7156
-
Jah csak itt nem kerget téged Démon. :P -
pedig az a lényeg, anélkül jóformán szart se ér az egész :D -
Ebből is látszik, hogy mi magyarok mindenben jobbak vagyunk!!!
Remélem sikerül egyszer ezt is túlszárnyalnod majd egyszer és fokozni tudod még ezt a faxa eredményt :P -
Ahogy elnézem a "Total" alatti adatoknál nálam vannak a legnagyobb értékek, csak lusta vagyok kombózni :D -
bááázzz. tiszta prince of persia :) nyomok egy instant replayt egy elrontott kanyar után, visszatekerem, azt beveszem mégegyszer. nagyon loool -
HUN BECSEHELY #1064 Srácok.Van egy gondom.Ha akartok vállaszoltok,ha akartok nem.Szóval.Leszedtem.Felraktam.Kipróbáltam.Tetszik.
Most jön a gond.Hol a Rossebbe kell beálittani a Kormányt.No Englis,szóval igy nemtudom.Próbáltam át állittani HUN-ra,de szerintem a Demo-t még nemlehet."START"-menü,futtatás,regedit.Ott lecseréltem az "eng"-hun-ra de nem jó.Szóval ez nem fontos.Csak az hogy miért nem ismeri fel a Kormányt.Külömben "LOGITECH".
thx -
ATi0021 #1063 YouTubeona video leírásában leírtam néhány dolgot amire figyelek. Ha van kérdés várom, itt vagy YouTubeon. Ha van rá igény csinálhatok egy videót hogyan állítottam be az Xpaddert, mivel van pár erre vonatkozó privi levelem. -
Japán csávónak éghet a pofája...ha csak neki nem az volt az első próbálkozás :D -
Grat!
Nekem ez volt a mai teljesítményem, persze ONLINE.
BMW 320i-vel:
Ford GT-vel:
-
ezt nevezem, gratula -
azt tudtátok, ha kinyírjátok a kocsit és visszetekeritek a cuccost, akkor megváltoztathatod, kijavíthatod a hibádat és ugyanonnan folytathatod? -

-
ATi0021 #1057 Végre...! Megdöntöttem a japó srác rekordját. Lehetne több is, ha nem hibázok néhány helyen. Feltettem YouTubera is a driftem. Aki írt privátban megyek és válaszolok neki most. Lehet hogy most egy ideig hagyom a GRID-et, mert ha minden igaz mostmár meglesz a PS3 GTAIV Bundle Pack + GTA IV SE. YOUTUBE - 53,1 million drift
Kép:
-
Akinek nem megy valamelyik versenyág az ne csüggedjen, mert lehet majd felbérelni versenyzőket versenytípusonként hogy nyerjenek már ugyan nekünk egy kis csekk ellenében. :) -
Akkor konnyen lehet drift modnal nem is kell mukodjon ebbe a ka..ba az ffb!! :D :) -
-.- -
Már itt is?
-
cumfu #1052 4496000 pont egyre jobb
-
Nem driftelek, az nem erdekel;) -
alakulat #1050 konkrétan mire jo ez a beállitás? -
gazdasági szempontból ? -
alakulat #1048 hello
van egy olyan beállitás hogy "STEERING LINEARITY"
ez mit takar, miért felelös??
köszi -
te vagy aki próbálkozott aztán epic fail lett a vége :) -
próbálkozzál csak ;) -
Hat eleg erdekes,hogy vkinel van vkinel nincs,magyarul eleg gazos meg a game! Egyebkent te hany fokon driftelsz vele ? Allitottal mast is benne? -
Az a srác én lennék... -
Mára elég...össze vissza remegek már az idegtől hogy elkapok egy falat valahol. :D
Utolsó menet, graf amilyen volt, csak most PNG-ben, remélem nem szemcsés. ;-)
Itt a végén ezt a pár ezrest elhibáztam, de a 3. kör utolsó kanyaráig egy kombó volt. :)
Egyik srác mondott nem rég egy beállítást, a 85% maradt, a többit kicsit módosítottam így nekem jobb volt:
-
aminél csak az a rosszabb amikor valaki azt hiszi magáról hogy ért hozzá és úgy okoskodik :) -
pedig url beszurással csináltam :S Azt kivettem, de még szarakszik, még megőrobálom hogy én magam beállítom, ha az se megy, akkor hagyom -
roller :] én is szerkesztettem és nem szemcsés köze nincs hozzá próbálsz okoskodni, menj még két kört a burágóval, aztán ne írj ilyeneket inkább.
nemértesz hozzá és okoskodol ez az amit nem komálok :) -
800×600as felbontásnál ne is várjál jobbat! -
cumfu #1038 Sikerült délután a 3.024.000 pont driftbe -
Valaki letudná írni részletesen hogy hogyan kell ezt az Xpadder nevű programot használni??Mert szeretném kiprobálni gamepaddal a gamet! -
betüknél szemcsés a kép, mint amikor szerkeszted és újra elmented -
Nalam van FFB, ugyanugy G25. Olvass utana a hiavatalos Forum-ban, volt valami FFB fejtegetes... -
Hát asszem nálam nagyon de nagyon nagy ünnepség lesz ha valaha sikerül 500 ezer fölé mennem.
1 millió elérésénél már nem is tudom mi fog történni. -
Mi látszik? :D JPG, 800x600, low, no post processing -
LOL
képminőségen látszik -
-
szép eredmény, kár hogy picit ügyetlenül vágtad ps-ben :)