2313
Bus Simulator 2008
-
#531 de nem mind1 hogy bus simulator vagy pro street :D mer akkor az nfs topikba meg bus simulatoros hátér kéne:P -
#530 Jó a desing! -
#529 tuti lesz benne belső nézet, engem lehet lincselni, ha nem lesz.
engem a képeken leginkább a textúrák minősége aggasztott, utoljára a midtown madnessben láttam hasonlót(szűk 10 éve), de hálistennek elképzelhető, hogy gyorsan painttel rajzoltak képeket, hogy engine teszt alatt ne a semmin forgjon a busz. -
#528 Akkor forditok, bar ezt nem egy nagy dolog leforditani:
A vilag legelso web-oldala a hamarosan erkezo Bus Simulator-hoz ezekben a pillanatokban frissul. Remelhetoleg befejezodik estig. Az elso 5 kep hamarosan publikussa valik.
Fuszerezve kisebb angol helyesirasi hibakkal, mint pl.: exspect.. -
rgida666 #527 World's first website for the upcoming PC game Bus Simulator is being updated at the moment. We exspect to get things done at the end of the day/start of the evening. The first 5 screenshots will be made public.
Ezt írja a hivatalos oldal. Jönnek a képek? -
#526 Mondtam en, hogy ezek a Bus Sim 2008 engine-el keszult kepek, csak bloom, meg hdr meg aa+af nelkul. Gondolom azota ezeket meg rahuztak, es ugy fog csillogni-villogni, mint a Ship Sim 2008. Viszont egy belso nezetes kep megnyugtatna affelol, hogy egyaltalan lesz belso nezet. Remelem az Astragon tartja magat az altala kiadott feature list-hez es az eredeti tervekhez. -
#525 Támogatom az 5letet -
rgida666 #524 Én emlékszek az egyik 18WOS: Convoy képre, ami szintén a kezdeti stádiumból volt. A végeredmény persze más lett. Ezért nem aggódok és továbbra is nagyon várom a játékot. -
GPx8 #523 B*sszunk ki vele, írjunk 50 új üzenetet!!!! -
#522 akkor kezdünk flamelni-.- -
#521 mirehazajövök legyen itt vagy 50 új üzenet mert akkor tudom hogy vannak uj képek -
#520 Nagyon szépen köszönjük az infókat, én baromira örülök, és várom a holnapot(képeket) !
THX THX THX !
mondtam én, hogy jó lesz ez -
TottiZsolt #519 Sorry az előforduló helyes-helytelenírási hibákért! :S -
TottiZsolt #518 Szevasztok!
Kiváncsiságból megnéztem a játék hivatalos oldalán a fórumát, hátha van valami érdekes benne ezekről a képekről vagy ilyesmi... Nos úgynézki igazuk lett azoknak akik arra gondoltak ezek a képek a kezdeti stádiumból vannak...
Íme a "kommunikációs menedszer" :) postja a fórumba:
"Hi everyone, the screenshots from amazon are from a very early version of Bus Simulator. These screenshots are in no way what the actual game will look like!!!
The real 6 pictures of the bus models will be put on our website tomorrow (a week later then planned)"
Ezt írta tehát martijn az ottani fórumba.. A lényeg, hogy a nagyon korai állapotból készültek azok a képek, és holnap lesznek újak a hivatalos oldalon... Egy héttel később mint ahogy tervezték...
-
#517 szerintem jegeljük a témát amíg nem érkezik hivatalos megerősítés, vagy cáfolás ! -
#516 Azt egyszeruen nem tehetik meg, ugyanis a feature list irja. Ha ezek ellenere megteszi az Astragon, akkor nalam elasta magat. Meghozza ezert:
http://www.busdrivergame.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26
Features
* 12 different routes in one huge city
* 8 different Bus types, divided in 4 categories
* Tycoon elements: (Advertising, purchasing new buses, ticket selling, etc)
* Enormous city model with a typical traffic, Passengers
* Different camera views (Driver’s view included)
* Help-mode for beginners
* Online high-score lists
* Day/night change and various weather conditions
* Easy controlled 3D surroundings
Ezek kozul a Different camera views (Driver’s view included) mintha azt jelentene, hogy kulonbozo kamera-nezetek lesznek, melyek magukba foglaljak majd a vezeto-nezetet is. Csak nem hasrautesszeruen irtak meg a ficcsor listat. -
litlebubu #515 De ne nekem legyen igazam,és ez megint csak valami vicc legyen!!!
-
litlebubu #514 Látod erről beszéltem,és még ezek után is van olyan ,aki azt mondja,hogy rosszul látunk ez csak délibáb,és ez a fejlesztés elejéről való kép! :-) Ha ez valóban így néz ki 3héttel a kiadás előtt,akkor értem az árát is! "Ezt vedd meg" kategória.
Mit vártatok 13EU.-ért? -
#513 Ja, nekem is ez ugrott be elsőnek. -
Gibor #512 Nemazért de ez a graf egyáltalán nem hasonlít a ship sim-re... -
#511 Nekem ugyan az jut eszembe, mint Busdriver esetében, nincs cockpit-es kép = nem is lesz vezetőállás nézet, kidolgozott műszerfallal ...etc -
#510 Megjegyzem, a Bus Driver alatti prism3d engine kb. ugyanezt tudja, amit ezem a ket kepen latunk, csak radobott meg az SCSSoft egy kis bloomot, hogy csillogjon, villogjon. Azt meg szerintem az Astragon is el fogja kovetni, lasd. Ship Simulator 2008. Varjuk ki a veget.. -
#509 De az a furcsa,hogy Amazon kapta meg hamarabb -
#508 Ha ezt szimulátor lesz akkor hajrá! -
#507 *fejlesztés -
#506 Dehogy volt jobb. Nem a grafika miatt lesz jobb...
Gondolj mar vissza, hogy a Bus Driver-ben nem latszodtak a jelzolampak, amikor megalltal az utkeresztezodesnel a jelzolampanal. Nem lattad, hogy mikor valt sargara, meg pirosra, csak ha visszatolattal kicsit, vagy ha adtal egy kover gazt, majd satufek. Na ennel biztos, hogy jobb lesz... -
#505 hehe, várjunk az astragon CÁFOLÁSÁRA :)
inkább csússzon egy évet, csak normális legyen. -
#504 bízunk benne, hogy valami fejlesztén elejéről kimentett képet látunk, vagy esetleg valamilyen más játékból származót. -
#503 Rendbe!Bennem egy világ dőlt össze! -
#502 Jaja, tudom, olvastam. Csak kerdes volt, hogy valosak-e a kepek, ezert linkeltem az amazon oldalat, ahonnan szarmaznak. (: De varjunk az Astragon megerositesere. -
#501 azt hiszem ez a topik most veszítette el látogatottságának nagyrészét...várjunk még egy hivatalos premierre(képekre gondolok) aztán írjuk csak le a játékot. OK? -
#500 Ez engem nagyon zavar!Szörnyű!Majdnem az mondom,hogy a Bus Driver jobb volt:'( -
#499 kerek 10 kommenttel lejjeb ott vannak a képek !
de azért kösz -
#498 ja és a kerekek is szögletesnek látszanak innen nézve! -
#497 Hat nem az Astragon oldarol vannak a kepek, de valoban a nemet Amazon-on vannak kint:
http://www.amazon.de/astragon-Software-GmbH-Bus-Simulator-2008/dp/3938449950/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1195148350&sr=8-1
A linkelt oldalon a boritokep alatt ott vannak a kepek kicsiben, es ki lehet nagyitani oket. Azert remeljuk, hogy az Astragon lep erre hamarosan valamit, es vagy megerositi oket, vagy nem. -
#496 kicsit mintha midtown madness lenne nem? -
#495 Hát nem tudom 2 kép semmit nem jelent! lehet hogy még a játék kezdeti stádiumában lefotózták és kirakták ... helyre!
(szerény véleményem! : eddig nem valami jó a grafika de ha ilyen lessz akkor sincs gond csak ne legyenek laposak az emberek mert elég hülyén néznének ki! és jó lenne ha lennének domborzati elemek pl.: hegy vagy domb amin átmegy a busz[fel az egyik oldalon -> le a másikon] az értelmiségi emberek értik ikszdé nah megyek csá! -
#494 nézzétek az árnyékot!Borzalom!Jobbat vártam volna de meg kell várni! -
#493 A kepek alapjan valoban kb olyan szintu lesz a graph engine, mint a Bus Driver alatt levo prism3D graph engine. De ha aladobnak egy normalis szintu fizikai engine-t, lesz belso nezet, es az emberek mozogni fognak, akkor mar sokkalta jobb lesz, mint az elobb emlitett konkurens termek. -
#492 én azért megvárnám míg kirakják a hivatalos oldalra is...addig kétes az ügy