4439
-
ricsa008 #558 valami készülödik már can kép egy angol autorunról
-
#557 Az jó, akkor jól skálázható a motor, mert a lenti diagramok alapján a gépeden feleannyival kéne mennie. -
#556 Áhh, a Piranha Bytes sem a régi. Már megjelenéskor létezik olyan gép, amivel max. grafikán is gyönyörűen fut. -
#555 Na nekiálltam az orosz verziónak kíváncsiságból :)
Sajna a nyelv miatt nem igazán tudtam jobb grafot csiholni, de így is szép, bár a távoli tárgyak növények mosottak nálam!
Játékmenet bejön, viszonylag jól fut 40-50 fps közt, van amikor lemegy 30-ra is, viszont barlangban stabil 60 volt!
Pár kép:
-
#554 Itt megnézheted a tesztet! -
#553 Sok jót nem várok, remélem kellemesen csalódom. -
#552 Nekem csak no deeplinking please felirat jön be... -
#551 Há van egy kis gépigénye eszerint :( -
#550 Remélem jól fog futni nálam!
-
#549 Még midig senki? -
c3124c #548 Innen szedtem, jött max-al: http://www.min***va.org/tor/2994201/ -
#547 Nekem nem ez a neve de méretre pontosan stimmel de nem jó!Kiírja helyezze be az eredeti lemezt! -
ricsa008 #546 és ezt a verzát merről lehet leszedni? -
c3124c #545 A lehető legegyszerűbben :), ezt szedtem le: Risen [RUS|Novyj Disk]2009, telepítettem, és .exe-vel indítottam. Próbáltam az .ini-ben matatni, de csak ruszki nyelv van benne, sajnos. Beállítások valszeg random, mert már nem vágom az oroszt (régen volt már az ált.isk). Futással nincs gond, elég jól lett optimalizálva az első pár méter alapján.
-
#544 Hogyan mit csináltál??
Képeket tennél be? Hogy fut? -
c3124c #543 hát, nekem meg elindult :), igaz, oroszul változatlanul nem beszélek :-) -
#542 Nos, ki rendelne velem? Paypalt ha ő intézi, annak örülnék. Én meg fizetek, mint a katonatiszt. :) -
#541 Mindenesetre a demónak már nagyon jönnie kéne, mert még megjelenés előttre ígérték. Reméljük, nem valami 0-day patchen dolgoznak helyette. :) -
ricsa008 #540 és mellesleg akármikor felkerülhet szerintem mer azok a dobozok nagyon szabadon vannak :D -
ricsa008 #539 akkor már legalább raktáron van és nem fogják azt írni megjelnés előtt hogy csúszik pár hetet :D -
#538 Csinos lesz a Collectors! -
#537 Na nem müködik az orosz verzió (törés hiányában)
De már minden game telepítése azzal végződik hogy települ a PhysX -
ricsa008 #536 wa csak találjak rá egy gyors táron reggel 8 ig van még időm -
#535 Orosz warez már elérhető belőle (más nyelv nincs benne). -
ricsa008 #534 ez mi? -
#533 Russian version is already avaliable on trackers -
#532 Hát igen, az utolsó fejezetek nem erősségei a Gothicoknak. Én 5 végigjátszásból 4-ben azoknál abba is hagyom. Egyébként rosszmájúan meg lehetne jegyezni, hogy "milyen kár, hogy a Gothic 3-ban csak az utolsó fejezet készült el". :) -
#531 Ja! Itt egy videó: lengyel Risen-teszt
Nem tudom, milyen gépen játszottak ezek, de tükörsimán fut. Bónuszként akinek van stoppere, lemérheti, mennyi idő lesz a játék indítása (az állásmentés és -töltés állítólag csak pár másodperc). Személy szerint mindig imádtam az olyan "töltőcsíkokat", amelyek a 100%-hoz érve újraindulnak. :)) -
Zóanagyvarázsló #530 Édekes, az utolsó fejezet már a Gothic 1-2 is uncsi volt. Most már az utolsó kettő lesz az? :) Bár igazság szerint már az ötödik fejezetek is vérszegényebbek voltak a korábbiaknál.
Egyszóval úgy néz ki, tökéletes Gothic-utódot kapunk, csak a technikai kiforrotság rondít bele az összképbe :) -
#529 Akit érdekel, letölthető a kézikönyv (angol): KATT
Ja, Hollandiában már forgalomban van a játék, érdekes. -
#528 PC Games teszt
86%-ot kapott. Szerintük lassan indul be a játék, és a frakciók között nem elég markáns a különbség. A Gothicok védjegyei visszaköszönnek, emiatt mégis élvezetes.
+ Kidolgozott, nem túl nagy világ, amiben rengeteg a felfedeznivaló
+ Technikailag kiforrott(!!!)
+ Jól megtervezett fejlődési rendszer
+ Többféle frakció, amik a játék elején különböznek...
- ...de a végére már tök mindegy, melyikhez csatlakoztunk
- Egysíkú, hosszadalmas harcok
- Az utolsó 2 fejezet az elsőkhöz képest unalmas -
#527 Német Gamestar teszt
87%-ot kapott. Mottó: "Akinek tetszettek a (régi) Gothicok, ezt imádni fogja!"
Grafika 7/10
+ Részletgazdag táj
+ Hangulatos megvilágítás
- Merev karakterek
- Arcmimika szinte semmi
- Elmosódott textúrák
Hang 10/10
+ Kiváló háttérhangok
+ Nagyon jó beszédhangok
+ Dinamikus, figyelmet nem elvonó zene
+ Térhatású hang
Játszhatóság 8/10
+ Érzékelhető fejlődés
+ Nehéz, de elsajátítható harc
- Minimális segítség
- A karakterosztályok között alig van különbség
Hangulat 9/10
+ Élvezetes, korlátok nélküli felfedezés
+ Az emberek reagálnak a hős cselekedeteire
+ Hangulatos a világ...
- ...de nagyon statikus
Kezelés 8/10
+ Jó egérkezelés
+ Jól megtervezett kezelőfelület
- Rengeteg billentyű
Tartósság 10/10
+ Nagy, nyitott világ
+ 30 órás fősztori
+ Kellő mennyiségű mellékküldetés
+ Sok titok
+ Achievementek
Küldetések 8/10
+ Sokféle feladat
+ Többféle megoldási lehetőségek
- Túl sok gyűjtögetős küldetés
- Kiszámítható történet
Karakterfejlődés 9/10
+ Minden képesség hasznos
+ Muszáj specializálódni
+ Látványos fejlődés
- Nem kellően kidolgozott a rendszer
Harcrendszer 9/10
+ Izgalmas küzdelmek
+ Sokféle fegyver
+ Sok új mozdulat tanulható
+ Az ellenfeleknek sajátos taktikáik vannak
- Túl sokszor kell ugyanolyan típusú ellenféllel harcolni
Tárgyak 9/10
+ Iszonyú mennyiségű tárgy
+ Élvezetes a harácsolás
+ Jól kitalált fegyverek és páncélzat...
- ...de nem túl változatosak -
Zóanagyvarázsló #526 Nincsen magyar forgalmazó, szóval legfeljebb rajongói magyarítás lesz, majd egyszer. -
tazis #525 Nem tudjátok véletlenül, hogy magyar nyelv lesz e a játékban? -
csgj #524 Igen. Mondjuk én eddig is biztos voltam benne, hogy totál Gothic-os lesz :) Talán képtelenek is lennének máshogy összehozni a Risent. -
#523 Steamen 10%-kal olcsóbb lesz a játék, és október 2. 0:02-től tölthető, bár ez a nemzetközi verzió, szóval Angliából rendelve még mindig jóval kedvezőbb az ár, és hát az dobozos. -
#522 * inconsistent visual performance -> gépfüggő, 2 év múlva már standard gépen elfutkároz max. részletességgel, és a Gothicokat is elővesszük 7-8 év után is
* ugly character models -> ez eddig is így volt Piranháéknál, mégse zavart senkit
* lack of a first-person camera -> engem a legkevésbé sem érdekel, bár biztosan akad, aki fps-ben szeret felfedezgetni, első 2 Gothicban se nagyon volt szerintem
* jumping animation is cringeworthy -> biztos zavaró az első kb. 3 percben :)
Ez alapján eddig ez egy 100%-os Gothic klón lehet. -
csgj #521 "Embedded within the thirty-fourth issue of PCGZine, one can find the very first English review of Piranha Bytes' Risen. The overall score is an 84%, with these closing paragraphs:
There are some minor niggles, like inconsistent visual performance and some ugly character models. The biggest issue we found was a lack of a first-person camera, as looking at your character's back soon grows tiresome. Also, the jumping animation is cringeworthy but you'll soon ignore these initially jarring impressions.
Risen won't convert any gamers who are put off by the role-playing game genre, but existing fans will lap it up. It's an easy recommendation to anyone who is looking for something to scratch that Oblivion itch and it's only a few niggles away from greatness."
from Gamebanshee
Szóval az első teszt alapján 84%. Nem rossz, nem rossz, sőt jó, de nem azt mutatja, hogy valami egetrengetően klassz játék. Mindenesetre úgy tűnik, hogy egy élvezhető rpg lesz, el lehet vele szórakozni. -
#520 Na majd értesíts, hogy a Risen milyen, mert lehet, hogy én is beruházok rá :) -
#519 Valójában nagyon keveset repkedek már, olyan keveset, hogy szinte nem is. :)
JÓ RPG-re mindig is kapható voltam. Sajnos elég ritka az ilyen...