2153
Project Torque
-
Gibor #187 Még nem... :( de felteszem mihelyst átkonvertálom... meg sztem más videót csinálok mert izéka nem lett a legjob azóta jobban nyomom... -
Szabi1991 #186 -
Szabi1991 #185 feltetted már jútúbra a frift videódat ? :D -
Gibor #184 nekem 800-900kb/s el jött... -.- de ez attólis függ hogy menyien használják a klienst. -
Szabi1991 #183 én is azt hittem -.- -
Gibor #182 azthiszem filefrontról a legjobb... -
Szabi1991 #181 kb a 200 adik kodot elfogadta :O
már csak megkell várni mig 120 kb/s el lejön az 500 mega :S
nincs vmi nagyon gyors szerver ahonann le lehet szedni a "klienst" ? :D -
Gibor #180 nekedis csináljak accot? it nálunk a faluban mindenkinek én csináltam :P -
Szabi1991 #179 20 perce irogatom a kodokat regisztrációnál, de mindig hibásnak látja :SS
-
#178 a patch 200mb körül van, csak több részletben tölti le (50-60,100mb-s darabok ha jól emlékszem) -
jemo69 #177 -.- :P -
Gibor #176 AP-re lehet megvenni amugy csak teszt pályán toltam vele... -.- -
jemo69 #175 már meg is vetted? neked mennyi RP-d volt akkor? :| amúgy több mint 50 mega asszem... -
Gibor #174 Nemsokára feltöltöm YouTube-ra a videót szét frifeltem az agyamat RX-7el nagyon állat nem annyira dobja asegét és iszonyat szépen lehet drifttelni vele... beleszerettem szthiszem... -
Gibor #173 50mb asszem... -
jemo69 #172 nagy a patch mérete? -
Gibor #171 Nah... msot ujjab munkák várnak rám ennyi autó után meg persze kiváncsi leszek menni kérdést kell beletennem a FAQ-ba :D mivel most AP-re is kell vásárolni ezerrel na meg a Challange mód... -
Gibor #170 Igen én ezért tértem át Gmail-ra ott egyböl megérkezik. Amugy a játék már hivatalosan megjelent.... -
#169 freemailom van -
jemo69 #168 ha hotmail-ed van akkor meg kell érkeznie egyből, én vipmail-lel is próbáltam de azzal csak 2 nap után érkezett... -
#167 Nahő, Kijött egy új Patch, van egykét új dolog, Új autók!!
Trueno, MR2, RX-7, és még fantáziaautók: Hexan GT, Stallion GT, Harpoon GT, Lagoon Defender.
-
#166 még nem jött email :( -
Gibor #165 Oké account megoldva... nézd meg az email-ed azt megkell adnod a jelszavad és mehetsz játszani... -
Gibor #164 Csináljak egy accot neked? mond a neved és megcsinálom meg az emailé címed kell... a jelszót már te fogod beírni. -
#163 én úgycsináltam hogy a jelszó kezdőbetűjét nagy-gayl írtamés a jelszó végéremega számot. -
#162 de én rendesen beírom a kis és nagybetűket,mégse enged tovább. az írja "confirmation code is not correct" -
Gibor #161 Merem feltételezni hogy ezaz RX-7 már a mostani játékban is bentvan... mivel nemtom hogy ha másik patch lenne fent akkor elindulna-e... szal elkezdtem a .pacaga fájlok kitömörítése után kutatni... remélem kitom tömöríteni mert akkor megoldom a truenot megvásárolhatóvá... -
jemo69 #160 ha nem 11-kor lenne akkor én is részt vennék a live event-en :P -
Gibor #159 de ez LIVE EVENT... Amugy mit szólsz az RX-7-hez? -
#158 én explorer módban eddig mind a 3x nyertem, de többet nem játszottam.
az volt a baj h mindíg csak 3-4-en voltunk :( -
Gibor #157 Explorer mod LIVE event.. legelső verseny!!!! 2000RP ide nekem :D
-
Gibor #156 Na szóval ha nézegetitek az Aeriagames fórumát találtok egy ilyet:
DE én megnéztem a kép forrását és a forrás photobucket :D yeah ott beok regelve és megnéztem a csávó adatlapját és képeit... és lám mit találtam:
És vagyok olyan rendes hogy megosztom veletek :D -
Gibor #155 hüü akkor eztis betreszem a faq-ba :D kis nagy betü keverék :D amugy jelszónak előre szólok hogy egy nagy betü és 1számot tartalmazzon -
#154 nemtudok regisztrálni,azt írja a "confirmation code" nem jó,edig hibátlanul írom be! -
Gibor #153 :PP nekem 118 ma este nyomok egykettőt és elérem a 120at vagy még többet :D -
jemo69 #152 na megvettem a car upgrade 1-t, 116 odds -
Gibor #151 Mikor ezt szereztem akkor volt 7játékos aki végig ment és 21clean sectort írt... és a legdurváb hogy ezcsak amatör szal ghost mode on és csak 80%-ot kapok... -
#150 Jaa, ezmár nemrossz...
Mondjuk én úgy szoktam sokkal többet kihozni, h megpróbálok tiszta köröket menni, persze gyorsan, vagyis fokozatosan, mert nemjó, ha először mész egy naon jó időt,ha minden körben tudsz javítani rajta, az a legjobb, namegugye nyersz is, plusz még ha 8-an be is feljeznék, az lenne a legjobb... nade ien nincsen, hösszejöjjön ez mind, dee jólenne... :P -
Gibor #149 Azóta már EIV vagyok :P és majdnem felénél tartok :D -
jemo69 #148 na mostmár teljesen belegabalyodtam... mindenki értse jól :P