4439
  • juhzo
    azt kikell tanulni aztán a CTRL el működni fog
  • JamesRyan
    csak nekem nem működik a kúszás-mászás gomb?
    kösz
  • SzAbbbbI
    Tudja valaki esetleg készül-e már magyarositás?
  • juhzo
    Énse találom a wisdom of combat könyvet az kellene már csak. végülis nagy unalmamba csináltam egy másik karaktert ami donnak melózik. Mage mégis jobban tetszik :D:D
  • lwb
    Vegulis hol talaltad meg a Wisdom in Combat konyvet? Mert en nagyon nem talalom ... :(
  • Dns5000
    ó városőrpazsot loptam elég jó :P
  • Gideon Wieth
    2ikra legyőztem:D futkároztam körbe egy nyilpuskával :Pa végén meg karddal puff neki.
  • Dns5000
    Rajöttem, beszélgetés közben lehet.
    Inqisitor őrtől ellptam a kétkezes Execution staffját :P
    Ott fogta a kezében aztán hiphopp eltőnt, helyette elővett egy botot :P
  • Dns5000
    ja és hogy kell lopni felvetem 2. szintű lopást csak azt nem tudom milyen gomb snek is kéne hozzá?
  • Dns5000
    Hol van Aric?
    És hogy lehet kimenni a városbóóól?
  • Alwares
    Na végül nem is volt nehéz. Kb 2 perc alatt kinyúlt. Csak előtte körbe kellet kérdezni az embereket tanácsért aztán csak 3-4 bor kellett az öregbe hogy egy rozoga karddal akarjon legyőzni. Jó ez a játék, de nem lesz a kedvencem. Sőt.
    Túlságosan el van veszve az ember a játékban, valahogy nem tudom mi a célja az egésznek. Céltalanul bolyongok az erdőkben próbálom legyőzni a gyökér lényeket. És igen, eleinte rohadt gyenge a karakter.
  • odugen
    Hi!
    Felpakoltam, jó is lenne...De vlm gond van a megjelenítéssel, mert "ködös" minden. Olyan mintha nagyon fent lenne a gamma vagy felhő mögül látnám a dolgokat. Másnál nem volt ilyesmi?
  • Bartn73
    Megéri szenvedni Aric legyözésével,mert a kardja 30at sebez és 25 ös erő kell hozzá Én kb 25 ször kezdtem neki és 15 percig vagdaltam mire meghalt xd
  • grebber
    Hát basszus nem igen jön össze ugy néz ki amit szeretnék. (hogy csak mászkálok és ápolom magam mivel szinte alig jártam valamerre mindenhol rajban vannak a dolgok és elején nem sok esély van 2 farkas vagy 1 vadkan vagy két akármi ellen :(
  • torma1
    Szia! Hol lehet csatlakozni a mágusokhoz? A kolostorban? Milyen küldit kell csinálni a városban? Én már voltam ott de nem emlékszem mágusos küldetésre!
  • Dns5000
    nem
  • Kraptor
    Kardos varázslo is lehetek vagy csak botharcos varázsló?
  • Alwares
    Hát én most csinálom a botharcos tréninget és rohadtul nem sikerül mikor Arci-t kell legyőzni vagy kit. Ütés előtt kell lenyomni röviden a jobb gombot de ezt rohadt nehéz eltalálni. Ez a harcrendszer komolyan rosszabb mint az eddigiek. Nem olyan hatékony de kb olyan nehéz mint egy Ninja Gaiden :D
  • Dns5000
    Ha sima varázsló akarsz lenni botharc nélküél előbb a városban kell csinálni 1 küldit a varázslónak aztán Carlosnak kell csinálni párat és akkor kapsz ajánlást az Inquizitorokhoz és lehet sima varázsló.
    Ha botharcos varázsló is jó akkor csak menny az inquizitorokhoz.

Hogy lehet kimenni a városból??
  • c3124c
    jja, rákattintasz a földre, és tip-hopp kiemel egy ládát a föld alól, azé' kemények vagyunk már az elején is :-)
  • c3124c
    zárnyitást a mocsárban a Don-nál a gát tetején tanit egy bandita, kincset keresni pedig olyan helyeken lehet, ahol látszik, hogy más színű a föld. a mocsárban van pár hely a ládák környékén, mocsár előtt a dombtetőn a temetőben ( az egyik ládához 3as lockpick kell :s ). Of course lapát kell hozzá :-)
  • torma1
    Kincset hogy lehet keresni? Írja hogy ásóval lehet a síroknál ügyködni de nekem eddig nem sikerül. Találtam egy kétkezes kardot ami 80-at sebez igaz 80-as erő kell hozzá és csak 10-es szintű vagyok! Van egy küldi a városban ahol a halárusnak kell segíteni eladni a boltját! Azt mondják az érdeklődő a kocsmában van de ott nem találok senkit aki megvenné! Valami ötlet?
  • c3124c
    a trainerek lapon irja, hogy ki mit tud, nézd már meg, hogy hol volt a szaki. thx.
  • torma1
    Sziasztok!A kovács Harbor Town-ban nem tudom a nevét pontosan az tud tanítani bányászatot! Azt tudja valaki hogy a zárnyitást hol lehet tanulni? A zsebmeccés,balta,kard,bot,szerszámíj,nyíl, stb a varázsláson kívül lehet tanulni már a városban is! Varázslást hol lehet kitanulni?És igen nehéz lett a játék! 10 szinten a Ghoul-lok leverni mint a vak a poharat! Hol lehet valami frakcióba lépni? Mert a városban(Harbor Town) ott vannak olyan küldik amivel vagy az Order-t vagy Dont segíted! Ez számít valamit? Köszi
  • Gideon Wieth
    huh :D hát neke valaki tanított de nem emlékszem ki volt. :S Azt hiszem a városban volt talán az illető :)
  • c3124c
    üdv, vki tudja, hogy kinél lehet bányászatot tanulni? kéne némi gold a gyűrűmhöz :-)
  • Gideon Wieth
    Nah már csatlakoztam a varázslókhoz :D
  • Dns5000
    umm ,hogy lehet pénzt keresni, bejöttem a városba 100g kurváztam 1et 50g fizettem egy kurvát az őrnek 50g fizettem 30g a beteg nőnek legyen szállása és nincs pénzem :(
    a küldik csak visszik a pénzt :(
  • Zóanagyvarázsló
    Mivel a G3-ba már egy előző két részt végigharcolt, és a kalandjai során félisteni szintet elért hőssel kezdtünk... Ahhoz képest inkább abba lehetne belekötni :)

Vannak frakciók.
  • MrAndree
    Pedig ennek a játéknak sokkal több köze van az igazi Gothic érzéshez mint a Gothic 3nak volt.
  • Alwares
    Nem rossz ez a játék, tisztességesen össze van rakva, de azért a G3 nekem ezerszer jobban bejött. Ott valahogy a magad ura voltál, küldiztél orba-szájba, beleszóltál a világ dolgaiba, itt meg egy kis nevenincs senki vagy akit csak úgy dobálnak ide-oda az események... Még barátkozom vele, de áááá ott vagyok a monostorba de nem akarok ott lenni. Itt is van több frakció lehet máshoz is odacsapódni? Ez a G3-ban nagyon tetszett ha ebben nincs, hát az szomorú lenne.
  • rotator
    Közben kijött a hivatalos demó.
  • Zóanagyvarázsló
    Az úszás lehetősége növeli a szabadságérzetet, és ügyes fejlesztők értelmet is tudnak adni neki. A NotR-ben például már a videóért megérte :)

Egyébként személy szerint nem sírok utána (de örülnék neki, a klasszikus Gothic hangulathoz nekem hozzátartozik), sőt éppen azt jegyeztem meg, hogy a leírtak alapján nem egyértelmű a butulás, az pedig még kevésbé, hogy ez a konzolport miatt lenne.
  • Riddick21
    Most komolyan: hova akartok úszni ennyire? Úgy értem, hogy valószínűleg nincs arra semmi, a szigeten kívül, meg a játék is ott játszódik, így lett kitalálva, szóval nem maradtok le semmiről...

Egyébként szar játék, mert papírrepülőt sem lehet benne hajtogatni.
  • Gideon Wieth
    nah már rájöttem hogy nekem a monostorban a wisdom in combat című könyv kéne és ha azt odaadom rufusnak enyémek a hozzávalók. de hol van ez a könyv?
  • Dns5000
    városban lehet tanulni kardot,baltát, ilyászotot úgy hogy nem kell csatlakozni senkihez
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is tudom, mászás, pár PC-only G3-ban sem volt (sajnos :(), és szerintem merülés sem. A víz felszínén lehet úszni itt is, nem? Azt pedig bírtam, hogy egyzserre betöltött egy jókora térképet - a harmadik részig.

Kicsit egyszerubb a fejlodesi lap, kevesebb tulajdonsag es kepesseg van.

Az első két részé elég komolytalan volt, ha HC cRPG-k felől próbálnánk érétkelni. A G3 esetében pedig a karakfejlesztés hibái kioltották számomra a mennyiségi előnyt.

Szóval nem ijesztettél el, akkor sem, ha nem is ez volt a célod :)
  • gfreak
    érdekes, ha az ellenfeledet sikerül nekiszoraítanod valaminek (pl sziklafalnak, házfalnak, stb) akkor nem oldalaz el, sőt, néha védekezik egy kicsit, de simán laposravered..én a Rottworm-öt a vadásszal így intéztem el, egyszer sem csapott meg (normalon játszok)...
  • dante3
    Jaja, így tanultam meg a lock 1-2-öt!
  • Gideon Wieth
    vagy hol van ? mert se az alkimista pincéjében nem találtam és még más se tudja :)