4439
-
#638 leginkább a Gothicra...de kicsit Gothicos is...egy pár elemet meg a Gothicból vettek...hasonló mintha Gothicoznál :D -
#637 csak lesújt a moderátorok dühe majd, mert a fórumon elvileg tilos a warez, csak sajátban mehet...
a tizenévesek nem kell hogy dombornyomottal futkározzanak, elég ha az ősöknek az van :D -
#636 Milyen játékra hasonlit ez a játék? =D -
#635 wareztopik...szerintem itt kéne folytatni ;) -
#634 Szerintem mehet a warez, elvégre kinek az érdekeit sértjük? Még csak kilátásban sincs a forgalmazás nálunk, az meg nem várható el senki tizenévestől, hogy dombornyomott kártyával rohangáljon, és rendeljen külföldről az ottani fizetésekhez igazított árakon. -
#633 Oprendszer? Meg az .mds fájlt kell mountolni, nem az .mdf-et. -
#632 Nem arról volt szó, hogy ez nem wareztopik? -
#631 JÓjáték? =D -
#630 Elvileg megy mert nekem is az van meg és akadás nélkül simán fut. -
Kraptor #629 Pro-ban próbáld IDE-re rakni a virtual drive-odat, alapból aszem SCSI. Lehet, hogy az segít. -
atkaq #628 Nekem Risen CloneDVD Avenged verzió van meg de még bemountolni sem tudom.Próbáltam DT lite-vel és prof-al is.Mi lehet a gond ha valaki tud segítsen. -
#627 Ez nagyon jó hír, szal simán menni fog maxon, hmm alig várom, hogy tolhassam.:) -
#626 Áááá emberek tiszta szégyen. Ez Xbox-on valami borzadály lett... :S -
#625 sziasztok!
Risen CloneDVD Avenged tölthető? Előbb kipróbálnám, mert bár a Gothic 1-2őt imádtam a 3 nem tetszett. És nem volt nagy felhajtás a játék körül, szal megnézném mit veszek meg :) -
#624 Egy régi videót nézhettél, már nagyon ritkán hörög, plusz ha téged ütnek sorozatban, akkor elkezd lihegni, amitől az emberben kicsit feljebb tud menni a pulzus, mert átragad a halálfélelem! :D -
#623 Szerintem megnyugodhatsz. Ati HD 3870 + minden maxon + 1920*1200 -> reccenésmentesen fut. Gyakorlatilag nem hittem a szememnek: a Gothic 3 grafikája, de teljesen(!!!) folyamatos. Autosave közben (5 percenként) megáll kb. 0.1 másodpercre, és ennyi. Ja, és ráadásul egy lassabb winyóról futtatom, mert csak ott volt helyem. :X (Némi warez: a clone verzióhoz semmi nem kell, csak Daemon Lite, senki ne szórakozzon Proval meg Yasuval.) A főhős hangja idegesítő, a csaj teste torz, az animáció helyenként rettenet (ugrás, mászás), de ettől eltekintve egy az egyben javított grafikájú Gothic 2! -
W B #622 YouTubebon néztem videókat... hát... nem tudom. hangulat minden jó, de harc közben a "harci hörgések" a karaktertő.... az nem tetszik. -
xido #621 amire eddig is az volt írva,simán futott 4.30 lite-al is.. -
#620 LOL magon tuti van pár ember aki a jövőből jött.Ők majd a magyart akarják leszedni :D
Csak tudnám honnan szedték az infot a magyar megjelenésről -
#619 Várni kéne egy normálisabb feltörésre, ahogy nézem DTPro kell hozzá. Na de no warez. -
xido #618 Clonedvd-avenged...szóval aki még eddig nem bütykölte az oroszt,hagyja..és jöhet a wareztopik innentől:) -
#617 Már csak az nem mindegy, melyikből mit idéz fel. :) -
#616 És milyen nyelven néznéd mondjuk az Untergangot? Mert az csak németül élvezhető. :P -
#615 Nem rossz játék. Angol hang és az angol szövegek működnek hozzá.
Gothic 2 és 3 idézi fel bennem nem véletlen.
-
#614 Inkább szerepjátéknak mondanám, de gondolom nem kevés szöveg van benne. Mondjuk nem vész, anno a Gothic 1-2-t is angolul vittem végig és nagy részét értettem. Azóta meg fejlődött az angoltudásom.:) -
imcsuka #613 Sziasztok!
Ezeket az angol audio fájlokat máshonnan nem lehet letölteni? A sendspace szokás szerint sz*r, nem műxik... -
Zóanagyvarázsló #612 Egy CE-t is nyomhatnának ide. A németek még az olcsó és gyors posta fogalmát sem ismerik :( A magyar mellett egyedül az angol nyelvet engedném létezni, a többi csak megkeseríti az ember életét. Főleg a német. -
#611 Mithez képest. A G3 szöveg mennyisége és nyelvezete vicc pl. egy NWN1/2-höz képest. -
#610 Váó! Az angol boltok nem semmi, hogy nyomják. :) -
#609 Igen még csak német nyelven.
-
Was #608 Pedig a Drakensang is egészen jó volt, igaz olyan mély nyomokat nem hagyott bennem, mint a Gothic 1-2-3 (mondjuk olyan nem is nagyon van). Ettől függetlenül várom a folytatásokat.
Erről a Venetica-ról viszont még nem hallottam, lemaradtam valamiről, esetleg még csak németül lehet "elérni"? -
Was #607 Most kaptam a levelet a gameseek-től, hogy postázták a cuccot!
Pedig azt hittem, hogy a héten még nem lesz belőle semmi, mivel okt 2. az péntek. De így talán holnap-holnapután már meg is érkezik. -
#606 Kalandjátékban mindig sok a szöveg ez erről szól :D
De azt fogom széjjeljárom a világot és szénné tápolom magam azt mire lesz magyarítás már jó leszek a küldikre :D
Most találtam olyan küldit nyírjak ki 5 farkast persze 2 együtt van és úgy esélyem sincs :D -
#605 Amúgy sok szöveg van benne? Sokat dumálnak? Attól nem félek, hogy nem lesz hozzá legalább egy hobbimagyarítás.:) -
#604 Tulajdonképpen akkor az angol string fájl alapján akár már neki is állhatnak a magyarításnak. És akkor nem is vagyok telhetetlen! -
xido #603 önállóban mivel wmv,meg lehet nézni,aztán játékban elnyomjátok az oroszt:) -
xido #602 intro_outro
Na srácok,én meg kicsomagoltam x360-ból az angol intro mozit..csak majd szépen jöjjön rá valaki,hogy működik..mert nem elég,ha a wmv-t átírom bik-re és beteszem az orosz helyére:) -
xido #601 2 dolog srácok...ne felejtsétek átírni az xml-ben a Voice language-t Russian-ról English-re...és ne ijedjetek meg,hogy az intro orosz..az más file-ban van,de utána már angolul beszél mindenki...:) -
xido #600 Éjjel mit össze szarakodtam én is,hogy megtaláljam,mivel nyissam meg az xbox verziót,mert direkt leszedtem,hasonló ötlettől vezérelve...hálistennek nem hülyeség jutott az eszembe és tényleg volt benne használható angol file:) -
#599 Valószínűleg kijön, de az angol hangcsomag is kitűnően működik:) Egy magyar feliratos verzióban nagyon reménykedek én is.