7156
-
#1312 "full élsimítást" ?! Te valami minosegellenorzo vagy?:)
Mar annak is orulhetunk, hogy a PC-re szazadnyi eladott programmal, egyaltalan meg foglalkoznak vele:) Foleg olyan feltetelekkel, amit lent irtam;) -
#1311 Na ezért mondom, hogy csak akkor várhatjuk el a full élsimítást, ha only pc játékokat kapunk, vagy legalábbis az első pár hónapban only, és később portolják esetleg. -
#1310 légyszives válaszoljon már rá valaki:
Oldalirányú billentyűzet érzéklenység beállítása az a linearitys érték???
- Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, az mit jelent?
- Visszajátszáskor szabadnézet szerűség van? -
#1309 hopsorry látom már megválaszolták
csak úgy eltűnt a sok shot között a fotó :P -
#1308 A MATRICÁK! Bizony fordítva vannak feltéve! Direkt a valóságban is ... -
#1307 FAQ?! -
#1306 Azert nem kis feladat egy ilyet leprogramozni. Nehany 10 milla dollar, 1-200 ember;)
Mar az Xbox/ PS3 is erosen kulonbozik, nem beszelve a PC-rol, ami teljes kaosz;) XP/Vista/32/64bit es ezek variacioi. ATI/nVidia, AMD/Intel, 1-8 mag, stb. Nem beszlve a rendszerek minosegerol, az emberekrol, hozzaertesrol, ami manapsag erosen nulla;) Sokaknak a szamitogep csak letolto manager es jatekgep;) Amikor latok 1-2 gepet, taskmanager-t, desktopot, mar az is csoda, hogy a szerencsetlen Windows mukodik, nem hogy meg alatta valami:) -
#1305 hol lehet kikapcsolni? -
#1304 Félre ne érts én ps3 fan vagyok, és semmi bajom a konzolokkal, de azért nem egyről beszélünk.
mert én nem azt mondom, hogy ez csakis a konzolok hibája.
Persze hogy a fejlesztők keze van a dologban.
De nézd meg azokat a játékokat, amik multiplatformok.
Természetessen az unreal 3 motor már eleve meg van lőve.
Vagy nézd meg a régebbi need for speed-eket (U1-2).ott nincs 16x, és mégis 50x élessebb ettől.
Szerintem ezt kis odafigyeléssel meg lehetett volna oldani.
A ps3 is azért nem mutat többet, mert belövik a játékot X360-ra, és azt a vátozatot dobják PS3-ra és PC-re.
Megis lehet nézni az ONLY PS3 valamint PC játékokat, hogy mennyivel különbek.
De lényegtelen örülhetünk, hogy egyeltalán van mivel játszani. -
#1303 azt mondod tehát, h sem az nvidia, sem az ati nem képes rossz drivert késziteni, illetve a codemasters sem basz el soha egy sor kódot sem? emellett a felhasználók sem kefélik el a windowsukat, driver beallitasokat? azaz egy pc-s játék mindig problémamentes, kivéve ha létezik párhuzamosan konzolváltozat is, ezesetben ugyanis pc-re a konverziokor hibák keletkeznek...
sztem ideje lenne megbarátkoznod a gondolattal, hogy ahány pécé, annyiféle környezet és ezen a millióféle összeállitáson kellene egy programnak AZONOSAN és TÖKÉLETESEN működnie... mondj egy játékot az elmult évekből, ahol ezt sikerült elérnie a programozóknak - pláne a legelső demováltozattal ;)
az utobbi honapokban kicsit mintha elszaporodtak volna sg-n a konzolfóbiások :))) -
#1302 Igen csak ugye ezek az effectek kicsit "életszerűbbé" teszik -
#1301 háát öregem egy pc-re optimizált játéknál nem is fordulhat elő ilyen, még kissebb beállításoknál sem, nemhogy 1680x1050 és mellette 16xqcsaa-val.
Vagy szerinted minden pc-s játék ennyire recés? -
#1300 játék beallitasai között választhatod ki a 16xAA-t, de sztem is max 4x AA-t látni, azt hittem ez csak nálam ilyen :)
és ahogy a nagyokos megmondta, ez is a konzolok miatt van :D -
#1299 Szerintetek is szebb a játék ha nincs bekapcsolva amotion blur? Szerintem részletesebbnek is látszik, meg talán még színek is szebbek motion b. nélkül. -
#1298 Sikerült bekapcsolnom. De erre nincs megírva a gém, és valagogy el kezd akadni a gém, egyik pillanatban 200fps- a másikban 20. -
#1297 én meg élsimítás nélkül játszom, mert többet ér az átlagos 60 fps mint a recétlen élek, főleg hogy 100 mérföld/órás sebességnél nem arra figyelek :) -
#1296 Hiába raksz rá driverből 16xAA-t, ha a játék engine nem támogatja.. -
#1295 pár db kérdés, légyszi válaszoljon aki tud!
- Billel játszom, annak érzéklenységét hol lehet beállítani, mert nem nagyon találtam!
- Amikor feljebb veszem a fokozatot, van R ami változik, meg Flashvalami, ezek mit jelentenek?
- Visszajátszáskor szabad nézet szerűséget nem lehet választani, hogy pl megnézhessem hogy a kocsi mögött mi történt? -
#1294 én nem láttam külöbséget a sima 4szeres és a 16QC... között -
#1293 Tényleg nem tökéletesek az élek fullon sem a screenek alapján amiket láttam...de lehetne ez a legnagyobb gondom. -.- -
Szabi1991 #1292 vagy túl közelről nézed a monitort :DDD -
#1291 "és attól még itt ott látok recéket"
Gondolom, sokan irigylik a problemadat...:) -
#1290 Mondjuk a 16QCSAA-ra van nálam rakva, és attól még itt ott látok recéket, de ez valszeg a HDR szarságok miatt lehet vagy pedig azért mert konzolokról teszik át a játékokat, és nincs ráformálva pc-re. -
#1289 Nézd meg driverben, hogy minden alkalmazásvezérelt legyen. Vagy tedd újra, és akkor beáll alaphelyzetbe. -
#1288 Hy! Bocs ha már volt, de csak ma lett meg a demo. Kipróbáltam, mimden király, csak 1 baj van. Felraktam mindent fullra, az adnaced optionsben is, 1680x1050-ben megy, és tök szép minden, amíg el nem indul a verseny. Amint betölt a verseny nincs élsimítás. Próbáltam már 16xq...-al, level 8- al, 4xmsaa-val, de mind1-ikkel ugyan olyan. MIt lehet csinálni, hogy mjó legyen? A konfigom lent van. -
#1287 gondolom a nagyon-nagyon hosszú driftre :)) -
#1286 Na most teszem fel azt a hülye kérdést, ami már régóta foglalkoztat, hogy mire adja a gép a Legend-et????????????? -
#1285 eddigi best:
-
#1284 A fenti videon az elöado LEFTFIELD
A nota cime padig PHAT PLANET
Az album meg: Rythm And Stealth -
#1283 Nem tudja valaki, hogy a játék menüjében szóló zenének (ha egyáltalán van) mi a címe? -
#1282 Igen mondták nekem csak éppen nálam egyik sem viszi.
Megnyitás merevlemezről nem megy.
Amikor meg behúzom a fájlokat, akkor csak egyenként lejátsza a fájlokat.
Most kaptam egy tippet, hogy ehhez a powerdvd kell, viszont az Ultra válozat.
Amiből a 8-as még nem elérhető, de a 7-es (Cyberlink PowerDVD ULTRA)el teszek azért 1 próbát.
Jah és az miért van, hogy belinkeltétek ide a demo-ból a videókat, és nem tudom megnézni, mert a szükséges plugin nem lehet a mozillára feltelepíteni. -
#1281 Végre sikerült a drift és a BMW-s verseny is^^ (annyi kudarcba fulladt drift próbálkozás után, végre sikerült egy 1Millás drift:)) -
#1280 powerdvd7/8 -
#1279 Ja, a másik meg mintha egy Hemi Cuda lenne. :) -
#1278 Értem.
THX
OFF
a másik kérdésem és úgy általánosságban mindenkitől várok tippeket, ami nem tartozik pontossan ide, de nem találtam topic-ot ezzel kapcsolatban az az hogy egy Bluray lemez tartalmát melyik szoftverrel tudom lejátszani, hogy a menü is működjön, mert nem tudok így hangsávot váltani???
ON -
#1277 második képen jóllátom azt a musztángot? ^^ -
#1276 Rendben. :-) -
#1275 Olyankor megy le tálcára egy progi, ha valami, ami a jelenleginél fontossabb, elindul. Vagy, ha a driver valamiért nem tudja a felbontást lekezelni, eldönteni. (Nálam TDU csinálta 1x-2x, mert az 1024x768 ban indul, és onnan vált át 1280-ba, amin használom, és bebugzott) Nézz körül, nem álitottad-e ablakos futásra, (akkor ott indul, ahol bezártad, ill ahogy emléxik, hogy bezártad) stb.
Több 5letem nincsen, sajnos. -
#1274 Nem nincs hiba.se felkiáltójel.
-
#1273 azért dúrva lennemha ilyet engednének meg maguknak sztem:)