7156
-
Cat 02 #1029 Én még kanyarodni se tudok :D -
Alakul...ahhoz képest nem rossz hogy kezdetben 600.000 felé nem tudtam menni. :)
-
de még a linket is elbassza... -
rengeteg a hülye -
ne kérdezzétek hogyan, menjetek közel a szegélyekhez . többet nemigen tudok segíteni. :] vagy ha igen akkor pm-ben kérem, ne legyen sok a szemét.
-
Logitech profiler--->device-->device properties-->tulajdonságok-->settings---> combined axis melletti pipát vedd ki, elvileg ez miatt nem jó neked.
LFS-ben pl ez egy tipikus probléma... -
Kint a warez! itt le is tudod tölteni -.- -
Szabi1991 #1022 június eleje.. -
balika16 #1021 vmi hir h mikor jön ki tutira???Warez is jöhet! -
Nekem is meg volt őrülve, utána átraktam customra a controlst, és minden irányt kézzel megadtam neki, utána már működött rendesen. -
hát továbbra is fenáll ez a baj, de körülnézek -
nekem billentyűzettel is van FFB
-
DFPvel is van FFB -.- -
Nalam semmi jele ffb-nek g25om van.... -
látjátok megyez mint az ágybaszarás :))) -
A momo globális beállításainál /asszem/ vedd ki a pipákat, mert bekavar. -
Billenytűzettel tolom. -
g25 ön rendben van -
Az FFB biztos jólenne márha menne megy valakinél??? -
lol én sem tudok 500e-t csinálni :)
sokat kell még gyakorolnom...
amugy a full-ban lesz tuning is - optikai+motor ? -
Ez igaz viszont elég ahhoz hogy a játékot végig tudd játszani, az meg hogy vannak profik is az más dolog :D -
És mivel csinálod? Mert kormánnyal pl én is szenvedek. Sajna nem FFB-s a kormányom, pedig azzal biztos jobb lenne a rátartás miatt. Szóval én is keyboard-al nyomom. Viszont azzal tudok 2-3 millát. -
Cat 02 #1007 grrr, ez túl élethű :D
Mindig teszek 4-5 kört egyhelyben mikor kicsúszok és tovább akarok menni :D -
1 milkó körül vagyok de az is édes kevés a 40-50 millióhoz :) -
Na mostmár annyit elértem menjek bármilyen szarul is driftben mindig 200 ezer fölött vagyok de még soha nem értel el az 500ezret sem. -
nem, billentyűzettel nyomom mert a saitek kormánnyal folyamatosan tolat... -
igaz -
jó háát arra céloztam, hogy nem egy sega rally.
-
lehet hogy te kormánnyal nyomod, és úgy más, vagy tán rutinossabb vagy ebben, de énrajtam még a need for speed is kifogott etéren, pedig asszittem attól nincs nehezebb.
Azért kössz a tippet.
Vagy max szólok haveroknak, hogy lesz egy kis melo. A driftes részeket kiadom alvállalkozásnak.
-
hát azélrt sztem a szimulátortól még messze áll:) -
átállítottam, de így sem megy.
Egyszerűen vagy túlpörög, vagy nekiér a segge egy doboznak, és ugrott az addig összegyűjtött lóvé.
Ezt elég idegesítő ugy megcsinálni, hogy a pálya végén az a harmada az útnak 1.5 kocsi széles.
Remélem a játékban nem lesz ennyire nehéz.Mármint a ponthatár elérése, mert ez akkor max szimulátor fanoknak lesz jó. -
Akkor sem megy!
Jólenne mer tetszik meg minden de az istennek se akar sikerülni! -
tököm tele van az útszéli hordókkal
-
pedig ha igy beállítod akkro könnyeb az egyenesben megcsúsztatni az autót, kisebb hely is elég arra hogy megcsússzon. mert ott is ekll driftelni különben megszakad a combo. -
ááá nekem így se megy!Állandóan összetöröm a kocsit alig tudok csúszni ritka amikor megvan a 100000 -
nem ell cheat azt állítsd át amiről tettem be képet -
van rá igény már irhatod is a privátüzenetet!!! -
Na halljátok emberek mé van az hogy momo racing-el végig nyomja a játék a gázpedált? -
Csakakilencszáz!!:D
Ha már van én kihasználom dfullra PTben mindenben.. -
Nyugi nem vagy egyedül nekem 480ezer volt a max.