4439
-
#718 Valaki nem tudja esetleg hogy a Monostorban a hozzávalógyűjtős küldiben ///amikor megtanulnánk tekercseket írni/// a HEALINGES ingredientset kitől tudom meg ? -
Kraptor #717 Vannak traininges arcok akiknél tudsz gyúrni gold+learning points. Inqisitoroknál könnyen megtalálod őket a mocsárban még nem nagyon keresgéltem. -
#716 Egy kérdés. A learning pointokat hogy a fenébe tudom felhasználni? -
kelemenlajos #715 Én az ő küldetését nem tudom végigcsinálni...
Mondjuk joggal...
Csak így utolag nagy szívás anniyt visszamenni. de lehet visszatöltöm. -
kelemenlajos #714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Város másik oldalán az ör beenged 100 buznyákért
-
Dns5000 #713 nyugati bejáratot akartam írni -
Dns5000 #712 hmm hol lehet bemenni a városba a keleti bejáratot inquizitorok örzik, kulcs kéne az alsó ajtóhoz, vizbe nem érdemes menni az már próbáltam szép kis meglepetés vár az strandolókra :P -
Kraptor #711 Mágus-harcos csak bottal tud harcolni? -
Haversrác #710 Szasztok. Én a mocsári táborban a Don-nál kezdtem a játékot, a mocsáron kívül még nem jártam sehol, level 6-os a karim de még mindíg pizsamában rohangál. Hol lehet valami normális (nem worker ruha) páncélt vagy ruházatot szerezni? -
vzajcev #709 A ládákban,szekrényekben jó cuccok vannak csak nem szeretik ha elcsenjük. Elvernek mint a lovat -
#708 én nem találtam Harbor Townban olyat aki képezne. Egy varázslót találtam de az miután megcsináltam a küldijeit nem beszélt velem :) -
#707 még nem álltam be.
A csomagot még nem szállítottam le neki amit a városból küldtek. Csak azért mentem a monostorba mert szeretnék mágiát tanulni :) -
Dns5000 #706 hmm és be is áltál a Donhoz? És utánna besoroztak az ikvizitorokhoz? -
Dns5000 #705 Beszéltem a farmon egy csávóval és azt mondta, hogy a városban lehet sima mágusnak is tanulni.
Szoval szerintem
Don Táborában lehetsz harcos, távharcos
A városban lehetsz harcos, távharcos
Várposban sima varázsló.
Az Inkvizítoroknál lehetsz csak haros-varázsló
De ha valaki előrréb van írjon.
Én azt hiszem kipróbálom a sima varázslót. -
#704 He Én mentem a monostorhoz aztán bevitettem magam. Szal most a botharcból mindenkit legyőztem :) és bejutottam mást tanulni :) Amúgy meg Donnak mindent megcsináltam csak a csomagot nem vittem még el. Harborban minden Donos srácnak segítettem :P de még vissza kell majd oda mennem :D -
Dns5000 #703 ja bementem az inkvizotorokhoz, leütöttek elvittek a templomba és a csávó modnja, hogy megsértettem a törvény,
Nem én önkénetes vagyok :D
aztán nem vette be :P
De itt lehet botharcot meg tűzmágiát tanulni.
-
#702 Hát elég baromság is volt a régi részekben, hogy az égő fákját zsebre rakta.:D -
#701 Legalább visszaidézi a régi szép emlékeket. :D -
kelemenlajos #700 Elején én is idegeskedtem, de belegondolva így is logikus. Az elrakás akkor lenne, ha valami rongyot rá tudnál csavarni. Mert úgy szokták elrakni a valóéletben is. -
kelemenlajos #699 Ez így nem egészen igaz, mert az inkvizítoroknál is tanulhatsz harci képzettségekeet, csak ha a lázadóknál kezdesz, akkor nem lehetsz többet mágus. Legalábbis a jelen tudásom szerint. -
kelemenlajos #698 Jelen pillanatban a németeknél is reklamálnak, de mivel nincs időhöz kötött küldetés így szerintem is felesleges :) -
#697 Ha csatlakoztál valahova, akkor nem. -
#696 Ahogy a Gothicokban, itt is csak embereknél lehet tanulni képességeket. -
Dns5000 #695 ha harcosnak kipezem magam aztán mem tudom átképezni távharcosnak vagy mágusnak? -
Kraptor #694 Mikor kapok fejlődési pontokat miket szét tudok osztogatni a képességeim között? C-vel be tudok lépni karakter screenre de annyi és kész ott nem tudok osztogatni pontokat. -
#693 remek kis játék lett mindent összevetve..kár hogy az ugrás animációja olyan félelmetesen béna mint amilyen a G1-ben volt :DDD
alig haladok különben, vadászgatok, gyógynövényeket gyűjtögetek...tényleg, van az a wanderakármi nevű gaz, ami 10xp-t ad...van hozzá valami jó kis recept amitől majd többet ad, vagy az fix 10xp-s boost csak?
ja, örültem annak is, hogy ahol mocsár, ott a weed :DDD -
#692 :D De nem ám... mekkora baromság is volt, csak most szembesültem vele, amikor észrevettem, hogy itt nem lehet.
Viszont a földön égve maradnak egy darabig, így van értelme akár több tucatnyit is magaddal hordani, ki lehet vele világítani a barlangokat... -
Dns5000 #691 kosz, égő fákját nem lehet elteni későbbre?
-
MrAndree #690 Azt valahol meg lehet nézni, hogy hány óra van a játékban éppen? A Gothicokban meg lehetett de itt nem találtam meg. -
#689 Úgy kapod őket, ahogy haladsz előre a játékban.
Én pl. Don táborának befejezésével kaptam egyet. De darabokat kaptam előtte is. -
#688 Jogos, én is furcsálltam, hogy fel sem ajánlja. Biztos erre lőtték be az egészet, és gondolták, hogy akinek erős, vagy gyenge(?), majd utánanéz... -
Dns5000 #687 térképhez kell vamami küldit csinálni vagy müködnie kéne alapból? -
TDantes #686 No igen, de amikor elindítottam a játékot, nem volt választási lehetőség, a menüben nem is kerestem. Azt gondoltam, biztos nincs is. -
#685 Mindig a beállításokkal kezdem, mielőtt elindítok valamit, hogy ne az esetleges intro alatt jusson eszembe, hogy "hú, b+, a billentyűkiosztás"... ott van a nehézség belövése is, de szerintem hagyja mindenki normálon, idővel biztos könnyebb lesz, ahogy minden Gothic, aztán utána meg már túl könnyű... -
MrAndree #684 A gothic 2 talán annyira még nem is de Night of the Raven kiegészítővel megtámogatva már az lett. Nem volt az se vért izzadóan nehéz csak pontosan meg kellett tercezned, hogy merre mész illetve milyen irányba fejlődsz és ahhoz tartanod magad vagy egy mezei ork darabokra szedett még a végén is. -
TDantes #683 Aha, értem. Hát mindenesetre nekem elég nehéz, valami kolostorban vagy hol, az arénában le kéne pofozni egy kardos szakállas manust, de ő pofoz le mindig engem.
A Gothic 2 is ilyen volt? ( A hárommal nem játszottam mert bosszantott a nagy gépigénye.)Az se volt könnyű ,de azért nem úgy emlékszem hogy az is ilyen nehéz lett volna. Elszokhattam bizonyára Gothic-tól. Hát bele kell jönnöm ismét. -
vzajcev #682 Hasznos nfo. jöhet még -
#681 Három fokozat van, normálon kezded (ha nem állítasz semmit). A legnehezebbet akkor ajánlják, ha már legalább egyszer végigtoltad. -
kelemenlajos #680 Nah megvan a megoldás.
Kis help, szerintem még nem spoiler kategória.
Don Táborában lehetsz harcos, távharcos
A városban lehetsz harcos, távharcos
Az Inkvizítoroknál lehetsz csak varázsló
Ha egyszer eldöntötted hova állsz nem lehet átállni (legalábbis a játék elején tuti, a végét meg még nem látta senki) :)
Ha valakinek ilyen infói/tanácsai vannak szerintem érdemes lenne összeszedni... :)
-
TDantes #679 Tényleg nehéz, de normál szinten? Miért van a játékban könnyű meg nehéz szint? Lehet hogy akkor hülye vagyok, mert nem vettem észre hogy lenne ilyesmi.
Mindenesetre nehéz, a Gothic2-vel sokat játszottam, nem is tudom, az könnyebbnek tűnt, vagy csak elpuhultam a könynedebb RPG-k miatt.
Na mindegy, de lehet benne akkor nehézségi szintet váltani?