Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

álomszuszi
Sztem Béla elment önbizalmat keresni😊

aszem,én is kezdem úgy érezni,mint egy önbizalomhiányos,így tönkretenni,hol van én új emberem?Béla!!!!

álomszuszi
na szóval lehet hogy Te csak egy ember vagy a Világon.....De lehet hogy valakinek Te vagy az egész Világ.......Nem akarod ezt újra érezni?

tigerbácsi
de....

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

álomszuszi
hát tudod ha lehetne választani akkor ágyban szex közben végkimerülésben...

álomszuszi
tudod szereintem is mered azt a gondolatot hogy te lehet hogy csak egy ember vagy a világon......de

tigerbácsi
erre azt szoktam mondani, hogy vmiben meg kell halni!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

álomszuszi
azt nem kell keresni sztem😊 Ha MINDENT!!! magadba folytassz akkor az már nagy baj....

tigerbácsi
ááá már beletörõdtem! inkább dolgozom, mint hogy keressem a szeretetet,

a messze meg idõben értettem, meg nagyon háttérbe szorítottam

álomszuszi
merre az a messze??? fából vagy hogy nem vágysz hogy szeressenek?

tigerbácsi
én nem is várom már hogy szeressenek!
ezt soha nem is mondtam,
én csak vágytam/om rá valahol messze!

álomszuszi
ki iránt ??? HA magadat utálod hogy várod hogy mások szeressenek???

álomszuszi
tudod hogy nem minden a külsõ??? lehetsz te egy szivtipró machó ha belül üres vagy mint a tök.......

tigerbácsi
utálatot!

álomszuszi
akkor nézz a belsõ tükörképedre vagy nézz a szerelmed szemébe....Na mit látnál...?

tigerbácsi
akkor esélytelen vaok! már látom!

nekem már vagy 10 éve nincs tükröm! :-( ezért!

n3whous3
Hát bízni kell önmagunkban. Aztán akarat kell... Meg nem árt, hogy ne úgy nézzen ki az ember, mint egy szétfosott palacsinta 😄DDDDDDDDD

púúúúú

tigerbácsi
ha sokk minden ezen múlna! deyoooo is volna!

álomszuszi
csak akarat kell és MINDENRE....😊

tigerbácsi
mire?

álomszuszi
na látod nem bizol a képességeidben!!! mi mindenre képes az ember hajajjjj!

tigerbácsi
:-DDDD

star nem lehetek! ahhoz nincsenek képességeim!

állni meg lehet! :-D sõtt akár egyszerre kettõt is!

álomszuszi
igaz állni lehet igy is...... meg úgy is... neeeeem??

álomszuszi
ha már ott vagy debütálj starként..!! Talán megjön az önbizalmad....(vagy nem)

tigerbácsi
Válsz Nektek: mért kell? én is legyek írígy, hogy Ti is ismertek Hölgyeket? ezzel keresi a kenyérre valót kis túlzással! most az hogy fantasztikusan néz ki (szerintem) az még nem kell a falra mászni! mondjuk én nem is vágytam többre mint a Barátsága! s tisztelem is, mert tudom honnan indult el! s hogy ezt be merte vállalni!

Xreactor
:-D jah bocs

o_O -,-\'

n3whous3
Még hogy ne irígykedjünk 😄DDD

púúúúú

tigerbácsi
na nem kell írígykedni! max Mayával szeretnék beszélgetni idén is! tod ismertem gyermekként már! yoooban voltunk (vagyunk)! :-)

tigerbácsi
:-D csak dolgozni megyek! na nem star ként! :-) csak hobbyként biztonságiõr is vaok! :-)

Xreactor
Bázz!! :-DD

o_O -,-\'

Xreactor
Lesz még jobb :-)

o_O -,-\'

álomszuszi
jó választás

tigerbácsi
megyek erotikakiállításra! talán majd ott! :-)

n3whous3
Énnekem talán nõtt. Végülis a 0-hoz képest nem nehéz javulni 😄DD

púúúúú

Xreactor
önbizalommal hogy áltok? valakinek sikerült elérni valami változást? :-)

o_O -,-\'

dzsuvajoe
Nem sokon mullot h megkérdezzem buzi vagy e? De aztan szerencsére elotte megneztem az adatlapot mer ilyen meleget nem szulhet ember! 😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Meg kellene találni, hogy mi ennek az oka. Nem bízol a szavaidban, nem találod elég kellemesnek a hangodat, esetleg azt hiszed, senki sem kíváncsi a véleményedre?

Törölt felhasználó
Sziasztok! Szerintetek mért van az, hogyha meg kell szólalnom több ember (5-6) elõtt akkor elvörösödök, és lesütöm a fejem nem merek felnézni. Szerintetek ezen hogy lehet segíteni?
Xreactor
Huh én ezt utálom a legjobban, amikor elhivom a csajt vhova,randizni, vagy bármi komoly kérdés...és nem mondja ki nyiltan a választ, vagy nem válaszol, és aztán jól megszopat..

o_O -,-\'

Xreactor
Mármint olyat mint te. 😄

o_O -,-\'

Xreactor
Ilyen barátot nekem is! :-D

o_O -,-\'

Ok,én meg letusoltam+haljat mostam.Leírok neked valamit.Szakközépben is legjobb haverom fiú volt,a mai napig meg van.Õ naon gyámoltalan volt.Egymást támogattuk,mindig együtt lógtunk.Az elsõ randijára azt lehet mondani,hogy ketten mentünk,én a szó-szoros értelmében fogtam a kezét és húztam magam mellett.Odaértünk a kiscsaj elé és megálltunk elõtte.Néma csend,csak néztünk egymásra,kiscsaj nem tudta,hogy most mi van,aztán én,mint szószóló,mondtam,nah akko most már hagylak benneteket,szia kis haverom,csak randizzatok nyugodtan,õrült meg csak nézett utánam,csak nem gondolta,hogy ott maradok neki gyertyát tartani.Azóta is meg van õ,kb félévente szoktunk alálkozni,s majdnem egy teljes napot együtt vagyunk.Én kb egy 100-as papírzsepit elhasználok rajta,mert egy kétmondatok után magamhoz húzom fejét,aztán elhalmozom õt csókjaimml,ruzsfoltok eltüntetésére,vagy belebújok,rácsimpaszkodok,aztán mindig kikövetelem tõle,hogy most arcomra,homlokomra vagy mely testrészemre kérem puszijait,neki szava meg nem lehet,mert sztem nincs annyira oljan porcikája ahová én ne adnék neki.Értsd úgy,ahogy gondolom.És a lényege a történetnek az,hogy minden bánatunkat és örömünket elmondjuk egymásnak még ennyi év után is,lelkiekben támogatjuk egymást.

n3whous3
Egyébként teljesen tisztában vagyok az értékeimmel. Csak tudod már nem egy embertõl hallottam azt, hogy SEMMIRE nem fogom vinni (emberek közt, nem a karrierre gondolnak) a felfogásommal és a gondolkodásommal. És úgy veszem észre, hogy kezd igazuk lenni.

púúúúú

n3whous3
Nnnna akkor talán még várok egy picit 😄

púúúúú

n3whous3
Jóccakát még egyszer, mentem aludni, mer' holnap korán kelek 😊

púúúúú

Elõször is legyünk tisztában önmagunk értékeivel.Pill.mindjárt jövök,ha még vagy.

nem merek nek szólni,önbizalomhiányra

n3whous3
Egyébként meg barátja is volt a csajnak, szóval nem várhattam el, hogy bármi is legyen a dologból (de azért mondhatta volna korábban is, hogy nagyon nem akar semmit, mert én csak elcsesztem szó szerint a nyaramat erre az ügyre...)

púúúúú

n3whous3
Az utolsó két sor mire akart lenni hasonlat? (bocs, de télleg nem értem 😄)

púúúúú

Ok ne félj,nem hagylak itt.It is vagyok!Csak szerintem tisztázzunk elõször egy oldalt,utána ráér a másik oldal.Szerintem elõször kezdjük önmagunkkal.Ok?
Ha kezed tudod mozgatni,akkor szádat miért nem?
Miért tanulsz,akkor felelésnél is elbukhatsz?