Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
és jelzi ha van új üzi😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

[HUN]FaTaL
itt az sg-n belül is van kedvencek 😊 a banner felett jobb felsõ sarokban sárga csillag😊 Ha berakod kedvencekbe akkor a forum fõoldalán bal oldalt lesz a topic 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bepe79
A hivatalos gepigeny kint van a fejleszto web lapjan.

Suzuki Swift GL 1.3

leho94
ha megjelent majd elmondjuk.

Leo 1991
Hi!
minimum gépigénye mi?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

akyyy
itt sincs 200nál több hozzászólás

de lehet volt itt több ezer, csak a házigazda kimoderálta mindet :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tomsteel
igen ezt én is láttam, de hátha...<#szomoru1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
hehe<#bee1>

leho94
én egésznap itt rohadom😄

bepe79
En a fuckin` moron idiot topik-kereso engine miatt inkabb beraktam a bongeszoben bookmarkba (konyvjelzo), a fene fogja mindig a google-el keresgetni csak azert, mert b@sznak megcsinalni normalisan a kereso-motort.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
ha valaki ráér és van hozzá kedve, nuygodtan szóljon, nem kell feltétlenül a témaindítónak lennie a házigazdának!

Tomsteel
hétköznapokokn túl sokat nem tudok foglalkozni a topikkal, naponta 1szer azért fel fogok nézni, megfelel ez így mindenkinek?

A topic is azért fog kihalni mret még egyenlõre semmi infó nincs róla... errõl senki nem tehet. bár tény hogy tomsteel nem csinál semmit... nekem csak egy topicom van és azse a leglátogatottab sde folyamatos frissülés alatt van...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

chrysler300c
Az nem biztos hogy kihal a topik!!!! Majd ha megjelenik a game akkor panaszkodjatok! REMÉLHETÕLEG EZ NEM BUS DRIVER LESZ ELVILEG SOKKAL JOBB LESZ!!!!!!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

akyyy
inkább loál jános törölje a topikot. tomstell semmit nem tud, õt csak a témát nyitotta...

de ha te akarod, majd hetetnen 1 hozzásólás, és 1 hónapon belül kihal a topik (lásd busdriver topik)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Waczkor
Arra írtam,hogy jó játék az hogy külön fórumot kell nyitni,mert a hivatalos sz*rt sem ér😊

NFS addig legalább jó lesz mint a fos carbon volt,juiced meg szerintem nem lesz kiemelkedõ megint:S

XBOX Live Gamertag:Waczkor

bepe79
OFF: Inkabb GJ (Good Job) a GG helyett. : - D
ON: Remelem mihamarabb kijon, jobban elleszek vele gyanitom, mint az NFS: ProStreet-el es a Juiced 2-vel. Csak az aggaszt, hogy az amazon.co.uk nem arulja, csak az amazon.de, en meg az UK-ban vagyok, es jobb lenne az elobbi ahhoz, hogy megvegyem.

Suzuki Swift GL 1.3

Waczkor
GG<#vigyor4>

Tomsteel
nem csak te, én a Bus driver fórumában értesültem róla, aztán mondván, hogy ne azt tömjük tele az ezzel kapcsolatos infókkal, nyitottam ezt a topikot. <#buck>

Waczkor
Addig nem is tudtam hogy lesz új buszos játék,amíg itt sg-n nem láttam a topikot😞
Semmi beharangozás,vagy csak én maradtam le...

bepe79
Pedig ha tenyleg novemberben jon, akkor lassan akar lehetne tobb info is.
Tekintve, hogy lassan oktober vege van.

Suzuki Swift GL 1.3

Tomsteel
nincs <#pardon1>

Attila889
valami újj infó?

Reménykedjünk...<#whatever>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bepe79
Egy kulso nezetes arkad fos lett belole, ahol nem latod a jelzolampat, mert belelog a busz teteje a latomezobe (vagy eppen valami tabla, vagy akarmi), ahol majdhogynem 0 fizika van a jatek alatt, es ahol a grafika tobbnyire ugyanugy nez ki, mint az evekkel ezelotti PTTM vagy Convoy-ban (mevel ugyanaz a fosadek optimalizalatlan szar prism3d graph engine hajtja, mint a 18 Wheels of Steel-eket). Igen, en is remelem, hogy annel jobb lesz ez. A gepigenyt tekintve en nem csodalkozom, mert a gyalogosok mozgatasahoz, az utasok szamolasahoz es mozgatasahoz, forgalomhoz stb.-hez bizony eros proci + jo sok memo kell. Nekem hal` az egnek nem kell felnem, el fog futni C2D+2GB RAM+8600MGT-vel.

Suzuki Swift GL 1.3

A Bus Driver-t (SCSSoft) is nagyon vártuk, aztán mi lett belõle... <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tomsteel
lesz belsõ nézet, ebben biztos lehetsz, ez szimulátor, a sofõrök ritkán ülnek a busz tetején 😛

bepe79
Ezek ingame screenshotok a jatekbol. <#vigyor> Komolyra forditva a szot, en is nagyon varom a game-et. A Bus Driver-t (SCSSoft) is vegignyomtam, de az valoban inkabb csak egy arkad, kulsonezetes vacak volt ehhez kepest. Aztan majd kiderul, hogy ebben sem lesz belso nezet...

Suzuki Swift GL 1.3

Attila889
ezt a buszok topicba
Buszok topic

Korábban már leírtam ott is, de annyira el vannak foglalva a GTA Multiplayer modjával, hogy szerintem észre sem vették...
Tomsteel
nagyon jó a kérdés !

akyyy
miért nem irod ezt a gta topikba?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Részben OFF, részben On, amit írok, de remélem, valaki meg fog szánni és egyszer majd ilyen ötlethez fajul: jó lenne, ha valaki átkonvertálná ezeket a Scania E-szériás autóbuszokat (Ikarus E95, Ikarus E98 stb) Grand Theft Auto San Andreasba. Szívesen látnám ott is virtuálisan megelevenedni õket...
gumikacsa
nem, én már 10 éee nem vezetek

Renault magnum http://kamionszim.hu

OFF: Gumikacsa mostabság nem egy sárga Renault Magnumal myomod az ipart, mert akkor láttalak ma aszem debrecen felé mentél a 35-ön. Ha tévedek akkor bocs.
ON jó lenne ha már megjelenne a játék

Aham, értem. Köszönöm szépen<#wink>

Mondjuk én a Setrát látnám a legszívesebben virtuálisan is megelevedni, de természetesen az E95-ösöket is várom és jó, hogy van itt olyan ember, aki foglalkozik még ezzel<#wink>
[HUN]FaTaL
Én meg néhány budapesti útvonalon buszozgatnék szívesen. 91es, 7es busz stb😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gumikacsa
A 2-es, és 4-es képen lévõket mindenképp, nálam készül a E95-ös

Renault magnum http://kamionszim.hu

gondoltam, mutatok néhány képet, hogy milyen buszokkal volt szerencsém utazni az én lakóhelyemrõl, hátha esetleg valakinek én is ötletet adtam:

Sajnos Volánbuszost nem találtam a galériában, meg még van egy halom, amivel volt szerencsém utazni, csak néhányat mutattam a sok közül, hátha egy szép napon látom majd õket a gépemen virtuálisan is megelevedni...
Azta... nem mertem volna gondolni, hogy egyszer azt is megélem, hogy egy ilyen játékot fognak készíteni. Kicsit megdobogtatta a szívemet, mert ugye én egyetemista vagyok és Budapestrõl utazok haza Balatonszemesre minden Pénteken és minden Hétfõn pedig vissza, de úgy 1000 éve amikor még "csak" középiskolás voltam is mindig busszal utaztam oda-vissza. És hát nem kell mondanom, hogy az egyszerû, rozoga Kapos Volános Ikarus autóbuszokkal a teljesen modern Zala Volános Setrákig mindenféle autóbusszal utaztam. Azért én speciel örülnék neki, ha majd ehhez a játékhoz is készülnének pályák, mint anno a Microsoft Train Simulatorhoz. Mondjuk én pl. a Budapest-Zalaegerszeg vonalnak örülnék a legjobban, de természetesen bármelyik pályán szívesen megyek majd, ha kijön a játék és lehet pályákat készíteni hozzá. Nem akarok "belepofázni" senki ötleteibe sem, de van egy oldal, ahol rengetek buszvariációt meg tudtok tekinteni: Magyarországon használt autóbuszok
Bocs de ha kicsit visszaolvasol akkor meglátod hogy ugyanezt majdnem szószerint beírták 40xer 😄...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Remélem jobb lesz mint a gagyi Bus Driver. És lesz benne belsõ nézet is. Röhej hogy pont egy Busz szimulátorban nincs belsõ nézet.
leho94
oks😄

Tomsteel
ezt privibe oks? <#hawaii>

leho94
www.hdtml.mlap.hu ? www.leho94.gportal.hu ? sztem mind2 szar😄

Máté94
neked<#zavart1>
leho94
XD

akyyy
nekem!

leho94
kinek?

Máté94
Jó az oldalad!