2153
Project Torque
  • Gibor
    Még nem... :( de felteszem mihelyst átkonvertálom... meg sztem más videót csinálok mert izéka nem lett a legjob azóta jobban nyomom...
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    feltetted már jútúbra a frift videódat ? :D
  • Gibor
    nekem 800-900kb/s el jött... -.- de ez attólis függ hogy menyien használják a klienst.
  • Szabi1991
    én is azt hittem -.-
  • Gibor
    azthiszem filefrontról a legjobb...
  • Szabi1991
    kb a 200 adik kodot elfogadta :O

már csak megkell várni mig 120 kb/s el lejön az 500 mega :S

nincs vmi nagyon gyors szerver ahonann le lehet szedni a "klienst" ? :D
  • Gibor
    nekedis csináljak accot? it nálunk a faluban mindenkinek én csináltam :P
  • Szabi1991
    20 perce irogatom a kodokat regisztrációnál, de mindig hibásnak látja :SS

• ngcsnet
    a patch 200mb körül van, csak több részletben tölti le (50-60,100mb-s darabok ha jól emlékszem)
  • jemo69
    -.- :P
  • Gibor
    AP-re lehet megvenni amugy csak teszt pályán toltam vele... -.-
  • jemo69
    már meg is vetted? neked mennyi RP-d volt akkor? :| amúgy több mint 50 mega asszem...
  • Gibor
    Nemsokára feltöltöm YouTube-ra a videót szét frifeltem az agyamat RX-7el nagyon állat nem annyira dobja asegét és iszonyat szépen lehet drifttelni vele... beleszerettem szthiszem...
  • Gibor
    50mb asszem...
  • jemo69
    nagy a patch mérete?
  • Gibor
    Nah... msot ujjab munkák várnak rám ennyi autó után meg persze kiváncsi leszek menni kérdést kell beletennem a FAQ-ba :D mivel most AP-re is kell vásárolni ezerrel na meg a Challange mód...
  • Gibor
    Igen én ezért tértem át Gmail-ra ott egyböl megérkezik. Amugy a játék már hivatalosan megjelent....
  • csm
    freemailom van
  • jemo69
    ha hotmail-ed van akkor meg kell érkeznie egyből, én vipmail-lel is próbáltam de azzal csak 2 nap után érkezett...
  • MikX
    Nahő, Kijött egy új Patch, van egykét új dolog, Új autók!!
    Trueno, MR2, RX-7, és még fantáziaautók: Hexan GT, Stallion GT, Harpoon GT, Lagoon Defender.
  • csm
    még nem jött email :(
  • Gibor
    Oké account megoldva... nézd meg az email-ed azt megkell adnod a jelszavad és mehetsz játszani...
  • Gibor
    Csináljak egy accot neked? mond a neved és megcsinálom meg az emailé címed kell... a jelszót már te fogod beírni.
  • Bence94
    én úgycsináltam hogy a jelszó kezdőbetűjét nagy-gayl írtamés a jelszó végéremega számot.
  • csm
    de én rendesen beírom a kis és nagybetűket,mégse enged tovább. az írja "confirmation code is not correct"
  • Gibor
    Merem feltételezni hogy ezaz RX-7 már a mostani játékban is bentvan... mivel nemtom hogy ha másik patch lenne fent akkor elindulna-e... szal elkezdtem a .pacaga fájlok kitömörítése után kutatni... remélem kitom tömöríteni mert akkor megoldom a truenot megvásárolhatóvá...
  • jemo69
    ha nem 11-kor lenne akkor én is részt vennék a live event-en :P
  • Gibor
    de ez LIVE EVENT... Amugy mit szólsz az RX-7-hez?
  • skyli991
    én explorer módban eddig mind a 3x nyertem, de többet nem játszottam.
    az volt a baj h mindíg csak 3-4-en voltunk :(
  • Gibor
    Explorer mod LIVE event.. legelső verseny!!!! 2000RP ide nekem :D

• Gibor
    Na szóval ha nézegetitek az Aeriagames fórumát találtok egy ilyet:

DE én megnéztem a kép forrását és a forrás photobucket :D yeah ott beok regelve és megnéztem a csávó adatlapját és képeit... és lám mit találtam:

És vagyok olyan rendes hogy megosztom veletek :D
  • Gibor
    hüü akkor eztis betreszem a faq-ba :D kis nagy betü keverék :D amugy jelszónak előre szólok hogy egy nagy betü és 1számot tartalmazzon
  • csm
    nemtudok regisztrálni,azt írja a "confirmation code" nem jó,edig hibátlanul írom be!
  • Gibor
    :PP nekem 118 ma este nyomok egykettőt és elérem a 120at vagy még többet :D
  • jemo69
    na megvettem a car upgrade 1-t, 116 odds
  • Gibor
    Mikor ezt szereztem akkor volt 7játékos aki végig ment és 21clean sectort írt... és a legdurváb hogy ezcsak amatör szal ghost mode on és csak 80%-ot kapok...
  • MikX
    Jaa, ezmár nemrossz...
    Mondjuk én úgy szoktam sokkal többet kihozni, h megpróbálok tiszta köröket menni, persze gyorsan, vagyis fokozatosan, mert nemjó, ha először mész egy naon jó időt,ha minden körben tudsz javítani rajta, az a legjobb, namegugye nyersz is, plusz még ha 8-an be is feljeznék, az lenne a legjobb... nade ien nincsen, hösszejöjjön ez mind, dee jólenne... :P
  • Gibor
    Azóta már EIV vagyok :P és majdnem felénél tartok :D
  • jemo69
    na mostmár teljesen belegabalyodtam... mindenki értse jól :P