7156
  • bertino
    hát nekem ugy rémlik, hogy a profiler az teljesen más, egy külön program... ezek pedig a kormány ffb beállításai, de majd ha hazaértem meglesem pontosan, ha tévedtem, akkor sry.
  • Ombika
    Akkor miert a logitech profilerbol lepek ide bele amigo?! :)
  • bertino
    ez nem a profiler...
  • Ombika
    Mondjuk nekem erdekes ,kisse mar a g25 profiler,de miert?! Nincs is nekem olyan,hogy enable ffb? 5.01.256 profiler van felrakva!!

• bertino
    "Annyi már bizonyos, hogy a játékot maximum tizenketten játszhatják majd online"

remélem TDU2nél is ilyen lesz a minimum tendencia Eden games részéről, nem pedig 8 playeresre tervezik.
  • broman191
    Majd a 90 milliót feltöltöd, ezt hagyhatod ;-)
  • ATi0021
    Nem vettem észre hogy a video 11 perc lett és YouTUbeon a max 10perc. Így most tölthetem újra fel. :(
    Végül egy hír a GameKapocsról:Race Driver GRID - információk a multiról
  • Alexease
    A RD:G forumon, sok hivatalos info, otlet talalhato a problemak orvoslasara;) Ez demo, fel lehet fogni beta-tesztnek:) Bar gozom sincs, hogy ezeket mar a veglegesbe vagy majd csak az elso patchben javitjak;)
    De van ilyen is, bar gozom sincs mi a kulonbseg: "version Demo 1.1, updated 12-05-2008" :)
  • heady
    hmmm...én csak két kisebb hibát találtam...:D sztem az meg előfordulhat, meg nem lényeg
  • Szabi1991
  • broman191
    A demó kormány támogatásban nem remekel...
  • BaziJoe
    Azt mondjátok meg ,hogy Momo racing kormányon mért nincs FFB a game alatt????A Windowsban még van de ahogy elindítom a gamét egszünik miért???Ja és Vista 64 bit van.Ja és más játék alatt jó.
  • BiG G
    Szabi, légyszi eressz rá a FAQ szövegére egy helyesírás-ellenőrzőt mert a szőr felállt a hátamon konkrétan :)
  • tugyiti
    Sziasztok !
    Más találkozott már olyannal hogy audio setupnál a hardware acceleration le van tiltva?
    hangkártyám benne a támogatottakba
  • Szabi1991
    én is 2.0.0.14-et használok, de kitettem a fejléc alá is linket ;)
  • broman191
    Na és az sem feltünő hogyha alig 10 fokos szögben tolja akkor is 90.000-ig pörög legalább :D
  • macleody
    Nálam is megy. /Firefox 2.0.0.14/
  • [HUN]FaTaL
    Nálam nem mükszik (FireFox)
  • Szabi1991
    nálam müxik :O
  • cicai
    gratta:D
    ász vagy
  • ATi0021
    Látom van már cheat is. De úgy nem sok értelme van.+nincs is rá szükségem Amúgy cheat nélkül szerintem olyan 90 millió körül van a max. Az ígért videó helyett a képen látható pontról konvertálok éppen videót. 2 kameraállásból is felvettem. Remélem estig feltudom tenni és tetszeni fog.

• [HUN]FaTaL
    Ha már linkelitek a demót a FAQban, akkor működjön is a link :)) Meg az nem inenn hanem innen:)
  • macleody
    Ráadásul legalább olyan szarul driftel mint én.
  • Dante73
    Ha ATI lenyom egy driftet, mindenki azt mondja; Húúú, hogy csináltad? de ez a kis hülye? Mindenki max röhög rajta, hogy hülye kis csíter. Na ehhez kell az ész, nem elég, hogy csítel, még fel is tölti, hogy mindenki körberöhöghesse...
    Szánalmas emberek vannak....
  • cicai
    az, de nekimegy a falnak azt semmi nem történik:O
  • tdu Toyota
    áhh köcsög cheater persze még az egyenesbe is ad 2000 lol
  • macleody
    Láttátok már ezt a videót? LOL
  • DarkSector
    Jah azért kérdeztem, mert lehet hogy ad rá neki valami bónuszt, de nekem ha 357.014 akkor az a felette lévő számok összegével egyenlő.
    Bár pont ezért kérdeztem, mert nem tudom hogy miképpen megy a pontozás...csak gondoltam nálam kijön a számolás, akkor ittis valami ilyennek kéne lenni.
  • Synit HUN
    Nekem 611-re jön ki a vége :D
  • DarkSector
    NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!
    Csak azt nem értem, ebben az uccsó képen, miért nem egyeznek a részösszegek a végeredménnyel? Bocs ha elnéztem volna, de összeadogattam őket, és nem naon akart megeggyezni...
  • JuanG
    hát valószínű hogy többet ad ha ez a kettő be van kapcsolva, bár lehet hogy csak több pénzt ad egy győzelemért...a lock to head-et csak egyszer használtam, inkább lökhárító nézetben vezetek, mert cockpitnézetet nem tudom igényeimnek megfelelően állítani...
  • Synit HUN
    Sztem aza lock to head nem kell. Részemről, amennyivel több pontot ad esetleg annyival szarabb is csinálni. Elég a pro mode.

De még mindignem tudom, hogy ad-e több pontot. És még Ati sem válaszolt erre a kérdésre, hogy neki be vannak-e ezek kapcsolva.
  • JuanG
    1-2 szépensikerült drift, nameg 1-2 köcsög tereptárgy :)))
  • Szasza20
    Jaja sztem is baromság egyenesekbe is belengetni a kocsit, csak a kombóhoz kell! A nagy kanyarokba csináljon az ember íves farolásokat az a szép...
  • Szasza20
    Én a driftelést élvezem nem a pontokat,mer az kalap xart se és csak már örülök hogy sikeül jókat driftelgetni mer az elején elég béna voltam :S "gizdásázás" LOL
  • JuanG
    én élvezem :)...bár nálam ez a 6 millió feletti dolog csak "gizdázás" mert az egyenesekben is balra-jobbra drifteltem, ami baromság, és unalmas, de kell a kombóhoz :DDD...

most inkább azon vagyok, hogy a szép hosszú íves kanyarokban minél nagyobb sebességgel és gázzal drifteljek végig, a többi nem érdekes...valamint még azt gyakorlom, hogy a kanyar előtt minél hamarabb (30-50m) kesresztbe rakjam kézifékkel a kocsit és így kezdjem meg kanyarban a driftet...
  • BiG G
    kinek migyerebe, a végeredmény ugyanaz :P
  • lac coo
    Amúgy élvezitek is a driftelést, vagy csak pontvadászat ( ne mondjam : gizdázás) van ?
  • BiG G
    a gúgölből vonja ki a zoxigénnt
  • CheAteR88 #1191
    hol tom leszeddni a demot?