4439
-
steweee #798 mhelyen nincs képmegjelenítés az oldalon....
ez olyasmi mint a gothic volt? -
csgj #797 Több nincs? o.O -
kelemenlajos #796 A németenél fent van az info adatbázis, lehetőleg ne spoilerezzétek szét vele a fórumot, mert kb midnen benne van...
Link -
Dns5000 #795 goblin, madar, kissebb farkars 1 lövés
sikerül 1 lövéssel 3 madarat leteríteni.
Skorpiókat is símán megőltem az Expert fighter viszont 1 ütésből bedarál és nem sokat sebez rajta egy fireball, de valószinű nem 8 szintű -
kelemenlajos #794 igen, érdekes, hogy látszólag tényleg csak a rendet tartja fenn az a réteg akikkel eddig találkoztam. Zsarnok, kizsákmányoló, egyébb rossz életű emberrel nem találkoztam még közöttük. -
#793 igen. de Nem biztos hogy rosszakk. Én hozzájuk csatlakoztam, szimpatikusabb ürgék voltak ott . :) -
#792 Tudja valaki hol lehet SEAL-t tanulni a kristályok használatához ? -
sanyiiiii #791 Én kaptam:) -
kelemenlajos #790 Megéri Mage-el lenni?
Vagy futni kell vele minden elől? :) -
peti1000 #789 Valaki talált már teleport követ a kikötőben? -
Dns5000 #788 rossz hírem van az inqusitorok a magus frakció :P -
Dns5000 #787 Tévedtem a fireball teruletre hat igaz kicsire, de sokkal könnybb vele célozni. -
Csokis #786 Ahogy már linkelték, tényleg van! -
csgj #785 Milyen frakciók vannak? Mert ha lennének pl druidák, hozzájuk szívesen beállnék :) Most még ugyebár totál az elején vagyok, tehát eddig csak az inkvizítorokról és Don banditáiról hallottam... Utóbbihoz csatlakoznék, de csak azért mert az inkvizítorok elég gonoszoknak tűnnek... hallásból :P Viszont nem szívesen maradok velük sokáig, mert inkább valami félig-meddig mágus frakció érdekelne. Vagy hát valami természetőrült druida banda, esetleg paladin. -
Dns5000 #784 runa magicel lehet varázsolni akármit csak a runa kell hozza, hol lehet runat venni?
és pick pocket lvl3at fejleszteni? -
Dns5000 #783 na mage vagyok :D
Magic missile van ez gyorsan instant
Fireball 2-3 mp mire feltőltődik nem tudom miért lenne jobb mint a missile talán picit többet sebez, ha valaki rájön írjon, de nem területre hat vagy nagyon picire 2 szörnyet még nem sikerült sebezni vele egyszerre.
Ice lance 1000g ért tanítják vagy küldiket kell csinálni. Ez megfagyasztja a célpontot elég sokáig meg sebez is.
8 szintű maggel lehet apritani a goblinokat, pillangókat, farkasokat :P
goblin 1db 4. szitű firebbal.
Úgy néz ki a többi mágiát csak tekercslől lehet nyomni de tekercs írást tanítanak.
A runa mágiát még nem néztem -
#782 Már töltöm is. :) -
#781 Tényleg van. :) -
kelemenlajos #780 Srácok, vigyázzatok az npc-kre!
Tegnap kitakarítottam a vársoból a söpredéket (Bocs a Don-os oldalnak) ;) Megyek fel a fellegvárba hogy én majd jól belépek mágusnak. Volt valami tanoncos tanya, nagyobb mint az elején van. Kapatm két küldetés a főnöktől, godoltam majd megoldom, de a gnomok megölése pont útbaesett. Nah, akkor toljuk le. Igen ám, de rámjött vagy 4... visszaszaladtam, nehogy lenyomjanak mint a rajzszöget, a növendékek meg csak edzésben vannak, mert harcosnak tanulnak (Legalábbis az intelligánciájuk alapján). Jött is az egyik segíteni, de lecsapták!
Konkrétan meghalt, nyista, fine, ende.
A dolog szépsége, hogy nem tudom mennyire kapcsolódik a továbbiakban a főszálhoz, és nála volt a gnomos küldetésem jutalma :) -
#779 Ez most poén a warezra vagy tényleg van demó? -
#778 Egyelőre nem jelenik meg nálunk. Szal ne no commentezzél. -
mike01010101 #777 Ez a jatek egyertelmuem a "meg kell venni" kategoria. Kar hogy nem aruljak itthon meg angolul sem. -
#776 Ti most a demóról beszéltek? Vagy le hackeltétek a netről?(no comment) Magyar feliratosan jelenik meg a boltokban? -
sanyiiiii #775 Kikérem magamnak egy ghoulnak hunter armorban 10es szinten legalább 3-4 ütés kell hogy kinyírjon:D
Egyébként nem lenne para ha lehetne ellene védekezni de amikor elkezd folyamatosan ütni ha nem szakítod meg (ami ugy elég nehézkes mert nagyon gyorsan üt) csak védekezel végig akkor tol rád valami varázslatot elég csúnya sebzéssel.
@Merlin szerintem megéri a pénzét, csak itthon nem forgalmazzák:D
Én személy szerint még várok vele pár hetet, ha semmi hír nem jön addig az itthoni forgalmazásról megrendelem külföldről. -
torma1 #774 Sziasztok! 3-as zárnyitást kinél lehet tanulni? A városban számit hogy kinek segítesz? Order vagy Don? -
#773 Akkor nem lehetsz mage, ha besoroztak és úgy kerültél a monasterybe, nem pedig a városból önként és ajánlással. -
juhzo #772 ezt hogy értitek?, ha megcsinálom a mesterek küldetéseit akkor nemlehetek mage mert a városba kell teljesítenem a 4 orderes akármit. -
juhzo #771 thx :P -
#770 Én meg jól megszívtam, mert nem tudtam h recommendation kell a mage-hez és besoroztak. :( Most kezdhetem előről az egészet. -
Dns5000 #769 na megvan a recomendation megyek magnek tanulni :D -
#768 Ott van spoiler tagben a válasz. Jelöld ki és kiírja. -
Csokis #767 Kijött a játék demója, ha valakit érdekel! -
juhzo #766 mestor :D hol találtad meg mert én még mindig ezzel szenvedek:S -
#765 Ejh... mit mondtok a játékról? Bolt, warez, vagy az se?:) -
juhzo #764 merre találtam meg???:D please írd le -
juhzo #763 ja :D várjatok akinek problémás a harc akkor van egy bugger ököllel menjetek neki az ellenfélnek szorítsátok be valami falhoz és nyertek elég komoly bug akinek gondja volt Arci legyőzésével az így próbálja engem meg se sebzett :D easy sajna itt is megvan az a hiba hogy itt is inkább az erő határozza meg az ütésedet nem az hogy mien kardod van. -
Dns5000 #762 városban lehet lockpicket tanulni? -
#761 Megtaláltam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A temetőben van a Monasteryben. -
#760 kicsit zoomolj vissza -
#759 Az itt nem fog menni. Néhány óra _rendes_ játék után az első páncélban + valami normális karddal + némi stat megfelelő helyekre már meg se kottyan egy kisebb csapat farkas. Na persze egy ghoul az 2 ütésből lecsap, és meg se lehet karcolni. :D