2313
Bus Simulator 2008
  • akyyy
    de nem mind1 hogy bus simulator vagy pro street :D mer akkor az nfs topikba meg bus simulatoros hátér kéne:P
  • Máté94
    Jó a desing!
  • Tomsteel
    tuti lesz benne belső nézet, engem lehet lincselni, ha nem lesz.
    engem a képeken leginkább a textúrák minősége aggasztott, utoljára a midtown madnessben láttam hasonlót(szűk 10 éve), de hálistennek elképzelhető, hogy gyorsan painttel rajzoltak képeket, hogy engine teszt alatt ne a semmin forgjon a busz.
  • bepe79
    Akkor forditok, bar ezt nem egy nagy dolog leforditani:

A vilag legelso web-oldala a hamarosan erkezo Bus Simulator-hoz ezekben a pillanatokban frissul. Remelhetoleg befejezodik estig. Az elso 5 kep hamarosan publikussa valik.

Fuszerezve kisebb angol helyesirasi hibakkal, mint pl.: exspect..
  • rgida666
    World's first website for the upcoming PC game Bus Simulator is being updated at the moment. We exspect to get things done at the end of the day/start of the evening. The first 5 screenshots will be made public.

Ezt írja a hivatalos oldal. Jönnek a képek?
  • bepe79
    Mondtam en, hogy ezek a Bus Sim 2008 engine-el keszult kepek, csak bloom, meg hdr meg aa+af nelkul. Gondolom azota ezeket meg rahuztak, es ugy fog csillogni-villogni, mint a Ship Sim 2008. Viszont egy belso nezetes kep megnyugtatna affelol, hogy egyaltalan lesz belso nezet. Remelem az Astragon tartja magat az altala kiadott feature list-hez es az eredeti tervekhez.
  • gumikacsa
    Támogatom az 5letet
  • rgida666
    Én emlékszek az egyik 18WOS: Convoy képre, ami szintén a kezdeti stádiumból volt. A végeredmény persze más lett. Ezért nem aggódok és továbbra is nagyon várom a játékot.
  • GPx8
    B*sszunk ki vele, írjunk 50 új üzenetet!!!!
  • leho94
    akkor kezdünk flamelni-.-
  • akyyy
    mirehazajövök legyen itt vagy 50 új üzenet mert akkor tudom hogy vannak uj képek
  • Tomsteel
    Nagyon szépen köszönjük az infókat, én baromira örülök, és várom a holnapot(képeket) !

THX THX THX !

mondtam én, hogy jó lesz ez
  • TottiZsolt
    Sorry az előforduló helyes-helytelenírási hibákért! :S
  • TottiZsolt
    Szevasztok!

Kiváncsiságból megnéztem a játék hivatalos oldalán a fórumát, hátha van valami érdekes benne ezekről a képekről vagy ilyesmi... Nos úgynézki igazuk lett azoknak akik arra gondoltak ezek a képek a kezdeti stádiumból vannak...

Íme a "kommunikációs menedszer" :) postja a fórumba:

"Hi everyone, the screenshots from amazon are from a very early version of Bus Simulator. These screenshots are in no way what the actual game will look like!!!

The real 6 pictures of the bus models will be put on our website tomorrow (a week later then planned)"

Ezt írta tehát martijn az ottani fórumba.. A lényeg, hogy a nagyon korai állapotból készültek azok a képek, és holnap lesznek újak a hivatalos oldalon... Egy héttel később mint ahogy tervezték...
  • Tomsteel
    szerintem jegeljük a témát amíg nem érkezik hivatalos megerősítés, vagy cáfolás !
  • bepe79
    Azt egyszeruen nem tehetik meg, ugyanis a feature list irja. Ha ezek ellenere megteszi az Astragon, akkor nalam elasta magat. Meghozza ezert:

http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

Features

* 12 different routes in one huge city
    * 8 different Bus types, divided in 4 categories
    * Tycoon elements: (Advertising, purchasing new buses, ticket selling, etc)
    * Enormous city model with a typical traffic, Passengers
    * Different camera views (Driver’s view included)
    * Help-mode for beginners
    * Online high-score lists
    * Day/night change and various weather conditions
    * Easy controlled 3D surroundings

Ezek kozul a Different camera views (Driver’s view included) mintha azt jelentene, hogy kulonbozo kamera-nezetek lesznek, melyek magukba foglaljak majd a vezeto-nezetet is. Csak nem hasrautesszeruen irtak meg a ficcsor listat.
  • litlebubu
    De ne nekem legyen igazam,és ez megint csak valami vicc legyen!!!
  • litlebubu
    Látod erről beszéltem,és még ezek után is van olyan ,aki azt mondja,hogy rosszul látunk ez csak délibáb,és ez a fejlesztés elejéről való kép! :-) Ha ez valóban így néz ki 3héttel a kiadás előtt,akkor értem az árát is! "Ezt vedd meg" kategória.
    Mit vártatok 13EU.-ért?
  • gumikacsa
    Ja, nekem is ez ugrott be elsőnek.
  • Gibor
    Nemazért de ez a graf egyáltalán nem hasonlít a ship sim-re...
  • TheGOro
    Nekem ugyan az jut eszembe, mint Busdriver esetében, nincs cockpit-es kép = nem is lesz vezetőállás nézet, kidolgozott műszerfallal ...etc
  • bepe79
    Megjegyzem, a Bus Driver alatti prism3d engine kb. ugyanezt tudja, amit ezem a ket kepen latunk, csak radobott meg az SCSSoft egy kis bloomot, hogy csillogjon, villogjon. Azt meg szerintem az Astragon is el fogja kovetni, lasd. Ship Simulator 2008. Varjuk ki a veget..
  • Máté94
    De az a furcsa,hogy Amazon kapta meg hamarabb
  • Máté94
    Ha ezt szimulátor lesz akkor hajrá!
  • Tomsteel
    *fejlesztés
  • bepe79
    Dehogy volt jobb. Nem a grafika miatt lesz jobb...
    Gondolj mar vissza, hogy a Bus Driver-ben nem latszodtak a jelzolampak, amikor megalltal az utkeresztezodesnel a jelzolampanal. Nem lattad, hogy mikor valt sargara, meg pirosra, csak ha visszatolattal kicsit, vagy ha adtal egy kover gazt, majd satufek. Na ennel biztos, hogy jobb lesz...
  • Tomsteel
    hehe, várjunk az astragon CÁFOLÁSÁRA :)
    inkább csússzon egy évet, csak normális legyen.
  • Tomsteel
    bízunk benne, hogy valami fejlesztén elejéről kimentett képet látunk, vagy esetleg valamilyen más játékból származót.
  • Máté94
    Rendbe!Bennem egy világ dőlt össze!
  • bepe79
    Jaja, tudom, olvastam. Csak kerdes volt, hogy valosak-e a kepek, ezert linkeltem az amazon oldalat, ahonnan szarmaznak. (: De varjunk az Astragon megerositesere.
  • Tomsteel
    azt hiszem ez a topik most veszítette el látogatottságának nagyrészét...várjunk még egy hivatalos premierre(képekre gondolok) aztán írjuk csak le a játékot. OK?
  • Máté94
    Ez engem nagyon zavar!Szörnyű!Majdnem az mondom,hogy a Bus Driver jobb volt:'(
  • Tomsteel
    kerek 10 kommenttel lejjeb ott vannak a képek !
    de azért kösz
  • Misi az ezredes
    ja és a kerekek is szögletesnek látszanak innen nézve!
  • bepe79
    Hat nem az Astragon oldarol vannak a kepek, de valoban a nemet Amazon-on vannak kint:

http://www.amazon.de/astragon-Software-GmbH-Bus-Simulator-2008/dp/3938449950/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1195148350&sr=8-1

A linkelt oldalon a boritokep alatt ott vannak a kepek kicsiben, es ki lehet nagyitani oket. Azert remeljuk, hogy az Astragon lep erre hamarosan valamit, es vagy megerositi oket, vagy nem.
  • Tomsteel
    kicsit mintha midtown madness lenne nem?
  • Misi az ezredes
    Hát nem tudom 2 kép semmit nem jelent! lehet hogy még a játék kezdeti stádiumában lefotózták és kirakták ... helyre!

(szerény véleményem! : eddig nem valami jó a grafika de ha ilyen lessz akkor sincs gond csak ne legyenek laposak az emberek mert elég hülyén néznének ki! és jó lenne ha lennének domborzati elemek pl.: hegy vagy domb amin átmegy a busz[fel az egyik oldalon -> le a másikon] az értelmiségi emberek értik ikszdé nah megyek csá!
  • Máté94
    nézzétek az árnyékot!Borzalom!Jobbat vártam volna de meg kell várni!
  • bepe79
    A kepek alapjan valoban kb olyan szintu lesz a graph engine, mint a Bus Driver alatt levo prism3D graph engine. De ha aladobnak egy normalis szintu fizikai engine-t, lesz belso nezet, es az emberek mozogni fognak, akkor mar sokkalta jobb lesz, mint az elobb emlitett konkurens termek.
  • Tomsteel
    én azért megvárnám míg kirakják a hivatalos oldalra is...addig kétes az ügy