7156
-
#949 Supported Controllers
GRID™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
Microsoft X360 controller
Logitech G25
Logitech MOMO
Logitech Driving Force Pro
GRID™ provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
If you are setting up a wheel manually it is recommended that the pedals are on separate, rather than combined axis.
-
#948 Biztos, hogy maxon fut???
mert felbontást és Hz-et kivéve ez a max
mert velem együtt már többen elsiklottak 1-2 beállítás mellett.
Meg az élsimításnál kissebb vga-knál nem adja be a 16QXCSAA-t az élsimításnál.
Vagyis a full kifejezés megtévesztő lehet ha nem ellenőrzöd le. -
#947 nem bug hanem csak egy demo és a leírásban (readme) benne van hogy a játék milyen gamepadokat illetve whell-eket kezel, ezekkel garantáljáka működést a többivel meg elvileg müködik, vagy nem. -
benkoszabi #946 sajnálatos módon nem tudtam kalibrálni benne a game-padom. beállitani be tudtam....de elfelejtette a mentéseket. mit tegyek? XPADDER? amugy ez mitől van? ez egy bug? mert akkor remélem a végleges verzióban kijavitják. -
#945 A sylvia-t nem lehetne betenni a muscle versenybe? kipróbálnám! :D -
#944 ISTEN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 MILLIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt idáig miért nem tudta elárulni senki?
Azta mindenit. -
#943 cmasters forumrol copy&pastelem :) -
#942 Igen ez VGA függő.
Nekem így megy 60fps-t.
Ami nálam Vsync miatt a max. -
#941 anyósnál athlonxp van, cod4 bikjei jolmentek, pedig szvsz az elég jo minőségű volt (nemtom hd-e)
---
gtr zip-et leszeded, a régi gtr könyvtárat átnevezed gtr.bak-ra és a letöltött zip-ból kicsomagolod a gtr könyvtárat a \cars -ba -
#940 Nemhiszem el hogy ezt az imageshackos lószart nem vagytok képesek elfelejteni! -
Charger link:
http://rapidshare.com/files/114297507/charger.zip
hova kell tenni?
...\Program Files\Codemasters\GRID Demo\cars\
megfelelő fájlok felülirásával -
#938 És mit akarsz ezzel a gtr fájl-al? -
#937 Oké, ezt hol tudom megtenni? -
#936 kinek a hozzáértése mihez? egy amd barton 2500+ proci kevés a mai gamevideókhoz... -
#935 nem a proci volt kevés, hanem a hozzáértés :D
---
letoltes
...\Program Files\Codemasters\GRID Demo\cars\ <- ide kell bemásolni, de előtte érdemes backupolni a régi állapotot -
#934 Állíts szerintem az irányításon, hogy pöccintésre is érzékeny legyen az autó. -
#933 értem -
#932 Sikerült feltennem a videót ide, várni kell pár másodpercet még le tudod tölteni majd meg kell adni a képen látható kódot...
Már idegbeteg vagyok és ennél jobban nem megy.
Várom az ÉPÍTŐ JELLEGŰ tanácsokat.
drif balfaszkodásom -
#931 na csak érjek vissza pestre, megmutatom hogy kell driftelni
ha nem nidforszpid, akkor nagy baj nem lehet de eddig csak bill-el probáltam ami siralmas. este kormányrol meglátjuk kinek lesz igaza, aki fikázza vagy aki nem XDDD LFS után szabadon, annál nem lehet nehezebb :)) -
#930 De nem a videó fagy!!!!!444
Utána amikor jönne be a menü!Mivel az is grafikus szal ahogy a beállításoknál bevanállítva úgyjelenik meg!ezek szerint nem bírja a 16XQCSAA-t! -
#929 Ott is eldobta a combo-t de ott könnyebb volt megtartani mint itt. Már mindent emgpróbáltam és nem sikerül. Ha lenne 10es kombóm akkor nekem is lenne 7-8 millió pont, de igy combo nélkül örülök ha megvan az 500ezer. -
#928 Várj, ez nem olyan egyszerű, a régi amd gépemen a bink typusú videók igenis fagytak és nem segített a vga csere, a proci volt a kevés... -
#927 Nfs drift amúgy azért volt könnyebb mert ott még a kis csuszásokat is hozzáadta a pontjaidhoz és nemvesztek el.
Itt sokkal nehezebb.
Célom elérni az 500ezret! -
#926 Lol egy szaros videótol csaknem fagy ki!
kódmester vidi lemegy fekete kép, entert kéne nyomni meg is nyomom hallom a zenét de csak fekete a kép!és egy idő múlva kilép magától! -
#925 Értem. Akkor viszont ha a vidóknál is szar szerintem inkább proci kevés mint a vga, vagy azokat a videókat is a vga számolná? Passz! -
#924 Én beállítok mindent maxra 16XQCSAA és újraindítja a játékot hogy a beállítások érvégybe léphessenek és a codemasters vidinél kifagy!Vagy ha be is jön krvára akad! -
#923 nekem is fullon megy a game, átlag 30fps, egyszer sem akad be -
#922 Jó de nézd a VGA-dAzért van különbség! -
#921 Én is úgy használom. -
#920 16xqcsaa??Mert nekem nem naon megy úgy! -
#919 Ha végre fel tudnám rakni a filmemet valahova, mert az extra.hu-ra sem sikerült, akkor valaki megnézhetné már és segithetne de nem sikerül felrakni. -
#918 Ezaz amit képtelenség megcsinálni, nemlehet megtartani a combo-t, nekem mindig elveszik hiába rángatom azt a kib*szott kocsit. -
#917 Nemtudom mennyire fog segiteni, de ha kéziféket sikerül ugy rángatnod, hogy ne sokaljon be a verda, akkor szerintem jobban adja a pontokat, mint az eröcsusztatással!
Ami még esetleg fontos, hogy megtaláld a jo ívet, ugykell vinni a verdát, mint a F1-ben, kanyar elött külsö a kanyarba belsö iven mész, csak csont keresztben! :)
Szerintem baromijo a gém, ennyire még autosjáték nemkötött le, orákat csusztatom a nissant!
-
#916 Végig driftelni kell nemszabad egyenessen menni 1 métert sem.
Így végig növekszik a Combo! -
#915 40 Milliós Drift(Nem Saját) Külső Nézet -
Szabi1991 #914 végülis az amcsi D1GP-ben többször is nyert az Új Mustang :DDD
pl. itt 2005-ben :)
-
#913 Jézusom, azért ilyet még nekem sem sikerült összehoznom pedig nem kimélem a kocsit! :D -
#912 Tegyen már valaki fel egy külsőkamerás videót és magyarázza el hogy a kanyarban hol pontosan mit csinál.
Sokan azt mondják rá kell tenyerelni a kézifékre-baromság mert az autó keresztbe áll, ha megpróbálsz ellenkormányozni akkor átvágodik a másik oldalára és falhoz csapódsz
Mások azt mondják csak egy kicsit kell kézifékezni a kanyar elött, ez is baromság mert az autó nem fordule léggé keresztbe és csak füstölgő kerekekkel bekanyarodik ahelyett hogy kersztbe csúszna és kapnék érte pontot
egyszerűen fogalmam sincs hogyan lehet driftelni ezzel a szarral és még nemlesz videó meg értelmes leírás szerintem nem fog változnia helyzet mert itt nem működikaz hogy a gyakorlat teszi a emstert. -
#911 Ez azért megérhetett volna némi bónusz pontot :DD
Jól sikerült driftelés xD -
#910 Az autó nem akar kerezstben csúszni sehogysem, vagy bekanyarodik füstölgő kerekekkel, vagy keresztbefordul...stb
hiába erőlködöm egyszerün nem lehet driftelni.