7156
-
Hany fokra van allitva annak aki g25-ot hasznal! Mondjuk ,ha jol lattam 180 fokot fordul csak a kormany,loooll........ -
lol
nekem még az 500e sem sikerül.
valszeg cheat-elnem kell, ha kötelező lesz a fullban ez a sodródásos izé. -
-
paszmek':O :D -
ATi0021 #985 Tegnap tudom, hogy videót ígértem, de azóta kicsit sikerült megint fejlődnöm. Így született meg mostani legjobb pontszámom. Asszem a Japó gyerek kezdhet aggódni, mert nem sok hiányzik és megdöntöm a rekordját. És akkor arról teszek YouTubera videót. És ha lesz rá igény írok egy részletes leírást hogy hol, mire kell figyelni.
Képek:
-
Lehet ,hogy ez a bajom nekem is,csak nem vettem eszre eddig! Plane,hogy LFS utan eleg szar a fizika...
-
Lehet hogy megveszem én is, kis gyakorlás után nem is rossz...csak annyira más az irányítás elsőre mint bárhol máshol. ^^ -
Meg mindig keresek jo G25 beallitast .... -
Emberünknek sikerült belöni a gémet, hogy élvezhesse! ;)
Remélem megveszed eredetiben majd, és veretjük akár lanban...megmég sokan mások!:D -
Mindenki állítsa saját magának be, nekem 85-90% a jó, a felett vagy az alatt sokkal szarabb! -
Vagyis csökkentsd az értékét ha a kormányzás nem elég érzékeny. -
-
THX -
Próbálkozz másik névvel, lehet foglalt már az a név. -
jaja várjuk! -
iXiXeL #974 valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem tudok a netre csatlakozni a játékkal?
az account creationnál hibát ír ki. miért? -
Tettem fel egy kis videót egy kör!
Első kör -
pillanat és rakok be screenshot-ot!
okés? -
és te mire állítottad, hogy többet tudtál kihozni driftből? -
De melyiket pontosan mert van ott 10féle csúszka! -
nem, a controllsnál az advanced-re kattintva ott tudod állítani, elvileg csak a kormányra vonatkozna, de én átállítottam és rögtön csináltam driftben az 500ezer helyett 2 milliót
-
mert nem osztott tengelyű, nálam ugyan az e gond a saitek kormányommal -
Huh.
az irányítást csak a kocsinál tudod a nehézséggel állítani.
a Basic-től az Extreme-ig.... -
az mókás hogy bármelyik pályán driftelsz az ellenfél mindig ugyan annyit csinál :P
amúgymeg csúszni kell gyorsan, nagy szögben, ez ugye egyértelmű.
de hiába csúsztam jókat szart nem ért, pászszázat, párezret, de ha közel csúszol a szélekhez, akkor viszont sokszorosát adja... ergó zászlókhoz/bólyákhoz köze nincs hanem a pálya széléhez van.
minél neccesebb a kanyar annál többet ad. -
8x-en jó 16on nem!
Mit állítsak hogy érzékenyebb legyen az iránytás? -
Mert a feltöltött videód alapján lehetett csak látni, hogy mennyire kemény az irányítás. :) -
na neeee, annál visszataszítóbb nincs egy autós játéknál, amikor nem a kerekekre számolják az elfordulást... Ennyire amatőrök nem lehetnek
-
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, ugyanis a az első rész osztott képernyős multija boldog perceket okozott nekem :-) Namármost egy a baj! A játékben folyamatosan fullosan be van nyomva a gázpedál :S minden oké, csak ez nem :/ Momo Racing kormányom van. -
Akkor lehet ezért szívok, viszont az azzal hogy érzékenyebbre állítottam az irányítást igy sokkal jobb, már megvolt a 2milla.
:D -
Bakker.
Jah azt nem figyeltem.
Akkor nincs tippem. Csak azt tudom mondani esetleg, hogy pl a JERICHO-val jártam úgy hogy kifagyot egy hibaüzenettel, ha 8x-re akartam tenni.
4x nél nem volt gáz, de 8-nál igen.
Na és rájöttem, hogy kint a driverben mindent ami anti aliasing-al kapcsolatos, azt alkalmazásvezéreltre kell rakni!!!
Próbáld meg hátha összejön. -
Na kössz!Megoldódott!
Nekem nem bírja az XQCSAA élsimítást! -
Nem a procilimit miatt szaggat a menü 16x akárminél, ugyanis, a hang is akad, viszont Vista alatt ha nyomok egy alt+ctrl+del-t akkor bejön egy kék ablak, és azonnal folyamatos a hang. ergó a kép is az lenne, tehát az akaszt be... Másrészt, nekem videodriver nem válaszolt hibaüzivel szállt el. De érdekes módon, csak a menü csinálja, a játék maga nem, tehát valószinü a kód el lett cseszve a menünél.
Más.
Lehet, nem lessz kedvencem ez a játék sem, ugyanis vezetés közben nem annyira feltünő, de visszajátszásoknál igen, hogy kormánymozdulatra nem a kerekekre számolja az elfordulást, hanem a kocsi középpontja köré. Mint ahogy egy kisgyerek játszik a matchbox-al...
Valószinű, a driftnél is ez egyesek baja, ugyanis így nehezebb kiszámolni, (nekünk, embereknek, nem a procinak) hogy mikor lessz alul, ill túlkormányzott a verda.
Azért érdekes, hogy ezt a TDU-ban megoldották, itt meg nem, ez így nagyon gagyi, így 2008-ban.... -
Töröld ki a "hardware_settings_config.xml" fájlt és jó lesz :) -
igy inditsd:
grid.exe -safemode (parancssor vagy desktop shortcut átirásával)
---
grebber,
igy néz ki a camaro friscoban(gtr.zip):
-
Ez csak azoknak jók akik nem tudják elindítani ajátékot mert átállítottak valamit benne, azok a --safemode módban el tudják indítani. Azt mondtad hogy ugyanolyan karitok van, az oprendszer és a driver is ugyan olyan? a procik ugyanolyanok? a memória ugyanannyi? mert ha ezek nem állnak fent akkor ne várjátok ugyan azt az eredményt... -
Jó de mit csináljak sz*rt se értek belőle! -
driver? -
És ez magyarul? -
I changed my graphics settings – now the game won’t boot!
If you changed your graphics settings and now can’t get into the game – don’t panic! This can occur if you enable an option unsupported by your graphics card, or set the resolution beyond what can be handled by your monitor. GRID™ includes a ‘Safe Mode’ to help under such circumstances, which can either be run using the shortcut under the start menu in Windows XP, or by right-clicking the game in the Games Explorer in Windows Vista, or else by launching the game using the ‘–safemode’ parameter. Safe Mode will simply boot the game using the lowest possible resolution and graphics settings, so that any PC meeting the minimum spec should be able to at least reach the options menu to rectify the problem. Alternatively, simply delete the hardware_settings_config.xml file, and the game will generate a new one the next time it is run.
-
De ugyan olyan a VGA-n és nálam kifagy a videó után!