4439
  • Gideon Wieth
    igen megmutatta. már chapter 2 ben vagyok.
  • Dns5000
    hmm hasonló gépem van 1920x1080 minden maxon 2xantialising és 25fps felett
    annyit vettem észre hogy xp alatta észre sem lehet venni hogy tölti a pályát win7 alatt belassul kicsit
  • Yaken666
    Egy kis segítséget kérnék..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Éppen a gyilkosság után nyomozok és most kaptam egy listát elég sok névvel akik a 3. városban vannak ahol senki nem dolgozik. Szinte minden ember ott tartózkodik a listán de nem nagyon tudok velük beszélni.
    Mit csináljak velük??

• Dns5000
    csak akkor tudsz kimenni a városbol ha segitesz a don embereinek vagy az inqusiotroknak, olyan mintha csatlakoznál valakihez
  • Dns5000
    Hát az sorozás, előtte el kellent volna menned a városba és ott küldizni.
    De nem biztos hogy ezért nem tudsz tanulni, csak tipp.
    Minden mester tetszje megvan? A inquisotor megutatta a kaput, oda adta az első teleportkövet csak utánna lehet tanulni sealt.
  • juhzo
    A városból hogylehet kijutni legelőször ide jöttem. Csak buggal tudok kimenni ami elég shit, mert lehet késöbb nemtudok majd questezni
  • KaszaN
    A demó az angol? Egy ismerősöm leszedte, azt neki valami orosz volt.
  • Molnibalage
    Pár percet toltam vele. Semmi FPS gond. Kicsit fakók eddig a színek, de hát sötét és eső van. 1280x1024 és élsimítás és árnyék kivételével minden maxon volt.
  • Gideon Wieth
    hát nem tudom SEAL-es embert sehogyse találtam. De rájöttem hol kurtam el nem kellett volna a Don embereinek segíteni. Majd előlről kezdem :D vagy nem tudom 17 h játék után nem biztos :)
  • MrAndree
    Aki 3/10-re meg 4/10-re értékeli a Risen-t az a Gothic-ot is ugyaennyire értekelné és onnantól fogva a véleménye nem számít. Ráadásul konzolon tesztelni RPG-t is a szánalom kategória de sebaj. Majd a Dragon Age-re is adnak a szar boxos tesztjükben egy 3/10et az okosok.
  • dante3
    :O
  • juhzo
    srácok először a városba kell végig questelni a order küldetéseket aztán kapod az ajánlólevelet a kolostorba és ezután lehetsz mage vagy mi a sorrend?
  • dante3
    "Risen Anti-fícsőrök

* nyers interfész
    * túl sokat kell vacakolni, míg elérsz vmit
    * dögunalmas harc
    * túl sok kulcspontban ízetlen a játék
    * ha ez lenne az egyetlen konzolos RPG a piacon, megérné szenvedni vele
    * A Risen túl sokat követel és túl keveset szállít a többi játékhoz képest
    * Igen jó RPG részt temet el a technikai középszerűség
    * 20 óra után már élvezhetőnek foghatjuk fel, addig szenvedés
    * kopott, alulfejlesztett fake, polírozás nélkül. Többi játék fícsőrgazdagsága itt sehol nincs.
    * Intró után szembesülünk a korábban kitűnően megoldott kivitelezés sokkal rosszabb változatával.
    * Elavult dizájn és prezentáció, rossz az egész
    * Kerülendő."
  • Kongy
    Ez most akkor a demó?
  • kelemenlajos
    Szerintem csak ásó kell hozzá...
    Harborban a helyi erőd bejáratától jobbra van egy kis beugró. A csontváz mögött próbálj meg ásni
  • kelemenlajos
    nah elolvastam a kritikát.
    Szerintem jogos a lepontozás, az alapján, amit leír.

Érződik hogy ő a Gothicot egy félresikerült ágnak tartja, ami tele van lehetőségekkel és ezt nem tudták kihasználni a risenben...
    Kb olyan mintha nem venné figyelembe azt amit a hc oldal tudott előre: Nem lesz se meseszép, se egyszerű, de piranha byte RPG lesz ízig vérig.

Jah és RPGből konzol változatot tesztelni sokat elmond szerintem a hozzáértésről.
  • Gideon Wieth
    jah még egy kérdés. hol tudok ásni megtanulni ? Ki tanítja? sírokat kéne kiásnom :)
  • Gideon Wieth
    ui.: 79-es Wisdomom van :) szal kellene tudnom tanulni. Ilyenkor mi van ? :)
  • Gideon Wieth
    ő. Elvileg az vagyok szerintem. De megvan minden bár 50 Wisdomom még nincs. Lehet azért nem tudok tanulni ? Mert nekem a kolostorban senki nem tanított ilyet :) lehetőséget se adja meg hogy valami hiányozna. Én ugy kerültem a monostorba hogy odamentem csak simán és fogtam magam beszéltem az őrrel. aki mondta hogy akkor ő most elkapott és bevisz a monostorba :D

am megvan az első nagy hiba...
    egyszerre vagyok a monostor tagja és most kb 5 perce vadász is ..../értsd Don embere :D//
  • Kongy
    Nektek CloneDVD van? Nekem szarozik vele a daemon!
  • kelemenlajos
    win7 Rc (tehát nem tört, de régebbi) és hiba nélkül

kétmag/4Gb/4850-1G
  • MrAndree
    Olyasmikbe köt bele amik már a régi gothicoknak is jellemvonásai voltak, szóval az aki szerette mondjuk a gothic 1et az ezeken kb. 3 másodperc alatt túlteszi magát.
  • Prince23
    Ez azért döbbenet...
  • Dns5000
    win7 64bit alatt picit beszaggat töltéskor
    xp32bit nél tök símán ment észre sem lehet venni hogy tölt
    nektek, hogy megy?
  • Dns5000
    Kicsit aggódok mert elég sok manna poti fogy, alkimiával csinálni sem sokkal olcsobb.
    Aki harcos az sok potit fogyaszt? Kell venni?
  • Dns5000
    ha sorozott vagy lehet nem tudod megtanulni.
  • Dns5000
    Sealt a I betűs mester tanít, nem jut eszembe a neve

de csak miután megcsináltad az összes tesztet.
    1. szint 50 wisdom
    2. szint 100 wisdom
    baromi sok könyvet elolvastam és most 92 widomom van ... :S

Open lock runát talát már valaki hanyadik körben van?
    Én nem bírtam tovább várni felnyomtam a lockpicket maxra mert annyi ládát hagytam így is el
  • Kongy
    Nektek működik az AVENGED CloneDVD? Nekem azt írja ki a Daemon, hogy nem sikerült csatlakoztatni a képfájlt. MDF formátumban van. vki plz help!!
  • MrAndree
    Konzolon tesztelte. Enough said...
  • Gideon Wieth
    szóval valakinek ötlet SEAL-t hol lehet tanulni ? :)
  • Gideon Wieth
    aláírom hogy nem 90 %os játék és vannak hibái. De a 10/4et erősnek tartom.Annál jobb ez a játék. Tekintve már csak azt is hogy engem leköt. És ezt nem sok minden teszi meg az utóbbi időben, és olyan nagy rajongója se vagyok a műfajnak. Bár a Gothic 1et imádtam
  • Solid Snake
    eurogamer teszt
    4/10
  • kelemenlajos
    Bocs, nem gonoszkodás, de legalább leellenőriznéd, hogy megvan-e rajta a tartalom ;)
  • Solid Snake
    :(
  • Solid Snake
    Mehet is a faq-ba ha majd egyszer
  • Molnibalage
    Az a fórummotor nyelve. A hozzászólások attól nem váltanak nyelvet, sem a feltöltött tartalom szerintem. Alig várom, hogy otthon kipróbáljam a demót.
  • Solid Snake
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • kelemenlajos
    őőő...
    nem :)
    ha igen adj linket az angolról ;)
  • Solid Snake
    Átállítható angolra:)
  • Molnibalage
    Tekintve, hogy németül van ez a veszély nem fenyeget. :)