2153
Project Torque
-
Gibor #308 micsoda? az érdekes... nekem rámek a játékra és rögtön update-el... -
k roy96 #307 Ha nem pipálom ki, hogy be kelljen írni vmit, akkor nem engedi az Update gombot -
#306 az biztos, de nem is igen skilles pálya a hosszú egyeneseivel ;) viszont egy b-road csatára bármikor vevő vagyok ;) -
Gibor #305 nemekll semmit beírni... csatlakozik magától. -
k roy96 #304 Sziasztok!
Most akarom felrakni a gamet.
Az Upgrade-ba a Host-hoz meg a Port-hoz mit kell beírni? -
UnConnecteD #303 nem eri meg, inkabb igenyelj egy ingyenes quadro-t, azzal szerintem tobbre mesz. itt -
vass17 #302 a buggyt lehet használni rendes autoként, vagy csak vmi különleges versenyekre kell? Sztetek megéri megvenni? -
UnConnecteD #301 pl. Broadway4-en soha nem fogod utol erni a harpoon-omat quadroval ;) -
Gibor #300 leginkább a sofőrtől. -
UnConnecteD #299 na, azert a siman az eros tulzas, meg azert palyatol meg sofortol is igen fugg. -
#298 Hexan elég elbaszott egy verda, erre akkor jöttem rá mikor már kidobtam rá ~100k-t Quadro viszont elég über masina, kicsit balanszolni kell és simán veri a nagyokat is... (Harpoon, Stallion, RX7, MR2..) -
Gibor #297 üdvözletem... nekem Hexan GT-m van meg Quadro-m. -
#296 sziasztok,
jó látni hogy itt az sgn is van PT topik^^ íme a verdám (kattra nagyobb):
-
#295 Hostolás esetén nyitva kell hogy legyen a port, mert lehet, hogy nem találja meg. Kapcsolódás esetén még lehet, hogy észleli, hogy hol kell kommunikálni, host-olás esetén problematikusabb. Mindenesetre a tűzfalbeállításoknál engedélyezni kell a routernek a port forwardingot. A router beállításokat pedig a router címének begépelésével éri el az ember. -
Gibor #294 és a routernek miköze a játékhoz?
UnConnecteD: Ezt nemhiszem mivel ugy írták hogy február elején kidobják a cumót és asszem hetente 1pályát adnak ki... -
#293 Mondjuk a FAQ-ba be lehetne írni, hogy a default router cím lehet még a 192.168.0.1 és a 192.168.1.1.
Én személy szerint még soha nem találkoztam olyan routerrel, aminek 192.168.2.1 volt az alapértelmezett címe. -
UnConnecteD #292 en ugy tudom, az uj kocsik csak marcius kozepen lesznek, februarban csak uj palyakat hoz a patch, es hibajavitasokat. -
Gibor #291 Na örültök? Február elején jókis verdákat kapunk... -
#290 Megjött az e-mail. Yahoo rulez. Alig 4 órába tellett neki. -
#288 Kb mennyi idő, amíg megjön az aktivációs e-mail regelés után?
Én uszkve negyed órája várom. -
Gibor #287 10dolcsi 1000AP 20dolcsi 2000AP... 2000AP a legdurvább gép az RX7 vagyis csak 1800AP -
#286 mennyibe van az ap mostanság?
persze csak friss tözsde hírek érdekelnek :P -
Szabi1991 #285 tegnap küldtek mélt hogy elérhetőek :@ -
Gibor #284 aza két autó még messze van... február elején jelenik meg... amugymeg biztos hogy AP-s lesz mert licencelt autó... de nekem már van 599AP-m :D nemsokára veszek 2000AP-t... -
Szabi1991 #283 nincs vmi gyors pénz/exp. szerzési trükk ?:)
szeretnék venni egy camarot, vagy imprezzát :D -
#282 eh, akkor én voltam figyelmetlen.
mind1, sikerült regelni, kész... -
Gibor #281 levan írva hogy 1 nagyvetű és 1 szám legyen benne. Eztis onnan tom hogy mikor én regeltem Pirosan felvolt tüntetve. -
#280 nem lenne gond, ha az elmés jelszavas résznél odaírnák milyen formában fogadja el, és akkor sok felhalmozódott adrenalint meg lehetne spórolni mindent regisztrátornál. -
Gibor #279 Bertino:
Légyolyszives és máskor ne ien hangnemben írjál... ott van a FAQ gomb rákattintasz és levan írva a regisztráció is. Igaz angolul e majd lefordíttatom egy webfordító progival. -
#278 nah végre sikerült, de aki ezt kitalálta, keresztre feszíteném csak úgy szívességből -
#277 hát beszarok bazdmeg, milyen kód kell ennek ? visszaolvasgattam de csak annyit találtam, hogy nektek is volt gond vele, de nekem nem akar semmilyet elfogadni.
mááá rakás variációt probáltam, faszom kivan komolyan :D -
#276 megbaszom ezt a szart, az istennek nem akarja a kódot elfogadni, faszé baszakszik az emberrel, felidegsít komolyan. -
#275 nah asszem újra felteszem őtet:) -
#274 Valaki mondhatna valamit a balance-król mit jelentenek a köríven a piros négyzetek mert nem vágom miért is jók ezek,nem értem mi a különbség ha az első négyzet piros vagy a negyedik. -
Gibor #273 hát minden lvl2-es már vlami lvl3-as... de kanyarodni nagyon jóll kanyarodik... és jól gyorsul. -
UnConnecteD #272 neztem azt a gepet, hat a szettuningolashoz meg nincs tul kozel :) -
Gibor #271 ln inkább explorer mud track-en nyomom , oott porig alázok mindenkit és szerzek hamar 1000xp/rp-t. -
UnConnecteD #270 ritkan latlak, pedig eleg sokat fent vagyok mostanaban ;)
akkor is talan inkabb TA-n -
Gibor #269 nem mert vettem egy quadro-t és széttuningoltam... -
UnConnecteD #268 es azota se tudtad azt a par ezret osszegyujteni?