7156
-
#1190 Online lehet... -
#1189 Nem lehet valahogy a körök számát növelni a demo-ban? Szivesen mennéka musstanggal vagy 10 kört. -
#1188 Na kezd alakulni! Mondjuk még messze a 63 millió :)
-
#1187 eddigi legjobbam: kormány (g25), minden assist off, manual váltó, pro mode, lock to head :))
-
#1186 Na majd 1x azt is meglesem. De most gyorsan leszedtem a DD2-őt. :D -
#1185 arra ott a flatout 1-2 :) -
#1184 Régebben nekem is a Destruction Derby volt a kedvenc játékom :DD. Jó lenne ebbe is vmi ilyesmi mód. :D -
Szabi1991 #1183 a szüneteket hagy ki..
[flash ] http://www.youtube.com/v/jzki_4vLU3U [ /flash] -
#1182 Valaki mondja már meg,hogy kell beillesszetni ezt a...:@
Itt van:) -
ATi0021 #1180 Több volt mint X50. -
#1179 nekem 4millio a max :) és már arra is büszke vagok xD de te hogy a picsába csinálsz 63millát? hány szorosát adja? X50? -
#1178 Szorzóhajhászat az egész csak ennyi a gond...amúgy szórakoztató. :) -
#1177 Köszi! Végleg elment a kedvem a drifttől... -
Cat 02 #1176 Rakd át DivX-be. -
#1175 Hallod?! Örülök ha a 3.800 000 megvan nemhogy a 63.800.000 -
Lack #1174 Nekem nagyon tetszik a demo, szerintem a teljes is jó lesz.
A drift nagyon nehéz, de billentyűzettel egyszer sikerült megverni a gépet.
-
#1173 Csak a legujabb Creative cuccoknal mukodik a gyorsitas. A Codies mindig tolta maga elott a Balstereket;) -
daneszbaby #1172 Hogy a faszba én még 500.000-ret sem tudok menni bászki.
Hallod.
=)) -
#1171 -
#1170 Ebben a játékban esküszöm, a visszajátszás izgalmasabb mint maga a játék -
ATi0021 #1169 OK Tudom már kicsit sok lesz a képből, de megvan a 60 fölötti érték is. A replyt felvettem 2 nézetből is. Összevágom a videókat(remélem sikerül) és felteszem YouTubera.Ezt persze már csak holnap, mert 12kb/s-es feltöltéssel egy 100-150MB os videó hát nem menne fel gyorsan. És itt a kép is:
-
#1168 Mit tegyek akkor ha totálkáros az autó és nem jön elő az ablak hogy totálkáros lett?...soha nem jött elő eddig, lehetett alt+f4-ezni...nyomtam össze vissza mindent de semmi... -
#1167 mert ez még demo. -
benkoszabi #1166 nagy érvágás, hogy nem tudok kontrollert használni:S - ez azért elég negativum.....érdekes módon a dirt-ben meg megy...akkor itt miért nem tudták megoldani... -
#1165 lehet h kevesebb boxon a blur (gyengébb hw ugye...), nekem nem tünt fel - remélem a dirthez hasonloan lesz ehez is sokféle tweaker, jolenne ha már a demora elkészülnének és a véglegest akkor tuti pcn tolnám, nehezitve/szépitve :) -
#1164 Na ja Valaki online-t valamikor? Haverra várok már egy ideje de nincs sehol... -
#1163 te hol voltál idáig? ha nem tetszik ne játsz vele! -
#1162 nem próbáltam a többit, de a külcsínen kívül szvsz túl sok nem lehet. amúgyis a mustang gtr teh most awesome :D -
#1161 Sok különbség van a mustang és a többi muscle között? :) -
#1160 akkor helyesbítek:
a bömöst, a silvia-t és a mustang-ot, illetve a versenyeket lehet cserélgetni a faq-ban található programmal. ahhoz pedig hogy az ellenfelek kocsijait is kipróbáld, vagy kézileg átnevezgetsz, vagy a codemasters fórumából letöltöd azokat amiket már átalakítottak.
remélem így már minden igényt kielégítő választ tudtam adni ;) -
#1159 na ez engem is érdekel... remélem teljesbe már nem ilyen lesz.
nem mintha a hangokkal bajom lenne, de mégis másabb az, ha be van lőve, meg érzem, hogy azt hallom, amiért a lóvét kiadtam. -
#1158 A hang beállításoknál a hardware-s gyorsítást miért nem lehet bekapcsolni nem tudjátok? Egy Audigy 2- hangkártyám van, de ha jól emléxem régebben a Colin 3-nál vagy 4-nél de lehet mindkettőnél le kellett tölteni valami file-t aminek a telepítése után már be lehetett kapcsolni a hardware-s gyorsítást. -
#1157 megin beokoskodol :) Ő azt mondta hogy azokat az autókat amikkel az ellen megy :] és erre nem gyó a program.
sokat akar a szarka ... :] -
#1156 Futtatás
"dxdiag"
hang
csikot alapgyorsításra húzd le, de ne tökig -
#1155 Sziasztok!
Nálam nincs hang ill.néha beugrik!Mit csináljak vele?
Gondolom Dx beállitásban ki kell kapcsolnom a hardveres támogatást,csak nem tom h kell behozni azt a DX menüt vagy mit! -
#1154 8800GTből csak 512est vegyél, a 256osok mind hulladék, de ez már erősen offtopic, van "Milyen videókártya?" topic a hardver részlegen. -
#1153 Ezt itt intézd plz ;-) -
Neoncsoves #1152 ja... most léptem ki egy noob lengyel folyton kilökött.. irtam neki angolul h menj anyádba te láma :) megunták mások is és kidobták a lengyelt. -
#1151 Prociba egy 1.8-as is megteszi. -
balika16 #1150 Értem..köszi!!!!Amugy a máska sokat számít??Ja és 2 magos procira vmi ötlet??