7156
  • Alexease
    "full élsimítást" ?! Te valami minosegellenorzo vagy?:)

Mar annak is orulhetunk, hogy a PC-re szazadnyi eladott programmal, egyaltalan meg foglalkoznak vele:) Foleg olyan feltetelekkel, amit lent irtam;)
  • DarkSector
    Na ezért mondom, hogy csak akkor várhatjuk el a full élsimítást, ha only pc játékokat kapunk, vagy legalábbis az első pár hónapban only, és később portolják esetleg.
  • tobias88
    légyszives válaszoljon már rá valaki:

Oldalirányú billentyűzet érzéklenység beállítása az a linearitys érték???
    - Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, az mit jelent?
    - Visszajátszáskor szabadnézet szerűség van?
  • VRSDM
    hopsorry látom már megválaszolták
    csak úgy eltűnt a sok shot között a fotó :P
  • VRSDM
    A MATRICÁK! Bizony fordítva vannak feltéve! Direkt a valóságban is ...
  • Alexease
    FAQ?!
  • Alexease
    Azert nem kis feladat egy ilyet leprogramozni. Nehany 10 milla dollar, 1-200 ember;)
    Mar az Xbox/ PS3 is erosen kulonbozik, nem beszelve a PC-rol, ami teljes kaosz;) XP/Vista/32/64bit es ezek variacioi. ATI/nVidia, AMD/Intel, 1-8 mag, stb. Nem beszlve a rendszerek minosegerol, az emberekrol, hozzaertesrol, ami manapsag erosen nulla;) Sokaknak a szamitogep csak letolto manager es jatekgep;) Amikor latok 1-2 gepet, taskmanager-t, desktopot, mar az is csoda, hogy a szerencsetlen Windows mukodik, nem hogy meg alatta valami:)
  • tobias88
    hol lehet kikapcsolni?
  • DarkSector
    Félre ne érts én ps3 fan vagyok, és semmi bajom a konzolokkal, de azért nem egyről beszélünk.
    mert én nem azt mondom, hogy ez csakis a konzolok hibája.
    Persze hogy a fejlesztők keze van a dologban.
    De nézd meg azokat a játékokat, amik multiplatformok.
    Természetessen az unreal 3 motor már eleve meg van lőve.
    Vagy nézd meg a régebbi need for speed-eket (U1-2).ott nincs 16x, és mégis 50x élessebb ettől.

Szerintem ezt kis odafigyeléssel meg lehetett volna oldani.
    A ps3 is azért nem mutat többet, mert belövik a játékot X360-ra, és azt a vátozatot dobják PS3-ra és PC-re.
    Megis lehet nézni az ONLY PS3 valamint PC játékokat, hogy mennyivel különbek.

De lényegtelen örülhetünk, hogy egyeltalán van mivel játszani.
  • arty
    azt mondod tehát, h sem az nvidia, sem az ati nem képes rossz drivert késziteni, illetve a codemasters sem basz el soha egy sor kódot sem? emellett a felhasználók sem kefélik el a windowsukat, driver beallitasokat? azaz egy pc-s játék mindig problémamentes, kivéve ha létezik párhuzamosan konzolváltozat is, ezesetben ugyanis pc-re a konverziokor hibák keletkeznek...

sztem ideje lenne megbarátkoznod a gondolattal, hogy ahány pécé, annyiféle környezet és ezen a millióféle összeállitáson kellene egy programnak AZONOSAN és TÖKÉLETESEN működnie... mondj egy játékot az elmult évekből, ahol ezt sikerült elérnie a programozóknak - pláne a legelső demováltozattal ;)

az utobbi honapokban kicsit mintha elszaporodtak volna sg-n a konzolfóbiások :)))
  • DarkSector
    Igen csak ugye ezek az effectek kicsit "életszerűbbé" teszik
  • DarkSector
    háát öregem egy pc-re optimizált játéknál nem is fordulhat elő ilyen, még kissebb beállításoknál sem, nemhogy 1680x1050 és mellette 16xqcsaa-val.
    Vagy szerinted minden pc-s játék ennyire recés?
  • arty
    játék beallitasai között választhatod ki a 16xAA-t, de sztem is max 4x AA-t látni, azt hittem ez csak nálam ilyen :)

és ahogy a nagyokos megmondta, ez is a konzolok miatt van :D
  • Rohamsisak
    Szerintetek is szebb a játék ha nincs bekapcsolva amotion blur? Szerintem részletesebbnek is látszik, meg talán még színek is szebbek motion b. nélkül.
  • Denes888
    Sikerült bekapcsolnom. De erre nincs megírva a gém, és valagogy el kezd akadni a gém, egyik pillanatban 200fps- a másikban 20.
  • BiG G
    én meg élsimítás nélkül játszom, mert többet ér az átlagos 60 fps mint a recétlen élek, főleg hogy 100 mérföld/órás sebességnél nem arra figyelek :)
  • [HUN]FaTaL
    Hiába raksz rá driverből 16xAA-t, ha a játék engine nem támogatja..
  • tobias88
    pár db kérdés, légyszi válaszoljon aki tud!
    - Billel játszom, annak érzéklenységét hol lehet beállítani, mert nem nagyon találtam!
    - Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, meg Flashvalami, ezek mit jelentenek?
    - Visszajátszáskor szabad nézet szerűséget nem lehet választani, hogy pl megnézhessem hogy a kocsi mögött mi történt?
  • tobias88
    én nem láttam külöbséget a sima 4szeres és a 16QC... között
  • broman191
    Tényleg nem tökéletesek az élek fullon sem a screenek alapján amiket láttam...de lehetne ez a legnagyobb gondom. -.-
  • Szabi1991
    vagy túl közelről nézed a monitort :DDD
  • Alexease
    "és attól még itt ott látok recéket"
    Gondolom, sokan irigylik a problemadat...:)
  • DarkSector
    Mondjuk a 16QCSAA-ra van nálam rakva, és attól még itt ott látok recéket, de ez valszeg a HDR szarságok miatt lehet vagy pedig azért mert konzolokról teszik át a játékokat, és nincs ráformálva pc-re.
  • DarkSector
    Nézd meg driverben, hogy minden alkalmazásvezérelt legyen. Vagy tedd újra, és akkor beáll alaphelyzetbe.
  • Denes888
    Hy! Bocs ha már volt, de csak ma lett meg a demo. Kipróbáltam, mimden király, csak 1 baj van. Felraktam mindent fullra, az adnaced optionsben is, 1680x1050-ben megy, és tök szép minden, amíg el nem indul a verseny. Amint betölt a verseny nincs élsimítás. Próbáltam már 16xq...-al, level 8- al, 4xmsaa-val, de mind1-ikkel ugyan olyan. MIt lehet csinálni, hogy mjó legyen? A konfigom lent van.
  • JuanG
    gondolom a nagyon-nagyon hosszú driftre :))
  • DarkSector
    Na most teszem fel azt a hülye kérdést, ami már régóta foglalkoztat, hogy mire adja a gép a Legend-et?????????????
  • JuanG
    eddigi best:

• ajem kisa
    A fenti videon az elöado LEFTFIELD
    A nota cime padig PHAT PLANET
    Az album meg: Rythm And Stealth
  • fery02
    Nem tudja valaki, hogy a játék menüjében szóló zenének (ha egyáltalán van) mi a címe?
  • DarkSector
    Igen mondták nekem csak éppen nálam egyik sem viszi.
    Megnyitás merevlemezről nem megy.
    Amikor meg behúzom a fájlokat, akkor csak egyenként lejátsza a fájlokat.
    Most kaptam egy tippet, hogy ehhez a powerdvd kell, viszont az Ultra válozat.
    Amiből a 8-as még nem elérhető, de a 7-es (Cyberlink PowerDVD ULTRA)el teszek azért 1 próbát.

Jah és az miért van, hogy belinkeltétek ide a demo-ból a videókat, és nem tudom megnézni, mert a szükséges plugin nem lehet a mozillára feltelepíteni.
  • xotyi
    Végre sikerült a drift és a BMW-s verseny is^^ (annyi kudarcba fulladt drift próbálkozás után, végre sikerült egy 1Millás drift:))
  • arty
    powerdvd7/8
  • broman191
    Ja, a másik meg mintha egy Hemi Cuda lenne. :)
  • DarkSector
    Értem.
    THX

OFF
    a másik kérdésem és úgy általánosságban mindenkitől várok tippeket, ami nem tartozik pontossan ide, de nem találtam topic-ot ezzel kapcsolatban az az hogy egy Bluray lemez tartalmát melyik szoftverrel tudom lejátszani, hogy a menü is működjön, mert nem tudok így hangsávot váltani???
    ON
  • BiG G
    második képen jóllátom azt a musztángot? ^^
  • broman191
    Rendben. :-)
  • Dante73
    Olyankor megy le tálcára egy progi, ha valami, ami a jelenleginél fontossabb, elindul. Vagy, ha a driver valamiért nem tudja a felbontást lekezelni, eldönteni. (Nálam TDU csinálta 1x-2x, mert az 1024x768 ban indul, és onnan vált át 1280-ba, amin használom, és bebugzott) Nézz körül, nem álitottad-e ablakos futásra, (akkor ott indul, ahol bezártad, ill ahogy emléxik, hogy bezártad) stb.
    Több 5letem nincsen, sajnos.
  • DarkSector
    Nem nincs hiba.se felkiáltójel.
  • kemszi2
    azért dúrva lennemha ilyet engednének meg maguknak sztem:)