7156
  • bertino
    naja, haverom is egyből kiszúrta, szerinte csak tükrözéssel van megoldva az autó 2 oldalának textúrázása... :)
  • Szabi1991
    Masao Suenaga gépe is ilyen a valóságban :)

• broman191
    A valóságban is a matrica fordítva van az autó egyik oldalán?
  • Szabi1991
    ezek meg csak úgy :D

• Dante73
    Gondolom, drivert frissitettél. Ha jobban megnézed, kellene legyen egy felkiáltójel a futó progik közt, (óra melett) miszerint a driver nem válaszolt, majd helyreállt. Tedd vissza az elöző drivert a kártyádhoz!
  • Szabi1991
    D1GP:

• broman191
    Mintha nem is ez a játék lenne...ennyi tartalom egyszerre. :)
  • JuanG
    ez arésze érdekel a legjobban
  • Szabi1991
    touge:

• Szabi1991
    1-2 nagy kép a Japános videóból :)

350Z, Supra, Skyline...

NSX
  • DarkSector
    Van egy kegyetlen idegesítő dolog, amire nem tudok rájönni, hogy miért lehet.
    Bakker van valami végett pl itt a játék közben is.
    meg más alkalmazásoknál is valami miatt bizonyos alkalmak adtán fogja magát, és betolja nekem az asztalt, és a játék, vagy más alkalmazás meg lemegy a start menüre kis csíkba.
    Basszus csak ez netem menet közbe kurvagáz.
    Nem találkozott valaki ilyennel???????????
  • broman191
    Nekem így bejött
  • nyx
    Írjátok meg, hogy Ti milyen beállításokon toljátok! Csak a Steering-re vonatkozó 3 csúszka állása érdekelne, 1000 év mire találok egy jót, már több napja próbálgatom, de nem jön össze, a driften kívül a többi versenyt simán viszem default beállítással, de az a driftnél vhogy nem a legtutibb.

amúgy ez a game hatalams! eddig ilyet még nem láttam, mondjuk a Dirt sem volt rossz. Szerintem azEA a prostreet-et ilyenre akarta, csak nem jött neki össze :)
  • broman191
    Remélem javítják a multis rendszert...bár esély nem nagyon van rá-.-' Ha valaki megy multizni szóljon, megyek én is, ráérek egész nap :)
  • tonyr #1258
    köszi szépen
    ja tuti könnyebb abbol a camera nézetböl, de nagyon megszoktam az nfs-böl a "nézd-a-werdám-seggét" nézetet, és teccik mivel látom a kocsimat, de mindenképp kiprobálom a javasolt cameranézetet...
    amugy az teccik nagyon a driftben hogy nehéz, azaz hogy nem arcade
  • BiG G
    csinálok én szívesen, de hogy találod meg? még nevet se lehet adni a szervernek, és egy kalap szar a szerverböngészője
  • grebber
    Valaki nem csinálna egy szervert?Aztán lehetne tolni.
  • tobias88
    pár kérdés!
    - Billel játszom, annak érzéklenységét hol lehet beállítani, mert nem nagyon találtam!
    - Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, meg Flashvalami, ezek mit jelentenek?
    - Visszajátszáskor szabad nézet szerűséget nem lehet választani, hogy pl megnézhessem hogy a kocsi mögött mi történt?
  • BiG G
    Tessék, mentem neked egy gyors kört. Mondjuk a külső nézet és az on-the-fly videófelvétel miatt picit fura volt, van is benne baki bőven, de talán segít. Amúgy szerintem belső nézetből próbáld meg (nem kormány mögül, hanem mikor a motorházat sem látod, tehát az aszfaltközeli kameraállásra gondolok), mert sokkal jobban lehet érezni az utat, jelen esetben a kanyarokat. Egyébként ez minden autós játékra igaz, mert amit lehet eredményesen külső nézetből játszani az jó nem lehet szvsz.
  • tonyr #1253
    tudna valaki olyan replay-t küldeni ahol a kameranézet mindig a kocsi mögött van, hogy lássam kb hogy kéne, mivel az 1 milliot sem tudom elérni...
    köszi
  • Szabi1991
  • Ombika
    Hmm,tehat akkor vezerlopultbol keressem ezt?
  • BiG G
    az a mustang mach II mindent visz
  • BiG G
    Összedobtam egy kis hangulatvideót, fogyasszátok egészséggel :) Egyébként ez a legutóbb posztolt 35 millás replay-e :)

• sikura
    Úgy látom lemaadtam vmiről
  • Szabi1991
    whháááá ezek a hegyi drift versenyek, forgalomban nagyon durvák, 1 játékban D1GP, és Initial D. is (+még 20 fajta versenymód)

• Szabi1991
    amúgy a linken, ha "lement" a videó, utána van még új 7 videó :))
  • broman191
  • Szabi1991
    huh, van pár "új" autó ebben a videóban..
  • Szabi1991

• bertino
    én megmondtam ^^
  • Szabi1991
    hmmm :O

ez a magyar srác vmi grafikus lehet ahogy elnézem :O
  • Alexease
    Ez a Device Settings vagy Logitech Control Panel, a Profiller az mas...
  • JuanG
    sztem a logitech profiler azt a programot jelenti amivel minden játékhoz be tudod lőni külön a kormányt...amit te linkeltél képet az a kormány globális beállítása alapból, de ez persze bejön a profiler-ből is logikusan ugye :)
  • broman191
    Sajnos...de ha találok egyet is ahová csatlakozhatnék akkor jön a kick kérés, mert alig van magyar...vagy normális. -.-'
  • ChuckyHUN
    A profiller az a kis W betűás izé...
    Menj a vezérlőpultm játékvezérlők G25 tulajdonságok és evileg ott
  • tobias88
    jah, meg sokszor belaggol, ha gyenge csinálja a szervert
  • priluki
    jo ez az online verseny ha nem lenne enyi köcsög aki direkt roncsderbizik a pályán,alig találok servert ahol nem ez megy...
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem a profiler csak egy ablaka. De nincs G25öm nemtom hol lehet állítani:D
  • Ombika
    MArpedig ez a bal also sarokban levo logitech profiler ,akarhogy is hamozzuk! :D