7156
  • broman191
    Online lehet...
  • kovecses
    Nem lehet valahogy a körök számát növelni a demo-ban? Szivesen mennéka musstanggal vagy 10 kört.
  • Szasza20
    Na kezd alakulni! Mondjuk még messze a 63 millió :)

• JuanG
    eddigi legjobbam: kormány (g25), minden assist off, manual váltó, pro mode, lock to head :))

• BaliBoy
    Na majd 1x azt is meglesem. De most gyorsan leszedtem a DD2-őt. :D
  • arty
    arra ott a flatout 1-2 :)
  • BaliBoy
    Régebben nekem is a Destruction Derby volt a kedvenc játékom :DD. Jó lenne ebbe is vmi ilyesmi mód. :D
  • Szabi1991
    a szüneteket hagy ki..

[flash ] http://www.youtube.com/v/jzki_4vLU3U [ /flash]
  • Máté94
    Valaki mondja már meg,hogy kell beillesszetni ezt a...:@
    Itt van:)
  • ATi0021
    Több volt mint X50.
  • tdu Toyota
    nekem 4millio a max :) és már arra is büszke vagok xD de te hogy a picsába csinálsz 63millát? hány szorosát adja? X50?
  • broman191
    Szorzóhajhászat az egész csak ennyi a gond...amúgy szórakoztató. :)
  • Synit HUN
    Köszi! Végleg elment a kedvem a drifttől...
  • Cat 02 #1176
    Rakd át DivX-be.
  • Szasza20
    Hallod?! Örülök ha a 3.800 000 megvan nemhogy a 63.800.000
  • Lack
    Nekem nagyon tetszik a demo, szerintem a teljes is jó lesz.
    A drift nagyon nehéz, de billentyűzettel egyszer sikerült megverni a gépet.

• Alexease
    Csak a legujabb Creative cuccoknal mukodik a gyorsitas. A Codies mindig tolta maga elott a Balstereket;)
  • daneszbaby
    Hogy a faszba én még 500.000-ret sem tudok menni bászki.
    Hallod.
    =))
  • arty
  • tobias88
    Ebben a játékban esküszöm, a visszajátszás izgalmasabb mint maga a játék
  • ATi0021
    OK Tudom már kicsit sok lesz a képből, de megvan a 60 fölötti érték is. A replyt felvettem 2 nézetből is. Összevágom a videókat(remélem sikerül) és felteszem YouTubera.Ezt persze már csak holnap, mert 12kb/s-es feltöltéssel egy 100-150MB os videó hát nem menne fel gyorsan. És itt a kép is:

• broman191
    Mit tegyek akkor ha totálkáros az autó és nem jön elő az ablak hogy totálkáros lett?...soha nem jött elő eddig, lehetett alt+f4-ezni...nyomtam össze vissza mindent de semmi...
  • kovecses
    mert ez még demo.
  • benkoszabi
    nagy érvágás, hogy nem tudok kontrollert használni:S - ez azért elég negativum.....érdekes módon a dirt-ben meg megy...akkor itt miért nem tudták megoldani...
  • arty
    lehet h kevesebb boxon a blur (gyengébb hw ugye...), nekem nem tünt fel - remélem a dirthez hasonloan lesz ehez is sokféle tweaker, jolenne ha már a demora elkészülnének és a véglegest akkor tuti pcn tolnám, nehezitve/szépitve :)
  • broman191
    Na ja Valaki online-t valamikor? Haverra várok már egy ideje de nincs sehol...
  • kovecses
    te hol voltál idáig? ha nem tetszik ne játsz vele!
  • BiG G
    nem próbáltam a többit, de a külcsínen kívül szvsz túl sok nem lehet. amúgyis a mustang gtr teh most awesome :D
  • broman191
    Sok különbség van a mustang és a többi muscle között? :)
  • BiG G
    akkor helyesbítek:

a bömöst, a silvia-t és a mustang-ot, illetve a versenyeket lehet cserélgetni a faq-ban található programmal. ahhoz pedig hogy az ellenfelek kocsijait is kipróbáld, vagy kézileg átnevezgetsz, vagy a codemasters fórumából letöltöd azokat amiket már átalakítottak.

remélem így már minden igényt kielégítő választ tudtam adni ;)
  • bertino
    na ez engem is érdekel... remélem teljesbe már nem ilyen lesz.

nem mintha a hangokkal bajom lenne, de mégis másabb az, ha be van lőve, meg érzem, hogy azt hallom, amiért a lóvét kiadtam.
  • Danecay
    A hang beállításoknál a hardware-s gyorsítást miért nem lehet bekapcsolni nem tudjátok? Egy Audigy 2- hangkártyám van, de ha jól emléxem régebben a Colin 3-nál vagy 4-nél de lehet mindkettőnél le kellett tölteni valami file-t aminek a telepítése után már be lehetett kapcsolni a hardware-s gyorsítást.
  • VRSDM
    megin beokoskodol :) Ő azt mondta hogy azokat az autókat amikkel az ellen megy :] és erre nem gyó a program.

sokat akar a szarka ... :]
  • tobias88
    Futtatás
    "dxdiag"
    hang
    csikot alapgyorsításra húzd le, de ne tökig
  • Attelee
    Sziasztok!
    Nálam nincs hang ill.néha beugrik!Mit csináljak vele?
    Gondolom Dx beállitásban ki kell kapcsolnom a hardveres támogatást,csak nem tom h kell behozni azt a DX menüt vagy mit!
  • [HUN]FaTaL
    8800GTből csak 512est vegyél, a 256osok mind hulladék, de ez már erősen offtopic, van "Milyen videókártya?" topic a hardver részlegen.
  • broman191
    Ezt itt intézd plz ;-)
  • Neoncsoves
    ja... most léptem ki egy noob lengyel folyton kilökött.. irtam neki angolul h menj anyádba te láma :) megunták mások is és kidobták a lengyelt.
  • DarkSector
    Prociba egy 1.8-as is megteszi.
  • balika16
    Értem..köszi!!!!Amugy a máska sokat számít??Ja és 2 magos procira vmi ötlet??