2313
Bus Simulator 2008
  • leho94
    nem a tesom:@:D
  • Gibor
    Ezzel egyetértek... bár lehet hogy télleg béta képek de akkoris én pl... csinálom a játékomat de én nekem van annyi eszem hogy akkor adok ki képet ha egy modelt befejeztem vagy egy pályaszakaszt vagy bármi... 3dsmaxos rendereléseket nem is csináltam és a játékbólis általában olyan képek vannak amivel próbáljuk a vágleges grafikát mutatni... pl real time árnyék meg bármi apróság....
  • gumikacsa
    A nagy lófütyit hiszem el, hogy ezek béta verziós képek... Akkor hol voltak eddig? A szomorú valóság az, hogy ezek enyit tudnak, a grafika még el is menne, de a környezet, a terep modellek menyisége, és főleg minősége siralmas, Szögletes kanyarok, komolyan mondom, nem hiszem el. A busz modellekről inkább ne is beszéljünk, én nem vagyok profi modellező, főleg nem egy játékgyártó cégnek, de ha így csinálnék meg egy buszt, akkor abbahagynám, mert ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Ez egy rakás xar lesz, és a fejlesztők azért írják, hogy béta képek, hátha lesz még olyan hülye, aki megveszi....
  • passatgt
    Nekem jó lenne már így is, csak jöjjön ki:)

A végeredmény biztos sokkal jobb lesz és szerintem kijön még idén.

Pozitívan kell hozzáállni
  • Tomsteel
    mondjuk, ha az a nyavajás kerék nem hatszögletű lenne, egész tűrhető lenne...igaza van bepe-nek, tényleg nem lesz ez olyan rossz, ha végre befejezik.
  • akyyy
    http://www.pcgames.de/?product_id=211628
  • btx
    Sziasztok!

It van pcgames.de oldalról pár kép. Ezek is a béta verzióból valók! Mindenki döntse el maga!

http://www.pcgames.de/?product_id=211628
  • bepe79
    Okes. Lehet, hogy nektek odahaza az imagenerd a lassu, ahova feltoltottem. Nekem meg az a gyors itt az UK-ban, es a kepfeltoltes.hu piszok lassu. (: De komolyan.

Egy kis ONtopik:

Meg mindig nem latok driver nezetet (belso nezetet). Lassan dobhatnanak ki olyan kepeket is, hogy megnyugodjak vegre..

Egyebkent nem olyan borzaszto az a grafika az alabbi kepeken, csak nincs tele szinekkel, ahogyan a Bus Driverben a map-ok. Meg szogletes minden, szemmel lathatoan (AA) antialiasing nelkul keszultek a kepek. Meglatjatok, hogy vegul a final verziora elethubb szinekkel, szurokkel (AA+AF) jo lesz az.
  • Tomsteel
    pont az előtted lévő kommentemben volt egy sg-s cikk, amiben benne vannak, de egyébként köszi, piszok lassan jön be...ne linkeljük többször ok?
  • bepe79
    Lementettem a kepeket a winyomra, es onnan feltoltem ingyenes kepfeltoltore oket. Ime:

• Tomsteel
    már azon gondolkozom, hogy kiteszem ezt a banner alá:

sg.hu cikk
  • Tomsteel
    hehe, hivatalos fórumban változtattak a topik nevén, "3d renders" lett a neve.

ezt írta a fórum moderátor: "As it's written in the Article, the screens of the game, that appeared recently, are from the Beta version of the game, so you won't have to worry"....azaz ahogy le lett írva ezek csak a bétából származó képek, és nincs miért aggódni. HÁT EZEK HÜLYÉK komolyan mondom felfordul a gyomrom ezektől.

Nem láttam értelmét új bannert csinálni, mert bár túl sok dolgot nem csináltam még a topikkal, de ezt is többnek érzem mint amit a fejlesztők a játékra fordítanak
  • Leo 1991
    nem
    dehogy is
  • litlebubu
    Jól látod,szerintem is így van.
  • TottiZsolt
    Kár, hogy ilyen nagy cégek sose fognak busz szimulátort fejleszteni, készíteni, kiadni mert nincs benne nagy üzlet, több milliós eladási statisztika.. Sajnos. Szerintem ez is egy Bus Driver szintű játék lesz egy kis Midtown Madness beütéssel, és egy "odatett" belső nézettel, amiben kb. a fele belerakott gomboknak nem lesz használható funkciója. Ne legyen igazam, de a képeket elnézve, és a heti egy hírfoszlányt látva, pesszimista lettem...
  • Gibor
    na igen... az a másik... EA kiadó... bár fejlesztóis mert van saját játéka is mint lp az NFS sorozat.
  • litlebubu
    Az EA nem fejlesztő cég.
  • akyyy
    mekkora lol, az út és a járda minta egy textúra lenne.

buszmegálló "öböl" meg nincs is, csak bentebb van egy olyan váróka...
  • Máté94
    Mi lett a bannerrel?Miért a régi van kinn?
  • Gibor
    inkább örüljünk ha megjelenik 2008 nyarán...
  • Máté94
    Olvass már vissza!!!
  • k3nGu
    a hiv. oldalon kijött pár kép, nézzétek meg ha még nem láttátok
  • Máté94
    Elméletileg igen.
  • Máté94
    Te leho94 tesója vagy?
  • K Ace
    De ez tuti, hogy korai stádiumban lévő képek. Vagy nem?
  • Máté94
    Inkább késsen mert így senki se fogja megvenni.Odakéne adni a fejlesztést valamelyik másik fejlesztő cégnek:Mondjuk az EA-nek vagy nem tom
  • Leo 1991
    nem lehetne ezt a megjelenést előrébb tolni?
    mert szeretnék már rajta játszani
  • Máté94
    Akkor mégis miért lesz belőle hír? Egyrészt mert a rossz példa is példa, másrészt a busz szimulátorok tekintetében nincsen eleresztve a piac.

Az Astragon nem tudni mit gondolt, amikor belefogott a játék fejlesztésébe, de ha a srácok komolyan gondolják, hogy ezért a förmedvényért pénzt kérnek, akkor nagyon el vannak tájolva. Persze egy-két igazán fanatikus buszrajongó belenyúlhat a pénztárcájába, de szerintünk még ők is maximum 1-2 ezret hajlandóak kipengetni a programért. Nem szoktunk játékokat lehúzni a grafikája miatt, de most kivételt kell tennünk. A PlayStation grafikájára hajazó PC-s játék 2008-ban valóban a polcokra szeretne kerülni, ami merénylet velünk szemben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Oké, hogy nyolc valósághűen lemodellezett busz, tizenkettő "részletgazdagon" kidolgozott útvonal, izgalmas küldetések (oda kell érni az megállóba időre, különben az utasok taxival mennek munkába, ez is nagyon realisztikus) várnak ránk, de az emberfia elmenekül, amikor azt látja, hogy öt kilométeren keresztül kizárólag egyfajta házakat hagy el a hatkerekű járgányával...
  • Misi az ezredes
    Mit írnak?
  • Máté94
    Kinn van egy cikka BS2008-ról a Játékok menüpontba.Egy kicsit igazuk van
  • Misi az ezredes
    Xd jah!
  • Tomsteel
    ohh my friend...jól van az, írni kell nekik, mert azt hiszik jól végezték dolgukat.
  • bepe79
    En is irtam az angol forumba: http://www.busdrivergame.nl/busunity/viewtopic.php?p=483#483

• Tomsteel
    egyébként írtam üzit a fórumban, kíváncsi vok mit válaszolnak.
    íme
  • Tomsteel
    ok szóval csere lesz, ebéd után nekiállok.
  • Misi az ezredes
    amúgy ez egy ecset nem? :D Adobe Photoshopban XD ugye ugye most látom a csíkokat :D meg ilyenek!
  • Misi az ezredes
    Bár nekem így is tetszik!
  • Misi az ezredes
    ha kell megcsinálom PS-ben ok?
  • TottiZsolt
    Az elképzelés tetszik a bannerban, de szerintem úgy lenne a jó, ha megoldható, hogy a busz átkerül jobb oldalra, és a másik oldala látszana úgyanígy ajtókkal, kijelzővel, a játék név meg készítő lenne bal oldalon. :) Amúgy jól összeraktad, tetszik! :)
  • Tomsteel
    köszi, pont most akarom lecsrélni...ki szavaz a megtartása mellett, s ki a leváltása mellett?