7156
-
#1230 hát nekem ugy rémlik, hogy a profiler az teljesen más, egy külön program... ezek pedig a kormány ffb beállításai, de majd ha hazaértem meglesem pontosan, ha tévedtem, akkor sry. -
#1229 Akkor miert a logitech profilerbol lepek ide bele amigo?! :) -
#1228 ez nem a profiler... -
#1227 Mondjuk nekem erdekes ,kisse mar a g25 profiler,de miert?! Nincs is nekem olyan,hogy enable ffb? 5.01.256 profiler van felrakva!!
-
#1226 "Annyi már bizonyos, hogy a játékot maximum tizenketten játszhatják majd online"
remélem TDU2nél is ilyen lesz a minimum tendencia Eden games részéről, nem pedig 8 playeresre tervezik. -
#1225 Majd a 90 milliót feltöltöd, ezt hagyhatod ;-) -
ATi0021 #1224 Nem vettem észre hogy a video 11 perc lett és YouTUbeon a max 10perc. Így most tölthetem újra fel. :(
Végül egy hír a GameKapocsról:Race Driver GRID - információk a multiról -
#1223 A RD:G forumon, sok hivatalos info, otlet talalhato a problemak orvoslasara;) Ez demo, fel lehet fogni beta-tesztnek:) Bar gozom sincs, hogy ezeket mar a veglegesbe vagy majd csak az elso patchben javitjak;)
De van ilyen is, bar gozom sincs mi a kulonbseg: "version Demo 1.1, updated 12-05-2008" :) -
heady #1222 hmmm...én csak két kisebb hibát találtam...:D sztem az meg előfordulhat, meg nem lényeg -
Szabi1991 #1221 -
#1220 A demó kormány támogatásban nem remekel... -
#1219 Azt mondjátok meg ,hogy Momo racing kormányon mért nincs FFB a game alatt????A Windowsban még van de ahogy elindítom a gamét egszünik miért???Ja és Vista 64 bit van.Ja és más játék alatt jó. -
#1218 Szabi, légyszi eressz rá a FAQ szövegére egy helyesírás-ellenőrzőt mert a szőr felállt a hátamon konkrétan :) -
#1217 Sziasztok !
Más találkozott már olyannal hogy audio setupnál a hardware acceleration le van tiltva?
hangkártyám benne a támogatottakba -
Szabi1991 #1216 én is 2.0.0.14-et használok, de kitettem a fejléc alá is linket ;) -
#1215 Na és az sem feltünő hogyha alig 10 fokos szögben tolja akkor is 90.000-ig pörög legalább :D -
#1214 Nálam is megy. /Firefox 2.0.0.14/ -
#1213 Nálam nem mükszik (FireFox) -
Szabi1991 #1212 nálam müxik :O -
#1211 gratta:D
ász vagy -
ATi0021 #1210 Látom van már cheat is. De úgy nem sok értelme van.+nincs is rá szükségem Amúgy cheat nélkül szerintem olyan 90 millió körül van a max. Az ígért videó helyett a képen látható pontról konvertálok éppen videót. 2 kameraállásból is felvettem. Remélem estig feltudom tenni és tetszeni fog.
-
#1209 Ha már linkelitek a demót a FAQban, akkor működjön is a link :)) Meg az nem inenn hanem innen:) -
#1208 Ráadásul legalább olyan szarul driftel mint én. -
#1207 Ha ATI lenyom egy driftet, mindenki azt mondja; Húúú, hogy csináltad? de ez a kis hülye? Mindenki max röhög rajta, hogy hülye kis csíter. Na ehhez kell az ész, nem elég, hogy csítel, még fel is tölti, hogy mindenki körberöhöghesse...
Szánalmas emberek vannak.... -
#1206 az, de nekimegy a falnak azt semmi nem történik:O -
#1205 áhh köcsög cheater persze még az egyenesbe is ad 2000 lol -
#1204 Láttátok már ezt a videót? LOL -
#1203 Jah azért kérdeztem, mert lehet hogy ad rá neki valami bónuszt, de nekem ha 357.014 akkor az a felette lévő számok összegével egyenlő.
Bár pont ezért kérdeztem, mert nem tudom hogy miképpen megy a pontozás...csak gondoltam nálam kijön a számolás, akkor ittis valami ilyennek kéne lenni. -
#1202 Nekem 611-re jön ki a vége :D -
#1201 NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!
Csak azt nem értem, ebben az uccsó képen, miért nem egyeznek a részösszegek a végeredménnyel? Bocs ha elnéztem volna, de összeadogattam őket, és nem naon akart megeggyezni... -
#1200 hát valószínű hogy többet ad ha ez a kettő be van kapcsolva, bár lehet hogy csak több pénzt ad egy győzelemért...a lock to head-et csak egyszer használtam, inkább lökhárító nézetben vezetek, mert cockpitnézetet nem tudom igényeimnek megfelelően állítani... -
#1199 Sztem aza lock to head nem kell. Részemről, amennyivel több pontot ad esetleg annyival szarabb is csinálni. Elég a pro mode.
De még mindignem tudom, hogy ad-e több pontot. És még Ati sem válaszolt erre a kérdésre, hogy neki be vannak-e ezek kapcsolva. -
#1198 1-2 szépensikerült drift, nameg 1-2 köcsög tereptárgy :))) -
#1197 Jaja sztem is baromság egyenesekbe is belengetni a kocsit, csak a kombóhoz kell! A nagy kanyarokba csináljon az ember íves farolásokat az a szép... -
#1196 Én a driftelést élvezem nem a pontokat,mer az kalap xart se és csak már örülök hogy sikeül jókat driftelgetni mer az elején elég béna voltam :S "gizdásázás" LOL -
#1195 én élvezem :)...bár nálam ez a 6 millió feletti dolog csak "gizdázás" mert az egyenesekben is balra-jobbra drifteltem, ami baromság, és unalmas, de kell a kombóhoz :DDD...
most inkább azon vagyok, hogy a szép hosszú íves kanyarokban minél nagyobb sebességgel és gázzal drifteljek végig, a többi nem érdekes...valamint még azt gyakorlom, hogy a kanyar előtt minél hamarabb (30-50m) kesresztbe rakjam kézifékkel a kocsit és így kezdjem meg kanyarban a driftet... -
#1194 kinek migyerebe, a végeredmény ugyanaz :P -
#1193 Amúgy élvezitek is a driftelést, vagy csak pontvadászat ( ne mondjam : gizdázás) van ? -
#1192 a gúgölből vonja ki a zoxigénnt -
#1191 hol tom leszeddni a demot?