7156
  • JuanG
    ez végülis a project torque, nem?
  • DarkSector
    Nem tudom, de asszonták minden ingyenes, csak akkor kell fizetni, ha nem akarsz napokat játszani a fejllesztgetésekért, meg az autokért, akkor vehetsz újjakat 1-2 dollárért.
    Szerintem ez tök korrekt.
    Minden játékot így kéne megoldani.
    Jah és ez tudtommal egy magyar fejlesztés!!!
  • macleody
    Hát ez lehet hogy a teljes játék? Azt írja 1GB hely kell neki
  • DarkSector
    THX
    Feltelepítés meg a menü is érdekes lesz majd.
  • macleody
    Itt ni.
    Kattints a villogó fehér-sárga izére
    Itt legalábbis van valami ami 630MB.
  • DarkSector
    Aki tud közületek japánul, az segítsen, hogy hol lehet letölteni?
    LevelR demo?!
  • DarkSector
    Ez is érdekes.
    Csak akkor kell értek fizetni, ha akarsz!!!
    :P

Nemtuommi...
  • DarkSector
    Jah mondjuk ez így a videóból nem látszik, úgyhogy azért nem tudok erről mit mondani, de ígérem, hogy ha az árkádban járok, akkor megnézem.
  • arty
    sztem zavaró, amikor oldalmozgásnál kettétörik a kép
    az is zavaro, ha leesik a frameráta

de abban igazad van, h a szépséget nem befolyásolja. ugyanakkor azt is mutatja, h a hardver nem birja az iramot és valahol, valamivel sporolni kellett
  • DarkSector
    framerate hogy kapcsolódik a grafhoz.
    Én értem mire gondolsz, de az nem hinném hogy befolyásolja a kinézetét a játéknak.
    Vagy te másra gondoltál?
  • arty
    "fórum / Játékosok fóruma" - pc-s topik? ;)

darkcsector: alacsonyabb frémráta és vsync mond valamit? (grid ps3 verzió jellemzői)
  • DarkSector
    Jah de gird van konzolra, és a hirben amit olvastam gondolom arra céloztak, hogy az adott gépen melyik játékkal vetekedhet majd.
    De abban igazad van, hogy pc-n még király lehet.
  • Szabi1991
    kezdjük ott hogy ez PC-s topik, PGR, meg GT nincs PC-re...
  • DarkSector
    Jah én is azon nevettem, mikor reklámozták, hogy a GT és PGR mellett szállhat majd versenybe, és mondanom sem kell, hogy a GT messze többet ér, úgyhogy ahhoz kicsit több idő és odafigyelés kellett volna, hogy hasonló cuccot alkossanak, a PGR meg nem nyomtam vele, de amiket tudok eddig róla, az alapján közelebb áll a GT-hez, mint ehhez a takony-hoz..
    Úgyhogy kellemes játék ez a gird, de ez semmit nem fog leváltani vagy kiütni, egyszerűen csak egy jó játék.
    A NFS meg ugyanúgy el lesz, mert eleve más stílusban indul világhódító útjára.
    Remélem ezzel egyetértetek ti is....
  • DarkSector
    Szerintem még ps3-on szebb is joval mert a haverom az valszeg nem egy professzor, úgyhogy annyira nem vágja, de ezt a rossz minőségű videót nézve már jobbnak tűnik. Mint nálam.
    Race Driver Gird PS3 gameplay
  • tarti19
    totlam pc-n is maxon meg ps3-onis nem dobtam el az agyam:( GT5 proluge csúnyán odaveri ezt a stuffot. igaz hogy itt baszott jó törések vannak:D
  • DarkSector
    háát egyik haverom nyomta arcad-ba ps3-on és aszonta hogy frankón olyan mint pc-re, úgyhogy nem lehet túl gyenge a vga benne.
  • DJ Skyline
    nálam sem megy, de nálam kiírja hogy "szar a VGA-d, nem tudja az SM3.0-át, vegyé' újat"
  • Mikiller
    Helló!
    Volt valakinél olyan, hogy el sem indul a Demo?
    Nálam nem megy amikor indítom csak megpörgeti az egeret 2-3 mp-ig és annyi.
    gépem: P4 D950,asus p5ld2 alaplap, audigy1 hang, ati hd3850 vga
  • arty
    de itt nem megy a 16xAA! 4xAA van akkor is, ha te 8/16x-et allitasz be a játék menüjében, vszeg ez egy bug, amit TALÁN javitanak majd

x360on is 4xAA van, de ott ugye nem lehet állitgatni
    ps3-on nemtom milyen AA van, mivel az gyengépp vga-val rendelkezik, meg nem is láttam a gridet azon
  • BiG G
    8k? az egészen baráti, én legalább 10-12-re számítottam. ezt tutibiztos megveszem, pedig a legutolsó eredeti autós játékom az nfs3 volt :D
  • DJ Skyline
    ilyenkor kéne a VIP :| mondjuk becsült az ár, meg a megjelenés is Júliusra van kiírva miközben Júni eleje. meglátjuk
  • DJ Skyline
    maradjunk annyiban hogy 8000
  • Synit HUN
    6-7K? Legutóbb kifizettem 4K-t a TDU megapackért. Muhaha!
    Ha ez 6-7K akkor instant get!
  • Szabi1991
    ne offoljuk má' !

6-7 ezer Forint lesz az ára, akit igazán érdekel, úgyis megveszi annyiért, akit nem, az meg találja ki hogy hogyan indíthatja el :D
  • SimaSuna #1327
  • bertino
    simasuna alkotta, köszi.
  • BiG G
    jó a logód ;)
  • bertino
    na, hát arról is beszélek, ami az utolsó sorod

innentől térjünk vissza a gridhez -.-
  • DarkSector
    Lehet hogy több fizetős játék van x-re csak itt az a kérdés, hogy azokra hány ember fizet..... ez a nem mindegy.
    Csak egy példa 200ezren nyomnak x-en 100 játékkal összesen, vagy pc-n 900ezren 40játékkal...amik fizetőssek.
    Most csak mondtam valamit.

Bár engem nem nagyon érint, meg szerintem tiszta hülyeség ilyenekért külön fizetni.
  • bertino
    nagyszerű

tájékoztass léccives, hogy a másik hatmillio játék PCn (már ami eddig volt, ami jelenleg van és ami a jövőben lesz...) a fizetősek mellett mikor lesz szintén fizetős... ?

de azért látom sikerült az elvet megértened mert én arra céloztam, hogyha X360 multit akarsz, az ott kezdődik, hogy perkálás.
  • DarkSector
    Háát azért ebben nem vagyok guru, de szerintem a pc-s fizetős multik sem állnak rosszul.
    Vagy rosszul tudom?
    Sőtt állítólag az Age of Conan is beszáll a ringbe.
  • bertino
    X360nál azért jobban jön be a péz, mert a sok ész még fizet is azért, hogy online játszhasson... :D
  • Dante73
    Jaja, vagy ez az ok, vagy az M$, Sony által fizetett igen komoly összegek. (Bár akkor a nyereség hol marad, nemtudom, mert a gépeket veszteséggel árulják... )
    De ez egy másik történet...
  • bertino
    nekem megéri megvenni.

ennyi... :D

programozáshoz: igazad van, de csak részben.

dzsíforsz és Ati/amd már elég régóta van... talán akkor annyi, hogy nem voltak olyanok, hogy becsatlakozol egy szerverre, aztán ott fél európával autókázhatsz 8as csoportokban (TDU), meg nem voltak olyan szintű game-k mint ezek, grafikáról nem is beszélve.

de manapság már masszív dx9 van, amit sztem már kennek vágnak, hogy mit kell és hogyan.

van 2 fő VGA/CPU vonal.

talán a többi összetevőben lehetnek még problémák, de annyira vészes csak nem lehet, ha valaki jó programozó, szerintem kellő idővel megbirkózik a feladattal.
  • DarkSector
    Persze mert x360.ra nincs warez gondolom.
  • Dante73
    Azért a századannyiba ne lovald bele magad....
    Most láttam valamelyik nap, az összeladásokat tekintve összegszerüleg ugyanott állunk pillanatnyilag. Ha az árkülönbséget tekintjük, messze a pc van elöl. Az természetesen más kérdés, hogy a pc erőteljes le, míg a konzol erőteljes fel-száló ágban van.
    Csak a tények kedvéért jegyeztem meg. Vita kicsukva részemről!
    (Tisztában vagyok a lobbypénzekkel, viszonylagos egyszerüségével a programozásnak, egyebekkel. Csak az eladásokat vette figyelembe a cikk, amit olvastam.)
  • DarkSector
    Valamit nem értesz a full élsimítás kifejezésen?
    Ha így jobban érthető, legyen elég annyi, hogy ami a gird-ben van 16xcsaa, de az egy normális játéknál már a 2 vagy 4x-es élsimítással elérhető 1024-ben is.
    Na ennyi.
  • Alexease
    De azert az elozo "tizenhuszon évben" kicsit egyszerubb volt a helyzet;) Volt 1 Op. rendszer, 1 fajta proci (jo volt Texas, Cyrix is, de megis ugyanazok voltak:D), es vagy nem volt 3D gyorsitas, vagy volt a Voodoo;)

Raadasul, kivancsi lenne, mennyire eri meg egyaltalan egy ilyen jatekot kiadni PC-re? Persze nagy ceg, nagy jatek ne, szinte kotelezo, de csak ezek miatt csinaljak, vagy penzben is megeri?!

Nincs semmi olyan benne, amin PC-n elony lenne (nincs komoly online tamogatas, nincs MOD-olasi lehetoseg, stb.). Raadasul, ugy is jon a sok Verpistike es Varezhorcsog, akiknek minden ingyen kell de azert legyen jo;)
  • bertino
    nem káosz az.

ha az előző tizenhuszon évben tudtak rá programozni, akkor most se akadály, csak több időt kellene fordítani a rá való fejlesztéssel és nem lenne semmi gond...

szerk: ték -.-