7156
  • broman191
    Most már jöhet a 70 milla ^^
  • bodesz
    hát nemtudom sztem ez iszonyat gagyi demó lett :S
    a szimuláció nálam = 0
    többet vártam volna.tudom régen se volt egy 100%os szimulációs játék de azért jobb volt ennél a fizika.
    amúgy ez a dirt motorját használja?a menü is nagyon hasonló a dirtéhez meg fizika ugyanúgy elvan baszva...
    jó arcade game amúgy annak elmegy a drift része nem is lett rossz főleg belsőből kormánnyal.
  • Danecay
    Talán érdemesebb lenne inkább egy 8800GT-be beruházni. Pl. ha egy olcsóbb kategóriájú Galaxy márkát nézünk, abból egy 9600GT 30000Ft egy 8800GT pedig 32000Ft és a 8800GT a tesztek szerint kb 20%-al gyorsabb a 9600GT-nél.
  • Danecay
    OK! Köszönöm, kipróbálom.
  • Alexease
    A kontroll panelen a Spring es/vagy a Damper erejet lehet lejebb venni, vagy a jatekban az FFB/Effect-et. Bar nem teljesen realis, de lehet keveset piszkalni a Linearitas vagy a Saturation reszt is...
  • Danecay
    Akkor jobbra, balra mozogni :)
  • bertino
    balra ficánkolni ?
  • DarkSector
    Háát ezt reméljük sokan látják majd a neten!
  • balika16
    szerintetek meik a jo nvidia videokari és 2 magos proci amit megvegyek????
    Segitsetek pls!!!!Lehetöleg ne nagyon drága legyen!Nvidia 9600GT jo,???irjatok!
  • Danecay
    Alexease, mit kell beállítani ahhoz, hogy nagyobb sebességnél ne kezdjen el jobbra balra ficánkolni a kormány? (Logitech Driving Force Pro)
  • Alexease
    Mindent ki lehet cserelni mindenre, de sok ertrelme nincs;) Raadasul, ami nem hivatalos demo auto, ahoz nincs is belsonezet - ugy meg NFS-arkad...
  • bertino
    www.synit.extra.hu/race.driver.grid.trailer.taleano.avi

1 perces "előzetes" a demóból :P

linkkel beszúrva problémás, ezért csak beírtam a címet...
  • Ombika
    Nekem se megy G25-el, akarhogyan is kinlodok beallitasokkal!!
  • Dante73
    Az utsó mondattal "vitáznék" a többivel egyetértek.
    Én is láttam box-on, és pc-n is. Pc-n tft monitoron, box-on pedig egy 100 centi körüli LCD tv-n. Nekem a recésség nem tünt fel, egyiken sem. valahogy engem nem zavar, hacsak nem NAGYON recés egy játék. Mozog állandóan a kép, gondolom ezért. Másik; én a motion-blur ban találtam eltérést. Valahogy nem annyira elmosott minden boxon, kicsit kevesebbnek éreztem, és itt, most a kevesebb minőségileg több.
    Viszont, ha PC-n használom ezt a patch-ot, ami eltünteti a motion-t, akkor istentelenül sötét a kép, úgyhogy állitanom kell majd rajta.
  • BiG G
    bármelyiket bármelyikkel fel lehet cserélni, lehet driftelni friscoban és versenyezni a kikötőben, a hozzávaló programot a FAQ-ban találod :)
  • YencY
    Ha valaki unná a Mustangot akkor itt nézzen szét: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=279727

A Cars mappában a GTR mappát kell a Camaro vagy a Dodge GTR mappára lecserélni.
    A Silviat pedig a bömös helyére lehet betenni.
  • priluki
    Hát gyerekek ez a drift nem megy nekem... az összes segéd kivan kapcsolva (gondolom nálatok is) de igyis 8* os kombora max ilyen 120 ezer pontot birtam összeszedni.. :(
  • arty
    amikor a dirtben ott van mellette a másik 8 buggy, kizárt, h jobban menjen mint a grid :) ne az átlag rallyt vedd alapul, amikor sehol senki körülötted... ott LEHET gyorsabb a dirt, csak az ugye nem mérvado

grid SOKKAL jobban optimalizált, MINDEN gépen

szépségről... ő... a fák szebbek, mint az épület? netán az aszfalt szebb, mint a poros út? :) azonos engine, azonos effektek, azonos felbontásu texturák: egyformán 'szép' (túlhádéerrezett) mindkettő

---

Darksector:
    "Sírnak, hogy ps3 a szar, mert fakóak a színek.
    részben hülyeség mert elállíthatták akár a színeket, de főleg azért, mert PS3-on valszeg jobbak a motion blur, PP és stb effectek, amik álltal fakóbbnak tűnik. az X360, meg gondolom nincs annyi effect.
    Ha meg valaki nem higy nekem, akkor pc-n ki is lehet próbálni."

PS3-on vszeg kevesebb/ugyanannyi a mósönblur, és a többi effekt is, mivel gyengébb a VGA része az xboxénál. Ez nem grid specialitás, minden multiplatform játék kb. randább vagy azonos kinézetű. Emiatt pl GRID-ben gyengéb az AA, nincs VSYNC(!!!) és helyenként akad is, de az átlagos frémráta is kissebb ps-en. (xboxon fix 30, ps3on alacsonyabb és váltakozo is!) Ha már tapasztalataid nincsenek, legalább olvass utána...

Én láttam pc-n és xboxon is és nem láttam semmiféle különbséget, sőt, mintha az AA még boxon szebb is lenne (4x). PC-n hiába allitok be 16xAA-t, mintha ugyan ugy 4x maradna és igy MINIMÁLISAN recésebb.
  • bertino
    nekem is sikerült.

onnantól se kameraváltás, se kilépés, semmi, csak esik lefele 500km/h-val :D

szal alt tab aztán program close.
  • tobias88
    ez szerintem szebb és optimalizáltabb is
  • tobias88
    sikerült már másnak is beugratni az út alá? nekem onlineban sikerült a San Francisco szerű pályán...
  • BiG G
    aranytestű isten vagy ember én mondom :DDD
  • DarkSector
    Én meg a lotto 5-öst várom, mert akkor én fogom megjelentetni a játékot.
  • bertino
    én meg azt, hogy megjelenjen...
  • DarkSector
    Na bazzeg.
  • Synit HUN
    Te állat!

Azt mond még meg hogy a verseny előtti bekapcsolható dolgok neked hogy állnak. Adnak több pontot?
  • ATi0021
    Francia??? Rekorder??? Driftben??? Ugyanmár. Nekem erről más a véleményem. Magyar a rekorder. (Egy kis könnyed reggeli falat volt. :D)
  • DarkSector
    Biztos azért buherálták meg a képeket, mert ők is először összekeverték a kettőt, és hogy legyen köztük különbség.
  • BiG G
    Én ezeket a versenyeket várom nagyon :)

• BaliBoy
    Lényegében arról szól, hogy eredetileg május 9-én közölték először ezt a videót de azon véletlenül az xbox360 helyén a PS3 képe volt. És hogy mennyire sajnálják a dolgot. :)
  • grebber
    Biztos én nemértem!

Gamekapocs Demoteszt Nekik is testszett.
  • BaliBoy
    De mekkora az a szöveg amit a video elején írnak. :DDD
  • DarkSector
    Én is nemrég néztem meg.
    Sírnak, hogy ps3 a szar, mert fakóak a színek.
    részben hülyeség mert elállíthatták akár a színeket, de főleg azért, mert PS3-on valszeg jobbak a motion blur, PP és stb effectek, amik álltal fakóbbnak tűnik. az X360, meg gondolom nincs annyi effect.
    Ha meg valaki nem higy nekem, akkor pc-n ki is lehet próbálni.
  • grebber
    Xbox360 vs PS3 összehasonlító video
    PC-vel is megnézném!
  • Ombika
    Ez minden jatekban igyvan! LFS-ben is igy nyomom,van mikor 1 korrel kesobb erkezek be,mondom ahh azert csak beszallok es a vegen 5ik lettem a 19bol,mert sok a marha!! :D :P
  • grebber
    De nem értem miért nem a versenyzéssel foglalkoznak.Direkt kilöknek másokat szemben jönnek stb.
  • DarkSector
    Háát igen mindegy melyikben mész, vagy szerencséd van és előre mész ugy, hogy telibe ne kapjanak az első kanyarba, vagy pedig ha hátulról mész, akkor az első kanyarba egy akadályverseny után lassan utolérheted a többieket.
    Volt olyan hogy 7. lettem mert kilöktek, de utána mentem tovább és azt hittem, hogy többet nem érem utol őket, de nem így volt mert szerencsére kicsúsztak 3-4-en....:P
  • grebber
    Na toltam kicsit mutiba egy szerveren.
    Elsőnek amikor beléptem Muscle Car verseny volt azt a pályát sikeresen megnyertem.
    Majd a bnw-s pályát favorizálta mindenki.Ott összetettbe első lettem mákkal :D
    Sokan sajnos nemtudják hogy mi a lényege a játéknak azthiszik hogy a flatoutban vannak és csak lökdösik a másikat.
    Volt egy olyan rajt ahol az első kanyarban rajtam kivül összeütközött mindenki én ki ívben ovatosan elmentem.
    Volt is anyázás valakire hogy fuckin idiot meg miegymás én meg csak röhögtem és szépen nyugodtam bevittem a járgyányomat.
    Jó a multi ha nem lenne ez a pár elborult pöcs.
  • Ombika
    Ez mind okes csak nem drfitre,raadasul 180 foknal nem is fordul tobbet a kormany ha jol emlekszem.... :S :(
  • Synit HUN
    Amúgy van benne bőven butítás ez tény. De sztem nagyon élvezetes az arc/sim átmenet a játékban. És ha már butulni kell a drifthez, ez eddig a legjobb drift mod amivel játszottam. Az Ug2-ben élveztem utoljára a drift mod-ot, de ott is csak bill. és külső nézet. Ez már kormánnyal belsőből is fasza. Vagy inkább csak úgy, ami még jobb :)