Tényleg jó de mit ábrázol?
  • akyyy
    látom az angol fórumon is fel vannak háborodva hogy hétvége, és nincs kép
  • Tomsteel
    köszi, örülök, hogy tetszik !