2153
Project Torque
-
#508 Sz'tem szebb a mostaninál... -
Gibor #507 Quadro... csak mikor a képet csinálták vagyis még a béta fázisban így nézett ki. -
#506 Ez mi ez?
-
#505 Még tegnap este is, amikor már vége volt a +15%-nak akkor is 2200-at kaptam :D Csak kell futni pár best lap-et és csákány :D -
UnConnecteD #504 es ma mennyit kapsz? -
#503 Én ma 7 körös england-ért 2200-at kaptam :D -
Gibor #502 30körös Thunder Alley 30körért kapsz olyan 5000XP/RP ami 30percedet jelenti
ha utánanézel akkor kb england 7kör 14perc köbö és 1500XP/RP már örülsz... -
#501 Jaj bocsánat elnézést jóváteszem... XD -
#500 hát akkkor asszem a kocsivásárt el kell halasztanom.Amugy mivel lehet a legtöbb RP-t keresni?
-
Gibor #499 sehogy... ez rossz dolog dehát ez van... -
#498 Cső all! Hogyan lehet eladni a már meglévő kocsimat? -
Gibor #497 ehh... én meg C-V és 2napja azon vok hogy elegendő XP-t szerezzek a jogsira... amugy iitt nekem 50ezer Xp kell... -
#496 E III asszem...több mint 1 hete nem nyomtam...tegnap este akartam, csak maintenance volt... -
Gibor #495 :$ :D xD amugy te most eprpil mien szinten vagY? -
#494 na erről beszélek, nyuszómuszó...:D:D:D:D:D -
Gibor #493 jah értem mire gondolsz... hát MICSU nem lesz az tény. Bocs hogy kicsit később kapcsoltam... -
#492 mondom igaz, de MICSU sose lesz benne... -
Gibor #491 De március közepén adják ki a mitsut is meg a listán azis rajta van...
The Lancer EVO IX and Impreza WRX are currently scheduled for a simultaneous release in mid March. Both cars will be class 5.
The Firebird, Corvette, and Panama GT (fake Porsche) are scheduled for a simultaneous release in late March. The performance levels of these are still being tweaked a bit. -
#490 Így van, de micsu nincs és soha nem is lesz benne... -
Gibor #489 GT... igen... eddig megvan az összes része, beleértve GT4 prologe meg minden... -
Gibor #488 De március közepétől lesz impreza meg mitsu... -
#487 MiCSu nincs benne... -
#486 Jééé Subaru meg Micsu is van benne? Az meg hogyan? :D -
#485 én szeretek belsőböl vezetni,szinte csak úgy megyek:)a hülye kézmozgástmeg már megszoktam a sl-ből -
#484 Az mas,alias Gran Turismo nalam iis! :) -
vass17 #483 ebben a játékban nekem sem a kedvencem a belsö nézet, mert belebolondulok a sok kézforgásba -
Gibor #482 nem... sőt nemis jáccom arcade-al... csak én belső nézetből nemnagyon szeretek menni inkább motorháztető nézet a kedvencem. -
#481 Akkor arcade kedvelo vagy ugylatom! :) -
Gibor #480 hmm... még nemlátam... lehet mert nemszokásom belső nézetben jáccani... -
#479 -
Szabi1991 #478 föleg amikor a sofőr két kitőrt keze átmegy egymáson -
Gibor #477 belső nézet? hát annyira van hogy szinte a legrealisztikusabb belső nézet van :D -
#476 Természetesen van:) -
#475 van belső nézet a játékban? -
Gibor #474 Hmm...
Idióta imageshack
-
#473 tényleg kényteleln leszek pénzt felötlteni:)vagy kimegyek debrecenbe és adok nekik személyesn pénzt -
Gibor #472 még 1 kép xD
-
Gibor #471 AP-ért lesznek és 5ös szintü lesz mindkettő... de szerintem megse veszem az RX-7et, amugy eza két verda március közepén jelenik meg és még több cucc március végén mint pl a porsche vagyis a panama gt. -
Szabi1991 #470 félek hogy 9999999999pénzbe fognak kerülni :( -
Gibor #469 Újabb nyalánkságok: