6682
Önbizalomhiány
-
Rundstedt17 #1481 jah hol marad a gazdagság?:D. -
Rundstedt17 #1480 ez nem értelmes?:D
hát én aligha hagynám,úgy vagyok vele hogy rohadtul nincs kedvem más után nézni megelégszek azzal ami van,de csak ha van:D -
Rundstedt17 #1479 az hogy nem én kellek,meg hogy nem vagyok jó neki:D -
#1478 És ha már találtál egy szép, kedves, okos lányt, aki csak téged szeret, és még mindig gondolkozol, sőt egyre többet gondolkozol, akkor rájöhetsz arra is, hogy mindez nem elég. :) -
hologram35 #1477 menjek:))) -
hologram35 #1476 Én már ott tartok hogy mi a francnak mennyek oda ugy is elküld.
Inkább hagyom meg ugyse vagyok elég jó.
Ez van valaki mindig egyedül lesz a lakásában. -
Ronny #1475 " Lehet azért, mert (azt hiszi) te nem hagyod majd el."
Ezen jót mosolyogtam:) -
#1474 Az oké, hogy gondolkozol, de legalább értelmes dolgokon tedd! :D
Válaszul: Lehet azért, mert (azt hiszi) te nem hagyod majd el. Ebből lehet tudni, hogy ő is sokat gondolkozik. ;)) -
#1473 Nem idegen az érzés. :)
..de inkább ne kezdjetek nőkkel. :)
Meg kell vizsgálni, mi fáj abban, ha visszautasítanak. Az, hogy nem kellesz. Hogy nem Te kellesz. Hogy nem felelsz meg az igényeinek.
Most éppen tudom, milyen, amikor nem kellek.
Csodaszép lány: Gondolj bele, ennek is van jó oldala: Nem egy bányarém hajt el. Az milyen égő lenne. :D
Előző barátnőm előtt meg voltam győződve róla, hogy nekem soha nem lesz barátnőm, és szűzként fognak eltemetni. Szakítás után megint meg voltam győződve róla, hogy nekem többet már nem lesz, ez volt az első és utolsó, kivételes esélyem. Aztán a következő barátnőm után is.. most is meg vagyok győződve arról, hogy nem lesz. Pedig lesz. ;) Ilyen az élet. Sok balfaszt fogok még boldogtalanítani. Aztán talán idővel már azt is meg tudom válogatni, kivel vagyok képes boldog lenni. -
Rundstedt17 #1472 lol pedig én mindig gondolkozok:D...ezért jutottam arra az eredményre:D..miért pont engem akarna egy külsőre tökéletes vagy majdnem tökéletes csaj?:D...én mást a külsején és a tartásán kívül nem nézek. jah meg lehetőleg ne legyen túl érdekes mást nem is nézek ezeken kivül ez van:D... -
#1471 miktől félsz te úristen :D
ne gondolkozz csináld ^^
-
Rundstedt17 #1470 nem értheted szerintem nekem már a visszautasítás gondolata is fáj,meg egyáltalán szégyelném felhozni hogy belegondolva én átlagos meg mondjuk a lány egy csodaszép:D...érted?:D -
#1469 Ha nem akarsz megfelelni, akkor tulajdonképpen mitől félsz? -
Rundstedt17 #1468 visszautasítástól mi mástól?sajna én is félek de így belegondolva egy barátnő inkább több gondot okozna most mint örömet:D -
#1467 de mitől félsz ennyire? -
Ronny #1466 "én senkinek nem akarok megfelelni csak kérdeztem:D"
jó neked:) -
campy #1465 nekem elég a heti 1 tenisz... többre nem futja... de ettől nem fejlődöm drasztikusan, de nem is érdekel engem én senkinek nem akarok megfelelni csak kérdeztem:D -
#1464 Csak akkor kezdj harcba, ha elfogadod a könyörtelen valóságot: Hogy elbukhatsz. -
#1463 ez természetes:)
de ne hagyd hogy a kudarcok eluralkodjanak rajtad, a jó tulajdonságaidat/tetteidet nézd többe, mint a kis bakizásokat
és ne felejtsd el hogy...ha egy gyümölcs lennél...pl. elsőrendű banán...nem szereti mindenki a banánt ezt elkell fogadni...megpróbálhatsz másodhegedűs szilva lenni mint egy másik ember de akkor is lesznek olyanok akik majd nem kedvelnek. és attól hogy egy lánynak nem jössz be még lehet hogy egy másik csaj valahol fülig szerelmes lenne beléd ha találkoznátok :o)
csak add önmagad és kész. -
Ronny #1462 azért jobb lenne ha megpróbálnád... nem attól nő az egód, hogy lemész párszor a haverokkal és egy órát elhülyültök. Pont azokat a klasszikus férfi jellemvonásokat fejleszti - a tested mellett -, amit a nők is elvárnad tőled, de ez a legtöbb sportra igaz. -
#1461 ha ezt mondaná nekem, akkor élből otthagynám, szóval nem veszíthesz -
#1460 na és ha igen?:D
jó tudom szar érzés meg minden de túléled és
van rajta kivül még pár csaj aki nem biztos hogy elküld -
hologram35 #1459 önbizalomhiány.
Meg félek attol hogy ugy küld el hogy huzz a faszba csicska. -
#1458 Szerintem kicsit iken...De honnan tudod h nem lesz elég jó neki?Meg kell próbálni. -
hologram35 #1457 Az komoly önbizalomhiánnyal küzd akinek tetszik egy csaj de nem mer odamenni mert tudja hogy ugy se lesz elég jó neki? -
campy #1456 aki eleve fél mindentől az semmit ne tud kezdeni magától van olyan aki kitudja kiküszübölni, letudja győzni a félelmét, valakinek segítség kell, de ha nincs aki segítsen akkor?... -
campy #1455 az a gond hogy vannak olyan emberek akik hiába mennének konditerembe, meg ide-oda akkor sem nője az egojuk...egyetlenegy ok miatt illetve szó miatt és én ezt ismerem:-> a FÉLELEMÉRZET! ami manapság kevés emberben van meg... -
campy #1454 szánalmas nem elég a dual?:D -
campy #1453 ugyanez van a rövidhajúakkal is akinek gyerekes a képe jobb ha hosszabb a haja:) -
campy #1452 de akkor sem kezdenének velem csak megdícsértek milyen helyes jóképű vagyok, sőt némelyik volt h hozzátette ha én fiatalabb lennék legalább 18-20 évvel:D:D:D:D pont ez a baj...túl idősek számomra reménytelen -
campy #1451 nem minden esetben a külső nem elsődleges... -
plump #1450 "Helló közvélemény kutatást végzek: szereted a vad szenvedélyes szexet?"
fölösleges a többi erőfeszítés! -
#1449 oks :D -
cucma #1448 Egyszer élünk, kezedben a kulcs. nehogy otthagyd :D -
#1447 Na megint itt. :)
Végülis megismertem egy csajt, és eddig csak dumálgatunk már vagy jó pár hete, de van egy kis bibi.
Nem nagyon merek nála kezdeményezni, pedig úgy érzem ha elkezdeném sikerülne összehoznom valamit.
Csak az a baj, hogy nála már a haverom egyszer bepróbálkozott, már közel jártak csak keveset látták egymást és vége lett nagyon hamar. (kb 1 hét)
Ezért nem nagyon merek, mert nem akarok senkivel rosszba lenni.
Bár ő mondta, hogy próbálkozzak vele, őt nem érdekli.. de akkor is rosszul esne neki szerintem.
És így nem tudom hogy most hagyjam-e a csajt... mióta megismertem azóta ezen rágódok. :S -
#1446 :D:D:D de érted, ha izmos vagy és nincs nőd, legalább mondhatod magadnak hogy "én mindenféle gizdával nem kezdek..":D -
#1445 stfu :D -
Jacky #1444 Próbáld ki egyszer! Te, a jobb kezed, meg a bal :)) -
#1443 nah énis kb ilyen voltam:D
de hármasban még nemtoltam XD -
Így van.
Vannak a kényelmesek akik csak nyafiznak meg sirdogálnak, hogy deszar az élet... ha ötletelsz: akkor egy ötlet sem jó.
Meg vannak akik a kezükbe veszik az irányítást, és megoldják a problémákat. És minden adandó lehetőséget megragadnak.
Ja és jellemzi őket a hosszú távú kitartás a cél elérése érdekében.
Nem adják fel.