4439
  • balee4
    Remélhetőleg még a héten kijön a rendes angol változat is..., és remélem kiderül, hogy mégis megjelenik nálunk, mégha csúszással is.
  • gyurma78
    Okos emberek kiszedték az xbox verzióból a hangokat:)

Elvileg így már angolul beszélnek.

English audio file (compressed with 7-Zip):

Part 1: http://www.sendspace.com/file/nvug85
    Part 2: http://www.sendspace.com/file/amrak4

Nemsokára lejön. Ha kipróbáltam, írok majd, hogy megy e rendesen.
  • gfreak
    pont ezért gondoltam, nehogy ez is úgy járjon a Batman Arkham Asylum

akkor ha valaki érez magában késztetést, nyugodtan csináljon egy wareztopikot, ezt meg tartsuk tisztán
  • Molnibalage
    Igen. Lehet, ez a no warez innentől fogva?
  • gfreak
    még mielőtt kijönne egy 'rendes' warez változat, gyors előzzük meg a fórumszétbombázást egy wareztopikkal :D

szerintetek van/lesz rá igény? :DDD
  • Was
    De, ahogy írtam utalni is lehet.
  • Molnibalage
    Láttam, köszi! Nincs dombornyomott kártyám, de tudtommal más Visa Electronnal is megy.
  • Was
    ment privát
  • Molnibalage
    Sürgősen meg kell tanulnom használni a paypalt. :)
  • dezsolti78
    hi!
    A hangulat is remek. A Gothic 2 hangulatát idézi a legjobban, legalább is számomra. Szóval ezzel sem lesz baj. És ami a legfontosabb OPTIMALIZÁLTÁK! :)
  • Molnibalage
    Én eddig csak állóképeket és pár videót láttam, de vizuálisan itt baj nem lesz. :) A zene remélem, hogy a megszokott minőség, ahogy G2/3 estén is volt.
  • dezsolti78
    Hi, all!
    Eszméletlen szép lett gyerekek.
    Az orosz tudásom már megkopott,de ezt látnom kellett.
  • Was
    Na, xbox-ra már van huncut változat.
  • ricsa008
    várok ha minden igaz a héten már lesz razor is vagy valami normális release
  • ricsa008
    áh kösz
    de a rapid nem épp a normális kategória a többi megy de sajna csak 23-30kb-s el
  • xido
    http://epidem.ru/index.php?newsid=139562
  • ricsa008
    jöhetne már valami normális link
  • Molnibalage
    Ha segítenél majd a Paypal rejtelmeibe bevezetni, azt nagyon megköszönném. Nekem nem fűlik a fogam a warezhoz.
  • rotator
    Lesz az, ha egyszer kijönnek angolul.
  • grebber
    Pontosan.Ezért van nálam pihenőpályán a Drakensang a Venetica és a Divinity 2 mellett ez is most.
    Ettől nem félek ehhez tuti lesz magyarítás de előbbi 3 hoz hát lehet hogy soha :(
  • xido
    egyébként logikus is..az ilyen játékok ereje a szöveg és a történet..ha nem érted és csak kaszabolást meg gyűjtögetést látsz benne úgy..akkor oda a varázs
  • grebber
    Nem baj az van sok más game amit lehet tolni szal nem fog megölni az unalom.
  • Zóanagyvarázsló
    1. Tényleg az a legegyzserűbb és legkényelmesebb, ha ezt az ember maga intézi. Egyszer úgyis át kell esni a tűzkeresztségen. PayPal rocks!

2. Tényleg szívesen segítenék, de én csak olykor-olykor utazom fel Pestre.
  • xido
    Oblivion szintű szövegmennyiség esetén majd akkor jövőre:)
  • grebber
    Ja amugy az alant linkelt tesztet érdemes megnézni mert ugytudom hogy nem GPU-s hanem CPU-s PhysX van benne és nem gyengén jó benne az új ATI :D

Szerintem bolyongok majd benne felderitem a világot küldetést nem csinálok mert nem értem és majd ha egyszer lesz magyarítás akkor jön el az én idöm :D
  • rotator
    Hát igen, mert ezt nem németek ferdítették angolra, hanem képzett angolszász írók újraírták az egészet. Szóval biztos elég zaftos oxfordi lehet a szövegezés. :)
  • grebber
    Fenébe de tolnám vele tovább de ez nekem nagyon angol :(
    Értem valamennyire de nem eléggé és nem mindent.
  • Was
    Én végül is megrendeltem -ahogy már korábban is írtam- és Paypal-lal rendeztem a fizetést. De mivel nem bp-i vagyok ezért nem egyezkedtem veled.
    Nem olyan vészes a menete a dolognak, úgyhogy szerintem jobban is jársz, ha saját magadnak intézed. Az egész postaköltséggel lett: 28.96 GBP
  • grebber
    Nem írtad át az xml-t nekem működik angol a szöveg!
  • dante3
    nálam nem jó, eltűntek a menü feliratok, meg az itemeknél sem ír ki mindent
  • Dunpeal
    Tessék: http://www.2shared.com/file/8097689/3d486596/strings.html
  • grebber
    Valaki tegye ezt fel máshova nem tudom leszedni :(
  • xido
    Feliratok oroszról átállíthatóak,ha minden igaz,audio orosz marad..

Change the ConfigDefault.xml line Subtitles=Russian to what you want to use instead.
    (Perhaps works with all five bigger EU languages like French, Italian, Spanish, English and German.)

EDIT: Mirror.
    http://rapidshare.com/files/286098367/strings.pak

bocs ha már volt
  • dante3
    Vaddiszno engem is kinyuvasztott!:)
  • grebber
    Gamer.no 9/10
  • rotator
    Nekem meg HD3870-em van, és 1920*1200-ban játszom. Ja és a processzorom se Core-i7 (bár legalább dualcore).
  • Zóanagyvarázsló
    Jelesül feszengek a 9600 GT-mmel :) Mondjuk a megfizethető árkategóriában más VGA sem ver rá köröket.
  • grebber
    Na elvittem az első vaddisznóig ami meg is fingatott :D
    Szerintem a futással nem lesz gond 25 fps alá nem ment le nekem átlagban olyan 3x-4x nek mondanám.
    Volt nekem olyan hogy elkezdett remegni a kép.Meg láttam olyan sziklákat aminek elfelejtettek textúrát adni csak egy zöld ocsmányság volt :( Így elsőre nem rossz game csak ezt akartam megtudni orosz mivolta végett törlöm is.

• rotator
    Jelesül?
  • Zóanagyvarázsló
    Részemről a korábbi ömlengés és a prezentált látvány fényében a legkevésbé sem vagyok megelégedve az olvasottakkal, akkor sem, ha meglepniük nem sikerült.