4439
  • gfreak
    leginkább a Gothicra...de kicsit Gothicos is...egy pár elemet meg a Gothicból vettek...hasonló mintha Gothicoznál :D
  • gfreak
    csak lesújt a moderátorok dühe majd, mert a fórumon elvileg tilos a warez, csak sajátban mehet...

a tizenévesek nem kell hogy dombornyomottal futkározzanak, elég ha az ősöknek az van :D
  • JaSoN HuNTeR #636
    Milyen játékra hasonlit ez a játék? =D
  • gfreak
    wareztopik...szerintem itt kéne folytatni ;)
  • rotator
    Szerintem mehet a warez, elvégre kinek az érdekeit sértjük? Még csak kilátásban sincs a forgalmazás nálunk, az meg nem várható el senki tizenévestől, hogy dombornyomott kártyával rohangáljon, és rendeljen külföldről az ottani fizetésekhez igazított árakon.
  • rotator
    Oprendszer? Meg az .mds fájlt kell mountolni, nem az .mdf-et.
  • Molnibalage
    Nem arról volt szó, hogy ez nem wareztopik?
  • JaSoN HuNTeR #631
    JÓjáték? =D
  • Aragorn10
    Elvileg megy mert nekem is az van meg és akadás nélkül simán fut.
  • Kraptor
    Pro-ban próbáld IDE-re rakni a virtual drive-odat, alapból aszem SCSI. Lehet, hogy az segít.
  • atkaq
    Nekem Risen CloneDVD Avenged verzió van meg de még bemountolni sem tudom.Próbáltam DT lite-vel és prof-al is.Mi lehet a gond ha valaki tud segítsen.
  • balee4
    Ez nagyon jó hír, szal simán menni fog maxon, hmm alig várom, hogy tolhassam.:)
  • Alwares
    Áááá emberek tiszta szégyen. Ez Xbox-on valami borzadály lett... :S
  • Gideon Wieth
    sziasztok!

Risen CloneDVD Avenged tölthető? Előbb kipróbálnám, mert bár a Gothic 1-2őt imádtam a 3 nem tetszett. És nem volt nagy felhajtás a játék körül, szal megnézném mit veszek meg :)
  • rotator
    Egy régi videót nézhettél, már nagyon ritkán hörög, plusz ha téged ütnek sorozatban, akkor elkezd lihegni, amitől az emberben kicsit feljebb tud menni a pulzus, mert átragad a halálfélelem! :D
  • rotator
    Szerintem megnyugodhatsz. Ati HD 3870 + minden maxon + 1920*1200 -> reccenésmentesen fut. Gyakorlatilag nem hittem a szememnek: a Gothic 3 grafikája, de teljesen(!!!) folyamatos. Autosave közben (5 percenként) megáll kb. 0.1 másodpercre, és ennyi. Ja, és ráadásul egy lassabb winyóról futtatom, mert csak ott volt helyem. :X (Némi warez: a clone verzióhoz semmi nem kell, csak Daemon Lite, senki ne szórakozzon Proval meg Yasuval.) A főhős hangja idegesítő, a csaj teste torz, az animáció helyenként rettenet (ugrás, mászás), de ettől eltekintve egy az egyben javított grafikájú Gothic 2!
  • W B
    YouTubebon néztem videókat... hát... nem tudom. hangulat minden jó, de harc közben a "harci hörgések" a karaktertő.... az nem tetszik.
  • xido
    amire eddig is az volt írva,simán futott 4.30 lite-al is..
  • grebber
    LOL magon tuti van pár ember aki a jövőből jött.Ők majd a magyart akarják leszedni :D
    Csak tudnám honnan szedték az infot a magyar megjelenésről
  • balee4
    Várni kéne egy normálisabb feltörésre, ahogy nézem DTPro kell hozzá. Na de no warez.
  • xido
    Clonedvd-avenged...szóval aki még eddig nem bütykölte az oroszt,hagyja..és jöhet a wareztopik innentől:)
  • rotator
    Már csak az nem mindegy, melyikből mit idéz fel. :)
  • rotator
    És milyen nyelven néznéd mondjuk az Untergangot? Mert az csak németül élvezhető. :P
  • AntiHero
    Nem rossz játék. Angol hang és az angol szövegek működnek hozzá.

Gothic 2 és 3 idézi fel bennem nem véletlen.

• balee4
    Inkább szerepjátéknak mondanám, de gondolom nem kevés szöveg van benne. Mondjuk nem vész, anno a Gothic 1-2-t is angolul vittem végig és nagy részét értettem. Azóta meg fejlődött az angoltudásom.:)
  • imcsuka
    Sziasztok!

Ezeket az angol audio fájlokat máshonnan nem lehet letölteni? A sendspace szokás szerint sz*r, nem műxik...
  • Zóanagyvarázsló
    Egy CE-t is nyomhatnának ide. A németek még az olcsó és gyors posta fogalmát sem ismerik :( A magyar mellett egyedül az angol nyelvet engedném létezni, a többi csak megkeseríti az ember életét. Főleg a német.
  • Molnibalage
    Mithez képest. A G3 szöveg mennyisége és nyelvezete vicc pl. egy NWN1/2-höz képest.
  • rotator
    Váó! Az angol boltok nem semmi, hogy nyomják. :)
  • grebber
    Igen még csak német nyelven.
  • Was
    Pedig a Drakensang is egészen jó volt, igaz olyan mély nyomokat nem hagyott bennem, mint a Gothic 1-2-3 (mondjuk olyan nem is nagyon van). Ettől függetlenül várom a folytatásokat.
    Erről a Venetica-ról viszont még nem hallottam, lemaradtam valamiről, esetleg még csak németül lehet "elérni"?
  • Was
    Most kaptam a levelet a gameseek-től, hogy postázták a cuccot!
    Pedig azt hittem, hogy a héten még nem lesz belőle semmi, mivel okt 2. az péntek. De így talán holnap-holnapután már meg is érkezik.
  • grebber
    Kalandjátékban mindig sok a szöveg ez erről szól :D
    De azt fogom széjjeljárom a világot és szénné tápolom magam azt mire lesz magyarítás már jó leszek a küldikre :D
    Most találtam olyan küldit nyírjak ki 5 farkast persze 2 együtt van és úgy esélyem sincs :D
  • balee4
    Amúgy sok szöveg van benne? Sokat dumálnak? Attól nem félek, hogy nem lesz hozzá legalább egy hobbimagyarítás.:)
  • grebber
    Tulajdonképpen akkor az angol string fájl alapján akár már neki is állhatnak a magyarításnak. És akkor nem is vagyok telhetetlen!
  • xido
    önállóban mivel wmv,meg lehet nézni,aztán játékban elnyomjátok az oroszt:)
  • xido
    intro_outro

Na srácok,én meg kicsomagoltam x360-ból az angol intro mozit..csak majd szépen jöjjön rá valaki,hogy működik..mert nem elég,ha a wmv-t átírom bik-re és beteszem az orosz helyére:)
  • xido
    2 dolog srácok...ne felejtsétek átírni az xml-ben a Voice language-t Russian-ról English-re...és ne ijedjetek meg,hogy az intro orosz..az más file-ban van,de utána már angolul beszél mindenki...:)
  • xido
    Éjjel mit össze szarakodtam én is,hogy megtaláljam,mivel nyissam meg az xbox verziót,mert direkt leszedtem,hasonló ötlettől vezérelve...hálistennek nem hülyeség jutott az eszembe és tényleg volt benne használható angol file:)
  • gyurma78
    Valószínűleg kijön, de az angol hangcsomag is kitűnően működik:) Egy magyar feliratos verzióban nagyon reménykedek én is.